HEADER_W.jpg

Best i test! Ull- og superundertøy til herre

Trenger du nytt ull- eller superundertøy til skiferien eller utetreningen? Her tester vi ull- og superundertøy. Se hvilken modell som er kåret til best i test!

Ullundertøy bør du vanligvis velge fordi slike plagg varmer selv om du blir våt når du går tur, og fordi slike plagg ikke lukter selv om du svetter.  I tillegg er det de desidert varmeste plaggene når du suser nedover skibakken. På den annen side foretrekkes superundertøy hvis du for eksempel går langrenn eller løper utendørs. Det er fordi superundertøy, i motsetning til ullundertøy, fører bort svetten fra kroppen og ventilerer slik at du ikke blir for varm. Med andre ord, du bør satse på ullundertøy når du trener med lav intensitet, mens superundertøy er best til intensiv trening.

finner du alt av ull- og superundertøy på Sportamore!

Hvor to verdener møtes

BULA_HERR.jpg

Merke:

Modell: og

Materiale: 60% merinoull og 40% polyester.

Passform: Dette undertøyet i merinoull har en normal størrelse, men er litt løsere i passformen. Perfekt for deg som hater trange plagg! Ved armene og bena er passformen imidlertid kroppsnær, slik at kald luft ikke kommer inn.

Komfort: Kjempedeilig modell, det takket være myk merinoull blandet med polyester. Det er ingen sømmer som gnager, og plagget klør heller ikke særlig mye, noe rent ullundertøy noen ganger kan gjøre.  

Design: Designet er en av tingene testpanelet liker mest! Camo-detaljer er et fint og trendy element, som sammen med de ensfargede delene gir et undertøy som skiller seg ut, uten å bli for iøynefallende.

Sammendrag: Dette undertøyet er bra for deg som virkelig er frysen av deg. Denne modellen varmer ordentlig. Ellers er testpanelet veldig fornøyd med passformen, som er passe mykt og veldig behagelig. Et stort pluss også fordi undertøyet varmer deg selv om det blir vått, noe som gjør det perfekt til for eksempel fotturer på en fuktig dag. På innsiden av plagget er det et polyestermateriale som blant annet bidrar til slitestyrke. Testpanelet anbefaler deg å investere i dette undertøyet hvis du skal ut i naturen og trene med lav intensitet.  

Komfortabel drøm

WYTE_HERR.jpg

Merke:

Modell: og

Materiale: 75% merinoull og 25% polyester.

Passform: Passformen er virkelig perfekt i denne modellen! Undertøyet er også true to size, så du kan fint kjøpe den størrelsen du vanligvis bruker. Hvis du derimot er veldig høy, kan det være greit å vite at det er fare for at undertøyet blir oppfattet som litt kort.

Komfort: Materialet i dette undertøyet er veldig mykt og behagelig. Ettersom passformen er så behagelig, får undertøyet som helhet veldig høy score for komfort. Testpanelet gir også et ekstra plusspoeng for tommelhullene nederst på ermene, noe som øker komforten enda mer siden det ikke oppstår et mellomrom mellom jakken og hanskene.

Design: Perfekt, mener testpanelet. Noen ganger foretrekker man virkelig stilrent. Blåfargen er det som gjør undertøyet så fint, men passformen gjør også sitt! 

Sammendrag: Undertøyet Arvid er en ny favoritt hos Sportamore sitt testpanel. Ord som "superfint" og "helt perfekt" passerer frekvent under testingen av dette undertøyet, som er laget av merinoull og syntet. Materialet er tynt, noe som er perfekt for deg som ser etter en slags t-skjorte-følelse og hater å føle deg innestengt. Dette er et varmt undertøy, men ikke supervarmt. Det er helt klart passe varmt på starten av våren, kanskje under vinterferien? Sist, men ikke minst, er dette undertøyet veldig lommebokvennlig, noe man alltid setter pris på.

Mykt og deilig

CRAFT_herr.jpg Modell: , .

Passform: Dette undertøyet fra Craft er true to size. Du kan lett velge størrelsen du vanligvis bruker i andre plagg.

Komfort: Baselayer set er et veldig behagelig valg. Materialet oppleves som mykt mot kroppen. Ingen sømmer gnager heller, men testpanelet bemerker likevel at det er ganske mange sømmer. Er det nødvendig?

Design: Testpanelet liker at Craft har blandet to forskjellige blå nyanser, i stedet for blå og svart. Det gir designet litt edge.

Sammendrag: Dette undertøyet er det lett å like takket være et enkelt, men fint design. Når det gjelder bruksområder, blir også undertøyet fra Craft verdsatt. Det er varmt nok i kaldt klima, samtidig som det ventilerer som det skal og derfor håndterer treningsøkter med høy intensitet. Testpanelet liker også at undertøyet kjøpes i et sett, og ikke som én longs og én overdel. Det gjør det mye enklere når du skal shoppe. 

For den futuristiske 

CRAFT_FUSEKNIT_herr.jpg Modell: , , .

Passform: Dette undertøyet har en kroppsnær passform og er ellers true to size. Det passer for deg som hater når det er ekstra materiale som kan krølle seg under et mellomlag.

Komfort: Undertøyet er behagelig på, med et lett materiale. Ekstra pluss også fordi det i utgangspunktet er sømløst. Det minimerer risikoen for gnaging. Det er også bra at materialet er litt tynnere ved skrittet og armene, der du svetter mest.

Design: Enkelt, rent og moderne. Også litt "futuristisk", bemerker en testperson, hvis tanker blir ført til romfart når han tar på seg undertøyet.

Sammendrag: Hvis du er høy, er dette undertøyet virkelig noe for deg. Overdelen er lang nok til å overlappe longsen med god margin. Det betyr at ingen kald vind kan finne veien inn. Overdelen er også lang nok ved ermene, noe som er kjempefint! Selv om undertøyet er laget av et syntetisk materiale, varmer det ordentlig, men uten at det oppleves som klamt inni. Kort oppsummert oser det kvalitet av dette undertøyet, som oppleves som holdbart og slitesterkt. 

For den fartsfylte personen som vil skille seg ut 

WEARCOLOUR_herr.jpg Modell: , , .

Passform: Dette trendy undertøyet fra Wear Colour er ettersittende, men ikke slim. Materialet er mykt og smidig, noe som betyr at du slipper å oppleve hvordan plagget "klemmer" kroppen din.

Komfort: Sømmene på dette undertøyet er såkalte flate sømmer, noe som betyr at de stikker opp minimalt fra overflaten på plagget. Dette minimerer risikoen for gnaging. Dette, sammen med materialet som minner om silke, gir undertøyet mange poeng for komforten.

Design: Dette undertøyet er for deg som vil tilføre litt edge når du er på afterski. Det kule, grønne mønsteret er både ungdommelig og veldig trendy.

Sammendrag: Hvis det er noe Wear Colours designere vet, så er det hvordan man kan levere plagg med høy trendfaktor. Det har de også klart med dette undertøyet. Denne modellen klarer seg like bra i en langrennsløype som på en vanlig løpetur tidlig på våren. Det er laget for et liv i bevegelse, og det er tydelig. Undertøyet både fører bort fuktighet akkurat som det skal, og følger kroppens bevegelse på en optimal måte. Likevel er det designet som testpanelet kommer tilbake til gang på gang. Det er nesten synd at det er det innerste laget!

LES MER:

SHOP HER:

 Tilbake

News Feed

saucony_endorphin_PRO-header.jpg
Mote & trender

Maks tempo med Sauconys nye løpesko Endorphin Pro

1 time siden
löparshorts header
Mote & trender

Våre beste løpeshorts til dame og herre

1 dag siden
nike pegasus 37 header
Mote & trender

Bedre demping i nyheten Nike Pegasus 37

2 dager siden
Test tenniskjol
Mote & trender

5 tennisskjørt som er best i test 2020

2 dager siden
Creme-Creative_997HXD_group.jpg
Mote & trender

Vi elsker sesongens sneakers fra New Balance

4 dager siden
Better Bodies träningstights
Mote & trender

Guide: Finn riktig treningstights fra Better Bodies

5 dager siden
Asics GT-2000
Mote & trender

Sats på løpesko fra Asics hvis du pronerer

5 dager siden
Underkläder träning
Mote & trender

Tren i riktig undertøy – og unngå gnagsår

6 dager siden
React Miler NY
Mote & trender

Løp lenger med Nike React Miler

22 may 2020
korta tights
Mote & trender

Test: Korte treningstights til dame 2020

22 may 2020
Merrells trailskor
Mote & trender

Test: terrengsko fra Merrell til dame og herre

21 may 2020
New Balance skor
Mote & trender

Kjøp riktige løpesko fra New Balance

21 may 2020
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: løpesko til herre med mye demping

21 may 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: Fotballsko til juniorer i 2020

21 may 2020
nike-low-sneakers.jpg
Mote & trender

3 kjerringråd for å få sneakers hvite igjen

21 may 2020
Dam - Header.jpg
Mote & trender

Test: løpesko med mye demping

19 may 2020
Nike yoga infinalon header
Mote & trender

Yoga uten begrensninger i Nike Infinalon

19 may 2020
björn borg tights
Mote & trender

Tips! 9 tights med høy midje

18 may 2020
Mjukisset
Mote & trender

Fine joggedresser til hverdagsbruk

15 may 2020
Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: sykkelhjelmer til dame og herre

14 may 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Mote & trender

Best i test: Sport-BH'er til løping

13 may 2020
badtofflor plock
Mote & trender

Sommerens beste sandaler og slippers

13 may 2020
Saucony Freedom Iso 3
Mote & trender

Den nye løpeskoen Saucony Freedom 3 er her

13 may 2020
lisa tellbe header
Mote & trender

Slik styler Lisa Tellbe sine Nike-favoritter

13 may 2020
fila header
Mote & trender

Derfor er sneakers fra Fila et stilsikkert valg i sommer

12 may 2020
gavelo seamless
Mote & trender

Nå har vi fått inn treningsklær fra Gavelo

11 may 2020
sneakers herr
Mote & trender

Shoppingtips! 9 fine, svarte sneakers til herre

11 may 2020
sneakers header
Mote & trender

Trendspaning! 8 rosa sneakers til dame

11 may 2020
Matchanse set
Mote & trender

Test: Matchende sett til dame

10 may 2020
Header.jpg
Mote & trender

Treningstrusene som er best i test

10 may 2020
Årets badtrender
Mote & trender

Årets hotteste badetrender

08 may 2020
Asics Novablast test
Mote & trender

Vi tester nyheten Asics Novablast til dame og herre

07 may 2020
Kompressionsstrumpor header
Mote & trender

Best i test: Kompresjonsstrømper

05 may 2020
nano x header
Mote & trender

Nyheten Reebok Nano X – like allsidig som deg

05 may 2020
Header - Reebok Nano X.jpg
Mote & trender

Test: Treningsskoen Reebok Nano X

05 may 2020
Petra Månström
Mote & trender

Slik kler du deg til løping om våren

04 may 2020
tights header
Mote & trender

Topp 5: Våre beste treningstights

03 may 2020
header skaljackor 2020
Mote & trender

Best i test: Skalljakker til dame & herre 2020

02 may 2020
Hoka One One header
Mote & trender

Bondi – den beste løpeskoen for deg med et tungt løpesteg

27 apr 2020
salomon löpning ss 20
Mote & trender

Hvordan bør jeg vaske løpeklærne mine?

27 apr 2020
more news
saucony_endorphin_PRO-header.jpg

Maks tempo med Sauconys nye løpesko Endorphin Pro

Vil du bli bedre, raskere og redusere risikoen for skader når du løper tempoøkter? Da skal du prøve Sauconys nyeste innovasjon: Endorphin Pro!

1 time siden
Mote & trender
löparshorts header

Våre beste løpeshorts til dame og herre

Hvilken shorts er egentlig best til løping? Det vet testpanelet vårt! Les deres vurdering av sesongens modeller til dame og herre.

1 dag siden
Mote & trender
nike pegasus 37 header

Bedre demping i nyheten Nike Pegasus 37

Den siste versjonen av alles favorittsko er her: Nike Air Zoom Pegasus 37! Her kan du lese om oppdateringene, dempingen og det nye designet på løpeskoen.

2 dager siden
Mote & trender
Test tenniskjol

5 tennisskjørt som er best i test 2020

Du kan bare glemme en innershorts som glir opp og et gjennomsiktig stoff. Her er våre topp fem tennisskjørt som er best i test!

2 dager siden
Mote & trender
Creme-Creative_997HXD_group.jpg

Vi elsker sesongens sneakers fra New Balance

Vil du ha et par retroinspirerte, men fortsatt moderne, sneakers? Da bør du satse på sko fra New Balance! Her er årets nyheter.

4 dager siden
Mote & trender
Better Bodies träningstights

Guide: Finn riktig treningstights fra Better Bodies

De har et bredt sortiment av treningstights, fra myke og sømløse tights til kompresjonstights. Her hjelper vi deg å finne riktig tights fra Better Bodies.

5 dager siden
Mote & trender
Asics GT-2000

Sats på løpesko fra Asics hvis du pronerer

Hvis du sliter med pronasjon, er det flere ting man kan lære av skoprodusenten Asics. Her er alt du trenger å vite om deres beste pronasjonssko.

5 dager siden
Mote & trender
Underkläder träning

Tren i riktig undertøy – og unngå gnagsår

Har du fått gnagsår i lysken av trening? Bomullsundertøy er nok grunnen til det!

6 dager siden
Mote & trender
React Miler NY

Løp lenger med Nike React Miler

Vil du ha en god mengdetreningssko som gir deg den støtten du trenger under lange økter? Da er Nikes løpenyhet, React Miler, noe for deg.

22 may 2020
Mote & trender
korta tights

Test: Korte treningstights til dame 2020

Det kan være deilig å trene i en kort tights når det er varmt ute. Veldig flaks, for testpanelet vårt har nemlig testet korte tights!

22 may 2020
Mote & trender
Merrells trailskor

Test: terrengsko fra Merrell til dame og herre

Er det på tide å kjøpe nye terrengsko? Her tester vi de beste terrengskoene fra Merrell.

21 may 2020
Mote & trender
New Balance skor

Kjøp riktige løpesko fra New Balance

Lær hvordan du finner riktig modell i utvalget av løpesko fra New Balance. Her er deres mest populære modeller!

21 may 2020
Mote & trender
Herr - Header.jpg

Vi tester: løpesko til herre med mye demping

Adidas, Nike, Hoka One One eller Saucony – hvilken produsent har de beste løpeskoene med mye demping? Vi har svaret!

21 may 2020
Mote & trender
Header.jpg

Test: Fotballsko til juniorer i 2020

På tide å gå til innkjøp av nye fotballsko til barnet? Les denne testen først!

21 may 2020
Mote & trender
nike-low-sneakers.jpg

3 kjerringråd for å få sneakers hvite igjen

Hvite sneakers holder seg ikke hvite spesielt lenge. Prøv disse triksene for å få dem kritthvite igjen!

21 may 2020
Mote & trender