Stövlar - Header.jpg

Test av: Gummistøvler til barn 2020

Ingenting er morsommere enn å hoppe i vanndammer! Vårt mini-testpanel har testet sesongens beste gummistøvler til barn. 

Hvilke gummistøvler bør barnet mitt ha? Det er et godt spørsmål! Man vet aldri når det begynner å regne, så gummistøvler er et must i skoskapet. Vårt lille testpanel har lekt, hoppet og løpt i vått vær med årets beste gummistøvler.

Tretorn Aktiv Kid NYModell: 

Merke:  

Dette var ekstra bra: Den grove sålen med anti-skli mønster som betyr at man kan bruke støvelen store deler av året i forskjellig vær. 

Testpanelets uttalelse: Dette er en veldig robust gummistøvel som har en tykk såle med et grovt mønster for bra feste. Du trenger ikke å bekymre deg for at barnet ditt skal skli i disse støvlene. Takket være at foten kommer litt mer opp enn på klassiske gummistøvler, beskytter den også mer fra kulde som kommer fra bakken. Det føles ut som at denne modellen kommer til å takle mye forskjellig vær, utenom mange minusgrader selvfølgelig, siden den ikke er fôret. 

– Dette er en gummistøvel for aktive barn, sier testpanelets mamma og tilføyer:  

– Det er bra med robuste støvler som kommer til å holde i mange år med lek. Dessuten er det en klassisk modell, så den kommer alltid til å være moderne.  

Skaftet på denne modellen er høyt og det er god plass til bukseben både utenpå og innenfor støvelen, uten at det blir noe problem. Active kid har også en uttagbar innersåle som gir mer komfort og demping. Det er refleks bak på hælen, og støvelen er dessuten forsterket ved hælen og tærne. Kvalitet og design i en perfekt kombinasjon! 

Finnes også i:  og .


Tretorn Aktiv Chelsea.jpgModell: 

Merke: 

Dette var ekstra bra: Designet! Testpanelet hilser og sier at du får bedre streetcred med disse gummistøvlene på føttene.  

Testpanelets uttalelse: Dette er en juniorstøvel som har en ekstra grov såle med anti-skli mønster. Sålen gjør at du lett kan løpe rundt i en våt skog, uten å skli – et stort pluss!

Passformen minner om en Chelsea-boot, noe testpanelet liker med en gang. Støvelen er kjempefin! Dessuten er den lett å ta av og på selv, takket være det lavet skaftet. Det eneste minuset med det lave skaftet, er at man bør unngå alt for dype vanndammer. 

– Men det veies opp av at det er lett å sykle og spille fotball i modellen! Ja, i regn da, sier en forelder. 

Kvaliteten oppleves som høy, denne støvelen går ikke i stykker med det første. Den lyserosa fargen er populær blant både store og små barn, og designet er så pass fint at barna gjerne bruker støvelen selv om det ikke regner. 

Finnes også i:  


Reima Ankles Rain Boot.jpgModell: 

Merke: 

Dette var ekstra bra: Denne støvelen er både litt mykere enn andre støvler og har et lavere skaft, noe som betyr at støvelen passer bra til lek og oppleves ikke som like klumpete som en modell med et høyere skaft.  

Testpanelets uttalelse: Dette er en lett og smidig gummistøvel med et lavt skaft. Den føles mer allround enn gummistøvler med et høyt skaft, det er fordi det er lettere å bevege seg i denne modellen. Den eneste ulempen er at den ved alt for kraftig uvær har et litt for lavt skaft til at den kan takle de dypeste vanndammene.  

– Det er nesten som en crossover til en sneaker i et gummistøvel-materiale. Det betyr at den lett blir elsket av barn for lettheten og smidigheten, sier en fornøyd forelder.  

Støvelen er veldig komfortabel og hælen sitter fiksert og bra. Det er lett å tre en regnbukse over støvelen. Sålen er riflete og det føles ut som at den gir et bra grep på bakken. 

Finnes også i:  og .


Viking Dråpe Baby Boots.jpgModell: 

Merke: 

Dette var ekstra bra: Designet, støvelen er så fin at testpanelet vil sove med dem på.  

Testpanelets uttalelse: En kjempesøt gummistøvel med regndråpe-mønster, tilgjengelig i blå eller gul. Skaftet er høyt, noe som betyr at modellen er perfekt for hopping i vanndammer! Yttersålen har et fint puslespill-mønster. Hvis du imidlertid har fin sand som samles i mønsteret og deretter tørker, blir det lett møkkete innendørs når barnet tar på seg støvlene. Derfor anbefaler testpanelet å riste eller skylle av støvlene hvis barnet ditt for eksempel har vært i en sandkasse. 

– Barnet mitt elsker denne støvelen så mye at hun nekter å ta dem av seg, sier en forelder til et av barna i testpanelet.  

En bra vurdering, rett og slett! Sålen er ganske tykk, noe som beskytter ekstra mot kaldt underlag. Støvelen er veldig fleksibel for å være en gummistøvel, og det er lett å leke og løpe rundt omkring. En stor favoritt.  

Finnes også i: .


Didriksons Splashman Kids Boot.jpgModell: 

Merke: 

Dette var ekstra bra: Bra grep med den grove sålen! 

Testpanelets uttalelse: Dette er en fin gummistøvel med snøring. Snøringen er mest for designets skyld, og du bør lage en ordentlig knute for at lissene ikke skal gå opp. Det er et håndtak øverst på denne støvelen slik at det er lettere for barn å ta den på selv. Det setter både foreldrene og barna i testpanelet pris på. Spesielt de barna som er veldig sta og midt i "kan selv"-alderen! 

Sålen under er riflete og gir et stødig grep på bakken. Ytterligere en fordel er at du får god plass til et bukseben på innsiden og utenpå støvelen.

– Dette er en kjempefin vår- og sommerstøvel, sier en i testpanelet. 

Finnes også i:  og .


Aigle Lolly Pop.jpgModell: 

Merke:  

Dette var ekstra bra: Det høye skaftet! Du kan til og med hoppe i vanndammer uten regnbukse på – uten at du blir våt på bena. 

Testpanelets uttalelse: Dette er en uvanlig myk gummistøvel med et ekstra høyt skaft. Sålen er ikke spesielt grov, derfor burde man ikke løpe i denne modellen når temperaturen er nærmere null og det er litt glatt på bakken. 

En fordel er imidlertid at du får plass til regnbuksa innvendig i støvelen, om dere ønsker det. Ellers passer modellen perfekt om våren og sommeren, spesielt siden den ikke er fôret.  

– Det er et fint og enkelt design på støvelen, lett å matche til det meste!  

Finnes også i:  og . 


Viking Jolly.jpgModell: 

Merke: 

Dette var ekstra bra: Støvelen oppleves som fleksibel og er lett å bevege seg i.

Testpanelets uttalelse: Dette er en bred gummistøvel som etterlater god plass for ekstra sokker, men det er også en fare for at barnet ditt kan gli rundt innvendig i støvelen hvis du ikke har kjøpt riktig størrelse. Studer derfor størrelsesguiden om du er usikker. Fleksibiliteten i støvelen er høy, noe man setter pris på når man skal tre et bukseben i galon utenpå skaftet. 

Designet på denne støvelen oser retro, noe både barna og foreldrene i testpanelet liker. Ellers er det innsiden som får flest komplimenter. 

– Innsiden på støvelen er et stort pluss. Stoffet er mykt, komfortabelt og hurtigtørkende, sier en av foreldrene. 

Finnes også i:  og 


Tretorn Gränna.jpgModell: 

Merke:  

Dette var ekstra bra: Her har vi en fargerik støvel som lyser opp en hvilken som helst regnfull dag.  

Testpanelets uttalelse: Først og fremst vil faktisk testpanelet løfte frem det fargerike designet. Barna som har på seg støvelen liker veldig godt fargen, som pigger opp en grå regnværsdag. Dette er en klassisk gummistøvel rent teknisk, og passer til alt av regnvær. Støvelen sitter veldig bra på foten, og tærne og hælen er ekstra forsterket. 

– Sålen er litt mer robust enn tilsvarende modeller. Det oppleves som en stor fordel, sier en av foreldrene.  

Skaftet er passe stort til at man også med en litt posete bukse får plass til buksebenet på innsiden, uten at støvelen glipper eller sitter for løst rundt foten eller benet. Dette er enkelt og greit en pålitelig venn i regnvær! 

Finnes også i:  


Crocs Handle it.jpgModell: 

Merke:  

Dette var ekstra bra: Støvelen er veldig lett og komfortabel takket være det spesielle Croslite-materialet.

Testpanelets uttalelse: Her har du en ekstremt lett støvel som er laget i et spesielt materiale fra Crocs. Det kalles Croslite og veier mindre enn materialet i vanlige gummistøvler. Hvis du noen gang har kjent på et par klassiske Crocs-sandaler, vet du hvordan materialet føles. Noe som gjør at støvelen skiller seg litt ut utseendemessig, er håndtaket øverst på skaftet. Det betyr at barnet selv kan dra på seg støvelen, uten noen problemer. 

– En regnfull sommerdag er denne støvelen perfekt! Sier en glad forelder i testpanelet, og legger til:  

– Det kan være lurt med ekstra sokker i støvelen hvis det er kaldt ute, siden den ikke er fôret.

Det er en veldig bra høyde på skaftet, og støvelen er bred ved tærne. Det er derfor ingen problem å få plass til ekstra sokker når det er kaldt ute. Den største fordelen med denne enkle modellen, er at den er veldig lett og komfortabel! 

Finnes også i:  og .

SHOP NÅ: 

LES MER: 

 Tilbake

News Feed

Herr - Trailtest.jpg
Mote & trender

Stor test av varme vintertights

24 oct 2020
craft header
Mote & trender

Finn den perfekte løpejakken til vinteren

21 oct 2020
Salomon Alphacross Blast
Mote & trender

Minitest: Salomon Alphacross Blast

20 oct 2020
Kari Traa underställ
Mote & trender

Velg riktig superundertøy

15 oct 2020
Test sport-bh.png
Mote & trender

Best i test! Sports-BH'er 2020

15 oct 2020
Header herr.jpg
Mote & trender

Vi har testet varme høstjakker til ham

10 oct 2020
Test höstjackor
Mote & trender

Høstens varme damejakker som er best i test

07 oct 2020
Herr - Trailtest.png
Mote & trender

Test: Sesongens beste terrengsko til herre!

03 oct 2020
Dam - Trailtest.png
Mote & trender

Test: Sesongens beste terrengsko til dame!

02 oct 2020
Hoka One One header
Mote & trender

Bondi – den beste løpeskoen for deg med et tungt løpesteg

27 sep 2020
canada snow
Mote & trender

Hold føttene varme i støvler fra Canada Snow

22 sep 2020
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: løpesko til herre med mye demping

22 sep 2020
Dam - Header.jpg
Mote & trender

Test: løpesko med mye demping

22 sep 2020
Test Björn Borg
Mote & trender

Vi tester sesongens nye løpekolleksjon fra Björn Borg

21 sep 2020
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Test! De beste innendørsskoene våre til innebandy

20 sep 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood
Mote & trender

Slik finner du rett dunjakke fra Peak Performance

19 sep 2020
Dam - Header.jpg
Mote & trender

Test: De beste innebandyskoene til dame

18 sep 2020
underställ
Mote & trender

Finn riktig superundertøy

17 sep 2020
promenadskor header
Mote & trender

Vanntette tursko som er best i test

16 sep 2020
Vinterjacka barn
Mote & trender

Kjøp riktig vinterjakke til barnet ditt

14 sep 2020
nike superrep header
Mote & trender

Guide: Finn riktige treningssko fra Nike

14 sep 2020
Test tights med fickor
Mote & trender

Test: Den beste treningstightsen med lommer

13 sep 2020
innebandylubbor
Mote & trender

Stor test av innebandykøller

13 sep 2020
Tvätta din dunjacka
Mote & trender

Slik vasker du dunjakken

11 sep 2020
Nike
Mote & trender

Finn riktige løpesko fra Nike

10 sep 2020
Timberland
Mote & trender

Slik tar du hånd om støvlene dine fra Timberland

09 sep 2020
Adidas
Mote & trender

Nå kan du handle treningstøy etter været med det nye konseptet til Adidas

08 sep 2020
tights
Mote & trender

Guide: Kjøp riktig tights for din trening

07 sep 2020
virvelvind
Mote & trender

Sjekk ut høstens prisverdige barnekolleksjon!

07 sep 2020
header
Mote & trender

Test: Langermede treningstrøyer for kvinner

05 sep 2020
långärmade träningströjor test
Mote & trender

Test: Langermede treningstrøyer for menn

05 sep 2020
Blacc fitness
Mote & trender

New in: Squat-vennlige tights fra Blacc

04 sep 2020
test svarta tights
Mote & trender

Test: Treningstightsen du bare må ha

01 sep 2020
nike metcon 6
Mote & trender

Test: Så bra er den nye treningsskoen Nike Metcon 6

31 aug 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test! Årets beste treningssko til herre

26 aug 2020
Test av träningsskor för damer
Mote & trender

Test av årets beste treningssko til dame

26 aug 2020
Nike Metcon Release
Mote & trender

Alt du vil vite om nyheten Nike Metcon 6

26 aug 2020
Header – 1.jpg
Mote & trender

Best i test: Padelsko til herre

23 aug 2020
Padelskor dam
Mote & trender

Vi tester sesongens beste padelsko til henne

21 aug 2020
Kari Traa
Mote & trender

Høstens nye ull- og superundertøy fra Kari Traa

19 aug 2020
more news
Herr - Trailtest.jpg

Stor test av varme vintertights

Med en fôret tights i et teknisk materiale unngår du å fryse når du løper om vinteren. Her er løpetightsene som er best i test!

24 oct 2020
Mote & trender
craft header

Finn den perfekte løpejakken til vinteren

Løping er ikke bare en sommersport, med riktig utstyr kan du løpe utendørs året rundt. Vi hjelper deg med å finne den perfekte vinterløpejakken.

21 oct 2020
Mote & trender
Salomon Alphacross Blast

Minitest: Salomon Alphacross Blast

Våre nye friluftsambassadører har løpt off road i Salomons Alphacross Blast. Så bra er de nye terrengskoene!

20 oct 2020
Mote & trender
Kari Traa underställ

Velg riktig superundertøy

Alle prater om superundertøy i ull - men noen ganger er syntet faktisk bedre. Vi vet når du skal velge polyester fremfor merino.

15 oct 2020
Mote & trender
Test sport-bh.png

Best i test! Sports-BH'er 2020

Til store og små bryster, med eller uten justerbare stropper og knepping. Les alt om sesongens sports-BH'er som er best i test.

15 oct 2020
Mote & trender
Header herr.jpg

Vi har testet varme høstjakker til ham

Dagene blir mørkere og temperaturen synker. Det er på tide å plukke frem den varme høstjakken. Her er fire nyheter til ham som er best i test!

10 oct 2020
Mote & trender
Test höstjackor

Høstens varme damejakker som er best i test

Vannavvisende utside og varmende evne. Her er høstens varme jakker til henne som er best i test!

07 oct 2020
Mote & trender
Herr - Trailtest.png

Test: Sesongens beste terrengsko til herre!

Ta utfordringen og prøv terrengløping! Her er de beste terrengskoene våre fra Asics, Nike, Saucony, Salomon og Adidas.

03 oct 2020
Mote & trender
Dam - Trailtest.png

Test: Sesongens beste terrengsko til dame!

Testpanelet vårt har løpt i terrengsko fra Adidas, Salomon, Asics og Saucony. Se hvilken modell som er best i test!

02 oct 2020
Mote & trender
Hoka One One header

Bondi – den beste løpeskoen for deg med et tungt løpesteg

Bondi 6 fra Hoka One One passer deg som veier litt mer eller har problemer med løpeteknikken din. Her er alt du trenger å vite om løpeskoen med god demping!

27 sep 2020
Mote & trender
canada snow

Hold føttene varme i støvler fra Canada Snow

Myke, varme og helt fantastiske på! Her er alt du trenger å vite om støvlene fra Canada Snow.

22 sep 2020
Mote & trender
Herr - Header.jpg

Vi tester: løpesko til herre med mye demping

Hvis du løper på asfalt trenger du sko med god demping for å få et skånsomt fotisett. Vi har testet løpesko med demping til herre.

22 sep 2020
Mote & trender
Dam - Header.jpg

Test: løpesko med mye demping

Dempende løpesko er alfa og omega til distanseøkter på asfalt og andre harde underlag for at du skal få et skånsomt fotisett. Her er de myke løpeskoene til henne som er best i test!

22 sep 2020
Mote & trender
Test Björn Borg

Vi tester sesongens nye løpekolleksjon fra Björn Borg

Björn Borg har nettopp lansert sin nye løpekolleksjon, Running from daylight, og vi har selvfølgelig satt klærne på prøve. Så bra er de fine dame- og herreplaggene.

21 sep 2020
Mote & trender
Herr - Header.jpg

Test! De beste innendørsskoene våre til innebandy

Vårt mannlige testpanel har spurtet og gjort raske vendinger i de nye treningsskoene våre som er ment for sport innendørs. Her er innebandyskoene som er best akkurat nå!

20 sep 2020
Mote & trender