HEADER_W.jpg

Best i test! Ull- og superundertøy til herre

Trenger du nytt ull- eller superundertøy til skiferien eller utetreningen? Her tester vi ull- og superundertøy. Se hvilken modell som er kåret til best i test!

Ullundertøy bør du vanligvis velge fordi slike plagg varmer selv om du blir våt når du går tur, og fordi slike plagg ikke lukter selv om du svetter.  I tillegg er det de desidert varmeste plaggene når du suser nedover skibakken. På den annen side foretrekkes superundertøy hvis du for eksempel går langrenn eller løper utendørs. Det er fordi superundertøy, i motsetning til ullundertøy, fører bort svetten fra kroppen og ventilerer slik at du ikke blir for varm. Med andre ord, du bør satse på ullundertøy når du trener med lav intensitet, mens superundertøy er best til intensiv trening.

finner du alt av ull- og superundertøy på Sportamore!

Hvor to verdener møtes

BULA_HERR.jpg

Merke:

Modell: og

Materiale: 60% merinoull og 40% polyester.

Passform: Dette undertøyet i merinoull har en normal størrelse, men er litt løsere i passformen. Perfekt for deg som hater trange plagg! Ved armene og bena er passformen imidlertid kroppsnær, slik at kald luft ikke kommer inn.

Komfort: Kjempedeilig modell, det takket være myk merinoull blandet med polyester. Det er ingen sømmer som gnager, og plagget klør heller ikke særlig mye, noe rent ullundertøy noen ganger kan gjøre.  

Design: Designet er en av tingene testpanelet liker mest! Camo-detaljer er et fint og trendy element, som sammen med de ensfargede delene gir et undertøy som skiller seg ut, uten å bli for iøynefallende.

Sammendrag: Dette undertøyet er bra for deg som virkelig er frysen av deg. Denne modellen varmer ordentlig. Ellers er testpanelet veldig fornøyd med passformen, som er passe mykt og veldig behagelig. Et stort pluss også fordi undertøyet varmer deg selv om det blir vått, noe som gjør det perfekt til for eksempel fotturer på en fuktig dag. På innsiden av plagget er det et polyestermateriale som blant annet bidrar til slitestyrke. Testpanelet anbefaler deg å investere i dette undertøyet hvis du skal ut i naturen og trene med lav intensitet.  

Komfortabel drøm

WYTE_HERR.jpg

Merke:

Modell: og

Materiale: 75% merinoull og 25% polyester.

Passform: Passformen er virkelig perfekt i denne modellen! Undertøyet er også true to size, så du kan fint kjøpe den størrelsen du vanligvis bruker. Hvis du derimot er veldig høy, kan det være greit å vite at det er fare for at undertøyet blir oppfattet som litt kort.

Komfort: Materialet i dette undertøyet er veldig mykt og behagelig. Ettersom passformen er så behagelig, får undertøyet som helhet veldig høy score for komfort. Testpanelet gir også et ekstra plusspoeng for tommelhullene nederst på ermene, noe som øker komforten enda mer siden det ikke oppstår et mellomrom mellom jakken og hanskene.

Design: Perfekt, mener testpanelet. Noen ganger foretrekker man virkelig stilrent. Blåfargen er det som gjør undertøyet så fint, men passformen gjør også sitt! 

Sammendrag: Undertøyet Arvid er en ny favoritt hos Sportamore sitt testpanel. Ord som "superfint" og "helt perfekt" passerer frekvent under testingen av dette undertøyet, som er laget av merinoull og syntet. Materialet er tynt, noe som er perfekt for deg som ser etter en slags t-skjorte-følelse og hater å føle deg innestengt. Dette er et varmt undertøy, men ikke supervarmt. Det er helt klart passe varmt på starten av våren, kanskje under vinterferien? Sist, men ikke minst, er dette undertøyet veldig lommebokvennlig, noe man alltid setter pris på.

Mykt og deilig

CRAFT_herr.jpg Modell: , .

Passform: Dette undertøyet fra Craft er true to size. Du kan lett velge størrelsen du vanligvis bruker i andre plagg.

Komfort: Baselayer set er et veldig behagelig valg. Materialet oppleves som mykt mot kroppen. Ingen sømmer gnager heller, men testpanelet bemerker likevel at det er ganske mange sømmer. Er det nødvendig?

Design: Testpanelet liker at Craft har blandet to forskjellige blå nyanser, i stedet for blå og svart. Det gir designet litt edge.

Sammendrag: Dette undertøyet er det lett å like takket være et enkelt, men fint design. Når det gjelder bruksområder, blir også undertøyet fra Craft verdsatt. Det er varmt nok i kaldt klima, samtidig som det ventilerer som det skal og derfor håndterer treningsøkter med høy intensitet. Testpanelet liker også at undertøyet kjøpes i et sett, og ikke som én longs og én overdel. Det gjør det mye enklere når du skal shoppe. 

For den futuristiske 

CRAFT_FUSEKNIT_herr.jpg Modell: , , .

Passform: Dette undertøyet har en kroppsnær passform og er ellers true to size. Det passer for deg som hater når det er ekstra materiale som kan krølle seg under et mellomlag.

Komfort: Undertøyet er behagelig på, med et lett materiale. Ekstra pluss også fordi det i utgangspunktet er sømløst. Det minimerer risikoen for gnaging. Det er også bra at materialet er litt tynnere ved skrittet og armene, der du svetter mest.

Design: Enkelt, rent og moderne. Også litt "futuristisk", bemerker en testperson, hvis tanker blir ført til romfart når han tar på seg undertøyet.

Sammendrag: Hvis du er høy, er dette undertøyet virkelig noe for deg. Overdelen er lang nok til å overlappe longsen med god margin. Det betyr at ingen kald vind kan finne veien inn. Overdelen er også lang nok ved ermene, noe som er kjempefint! Selv om undertøyet er laget av et syntetisk materiale, varmer det ordentlig, men uten at det oppleves som klamt inni. Kort oppsummert oser det kvalitet av dette undertøyet, som oppleves som holdbart og slitesterkt. 

For den fartsfylte personen som vil skille seg ut 

WEARCOLOUR_herr.jpg Modell: , , .

Passform: Dette trendy undertøyet fra Wear Colour er ettersittende, men ikke slim. Materialet er mykt og smidig, noe som betyr at du slipper å oppleve hvordan plagget "klemmer" kroppen din.

Komfort: Sømmene på dette undertøyet er såkalte flate sømmer, noe som betyr at de stikker opp minimalt fra overflaten på plagget. Dette minimerer risikoen for gnaging. Dette, sammen med materialet som minner om silke, gir undertøyet mange poeng for komforten.

Design: Dette undertøyet er for deg som vil tilføre litt edge når du er på afterski. Det kule, grønne mønsteret er både ungdommelig og veldig trendy.

Sammendrag: Hvis det er noe Wear Colours designere vet, så er det hvordan man kan levere plagg med høy trendfaktor. Det har de også klart med dette undertøyet. Denne modellen klarer seg like bra i en langrennsløype som på en vanlig løpetur tidlig på våren. Det er laget for et liv i bevegelse, og det er tydelig. Undertøyet både fører bort fuktighet akkurat som det skal, og følger kroppens bevegelse på en optimal måte. Likevel er det designet som testpanelet kommer tilbake til gang på gang. Det er nesten synd at det er det innerste laget!

LES MER:

SHOP HER:

 Tilbake

News Feed

Header dam adidas
Mote & trender

Test: Topp 5 bestselgere fra Adidas

1 dag siden
Header adidas
Mote & trender

Vi tester 6 svarte herrefavoritter fra Adidas

1 dag siden
Barnskor
Mote & trender

Stor guide: Finn riktige barnesko og størrelse fra Adidas

2 dager siden
Träningstights för löpning.jpg
Mote & trender

11 treningstights som passer perfekt til løping

5 dager siden
padeltennis header
Mote & trender

Tips! Padelracketer, padelsko og padelklær som gir deg de beste forutsetningene på banen

5 dager siden
Puma sneakers skinn
Mote & trender

Slik tar du vare på sneakers i semsket skinn, skinn & stoff

5 dager siden
header plus size adidas
Mote & trender

Test! Plus size-klær fra Adidas

6 dager siden
Nike träningskläder
Mote & trender

Treningsfavorittene fra Nike som er best i test

16 feb 2020
header HERR.jpg
Mote & trender

Test! Disse treningsklærne fra Nike er best i test for menn

16 feb 2020
ICANIWILL header
Mote & trender

Endelig på Sportamore! Tights og treningsklær fra Icaniwill

14 feb 2020
nike header 2
Mote & trender

Nyheten Metcon 5 blir du helt forelsket i

14 feb 2020
Reebok Forever Floatride Energy 2
Mote & trender

Nyhet fra Reebok: Løpeskoen som er perfekt til ulike distanser

12 feb 2020
salomon
Mote & trender

Test av Salomon Speedcross 5

11 feb 2020
helium hood herr
Mote & trender

Derfor skal du kjøpe en Helium Hood Jacket fra Peak Performance

11 feb 2020
Nike löparskor
Mote & trender

Forskjellen på ulike løpesko fra Nike

11 feb 2020
Suunto7_career_woman_running_city.jpg
Mote & trender

Derfor er den nye pulsklokken Suunto 7 det åpenbare valget

09 feb 2020
Header-skidbyxor.jpg
Mote & trender

TEST: 7 skibukser til bruk i bakken og off-piste

09 feb 2020
HEADER_W.jpg
Mote & trender

Best i test! Ull- og superundertøy til herre

08 feb 2020
HEADER_W_rehband.jpg
Mote & trender

Test: Støtte og tights for ustabile knær og håndledd

08 feb 2020
Kari Traa underställ header
Mote & trender

Best i test: Ull- og superundertøy fra Kari Traa

05 feb 2020
Waikani Beachwear bikini
Mote & trender

Waikani Beachwear – rimelig badetøy i sesongens mønster og farger

05 feb 2020
_L3Q6740-2.jpg
Mote & trender

Guide: Slik velger du riktig skihjelm

04 feb 2020
header träningsbyxor
Mote & trender

Best i test! Treningsbukser, treningsshorts og treningstights for menn

04 feb 2020
virvelvind uv plagg
Mote & trender

Fargerikt, morsomt og funksjonelt: Her er det nye barnemerket Virvelvind

03 feb 2020
Under Armour sport-bh
Mote & trender

TEST! Derfor kommer du til å elske sports-BH'en Mid Crossback Bra

03 feb 2020
birkenstock
Mote & trender

Birkenstock – dette er forskjellen mellom de ulike sandalene

02 feb 2020
speedcross
Mote & trender

Derfor er terrengskoen Salomon Speedcross så populær

02 feb 2020
nike infinity run test header
Mote & trender

Test: Så bra er den nye løpeskoen Nike Infinity Run

30 jan 2020
SP20_RN_React_NRC_DISTANCE_WK_0830.jpg
Mote & trender

Nike Infinity Run – skoen som passer for alle løpere

30 jan 2020
Salomon skaljacka
Mote & trender

Slik bør du vaske skalljakken din

29 jan 2020
Sneakers kids
Mote & trender

Kjøp riktige sneakers til barn

29 jan 2020
Dedicated new brand
Mote & trender

Nyhet hos oss: Dedicated – for deg som vil shoppe med god samvittighet

28 jan 2020
Hoka one one
Mote & trender

Hoka One One tar over løpeverden

26 jan 2020
dunjacka
Mote & trender

Slik vasker du dunjakken

25 jan 2020
HEADER_W.jpg
Mote & trender

Test: Treningsklær for gravide

24 jan 2020
Header-3.jpg
Mote & trender

BEST I TEST! Sports-BH'er 2020

23 jan 2020
Reebok Nano 9.0 nya färger
Mote & trender

Endelig! Nye farger på Reebok CrossFit Nano 9.0

23 jan 2020
houdini
Mote & trender

Guide til innkjøp av skallbukser

22 jan 2020
kompressionsstrumpor
Mote & trender

Derfor bør du løpe i kompresjonsstrømper

20 jan 2020
Tvätta träningsskor
Mote & trender

Slik vasker du treningsskoene dine på best mulig måte

20 jan 2020
more news
Header dam adidas

Test: Topp 5 bestselgere fra Adidas

De tre stripene fra Adidas går som en rød tråd gjennom denne testen. Testpanelet vårt har vurdert våre 5 mest populære plagg fra Adidas.

1 dag siden
Mote & trender
Header adidas

Vi tester 6 svarte herrefavoritter fra Adidas

En drømmetest av crème de la crème fra Adidas. Skoene Ultraboost, en padelracket med maksimal kontroll og en t-skjorte som kan brukes til trening og hverdags. Disse svarte Adidas-favorittene vil du ikke gå glipp av!

1 dag siden
Mote & trender
Barnskor

Stor guide: Finn riktige barnesko og størrelse fra Adidas

Passform, materialvalg, størrelse og hvilke sko som tilhører hvilken sesong – her svarer vi på alle spørsmål vedrørende barnesko fra Adidas.

2 dager siden
Mote & trender
Träningstights för löpning.jpg

11 treningstights som passer perfekt til løping

Det finnes utrolig mange forskjellige tights. Når det gjelder løping er det viktig å velge en modell som sitter på plass, klemmer musklene og som helst har lommer. Her er 11 modeller som passer perfekt til løping.

5 dager siden
Mote & trender
padeltennis header

Tips! Padelracketer, padelsko og padelklær som gir deg de beste forutsetningene på banen

Hvem spiller du som oftest padel med? Kjenn på smaken av seier med en helt ny padelracket, nye padelsko og kanskje til og med et helt nytt antrekk! Her er 10 padelfavoritter du ikke kan gå glipp av.

5 dager siden
Mote & trender
Puma sneakers skinn

Slik tar du vare på sneakers i semsket skinn, skinn & stoff

Du kan ikke tørke av alle sneakers med en fuktig klut. Sneakers-eksperten fra Puma forklarer hvordan du tar best vare på de ulike materialene.

5 dager siden
Mote & trender
header plus size adidas

Test! Plus size-klær fra Adidas

Trening er for alle, og derfor er det viktig med tights, t-skjorter og sports-BH i inkluderende størrelser. Vi har latt vår Instagram-følger teste treningsklær i plus size fra Adidas. Her er resultatet!

6 dager siden
Mote & trender
Nike träningskläder

Treningsfavorittene fra Nike som er best i test

De beste treningsskoene, tightsen som får toppscore og løpegenseren som er en drøm! Her er det beste fra Nike – ifølge vårt kvinnelige testpanel!

16 feb 2020
Mote & trender
header HERR.jpg

Test! Disse treningsklærne fra Nike er best i test for menn

Treningsklær og sko fra Nike blir verdsatt av mange takket være det brede utvalget, det stilige designet og den gode kvaliteten. Vi lot vårt mannlige testpanel trene i treningsbukser, sko og andre treningsklær fra Nike. Her er resultatet!

16 feb 2020
Mote & trender
ICANIWILL header

Endelig på Sportamore! Tights og treningsklær fra Icaniwill

Hvis du følger med på de seneste gymtrendene på Instagram, har du sannsynligvis lagt merke til Icaniwill – merket som lager fasjonable, sømløse tights og treningsklær, som dessuten er kjempefine!

14 feb 2020
Mote & trender
nike header 2

Nyheten Metcon 5 blir du helt forelsket i

"Du gjør meg hel" står det på den nye modellen fra Nikes bestselger Metcon 5. Perfekt timing til valentinsdagen, da lanseres nemlig skoen som er inspirert av kjærlighet. Modellen passer perfekt for deg som vil ha en hjertelig treningsøkt (eller kanskje gi bort en gave til noen du liker?).

14 feb 2020
Mote & trender
Reebok Forever Floatride Energy 2

Nyhet fra Reebok: Løpeskoen som er perfekt til ulike distanser

Løper du ofte mellom 5 km og opp til et halvt maraton og vil ha en nøytral, dempet løpesko? Gratulerer, da er den nye Forever Floatride Energy 2 fra Reebok perfekt for deg!

12 feb 2020
Mote & trender
salomon

Test av Salomon Speedcross 5

Mykere, mer stabil og bedre grep enn forgjengeren. Dessuten er designet så fint at testpanelet til og med vil bruke terrengskoen til daglig.

11 feb 2020
Mote & trender
helium hood herr

Derfor skal du kjøpe en Helium Hood Jacket fra Peak Performance

Mange har oppdaget hvor anvendelig Helium Hood Jacket er. Den tynne dunjakken fra Peak Performance er en vind- og vanntett vinner som du kan bruke året rundt.

11 feb 2020
Mote & trender
Nike löparskor

Forskjellen på ulike løpesko fra Nike

Noen ganger kan det være vanskelig å vite forskjellen på ulike løpesko. Ta det med ro! Vi har fått hjelp av ekspertene for å gå gjennom forskjellene mellom Pegasus, Pegasus Turbo, Zoom Gravity og Zoom Fly fra Nike.

11 feb 2020
Mote & trender