Høstens nye ull- og superundertøy fra Kari Traa

At Kari Traa er kjent for ull- og superundertøyet sitt, er ikke noe nytt. I år lanserer de også en hel haug med nyheter. Her er alt du vil vite om høstens nye ull- og superundertøy.

Kari Traa kan dette med ull- og superundertøy og kan skrive en hel bok om de myke, varme plaggene. De vet alt om forskjellige materialer, fibre, blandinger, strikketeknikker, kvaliteter og bruksområder.

- Vi vet at alle kvinner er forskjellige, i alt fra form og størrelse til stil og personlighet. Så selvfølgelig vil vi ha forskjellige ting ut av ull- og superundertøyet vårt, sier Linnea Bengtzing, produktekspert på , og fortsetter:

- Enten du skal på jobb eller på treningssenteret, hoppe ut av et fly, gå ned et fjell eller kose deg foran et bål, dekker kolleksjonen vår alle behovene dine (og kanskje litt til).

SHOP HER:

Hos Kari Traa ble det derimot lagt merke til at det ikke alltid har vært helt enkelt for kunden å holde de forskjellige undertøyene adskilt når det gjelder materialer og hvilke aktiviteter de passer best for. Derfor har undertøyet deres nå blitt gruppert i fire kategorier. Hver kategori representerer en materiell sammensetning og aktiviteter som plaggene er egnet for. De har valgt å kalle de fire kategoriene for "Love to stay hot", "Love to feel free", "Love to play" og "Love to go wild". I nesten alle kategoriene er det en virkelig spennende nyhet for høsten. Les videre for å se hvilket eller hvilke som passer best for deg!

LES MER:

Love to play: &  

Kari Traa Ski, fotturer eller når du bare vil ha det gøy utendørs – velg et undertøy fra serien Love to play!

- Perle er en fin nyhet der sporty detaljer, slik som fargeblokker, er blandet med tradisjonelt jacuquard strikkemønster på brystet. Det er mykt og behagelig, og det har selvfølgelig flatlock-sømmer for å minimere gnagsår! I mansjettene er det også dobbelt ribbestrikket stoff over håndleddene for ekstra varme.

Materiale?

- Perle tilhører kategorien Love to play, og alt av undertøy i den kategorien er ullblandinger. Det betyr at vi har blandet ull med andre materialer for å gi deg det beste fra begge verdener – en blanding av både naturlige og syntetiske fibre som føles utrolig godt mot huden. Blandingen tørker raskt, transporterer bort fuktighet og regulerer temperaturen kjempebra! 

Når skal jeg bruke det?

- Perle er perfekt til morsomme dager utendørs – ta på deg et undertøy i denne kategorien og nyt skiturer, fotturer eller kanskje når du sover under stjernene!

Hvordan er Perle i størrelsen?

- Perle er litt i den mindre retningen hva gjelder størrelse, sitter omtrent som undertøyet vårt Løkke. Den mønstrede jacquardstrikkede delen opplever jeg har litt mindre stretch enn resten av stoffet. Midjen er høy og strikken i midjen er ganske bred. Ben- og armlengder er normale.

Love to go wild: &

Kari Traa Undertøyet i Love to go wild vil ha en god fukttransport slik at du kan bevege deg fritt! I tillegg til Stil, hører også med her.

- Stil er en kul og sporty nyhet. Konstruksjonen med forskjellige stoffer er utviklet for aktivitet med høy intensitet. Glidelåsen foran gir deg muligheten for ventilasjon ved behov og øverst på glidelåsen er det også glidelåsstopper slik at du ikke klemmer deg når det går fort i svingene. Alle sømmer er flatlock-sømmer for å unngå gnagsår, og innsiden er børstet for både isolasjon og komfort. Legg merke til at longsen har en høy midje med en bred elastikk i livet, så fin og stilig!

Materiale?

- Stil tilhører kategorien Love to go wild hvor undertøyet er laget av tekniske materialer som er valgt for deres evne til å transportere fuktighet bort fra kroppen og tørke raskt. Det trengs under aktiviteter med høy intensitet.

Når skal jeg bruke det?

Stil og Love to go wild-kategorien er utviklet for aktiviteter med høy intensitet, og hjelper deg med å holde deg sval når du tar hardt i, for eksempel under løping og langrennsløping.

Hvordan er stil i størrelsen?

- Stil er normal i størrelsen, tøyelig og figurnær. Stil Pant har en høy midje med en bred linning, noe som gjør at den sitter både pent og komfortabelt på. Normal ben- og armlengde.

Love to feel free: &  

Kari Traa er en favoritt som ble lansert i fjor, men som lever videre i år!

- Knute er et fint og varmt undertøy i et vakkert jacquardstrikket snøfnuggmønster. Det er mykt og holdbart, har et tynnere panel bak og under armene for god bevegelighet og pusteevne. Flatlock-sømmer for en myk følelse uten å gnage, og komfortable mansjetter i ermene.

Materiale?

- Knute er inkludert i kategorien Love to feel free, som er en kategori med undertøy i den ultimate naturlige blandingen av materialer som er perfekt når temperaturen går ned og intensiteten går opp. Vi kombinerer det fantastiske naturlige materialet merinoull med Lenzing Modal, som er et miljøvennlig tekstilmateriale laget av bjørkemasse. Det er et lett materiale, men fremdeles holdbart.

Når skal jeg bruke det?

- Det er utviklet for aktiviteter under kalde dager når du hovedsakelig utøver middels intensive aktiviteter. Hopp inn i Knute, og du er klar for ski, sykling og snøballkrig.

Hvordan er Knute i størrelsen?

- Knute er normal, men i den mindre retningen i størrelsen. Samme passform som vår klassiske Rose, vil jeg si. Så hvis du står mellom to, ville jeg gått opp en størrelse. Normal høyde på midjen med en smal strikk. Går til rett over ankelen i lengden på meg som er 167 centimeter og bruker størrelse M, så longsen er ikke kjempelang. De andre underdelene er litt lengre.

Love to stay hot: &

Kari Traa Alt undertøy i Love to stay hot (, og Smekker) har en høy varmende effekt og passer til de rolige, men kjøligste dagene.

- Smekker er en stilig ullnyhet og er ultimat for kalde dager utendørs. Flatterende linjer og et pent design med for eksempel paneler under armene for optimal bevegelighet, flatlock-sømmer for å unngå gnagsår og deilige, stretchy mansjetter på ermene.

Materiale?

- 100% merinoull, som er et fantastisk naturlig materiale fordi det kan absorbere mye fuktighet, men likevel beholde varmen. Det er også bra hva gjelder å puste og har en naturlig luktmotstand.

Når skal jeg bruke det?

- De varme undertøyene i merino som tilhører kategorien Love to stay hot passer perfekt til opplevelser i fjellet og skogen – og fungerer utmerket både for utforkjøring og for en koselig kveld foran peisen. Definitivt den optimale kategorien for kalde personer!

Hvordan er Smekker i størrelsen?

- Smekker går mot den større retningen hva gjelder størrelse, er mykt og stretchy og utvider seg litt siden det er 100% ull. Jeg vil si at det sitter som vår klassiker Åkle. Høy midje og en bred strikk i midjen. Relativt lang i armene og bena.

SHOP HER:

SHOP HER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

Herr - Trailtest.jpg
Mote & trender

Stor test av varme vintertights

1 dag siden
craft header
Mote & trender

Finn den perfekte løpejakken til vinteren

4 dager siden
Salomon Alphacross Blast
Mote & trender

Minitest: Salomon Alphacross Blast

5 dager siden
Kari Traa underställ
Mote & trender

Velg riktig superundertøy

15 oct 2020
Test sport-bh.png
Mote & trender

Best i test! Sports-BH'er 2020

15 oct 2020
Header herr.jpg
Mote & trender

Vi har testet varme høstjakker til ham

10 oct 2020
Test höstjackor
Mote & trender

Høstens varme damejakker som er best i test

07 oct 2020
Herr - Trailtest.png
Mote & trender

Test: Sesongens beste terrengsko til herre!

03 oct 2020
Dam - Trailtest.png
Mote & trender

Test: Sesongens beste terrengsko til dame!

02 oct 2020
Hoka One One header
Mote & trender

Bondi – den beste løpeskoen for deg med et tungt løpesteg

27 sep 2020
canada snow
Mote & trender

Hold føttene varme i støvler fra Canada Snow

22 sep 2020
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: løpesko til herre med mye demping

22 sep 2020
Dam - Header.jpg
Mote & trender

Test: løpesko med mye demping

22 sep 2020
Test Björn Borg
Mote & trender

Vi tester sesongens nye løpekolleksjon fra Björn Borg

21 sep 2020
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Test! De beste innendørsskoene våre til innebandy

20 sep 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood
Mote & trender

Slik finner du rett dunjakke fra Peak Performance

19 sep 2020
Dam - Header.jpg
Mote & trender

Test: De beste innebandyskoene til dame

18 sep 2020
underställ
Mote & trender

Finn riktig superundertøy

17 sep 2020
promenadskor header
Mote & trender

Vanntette tursko som er best i test

16 sep 2020
Vinterjacka barn
Mote & trender

Kjøp riktig vinterjakke til barnet ditt

14 sep 2020
nike superrep header
Mote & trender

Guide: Finn riktige treningssko fra Nike

14 sep 2020
Test tights med fickor
Mote & trender

Test: Den beste treningstightsen med lommer

13 sep 2020
innebandylubbor
Mote & trender

Stor test av innebandykøller

13 sep 2020
Tvätta din dunjacka
Mote & trender

Slik vasker du dunjakken

11 sep 2020
Nike
Mote & trender

Finn riktige løpesko fra Nike

10 sep 2020
Timberland
Mote & trender

Slik tar du hånd om støvlene dine fra Timberland

09 sep 2020
Adidas
Mote & trender

Nå kan du handle treningstøy etter været med det nye konseptet til Adidas

08 sep 2020
tights
Mote & trender

Guide: Kjøp riktig tights for din trening

07 sep 2020
virvelvind
Mote & trender

Sjekk ut høstens prisverdige barnekolleksjon!

07 sep 2020
header
Mote & trender

Test: Langermede treningstrøyer for kvinner

05 sep 2020
långärmade träningströjor test
Mote & trender

Test: Langermede treningstrøyer for menn

05 sep 2020
Blacc fitness
Mote & trender

New in: Squat-vennlige tights fra Blacc

04 sep 2020
test svarta tights
Mote & trender

Test: Treningstightsen du bare må ha

01 sep 2020
nike metcon 6
Mote & trender

Test: Så bra er den nye treningsskoen Nike Metcon 6

31 aug 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test! Årets beste treningssko til herre

26 aug 2020
Test av träningsskor för damer
Mote & trender

Test av årets beste treningssko til dame

26 aug 2020
Nike Metcon Release
Mote & trender

Alt du vil vite om nyheten Nike Metcon 6

26 aug 2020
Header – 1.jpg
Mote & trender

Best i test: Padelsko til herre

23 aug 2020
Padelskor dam
Mote & trender

Vi tester sesongens beste padelsko til henne

21 aug 2020
Kari Traa
Mote & trender

Høstens nye ull- og superundertøy fra Kari Traa

19 aug 2020
more news
Herr - Trailtest.jpg

Stor test av varme vintertights

Med en fôret tights i et teknisk materiale unngår du å fryse når du løper om vinteren. Her er løpetightsene som er best i test!

1 dag siden
Mote & trender
craft header

Finn den perfekte løpejakken til vinteren

Løping er ikke bare en sommersport, med riktig utstyr kan du løpe utendørs året rundt. Vi hjelper deg med å finne den perfekte vinterløpejakken.

4 dager siden
Mote & trender
Salomon Alphacross Blast

Minitest: Salomon Alphacross Blast

Våre nye friluftsambassadører har løpt off road i Salomons Alphacross Blast. Så bra er de nye terrengskoene!

5 dager siden
Mote & trender
Kari Traa underställ

Velg riktig superundertøy

Alle prater om superundertøy i ull - men noen ganger er syntet faktisk bedre. Vi vet når du skal velge polyester fremfor merino.

15 oct 2020
Mote & trender
Test sport-bh.png

Best i test! Sports-BH'er 2020

Til store og små bryster, med eller uten justerbare stropper og knepping. Les alt om sesongens sports-BH'er som er best i test.

15 oct 2020
Mote & trender
Header herr.jpg

Vi har testet varme høstjakker til ham

Dagene blir mørkere og temperaturen synker. Det er på tide å plukke frem den varme høstjakken. Her er fire nyheter til ham som er best i test!

10 oct 2020
Mote & trender
Test höstjackor

Høstens varme damejakker som er best i test

Vannavvisende utside og varmende evne. Her er høstens varme jakker til henne som er best i test!

07 oct 2020
Mote & trender
Herr - Trailtest.png

Test: Sesongens beste terrengsko til herre!

Ta utfordringen og prøv terrengløping! Her er de beste terrengskoene våre fra Asics, Nike, Saucony, Salomon og Adidas.

03 oct 2020
Mote & trender
Dam - Trailtest.png

Test: Sesongens beste terrengsko til dame!

Testpanelet vårt har løpt i terrengsko fra Adidas, Salomon, Asics og Saucony. Se hvilken modell som er best i test!

02 oct 2020
Mote & trender
Hoka One One header

Bondi – den beste løpeskoen for deg med et tungt løpesteg

Bondi 6 fra Hoka One One passer deg som veier litt mer eller har problemer med løpeteknikken din. Her er alt du trenger å vite om løpeskoen med god demping!

27 sep 2020
Mote & trender
canada snow

Hold føttene varme i støvler fra Canada Snow

Myke, varme og helt fantastiske på! Her er alt du trenger å vite om støvlene fra Canada Snow.

22 sep 2020
Mote & trender
Herr - Header.jpg

Vi tester: løpesko til herre med mye demping

Hvis du løper på asfalt trenger du sko med god demping for å få et skånsomt fotisett. Vi har testet løpesko med demping til herre.

22 sep 2020
Mote & trender
Dam - Header.jpg

Test: løpesko med mye demping

Dempende løpesko er alfa og omega til distanseøkter på asfalt og andre harde underlag for at du skal få et skånsomt fotisett. Her er de myke løpeskoene til henne som er best i test!

22 sep 2020
Mote & trender
Test Björn Borg

Vi tester sesongens nye løpekolleksjon fra Björn Borg

Björn Borg har nettopp lansert sin nye løpekolleksjon, Running from daylight, og vi har selvfølgelig satt klærne på prøve. Så bra er de fine dame- og herreplaggene.

21 sep 2020
Mote & trender
Herr - Header.jpg

Test! De beste innendørsskoene våre til innebandy

Vårt mannlige testpanel har spurtet og gjort raske vendinger i de nye treningsskoene våre som er ment for sport innendørs. Her er innebandyskoene som er best akkurat nå!

20 sep 2020
Mote & trender