Stövlar - Header.jpg

Test av: Gummistøvler til barn 2020

Ingenting er morsommere enn å hoppe i vanndammer! Vårt mini-testpanel har testet sesongens beste gummistøvler til barn. 

Hvilke gummistøvler bør barnet mitt ha? Det er et godt spørsmål! Man vet aldri når det begynner å regne, så gummistøvler er et must i skoskapet. Vårt lille testpanel har lekt, hoppet og løpt i vått vær med årets beste gummistøvler.

Tretorn Aktiv Kid NYModell: 

Merke:  

Dette var ekstra bra: Den grove sålen med anti-skli mønster som betyr at man kan bruke støvelen store deler av året i forskjellig vær. 

Testpanelets uttalelse: Dette er en veldig robust gummistøvel som har en tykk såle med et grovt mønster for bra feste. Du trenger ikke å bekymre deg for at barnet ditt skal skli i disse støvlene. Takket være at foten kommer litt mer opp enn på klassiske gummistøvler, beskytter den også mer fra kulde som kommer fra bakken. Det føles ut som at denne modellen kommer til å takle mye forskjellig vær, utenom mange minusgrader selvfølgelig, siden den ikke er fôret. 

– Dette er en gummistøvel for aktive barn, sier testpanelets mamma og tilføyer:  

– Det er bra med robuste støvler som kommer til å holde i mange år med lek. Dessuten er det en klassisk modell, så den kommer alltid til å være moderne.  

Skaftet på denne modellen er høyt og det er god plass til bukseben både utenpå og innenfor støvelen, uten at det blir noe problem. Active kid har også en uttagbar innersåle som gir mer komfort og demping. Det er refleks bak på hælen, og støvelen er dessuten forsterket ved hælen og tærne. Kvalitet og design i en perfekt kombinasjon! 

Finnes også i:  og .


Tretorn Aktiv Chelsea.jpgModell: 

Merke: 

Dette var ekstra bra: Designet! Testpanelet hilser og sier at du får bedre streetcred med disse gummistøvlene på føttene.  

Testpanelets uttalelse: Dette er en juniorstøvel som har en ekstra grov såle med anti-skli mønster. Sålen gjør at du lett kan løpe rundt i en våt skog, uten å skli – et stort pluss!

Passformen minner om en Chelsea-boot, noe testpanelet liker med en gang. Støvelen er kjempefin! Dessuten er den lett å ta av og på selv, takket være det lavet skaftet. Det eneste minuset med det lave skaftet, er at man bør unngå alt for dype vanndammer. 

– Men det veies opp av at det er lett å sykle og spille fotball i modellen! Ja, i regn da, sier en forelder. 

Kvaliteten oppleves som høy, denne støvelen går ikke i stykker med det første. Den lyserosa fargen er populær blant både store og små barn, og designet er så pass fint at barna gjerne bruker støvelen selv om det ikke regner. 

Finnes også i:  


Reima Ankles Rain Boot.jpgModell: 

Merke: 

Dette var ekstra bra: Denne støvelen er både litt mykere enn andre støvler og har et lavere skaft, noe som betyr at støvelen passer bra til lek og oppleves ikke som like klumpete som en modell med et høyere skaft.  

Testpanelets uttalelse: Dette er en lett og smidig gummistøvel med et lavt skaft. Den føles mer allround enn gummistøvler med et høyt skaft, det er fordi det er lettere å bevege seg i denne modellen. Den eneste ulempen er at den ved alt for kraftig uvær har et litt for lavt skaft til at den kan takle de dypeste vanndammene.  

– Det er nesten som en crossover til en sneaker i et gummistøvel-materiale. Det betyr at den lett blir elsket av barn for lettheten og smidigheten, sier en fornøyd forelder.  

Støvelen er veldig komfortabel og hælen sitter fiksert og bra. Det er lett å tre en regnbukse over støvelen. Sålen er riflete og det føles ut som at den gir et bra grep på bakken. 

Finnes også i:  og .


Viking Dråpe Baby Boots.jpgModell: 

Merke: 

Dette var ekstra bra: Designet, støvelen er så fin at testpanelet vil sove med dem på.  

Testpanelets uttalelse: En kjempesøt gummistøvel med regndråpe-mønster, tilgjengelig i blå eller gul. Skaftet er høyt, noe som betyr at modellen er perfekt for hopping i vanndammer! Yttersålen har et fint puslespill-mønster. Hvis du imidlertid har fin sand som samles i mønsteret og deretter tørker, blir det lett møkkete innendørs når barnet tar på seg støvlene. Derfor anbefaler testpanelet å riste eller skylle av støvlene hvis barnet ditt for eksempel har vært i en sandkasse. 

– Barnet mitt elsker denne støvelen så mye at hun nekter å ta dem av seg, sier en forelder til et av barna i testpanelet.  

En bra vurdering, rett og slett! Sålen er ganske tykk, noe som beskytter ekstra mot kaldt underlag. Støvelen er veldig fleksibel for å være en gummistøvel, og det er lett å leke og løpe rundt omkring. En stor favoritt.  

Finnes også i: .


Didriksons Splashman Kids Boot.jpgModell: 

Merke: 

Dette var ekstra bra: Bra grep med den grove sålen! 

Testpanelets uttalelse: Dette er en fin gummistøvel med snøring. Snøringen er mest for designets skyld, og du bør lage en ordentlig knute for at lissene ikke skal gå opp. Det er et håndtak øverst på denne støvelen slik at det er lettere for barn å ta den på selv. Det setter både foreldrene og barna i testpanelet pris på. Spesielt de barna som er veldig sta og midt i "kan selv"-alderen! 

Sålen under er riflete og gir et stødig grep på bakken. Ytterligere en fordel er at du får god plass til et bukseben på innsiden og utenpå støvelen.

– Dette er en kjempefin vår- og sommerstøvel, sier en i testpanelet. 

Finnes også i:  og .


Aigle Lolly Pop.jpgModell: 

Merke:  

Dette var ekstra bra: Det høye skaftet! Du kan til og med hoppe i vanndammer uten regnbukse på – uten at du blir våt på bena. 

Testpanelets uttalelse: Dette er en uvanlig myk gummistøvel med et ekstra høyt skaft. Sålen er ikke spesielt grov, derfor burde man ikke løpe i denne modellen når temperaturen er nærmere null og det er litt glatt på bakken. 

En fordel er imidlertid at du får plass til regnbuksa innvendig i støvelen, om dere ønsker det. Ellers passer modellen perfekt om våren og sommeren, spesielt siden den ikke er fôret.  

– Det er et fint og enkelt design på støvelen, lett å matche til det meste!  

Finnes også i:  og . 


Viking Jolly.jpgModell: 

Merke: 

Dette var ekstra bra: Støvelen oppleves som fleksibel og er lett å bevege seg i.

Testpanelets uttalelse: Dette er en bred gummistøvel som etterlater god plass for ekstra sokker, men det er også en fare for at barnet ditt kan gli rundt innvendig i støvelen hvis du ikke har kjøpt riktig størrelse. Studer derfor størrelsesguiden om du er usikker. Fleksibiliteten i støvelen er høy, noe man setter pris på når man skal tre et bukseben i galon utenpå skaftet. 

Designet på denne støvelen oser retro, noe både barna og foreldrene i testpanelet liker. Ellers er det innsiden som får flest komplimenter. 

– Innsiden på støvelen er et stort pluss. Stoffet er mykt, komfortabelt og hurtigtørkende, sier en av foreldrene. 

Finnes også i:  og 


Tretorn Gränna.jpgModell: 

Merke:  

Dette var ekstra bra: Her har vi en fargerik støvel som lyser opp en hvilken som helst regnfull dag.  

Testpanelets uttalelse: Først og fremst vil faktisk testpanelet løfte frem det fargerike designet. Barna som har på seg støvelen liker veldig godt fargen, som pigger opp en grå regnværsdag. Dette er en klassisk gummistøvel rent teknisk, og passer til alt av regnvær. Støvelen sitter veldig bra på foten, og tærne og hælen er ekstra forsterket. 

– Sålen er litt mer robust enn tilsvarende modeller. Det oppleves som en stor fordel, sier en av foreldrene.  

Skaftet er passe stort til at man også med en litt posete bukse får plass til buksebenet på innsiden, uten at støvelen glipper eller sitter for løst rundt foten eller benet. Dette er enkelt og greit en pålitelig venn i regnvær! 

Finnes også i:  


Crocs Handle it.jpgModell: 

Merke:  

Dette var ekstra bra: Støvelen er veldig lett og komfortabel takket være det spesielle Croslite-materialet.

Testpanelets uttalelse: Her har du en ekstremt lett støvel som er laget i et spesielt materiale fra Crocs. Det kalles Croslite og veier mindre enn materialet i vanlige gummistøvler. Hvis du noen gang har kjent på et par klassiske Crocs-sandaler, vet du hvordan materialet føles. Noe som gjør at støvelen skiller seg litt ut utseendemessig, er håndtaket øverst på skaftet. Det betyr at barnet selv kan dra på seg støvelen, uten noen problemer. 

– En regnfull sommerdag er denne støvelen perfekt! Sier en glad forelder i testpanelet, og legger til:  

– Det kan være lurt med ekstra sokker i støvelen hvis det er kaldt ute, siden den ikke er fôret.

Det er en veldig bra høyde på skaftet, og støvelen er bred ved tærne. Det er derfor ingen problem å få plass til ekstra sokker når det er kaldt ute. Den største fordelen med denne enkle modellen, er at den er veldig lett og komfortabel! 

Finnes også i:  og .

SHOP NÅ: 

LES MER: 

 Tilbake

News Feed

Test av tights
Mote & trender

Stor test av treningstights

1 dag siden
Shorts
Mote & trender

Test: Svarte treningsshorts til herre

1 dag siden
Nike Air Zoom SuperRep
Mote & trender

Finn riktig treningssko fra Nike SuperRep

3 dager siden
Test ryggsäck barn.png
Mote & trender

Best i test: Ryggsekk til barn 2020

6 dager siden
Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: sykkelhjelmer til dame og herre

06 aug 2020
Nike löparskor test
Mote & trender

Løpeskoene fra Nike som er best i test

05 aug 2020
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg
Mote & trender

14 must-haves til skolestart

03 aug 2020
Header Nike-favoriter HERR.jpg
Mote & trender

Test! De beste klærne og skoene fra Nike til herre

03 aug 2020
Nike träningskläder
Mote & trender

Best i test! Favoritter fra Nike til henne

02 aug 2020
Reebok Nano X
Mote & trender

Nå er Reebok Nano X her i nye farger

31 jul 2020
Test sport-bh.png
Mote & trender

Best i test! Sports-BH'er 2020

29 jul 2020
Test Birkenstock
Mote & trender

Hvilke sandaler fra Birkenstock er best i test?

28 jul 2020
Skolstart Hummel
Mote & trender

Sjekkliste før skolestart

27 jul 2020
Clifton 7
Mote & trender

Test: Så bra er nyheten Clifton 7 fra Hoka One One

27 jul 2020
Test Better Bodies tights
Mote & trender

3 treningstights fra Better Bodies som er best i test

27 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27
Mote & trender

Test! Så bra er Asics Gel-Kayano 27

27 jul 2020
Nike barnsko
Mote & trender

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

26 jul 2020
Hoka One One Clifotn
Mote & trender

Endelig! Her er Hoka One One Clifton 7

22 jul 2020
Axion tennis
Mote & trender

Axions nye kolleksjon for tennis og padel

20 jul 2020
didrikson kids
Mote & trender

Alt du trenger til barnehagestart

14 jul 2020
adidas
Mote & trender

Guide: Finn riktige løpesko fra Adidas

13 jul 2020
Test löparskor dam
Mote & trender

STOR test! De beste løpeskoene til dame i 2020

12 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png
Mote & trender

9 løpesko til herre som er best i test 2020

10 jul 2020
Saucony Triumph 18
Mote & trender

Derfor bør du løpe i den nye Saucony Triumph 18

08 jul 2020
jenny freed
Mote & trender

Eksperten tipser: Husk dette når du kjøper en ny sports-BH

07 jul 2020
Asics GEL-Kayano 27
Mote & trender

Den beste pronasjonsskoen fra Asics: Nyheten GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header
Mote & trender

Test: Så bra er den nye treningsskoen Nike Free Metcon 3

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova
Mote & trender

Test: Adidas Supernova til dame og herre

26 jun 2020
charlotte och pär header
Mote & trender

Test: De topp 3 beste løpeskoene fra Asics

23 jun 2020
Adidas supernova header
Mote & trender

Adidas Supernova: prisverdig løpesko av god kvalitet

22 jun 2020
sandaler header
Mote & trender

Test: Trendy sandaler til dame 2020

18 jun 2020
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Trendy sandaler til herre som er best i test

18 jun 2020
Test bikini
Mote & trender

Test: Finn riktig bikini til kroppstypen din

15 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: Løpesko på SALG – med toppscore!

14 jun 2020
Sommarrea barn
Mote & trender

De beste kuppene til barn på sommersalget vårt

14 jun 2020
Sommarrea herr
Mote & trender

Til ham: Gjør et kupp på klær, sko og utstyr på sommersalget vårt

14 jun 2020
Sommarrea dam
Mote & trender

Til henne: Gjør et kupp på klær og sko på sommersalget vårt

14 jun 2020
Birkenstock
Mote & trender

Kan jeg vaske sandalene mine i vaskemaskinen?

10 jun 2020
Birkenstock
Mote & trender

Sesongens sandaltrender fra Birkenstock

10 jun 2020
daddräkt simning
Mote & trender

Test: Badedrakter til konkurransesvømming og trening

09 jun 2020
more news
Test av tights

Stor test av treningstights

Høy midje, med mønster eller klassisk svart? Testpanelet vårt har testet treningstights til henne fra Adidas, Nike, Better Bodies, Blacc og Kari Traa.

1 dag siden
Mote & trender
Shorts

Test: Svarte treningsshorts til herre

Testpanelet vårt har prøvd shorts fra blant annet Nike, Adidas og Under Armour. Her er treningsshortsen til herre som er best i test.

1 dag siden
Mote & trender
Nike Air Zoom SuperRep

Finn riktig treningssko fra Nike SuperRep

Air Zoom SuperRep, SuperRep Go og SuperRep Cycle – vi undersøker forskjellen mellom de tre treningsskoene fra Nike!

3 dager siden
Mote & trender
Test ryggsäck barn.png

Best i test: Ryggsekk til barn 2020

Det kan være lettere sagt enn gjort å finne riktig ryggsekk til barnet ditt. La minipanelet vårt hjelpe deg. De har testet noen av sesongens nyeste barnesekker!

6 dager siden
Mote & trender
Header.jpg

Vi tester: sykkelhjelmer til dame og herre

Det er viktig å velge en bra sykkelhjelm. I denne testen har vi prøvd flere modellers justerbarhet, komfort, ventilasjon og design.

06 aug 2020
Mote & trender
Nike löparskor test

Løpeskoene fra Nike som er best i test

Tre løpesko som alle har fått toppscore fra det dedikerte løpepanelet – her er de beste løpeskoene fra Nike!

05 aug 2020
Mote & trender
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg

14 must-haves til skolestart

Sommerferien går mot slutten og et nytt semester er rett rundt hjørnet. Pass på at barnet er klar til skolestart. Her er favorittene våre akkurat nå.

03 aug 2020
Mote & trender
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! De beste klærne og skoene fra Nike til herre

Treningsklær og sko fra Nike er veldig populære takket være det store utvalget, det stilige designet og den gode kvaliteten. Vi lot vårt mannlige testpanel trene i treningsbukser, sko og andre treningsklær fra Nike. Her er resultatet!

03 aug 2020
Mote & trender
Nike träningskläder

Best i test! Favoritter fra Nike til henne

De beste treningsskoene, tightsen som får toppscore og løpetoppen som sitter som en drøm! Her er det beste fra Nike – ifølge vårt kvinnelige testpanel!

02 aug 2020
Mote & trender
Reebok Nano X

Nå er Reebok Nano X her i nye farger

Den tiende versjonen av Reeboks mest populære treningssko Nano beskrives som den beste hittil. Nå er Nano X her i nye farger!

31 jul 2020
Mote & trender
Test sport-bh.png

Best i test! Sports-BH'er 2020

Til store og små bryster, med eller uten justerbare stropper og knepping. Les alt om sesongens sports-BH'er som er best i test.

29 jul 2020
Mote & trender
Test Birkenstock

Hvilke sandaler fra Birkenstock er best i test?

Det er på høy tid å teste favorittsandalene fra Birkenstock. Testpanelet vårt har prøvd de tre mest populære Arizona-modellene – her er sandalen som er best i test!

28 jul 2020
Mote & trender
Skolstart Hummel

Sjekkliste før skolestart

Sommerferien går mot slutten og skolestart nærmer seg med stormskritt. Her er listen over alt barna trenger i garderoben, i tillegg til vanlige klær og sko, før det nye skoleåret starter. Skriv ut og kryss av.

27 jul 2020
Mote & trender
Clifton 7

Test: Så bra er nyheten Clifton 7 fra Hoka One One

"For en sprett", utbryter en testperson. Nyheten Clifton 7 fra Hoka One One blir fort en favoritt blant både mannlige og kvinnelige løpere. Les testen, så forstår du hvorfor!

27 jul 2020
Mote & trender
Test Better Bodies tights

3 treningstights fra Better Bodies som er best i test

En treningstights skal følge kroppen, være komfortabel på og fremfor alt være squatvennlig. Vi setter sesongens favoritter fra Better Bodies på prøve.

27 jul 2020
Mote & trender