Adidas Solarboost

Derfor får Adidas Solarboost toppscore!

Trodde du ikke Adidas kunne lage bedre løpesko? Da har du ikke sett Solarboost. Du kommer til å falle helt pladask! 

Nå er Adidas her. Solarboost 19 gir strategisk støtte og optimal komfort for langdistanseløping. Med inspirasjon fra NASA-teknologi, har overdelen i mesh påsydde områder med forsterkninger for nøyaktig støtte. En responsiv demping gir energi tilbake for smidig og selvsikker løping. 

KJØP:

KJØP:  

– Si hei til den helt nye serien av løpesko fra Adidas, som heter ! Det er enormt teknisk avanserte løpesko, noe som betyr at det er en drøm å løpe i dem. Prøv dem, så kommer du også til å skrive under på at det er en av de beste løpeskoene noensinne. 

– Med Solar-serien vil vi komme tilbake til å produsere rent tekniske løpesko for den seriøse løperen. Solar står for solen og energi, og symboliserer at du skal få tilbake energi fra skoene, sier Stefan Rehn, produktekspert på Adidas. 

SHOP HER:

Først ut er seriens toppsko: ! En sko som baserer seg på Ultra Boost, men som har mange forbedringer. Den nøytrale skoen anses å være mer stabil enn nøytral, er oppbygd med 85 prosent Boost og har en ny brygge som stabiliserer løpesteget, både på innsiden og utsiden av skoen.

– Solarboost er en tradisjonell løpesko som passer til alt fra en nybegynner til en erfaren løper. Den minner mye om tidligere modeller som Energi Boost og Supernova.

Adidas Solarboost herr Herremodellen av  med den nye overdelen TFP for en skreddersydd passform. Veiledende pris 1 645 kroner. 

Den største nyheten med skoen er teknologien TFP, Tailored fibre placement, som Adidas for første gang presenterer for sportsindustrien og som skal forbedre både passformen og bevegelsesmønsteret. 

– Tenk deg skoens overdel, på sidene ved lissene, hvor vi i mange tilfeller har tre striper i plast som skal hjelpe til å stabilisere føttene. Med TFP er overdelen i stedet strikket og laget av fibre. På den måten kan vi skreddersy overdelen slik at materialet er mer fleksibelt der det er nødvendig, slik som på toppen av foten, samt er strammere nærmest sålen. 

Overdelen resulterer i minsket utslipp, ettersom den lages med én og samme tråd og ikke skjæres ut av plast. Delene sys deretter sammen ved hjelp av Parley-fibre som stammer fra plast hentet opp fra havet, og er altså bra for miljøet. 

Adidas Solarboost dam

Damemodellen av kommer i flere farger og er, i motsetning til herremodellen, mer fleksibel i forfoten samt har en annen lest. 

Allerede 1.juni lanserer Adidas ytterligere to sko i familien, og , som ligger i to andre prisklasser enn Solarboost. 

– Solar Drive er en bra løpesko som retter seg mot deg som skal begynne å løpe, men samtidig ikke vil bruke for mye penger på sko. Solar Glide passer for deg som løper litt mer enn på nybegynnernivå. Solarboost er for deg som vil ha det aller beste. 

Test: Så bra er Solarboost! 

 Solarboost dam

Vekt: 254 gram 

Kort oppsummert: Løpesko som gir en WOW-følelse!

Testpanelets mening: 

Størrelse: En sko som kan oppleves som litt mindre i størrelsen enn Adidas klassiske Ultra Boost. Kjør på med din vanlige størrelse i løpesko, da får du en perfekt passform. 

Bredde: Skoen omslutter føttene på en komfortabel måte uten at den hverken oppleves som for smal eller for bred i passformen. Derimot er skoen litt stram ved den påsydde overdelen og skaper en illusjon av at skoen er strammere og smalere enn den egentlig er. Trykket på ankelen ble markant i nedoverbakker, men slipper opp når du har løpt inn skoen.

Fleksibilitet: Både sålen og overdelen er veldig fleksibel, uten at det på noen som helst måte ødelegger for stabiliteten. Det føles virkelig ut som at skoen følger føttenes bevegelse. 

Støtte: Til å være en nøytral løpesko, gir mye støtte der hælkappen og den stramme passformen omslutter foten og sørger for at du løper med en rett fot og unngår dermed å tråkke feil. Noen skulle derimot ønske det var et enda hardere grep rundt hælen.  

Støtdemping: WOW! Akkurat som alle løpesko med Boost-demping, flyr du fremover når du løper. Det er akkurat som dette demping skal være! Du føler deg piggere, lettere og raskere enn du kanskje er, noe som er et stort pluss. 

Feste: Funker minst like bra på asfalt og grus som på flate skogsstier og på løpebaner. Festet på skoen sviktet ikke en eneste gang.  

Ventilasjonsevne: Overdelen omslutter foten som en strømpe og man kan lett lures ved at den ser varmere ut enn den faktisk er. Sannheten er at skoen har en høy ventilasjonsevne og tilbyr en behagelig varme selv om solen steker. 

Komfort: Skoen har en høy komfort og får et stort pluss for passformen, som definitivt føles bedre enn Ultra Boost. Her omslutter overdelen virkelig om føttene samtidig som sålen holder føttene stabile. Derimot får ikke skoen toppscore på grunn av preget på føttene før du har rukket å løpe inn skoen og blir vant til de tekniske fordelene med den stramme passformen.

Kommentar: At er en løpesko som retter seg mot deg som virkelig vil få mest mulig ut av løpeturen din, er det ingen tvil om. Med en demping som er blant den beste testpanelet har løpt i, høy komfort og et bra feste, så retter skoen seg til deg som vil bli en mester i sporet. Den passer like bra til korte og lange distanser. Den holder føttene både tørre og på plass når du slår ny rekord på milen. Et pluss for Parley-materialet som er resirkulert og den herlige løpefølelsen. Designet får full pott, og neste gang du begir deg ut i sporet, kommer du til å takke Solarboost for at den får deg til å fly fremover selv om du begynner å miste motivasjonen!  

Solarboost herr

Vekt: 305 gram 

Kort oppsummert: Den nye favoritten i sporet! 

Testpanelets mening: 

Størrelse: Den er helt true to size, så velg den størrelsen du vanligvis bruker når det kommer til løpesko. 

Bredde: Selve sålen oppfattes som litt bred og går ut når du løper hardt og raskt. Selve passformen er derimot ganske stram. Du kan selvfølgelig justere selv hvor hardt skoen klemmer rundt foten, men uansett hva, så griper den hælen ordentlig og mellomfoten sitter også ordentlig etter. Litt bredere ved forfoten og tærne.  

Fleksibilitet: Veldig fin fleksibilitet! Den tilpasser seg etter løpesteget ettersom den omslutter foten og er fleksibel.   

Støtte: Siden foten omsluttes så bra, får du en god støtte uansett om du løper fritt, i bakke eller i et terreng med steiner. Materialet fører til at den oppleves som kjempestabil.

Støtdemping: Det kan nesten ikke bli bedre! Den lette vekten og spenstigheten i skoen fører til at du flyr fremover – noe som bidrar til en veldig herlig følelse. Bra respons i frasparket og takket være et bra materiale og såle, føles det ut som at denne skoen gir maksimal demping til tross for en lav vekt.

Feste: Du mister ikke festet uansett underlag, til og med når du løper nedover en bratt bakke. Du føler deg trygg hele tiden. At den oppleves som så treffsikker i kontakten med underlaget sammen med den brede sålen, bidrar til at det føles ut som at den går i ett med bakken du løper på. Perfekt! 

Ventilasjonsevne: Du kommer selvfølgelig til å bli varm på føttene når du løper, det er uunngåelig. Derimot puster denne skoen veldig bra for å være et par løpesko, og du får ikke følelsen av at føttene blir overopphetet eller lukter vondt etter en løpetur. 

Komfort: Komfortabel innersåle, en overdel som omslutter føttene samt en pålitelig yttersåle som gir et bra grep og gjør den behagelig å løpe i. Toppscoren uteblir ettersom noen testpersoner synes at den er litt for stram i mellomfoten ved lissene.  

Kommentar: Den nye Adidas Solarboost kommer uten tvil til å bli en bestselger. Det er en løpesko som passer de aller fleste løpere, spesielt de som liker stabile lettvekts løpesko med et godt grep. Det fine designet fører dessuten til at mange vil anvende den som en sneaker. Som løpesko er den teknisk avansert og fungerer veldig bra til all slags løping, tilstrekkelig lett for intervaller, men også tilstrekkelig dempet for lange turer. Dessuten er den like deilig på asfalt som på grus- og skogsstier. Det gjør den ekstremt allround – så uansett nivå, kan du like denne hvis du vil ha sko som gir mye energi tilbake i løpesteget. Det beste med skoen er følelsen når du løper i den! Det føles så lett og du får en deilig følelse fremover i frasparket. En kvalitetssko du kommer til å elske hver eneste gang du tar den på deg. 

LES MER:

LES MER:

SHOP HER:

 Tilbake

News Feed

saucony_endorphin_PRO-header.jpg
Mote & trender

Maks tempo med Sauconys nye løpesko Endorphin Pro

3 timer siden
löparshorts header
Mote & trender

Våre beste løpeshorts til dame og herre

1 dag siden
nike pegasus 37 header
Mote & trender

Bedre demping i nyheten Nike Pegasus 37

2 dager siden
Test tenniskjol
Mote & trender

5 tennisskjørt som er best i test 2020

2 dager siden
Creme-Creative_997HXD_group.jpg
Mote & trender

Vi elsker sesongens sneakers fra New Balance

5 dager siden
Better Bodies träningstights
Mote & trender

Guide: Finn riktig treningstights fra Better Bodies

5 dager siden
Asics GT-2000
Mote & trender

Sats på løpesko fra Asics hvis du pronerer

6 dager siden
Underkläder träning
Mote & trender

Tren i riktig undertøy – og unngå gnagsår

6 dager siden
React Miler NY
Mote & trender

Løp lenger med Nike React Miler

22 may 2020
korta tights
Mote & trender

Test: Korte treningstights til dame 2020

22 may 2020
Merrells trailskor
Mote & trender

Test: terrengsko fra Merrell til dame og herre

21 may 2020
New Balance skor
Mote & trender

Kjøp riktige løpesko fra New Balance

21 may 2020
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: løpesko til herre med mye demping

21 may 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: Fotballsko til juniorer i 2020

21 may 2020
nike-low-sneakers.jpg
Mote & trender

3 kjerringråd for å få sneakers hvite igjen

21 may 2020
Dam - Header.jpg
Mote & trender

Test: løpesko med mye demping

19 may 2020
Nike yoga infinalon header
Mote & trender

Yoga uten begrensninger i Nike Infinalon

19 may 2020
björn borg tights
Mote & trender

Tips! 9 tights med høy midje

18 may 2020
Mjukisset
Mote & trender

Fine joggedresser til hverdagsbruk

15 may 2020
Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: sykkelhjelmer til dame og herre

14 may 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Mote & trender

Best i test: Sport-BH'er til løping

13 may 2020
badtofflor plock
Mote & trender

Sommerens beste sandaler og slippers

13 may 2020
Saucony Freedom Iso 3
Mote & trender

Den nye løpeskoen Saucony Freedom 3 er her

13 may 2020
lisa tellbe header
Mote & trender

Slik styler Lisa Tellbe sine Nike-favoritter

13 may 2020
fila header
Mote & trender

Derfor er sneakers fra Fila et stilsikkert valg i sommer

12 may 2020
gavelo seamless
Mote & trender

Nå har vi fått inn treningsklær fra Gavelo

11 may 2020
sneakers herr
Mote & trender

Shoppingtips! 9 fine, svarte sneakers til herre

11 may 2020
sneakers header
Mote & trender

Trendspaning! 8 rosa sneakers til dame

11 may 2020
Matchanse set
Mote & trender

Test: Matchende sett til dame

10 may 2020
Header.jpg
Mote & trender

Treningstrusene som er best i test

10 may 2020
Årets badtrender
Mote & trender

Årets hotteste badetrender

08 may 2020
Asics Novablast test
Mote & trender

Vi tester nyheten Asics Novablast til dame og herre

07 may 2020
Kompressionsstrumpor header
Mote & trender

Best i test: Kompresjonsstrømper

05 may 2020
nano x header
Mote & trender

Nyheten Reebok Nano X – like allsidig som deg

05 may 2020
Header - Reebok Nano X.jpg
Mote & trender

Test: Treningsskoen Reebok Nano X

05 may 2020
Petra Månström
Mote & trender

Slik kler du deg til løping om våren

04 may 2020
tights header
Mote & trender

Topp 5: Våre beste treningstights

03 may 2020
header skaljackor 2020
Mote & trender

Best i test: Skalljakker til dame & herre 2020

02 may 2020
Hoka One One header
Mote & trender

Bondi – den beste løpeskoen for deg med et tungt løpesteg

27 apr 2020
salomon löpning ss 20
Mote & trender

Hvordan bør jeg vaske løpeklærne mine?

27 apr 2020
more news
saucony_endorphin_PRO-header.jpg

Maks tempo med Sauconys nye løpesko Endorphin Pro

Vil du bli bedre, raskere og redusere risikoen for skader når du løper tempoøkter? Da skal du prøve Sauconys nyeste innovasjon: Endorphin Pro!

3 timer siden
Mote & trender
löparshorts header

Våre beste løpeshorts til dame og herre

Hvilken shorts er egentlig best til løping? Det vet testpanelet vårt! Les deres vurdering av sesongens modeller til dame og herre.

1 dag siden
Mote & trender
nike pegasus 37 header

Bedre demping i nyheten Nike Pegasus 37

Den siste versjonen av alles favorittsko er her: Nike Air Zoom Pegasus 37! Her kan du lese om oppdateringene, dempingen og det nye designet på løpeskoen.

2 dager siden
Mote & trender
Test tenniskjol

5 tennisskjørt som er best i test 2020

Du kan bare glemme en innershorts som glir opp og et gjennomsiktig stoff. Her er våre topp fem tennisskjørt som er best i test!

2 dager siden
Mote & trender
Creme-Creative_997HXD_group.jpg

Vi elsker sesongens sneakers fra New Balance

Vil du ha et par retroinspirerte, men fortsatt moderne, sneakers? Da bør du satse på sko fra New Balance! Her er årets nyheter.

5 dager siden
Mote & trender
Better Bodies träningstights

Guide: Finn riktig treningstights fra Better Bodies

De har et bredt sortiment av treningstights, fra myke og sømløse tights til kompresjonstights. Her hjelper vi deg å finne riktig tights fra Better Bodies.

5 dager siden
Mote & trender
Asics GT-2000

Sats på løpesko fra Asics hvis du pronerer

Hvis du sliter med pronasjon, er det flere ting man kan lære av skoprodusenten Asics. Her er alt du trenger å vite om deres beste pronasjonssko.

6 dager siden
Mote & trender
Underkläder träning

Tren i riktig undertøy – og unngå gnagsår

Har du fått gnagsår i lysken av trening? Bomullsundertøy er nok grunnen til det!

6 dager siden
Mote & trender
React Miler NY

Løp lenger med Nike React Miler

Vil du ha en god mengdetreningssko som gir deg den støtten du trenger under lange økter? Da er Nikes løpenyhet, React Miler, noe for deg.

22 may 2020
Mote & trender
korta tights

Test: Korte treningstights til dame 2020

Det kan være deilig å trene i en kort tights når det er varmt ute. Veldig flaks, for testpanelet vårt har nemlig testet korte tights!

22 may 2020
Mote & trender
Merrells trailskor

Test: terrengsko fra Merrell til dame og herre

Er det på tide å kjøpe nye terrengsko? Her tester vi de beste terrengskoene fra Merrell.

21 may 2020
Mote & trender
New Balance skor

Kjøp riktige løpesko fra New Balance

Lær hvordan du finner riktig modell i utvalget av løpesko fra New Balance. Her er deres mest populære modeller!

21 may 2020
Mote & trender
Herr - Header.jpg

Vi tester: løpesko til herre med mye demping

Adidas, Nike, Hoka One One eller Saucony – hvilken produsent har de beste løpeskoene med mye demping? Vi har svaret!

21 may 2020
Mote & trender
Header.jpg

Test: Fotballsko til juniorer i 2020

På tide å gå til innkjøp av nye fotballsko til barnet? Les denne testen først!

21 may 2020
Mote & trender
nike-low-sneakers.jpg

3 kjerringråd for å få sneakers hvite igjen

Hvite sneakers holder seg ikke hvite spesielt lenge. Prøv disse triksene for å få dem kritthvite igjen!

21 may 2020
Mote & trender