HEADER_W.jpg

Best i test! Ull- og superundertøy til herre

Trenger du nytt ull- eller superundertøy til skiferien eller utetreningen? Her tester vi ull- og superundertøy. Se hvilken modell som er kåret til best i test!

Ullundertøy bør du vanligvis velge fordi slike plagg varmer selv om du blir våt når du går tur, og fordi slike plagg ikke lukter selv om du svetter.  I tillegg er det de desidert varmeste plaggene når du suser nedover skibakken. På den annen side foretrekkes superundertøy hvis du for eksempel går langrenn eller løper utendørs. Det er fordi superundertøy, i motsetning til ullundertøy, fører bort svetten fra kroppen og ventilerer slik at du ikke blir for varm. Med andre ord, du bør satse på ullundertøy når du trener med lav intensitet, mens superundertøy er best til intensiv trening.

finner du alt av ull- og superundertøy på Sportamore!

Hvor to verdener møtes

BULA_HERR.jpg

Merke:

Modell: og

Materiale: 60% merinoull og 40% polyester.

Passform: Dette undertøyet i merinoull har en normal størrelse, men er litt løsere i passformen. Perfekt for deg som hater trange plagg! Ved armene og bena er passformen imidlertid kroppsnær, slik at kald luft ikke kommer inn.

Komfort: Kjempedeilig modell, det takket være myk merinoull blandet med polyester. Det er ingen sømmer som gnager, og plagget klør heller ikke særlig mye, noe rent ullundertøy noen ganger kan gjøre.  

Design: Designet er en av tingene testpanelet liker mest! Camo-detaljer er et fint og trendy element, som sammen med de ensfargede delene gir et undertøy som skiller seg ut, uten å bli for iøynefallende.

Sammendrag: Dette undertøyet er bra for deg som virkelig er frysen av deg. Denne modellen varmer ordentlig. Ellers er testpanelet veldig fornøyd med passformen, som er passe mykt og veldig behagelig. Et stort pluss også fordi undertøyet varmer deg selv om det blir vått, noe som gjør det perfekt til for eksempel fotturer på en fuktig dag. På innsiden av plagget er det et polyestermateriale som blant annet bidrar til slitestyrke. Testpanelet anbefaler deg å investere i dette undertøyet hvis du skal ut i naturen og trene med lav intensitet.  

Komfortabel drøm

WYTE_HERR.jpg

Merke:

Modell: og

Materiale: 75% merinoull og 25% polyester.

Passform: Passformen er virkelig perfekt i denne modellen! Undertøyet er også true to size, så du kan fint kjøpe den størrelsen du vanligvis bruker. Hvis du derimot er veldig høy, kan det være greit å vite at det er fare for at undertøyet blir oppfattet som litt kort.

Komfort: Materialet i dette undertøyet er veldig mykt og behagelig. Ettersom passformen er så behagelig, får undertøyet som helhet veldig høy score for komfort. Testpanelet gir også et ekstra plusspoeng for tommelhullene nederst på ermene, noe som øker komforten enda mer siden det ikke oppstår et mellomrom mellom jakken og hanskene.

Design: Perfekt, mener testpanelet. Noen ganger foretrekker man virkelig stilrent. Blåfargen er det som gjør undertøyet så fint, men passformen gjør også sitt! 

Sammendrag: Undertøyet Arvid er en ny favoritt hos Sportamore sitt testpanel. Ord som "superfint" og "helt perfekt" passerer frekvent under testingen av dette undertøyet, som er laget av merinoull og syntet. Materialet er tynt, noe som er perfekt for deg som ser etter en slags t-skjorte-følelse og hater å føle deg innestengt. Dette er et varmt undertøy, men ikke supervarmt. Det er helt klart passe varmt på starten av våren, kanskje under vinterferien? Sist, men ikke minst, er dette undertøyet veldig lommebokvennlig, noe man alltid setter pris på.

Mykt og deilig

CRAFT_herr.jpg Modell: , .

Passform: Dette undertøyet fra Craft er true to size. Du kan lett velge størrelsen du vanligvis bruker i andre plagg.

Komfort: Baselayer set er et veldig behagelig valg. Materialet oppleves som mykt mot kroppen. Ingen sømmer gnager heller, men testpanelet bemerker likevel at det er ganske mange sømmer. Er det nødvendig?

Design: Testpanelet liker at Craft har blandet to forskjellige blå nyanser, i stedet for blå og svart. Det gir designet litt edge.

Sammendrag: Dette undertøyet er det lett å like takket være et enkelt, men fint design. Når det gjelder bruksområder, blir også undertøyet fra Craft verdsatt. Det er varmt nok i kaldt klima, samtidig som det ventilerer som det skal og derfor håndterer treningsøkter med høy intensitet. Testpanelet liker også at undertøyet kjøpes i et sett, og ikke som én longs og én overdel. Det gjør det mye enklere når du skal shoppe. 

For den futuristiske 

CRAFT_FUSEKNIT_herr.jpg Modell: , , .

Passform: Dette undertøyet har en kroppsnær passform og er ellers true to size. Det passer for deg som hater når det er ekstra materiale som kan krølle seg under et mellomlag.

Komfort: Undertøyet er behagelig på, med et lett materiale. Ekstra pluss også fordi det i utgangspunktet er sømløst. Det minimerer risikoen for gnaging. Det er også bra at materialet er litt tynnere ved skrittet og armene, der du svetter mest.

Design: Enkelt, rent og moderne. Også litt "futuristisk", bemerker en testperson, hvis tanker blir ført til romfart når han tar på seg undertøyet.

Sammendrag: Hvis du er høy, er dette undertøyet virkelig noe for deg. Overdelen er lang nok til å overlappe longsen med god margin. Det betyr at ingen kald vind kan finne veien inn. Overdelen er også lang nok ved ermene, noe som er kjempefint! Selv om undertøyet er laget av et syntetisk materiale, varmer det ordentlig, men uten at det oppleves som klamt inni. Kort oppsummert oser det kvalitet av dette undertøyet, som oppleves som holdbart og slitesterkt. 

For den fartsfylte personen som vil skille seg ut 

WEARCOLOUR_herr.jpg Modell: , , .

Passform: Dette trendy undertøyet fra Wear Colour er ettersittende, men ikke slim. Materialet er mykt og smidig, noe som betyr at du slipper å oppleve hvordan plagget "klemmer" kroppen din.

Komfort: Sømmene på dette undertøyet er såkalte flate sømmer, noe som betyr at de stikker opp minimalt fra overflaten på plagget. Dette minimerer risikoen for gnaging. Dette, sammen med materialet som minner om silke, gir undertøyet mange poeng for komforten.

Design: Dette undertøyet er for deg som vil tilføre litt edge når du er på afterski. Det kule, grønne mønsteret er både ungdommelig og veldig trendy.

Sammendrag: Hvis det er noe Wear Colours designere vet, så er det hvordan man kan levere plagg med høy trendfaktor. Det har de også klart med dette undertøyet. Denne modellen klarer seg like bra i en langrennsløype som på en vanlig løpetur tidlig på våren. Det er laget for et liv i bevegelse, og det er tydelig. Undertøyet både fører bort fuktighet akkurat som det skal, og følger kroppens bevegelse på en optimal måte. Likevel er det designet som testpanelet kommer tilbake til gang på gang. Det er nesten synd at det er det innerste laget!

LES MER:

SHOP HER:

 Tilbake

News Feed

Test av tights
Mote & trender

Stor test av treningstights

2 dager siden
Shorts
Mote & trender

Test: Svarte treningsshorts til herre

3 dager siden
Nike Air Zoom SuperRep
Mote & trender

Finn riktig treningssko fra Nike SuperRep

5 dager siden
Test ryggsäck barn.png
Mote & trender

Best i test: Ryggsekk til barn 2020

07 aug 2020
Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: sykkelhjelmer til dame og herre

06 aug 2020
Nike löparskor test
Mote & trender

Løpeskoene fra Nike som er best i test

05 aug 2020
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg
Mote & trender

14 must-haves til skolestart

03 aug 2020
Header Nike-favoriter HERR.jpg
Mote & trender

Test! De beste klærne og skoene fra Nike til herre

03 aug 2020
Nike träningskläder
Mote & trender

Best i test! Favoritter fra Nike til henne

02 aug 2020
Reebok Nano X
Mote & trender

Nå er Reebok Nano X her i nye farger

31 jul 2020
Test sport-bh.png
Mote & trender

Best i test! Sports-BH'er 2020

29 jul 2020
Test Birkenstock
Mote & trender

Hvilke sandaler fra Birkenstock er best i test?

28 jul 2020
Skolstart Hummel
Mote & trender

Sjekkliste før skolestart

27 jul 2020
Clifton 7
Mote & trender

Test: Så bra er nyheten Clifton 7 fra Hoka One One

27 jul 2020
Test Better Bodies tights
Mote & trender

3 treningstights fra Better Bodies som er best i test

27 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27
Mote & trender

Test! Så bra er Asics Gel-Kayano 27

27 jul 2020
Nike barnsko
Mote & trender

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

26 jul 2020
Hoka One One Clifotn
Mote & trender

Endelig! Her er Hoka One One Clifton 7

22 jul 2020
Axion tennis
Mote & trender

Axions nye kolleksjon for tennis og padel

20 jul 2020
didrikson kids
Mote & trender

Alt du trenger til barnehagestart

14 jul 2020
adidas
Mote & trender

Guide: Finn riktige løpesko fra Adidas

13 jul 2020
Test löparskor dam
Mote & trender

STOR test! De beste løpeskoene til dame i 2020

12 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png
Mote & trender

9 løpesko til herre som er best i test 2020

10 jul 2020
Saucony Triumph 18
Mote & trender

Derfor bør du løpe i den nye Saucony Triumph 18

08 jul 2020
jenny freed
Mote & trender

Eksperten tipser: Husk dette når du kjøper en ny sports-BH

07 jul 2020
Asics GEL-Kayano 27
Mote & trender

Den beste pronasjonsskoen fra Asics: Nyheten GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header
Mote & trender

Test: Så bra er den nye treningsskoen Nike Free Metcon 3

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova
Mote & trender

Test: Adidas Supernova til dame og herre

26 jun 2020
charlotte och pär header
Mote & trender

Test: De topp 3 beste løpeskoene fra Asics

23 jun 2020
Adidas supernova header
Mote & trender

Adidas Supernova: prisverdig løpesko av god kvalitet

22 jun 2020
sandaler header
Mote & trender

Test: Trendy sandaler til dame 2020

18 jun 2020
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Trendy sandaler til herre som er best i test

18 jun 2020
Test bikini
Mote & trender

Test: Finn riktig bikini til kroppstypen din

15 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: Løpesko på SALG – med toppscore!

14 jun 2020
Sommarrea dam
Mote & trender

Til henne: Gjør et kupp på klær og sko på sommersalget vårt

14 jun 2020
Sommarrea herr
Mote & trender

Til ham: Gjør et kupp på klær, sko og utstyr på sommersalget vårt

14 jun 2020
Sommarrea barn
Mote & trender

De beste kuppene til barn på sommersalget vårt

14 jun 2020
Birkenstock
Mote & trender

Kan jeg vaske sandalene mine i vaskemaskinen?

10 jun 2020
Birkenstock
Mote & trender

Sesongens sandaltrender fra Birkenstock

10 jun 2020
daddräkt simning
Mote & trender

Test: Badedrakter til konkurransesvømming og trening

09 jun 2020
more news
Test av tights

Stor test av treningstights

Høy midje, med mønster eller klassisk svart? Testpanelet vårt har testet treningstights til henne fra Adidas, Nike, Better Bodies, Blacc og Kari Traa.

2 dager siden
Mote & trender
Shorts

Test: Svarte treningsshorts til herre

Testpanelet vårt har prøvd shorts fra blant annet Nike, Adidas og Under Armour. Her er treningsshortsen til herre som er best i test.

3 dager siden
Mote & trender
Nike Air Zoom SuperRep

Finn riktig treningssko fra Nike SuperRep

Air Zoom SuperRep, SuperRep Go og SuperRep Cycle – vi undersøker forskjellen mellom de tre treningsskoene fra Nike!

5 dager siden
Mote & trender
Test ryggsäck barn.png

Best i test: Ryggsekk til barn 2020

Det kan være lettere sagt enn gjort å finne riktig ryggsekk til barnet ditt. La minipanelet vårt hjelpe deg. De har testet noen av sesongens nyeste barnesekker!

07 aug 2020
Mote & trender
Header.jpg

Vi tester: sykkelhjelmer til dame og herre

Det er viktig å velge en bra sykkelhjelm. I denne testen har vi prøvd flere modellers justerbarhet, komfort, ventilasjon og design.

06 aug 2020
Mote & trender
Nike löparskor test

Løpeskoene fra Nike som er best i test

Tre løpesko som alle har fått toppscore fra det dedikerte løpepanelet – her er de beste løpeskoene fra Nike!

05 aug 2020
Mote & trender
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg

14 must-haves til skolestart

Sommerferien går mot slutten og et nytt semester er rett rundt hjørnet. Pass på at barnet er klar til skolestart. Her er favorittene våre akkurat nå.

03 aug 2020
Mote & trender
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! De beste klærne og skoene fra Nike til herre

Treningsklær og sko fra Nike er veldig populære takket være det store utvalget, det stilige designet og den gode kvaliteten. Vi lot vårt mannlige testpanel trene i treningsbukser, sko og andre treningsklær fra Nike. Her er resultatet!

03 aug 2020
Mote & trender
Nike träningskläder

Best i test! Favoritter fra Nike til henne

De beste treningsskoene, tightsen som får toppscore og løpetoppen som sitter som en drøm! Her er det beste fra Nike – ifølge vårt kvinnelige testpanel!

02 aug 2020
Mote & trender
Reebok Nano X

Nå er Reebok Nano X her i nye farger

Den tiende versjonen av Reeboks mest populære treningssko Nano beskrives som den beste hittil. Nå er Nano X her i nye farger!

31 jul 2020
Mote & trender
Test sport-bh.png

Best i test! Sports-BH'er 2020

Til store og små bryster, med eller uten justerbare stropper og knepping. Les alt om sesongens sports-BH'er som er best i test.

29 jul 2020
Mote & trender
Test Birkenstock

Hvilke sandaler fra Birkenstock er best i test?

Det er på høy tid å teste favorittsandalene fra Birkenstock. Testpanelet vårt har prøvd de tre mest populære Arizona-modellene – her er sandalen som er best i test!

28 jul 2020
Mote & trender
Skolstart Hummel

Sjekkliste før skolestart

Sommerferien går mot slutten og skolestart nærmer seg med stormskritt. Her er listen over alt barna trenger i garderoben, i tillegg til vanlige klær og sko, før det nye skoleåret starter. Skriv ut og kryss av.

27 jul 2020
Mote & trender
Clifton 7

Test: Så bra er nyheten Clifton 7 fra Hoka One One

"For en sprett", utbryter en testperson. Nyheten Clifton 7 fra Hoka One One blir fort en favoritt blant både mannlige og kvinnelige løpere. Les testen, så forstår du hvorfor!

27 jul 2020
Mote & trender
Test Better Bodies tights

3 treningstights fra Better Bodies som er best i test

En treningstights skal følge kroppen, være komfortabel på og fremfor alt være squatvennlig. Vi setter sesongens favoritter fra Better Bodies på prøve.

27 jul 2020
Mote & trender