Header-tights.jpg

Best i test: Tights med høy midje 2020

Mange mennesker elsker tights med ekstra høy midje, delvis fordi det er fint og former kroppen, men også fordi det er praktisk og komfortabelt når man trener. Her er de beste treningstightsene med høy midje for kvinner.

Spørsmål: Hvem elsker tights som sitter helt perfekt? Svar: alle sammen! Tights er et must i treningsgarderoben, og varianten med høy midje er så populær delvis fordi det er så fint, men også fordi det er komfortabelt og gir deg full bevegelsesfrihet, uten å måtte tenke på noe annet enn å ha det moro og prestere på treningen. Her er tights med høy midje som er best i test 2020.

SHOP HER:

Feminin tights med kult design

Röhnisch.jpg Modell:

Merke:

Passer til: Trening med lav intensitet, slik som styrketrening og pilates eller yoga, siden stoffet er i den tykkere retningen.

Dette var ekstra bra: Designet! Det skiller seg ut og får deg til å føle deg finest på treningssenteret.

Testpanel mener: Det første testpanelet legger merke til er de utrolig fine detaljene på tightsen. I stedet for rette ben og et rett bånd i midjen, har denne tightsen en "bølget" cutout som gir designen et stort løft. Testerne føler seg rett og slett veldig fine i tightsen. Den rosa/lilla fargen verdsettes også.

Hvis du står mellom to størrelser, bør du absolutt bestille den største siden tightsen anses som liten i størrelsen. Det er spesielt i midjen og åpningen i bena at den kan føles ekstra stram hvis du ikke har riktig størrelse. Når den er på plass, og du har riktig størrelse, sitter den som et skudd under hele treningsøkten. Tightsen har en skjult innerlomme bak for nøkler eller kort. Den har også stilige og pustende nettdetaljer på leggene.

– Jeg vil anbefale tightsen til lav- eller middels intensiv trening, da den er litt tykkere i materialet. Svetten kan bli synlig under mer intensive treningsøkter, men alle bryr seg selvfølgelig ikke om det, sier en tester.

Det beste med tightsen er helt klart detaljene, designet og det føyelige materialet!

Fin supertights for den trendy personen

Better_Bodies.jpg Modell:

Merke:

Passer til: De fleste treningsformer. Yoga, styrketrening, men også HIIT-trening.

Dette var ekstra bra: Passformen. Den sitter på plass uten å være for stram eller løs. Perfeksjon!

Testpanelet mener: Testpanelet er mildt sagt lyriske over denne tightsen fra populære Better Bodies. I tillegg til grå, finnes den også i trendy bubbelgum- og , og har ribbestrikkede partier på bena. Passformen er optimal, sier testerne, som noen ganger mener at tights ofte kan være litt for stramme i midjen eller sitte for løst og dermed gli ned. Det er imidlertid ikke tilfellet med denne tightsen, den passer perfekt. 

– De ribbede partiene er veldig flatterende for bena og jeg får komplimenter hver gang jeg bruker tightsen, sier en tester.

Materialet er utrolig mykt og føyelig, samtidig som den sitter etter og takler en sirkeløkt.

– Jeg var litt bekymret før at svetten skulle være synlig gjennom stoffet siden tightsen er grå melange, men ingenting var synlig. Ikke engang under de svetteste treningsøktene!

Kort oppsummert er tightsen fra Better Bodies fin, komfortabel og gjør jobben sin uavhengig av treningsform. I tillegg kan du matche den med en , og dermed vil aldri testerne trene i noe annet igjen.

Multifunksjonell tights med kule detaljer

Nike_One_Lux.jpg Modell:

Merke:

Passer til: Den er perfekt til HIIT-trening og annen funksjonell trening.

Dette var ekstra bra: Kjempemykt og fleksibelt materiale som puster godt.

Testpanelet mener: Denne kule tightsen fra Nike skiller seg litt ut, mens den fremdeles har et stilrent utseende. Det er de kule elastiske detaljene som gjør den helt unik. 

– Jeg elsker designet på denne tightsen. Alt fra den turkise/blå fargen til midjen, sier en tester.

Materialet oppleves som supermyk og føyelig med optimal fukttransport. Du kan kjøre på med skikkelig svette treningsøkter, uten å føle deg våt.

– Et stort pluss med tightsen er den brede elastikken i livet som gir en behagelig følelse, og ikke minst passer på at tightsen sitter på plass og ikke glir ned mens du trener. 

Tightsen har også en lomme bak hvor du får plass til mobiltelefonen din, i tillegg til en sidelomme som er perfekt for nøkler og gymkort. Tips! Tightsen er også tilgjengelig i .

Føyelig tights for HIIT-elskeren

Tommy_Sport.jpg Modell:

Merke:

Passer til: Både lav intensitet og mer intensiv trening. 

Dette var ekstra bra: Stoffet er veldig føyelig og gir deg full bevegelsesfrihet.

Testpanelet mener: Denne tightsen fra Tommy Hilfiger Sport er myk og behagelig på kroppen. Den føyer seg etter kroppen siden materialet er veldig elastisk. En slik kondisjonstights er veldig nyttig under treningsøkter der du beveger deg mye og raskt, for eksempel HIIT-trening. Du vil ikke at tightsen din skal stritte imot når du tar box jumps eller lunges.

– Jeg har prøvd å ta burpees og andre eksplosive øvelser i denne tightsen, og den sitter på plass uansett hva jeg gjør. Ikke engang den høye midjen beveger seg, sier en tester.

Verdt å merke seg at størrelsen føles større enn for eksempel tights fra Nike og Puma, så din vanlige størrelse i tights kan oppleves som litt stor og/eller lang i akkurat denne modellen. Et tips er å gå ned en størrelse.

– Jeg er vanligvis en M, men jeg har S i denne modellen og den passer perfekt!

Tightsen har veldig god fukttransport og ventilasjon, panelene med nettlignende stoff på baksiden av bena hjelper deg slik at du aldri føler deg for varm i tightsen, uansett hvor intensiv treningsøkten er. 

Sømløs tights med høy komfortfaktor

Hummel.jpg Modell:

Merke:

Passer til: Styrketrening og forskjellige treningsøkter, både intensiv og rolig trening.

Dette var ekstra bra: Tightsen er veldig myk og har ingen sømmer som gnager på grunn av det sømløse materialet.

Testpanelet mener: Dette er sømløse tights på sitt beste! Tightsen er høy i midjen, veldig behagelig og følger kroppen utrolig godt.

– Selv om midjen er høy, så glir den ikke ned. Den sitter fint selv når jeg tar burpees. Andre tights med kjempehøy midje kan ofte føles litt begrensende i noen øvelser, men denne er sykt myk, sier en testperson. 

Designet fremhever kroppsformene og tightsen er lett å matche til resten av plaggene i treningsgarderoben. Det beste med tightsen er definitivt den myke kvaliteten, den høye midjen og at den er tynn, men fortsatt squatproof.

– Jeg bruker den gjerne hjemme i stedet for en joggebukse, så komfortabel (og fin!) er den!

Gratulerer Hummel, dere har klart å lage den deiligste og fineste tightsen dette året!

Luksuriøs tights med et glinsende preg

Filippa_K.jpg Modell:

Merke:

Passer til: Trening med lav intensitet som yoga, pilates, barre og turgåing.

Dette var ekstra bra: At den er så fin og at den sitter fint over magen.

Testpanelet mener: Først og fremst vil testpanelet hylle utseendet på denne tightsen fra Filippa K.

– Du føler deg utrolig glamorøs i den, og hvem vil vel ikke føle seg fin? Designet er enkelt og tidløst, noe som er i tråd med Filippa Ks tilbud og er perfekt for deg som liker å fylle garderoben med plagg som lett kan matches med alt, sier en tester.

Tightsen passer derfor like bra til en avslappende dag i byen som til en treningsøkt med lav intensitet. Hvis du er mellom to størrelser, anbefaler testerne å prøve to størrelser og se hvilken som passer best, da den kan oppleves som litt stor i størrelsen. En av testerne trente yoga i tightsen og er imponert over hvor godt tightsen følger etter i alle bevegelser og fremdeles sitter der den skal.

– Jeg slapp å rette på den, stramme den eller lignende. Den satt hele tiden der den skulle. Tightsen er høy og sitter komfortabelt over magen, noe som er perfekt for deg som vil ha ekstra støtte over magen eller som vil matche den med en crop top.

Ifølge testpanelet er de tre beste tingene med denne luksuriøse tightsen at den er veldig fin, den har et luksuriøst, blankt preg og at den sitter på plass under bevegelige treningsøkter. Den finnes også i en kortere variant i , og .

Squatsikker tights for styrke- og kondisjonstrening

Nike_One_Tight.jpg Modell:

Merke:

Passer til: Spesielt styrketrening og kondisjonstrening.

Dette var ekstra bra: At den er så allsidig og passer til det meste.

Testpanelet mener: For deg som har bodd under en stein det siste halvåret, er One Tight Nikes mest populære tights. Den passer til ale treningsformer, sitter komfortabelt på og har alle funksjonene du kan ønske deg. Denne nye varianten har 7/8-lengde og et annen design enn de tidligere modellene.

– Som en lojal bruker av Nike-tights, er jeg ikke overrasket over at jeg også liker denne tightsen. En 7/8 modell har den perfekte lengden for meg som er 1,60 centimeter og den høye midjen sitter på plass gjennom hele treningsøkten, sier en fornøyd tester.

Materialet er mykt og fint. Du som ikke har trent i en tights med sømmer over lårene, må kanskje bli litt vant til det, fordi sømmene er stivere enn selve stoffet. Men det er en vanesak og ingenting som forstyrrer treningen.

– Tightsen ble testet både under styrketrening og kondisjonstrening, og jeg tror den fungerer perfekt for begge deler, sier en tester.

Testpanelet ønsker å tilføye at tightsen er helt squatproof og gir et stramt preg og flatterende look på kroppen. Denne tightsen er også tilgjengelige i .

Sømløs tights for trening med lav intensitet

Blacc.jpg Modell:

Merke:

Passer til: Trening med lav intensitet som yoga, styrketrening eller en rolige joggeturer.

Dette var ekstra bra: Designet er kjempefint! Blokkpartiene er veldig trendy akkurat nå.

Testpanelet mener: Tightsen er stram og flatterende på kroppen, og den har en høy og behagelig midje. Materialet har derimot ingen komprimering, akkurat som det pleier å være når det gjelder sømløse tights. Det beste med tightsen, ifølge testerne, er at den er utrolig komfortabel med praktisk talt ikke-eksisterende sømmer (tightsen har bare en søm som løper langs innsiden av bena).

– Det jeg liker mest med det sømløse stoffet er at det er så fleksibelt og virkelig sitter på plass når jeg trener. Materialet gjør at du ikke trenger å bekymre deg for at tightsen skal gli ned, som er helt supert under squats og lignende øvelser hvor du bøyer hofta, sier en tester.

Stoffet er også squatproof, altså det motsatte av gjennomsiktig. Det er litt for tykt for veldig intensive treningsøkter, sier en tester som synes tightsen blir litt for varm da. Ellers er den veldig brukervennlig! Finnes også i en fin .

SHOP HER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

reima regnkläder flera barn
Mote & trender

Kan man vaske regntøy?

11 timer siden
Adidas Solarboost
Mote & trender

Derfor får Adidas Solarboost toppscore!

22 timer siden
Header.jpg
Mote & trender

Best i test: Yogabukser 2020

3 dager siden
wyte badshorts
Mote & trender

Gjør et kupp på treningsklær, sko og badetøy på vårt Mid Season Sale

6 dager siden
mss löparskor header
Mote & trender

De beste løpeskoene på vårt Mid Season Sale

6 dager siden
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg
Mote & trender

11 gullkorn du finner på Mid Season Sale

6 dager siden
adidas_grand_court_sneakers.jpg
Mote & trender

Vårens hotteste trend: grå sneakers!

22 mar 2020
traningstrojor_herr.png
Mote & trender

Toppliste: 11 treningsoverdeler til ham

20 mar 2020
Linnen dam
Mote & trender

12 vårlige treningssingleter til henne

20 mar 2020
Herr - Sneakertest.jpg
Mote & trender

Best i test! Vårens beste sneakers til herre 2020

19 mar 2020
Dam - Sneakertest.jpg
Mote & trender

Test: Årets fineste sneakers 2020

17 mar 2020
reebok royal turbo header
Mote & trender

Seks stilige sneakers fra Reebok

17 mar 2020
Kari Traa
Mote & trender

Vårens pastellfargede mote fra Kari Traa

16 mar 2020
better bodies tights
Mote & trender

Den nye trenden: Glinsende treningstights

16 mar 2020
Padelheader dam
Mote & trender

Vi tester sesongens beste padelsko til dame

15 mar 2020
Padelskor header
Mote & trender

Best i test! Padelsko til menn

15 mar 2020
sport bh header
Mote & trender

Best i test: Sports-BH for store bryster

14 mar 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Mote & trender

Vårens beste sports-BH'er 2020

12 mar 2020
HEADER_M.jpg
Mote & trender

9 løpesko for menn som er best i test 2020

11 mar 2020
HEADER_W.jpg
Mote & trender

STOR test! De beste løpeskoene for dame i 2020

11 mar 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood
Mote & trender

Topp 5 beste friluftsklær fra Peak Performance

10 mar 2020
adidas core sneakers
Mote & trender

Sneakers-trender i 2020

10 mar 2020
Vuxen-barnskor plock
Mote & trender

Årets fineste sneakers til dame, herre og barn i 2020

07 mar 2020
Peak Performance Argon Hybrid Jacket
Mote & trender

Sesongens beste kjøp: Den nye hybridjakken fra Peak Performance

06 mar 2020
Peak Performance skaljacka
Mote & trender

Hvordan skal en skalljakke sitte?

05 mar 2020
nike metcon 5 herr
Mote & trender

Hvilke treningssko er best til funksjonell trening?

05 mar 2020
suunto 7 header
Mote & trender

TEST! Så bra er den nye pulsklokken Suunto 7

05 mar 2020
nike metcon fuchsia
Mote & trender

Slik får du best effekt av funksjonell trening med riktige treningssko

02 mar 2020
521523_Vesi_528409_-Rainy_527207_Kura_Boy_Laughing_in_the_Rain.jpg
Mote & trender

Guide: Hvilket regntøy bør barnet mitt bruke?

02 mar 2020
HEADER_W.jpg
Mote & trender

Best i test! 8 stilige vårjakker for kvinner

01 mar 2020
HEADER_M.jpg
Mote & trender

Best i test: Vårjakker for menn 2020

01 mar 2020
Header-tights.jpg
Mote & trender

Best i test: Tights med høy midje 2020

01 mar 2020
PLus size träningskläder nike
Mote & trender

Best i test! Treningsklær fra Nike i store størrelser

29 feb 2020
Hoka One One header
Mote & trender

Hvilke løpesko fra Hoka One One bør jeg velge?

27 feb 2020
SL20
Mote & trender

Slå konkurransetiden med den nye løpeskoen SL20 fra Adidas

27 feb 2020
fotbollsskor header
Mote & trender

Sesongens 10 beste fotballsko fra Adidas, Nike og Puma

26 feb 2020
Casall tights
Mote & trender

Derfor bør du trene i Casalls myke treningstights

25 feb 2020
Header prommenadskor
Mote & trender

Test! De beste gåskoene som gir maksimal komfort

25 feb 2020
SP20_WBN_BRAS_TIGHTS_REFRESH_NIKE_SWOOSH_PADDED_ASIA_BRA_JJ_0150_V3.jpg
Mote & trender

Treningstøy fra Nike som du bare må ha

25 feb 2020
Header dam adidas
Mote & trender

Test: Topp 5 bestselgere fra Adidas

22 feb 2020
more news
reima regnkläder flera barn

Kan man vaske regntøy?

Noen ganger må man gjøre rent regntøyet sitt, men kan man egentlig vaske regntøy i vaskemaskinen? Vi har svaret.

11 timer siden
Mote & trender
Adidas Solarboost

Derfor får Adidas Solarboost toppscore!

Trodde du ikke Adidas kunne lage bedre løpesko? Da har du ikke sett Solarboost. Du kommer til å falle helt pladask!

22 timer siden
Mote & trender
Header.jpg

Best i test: Yogabukser 2020

Når du trener yoga, vil du ha yogaklær som gir deg full bevegelsesfrihet og fleksibilitet. Vårt yogi-testpanel har tatt solhilsen i årets beste yogabukser.

3 dager siden
Mote & trender
wyte badshorts

Gjør et kupp på treningsklær, sko og badetøy på vårt Mid Season Sale

Vi ønsker våren velkommen med Mid Season Sale! Benytt anledningen til å handle klær, sko og vesker til deg selv, en venn eller noen andre du er glad i.

6 dager siden
Mote & trender
mss löparskor header

De beste løpeskoene på vårt Mid Season Sale

Benytt anledningen til å kapre dine nye løpesko nå som vårt store Mid Season Sale er i gang!

6 dager siden
Mote & trender
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg

11 gullkorn du finner på Mid Season Sale

Alt fra treningstights til rideklær! Sjekk ut disse godbitene når de dukker opp til nedsatt pris under vårt store Mid Season Sale.

6 dager siden
Mote & trender
adidas_grand_court_sneakers.jpg

Vårens hotteste trend: grå sneakers!

I fjor var det hvite sneakers som dominerte, men i år er det grå sneakers som gjelder. Her er sesongens 10 hotteste modeller!

22 mar 2020
Mote & trender
traningstrojor_herr.png

Toppliste: 11 treningsoverdeler til ham

Kortermet, teknisk t-skjorte eller en langermet genser? Hvit, svart eller neongul? Vi har samlet de mest populære treningsoverdelene til ham akkurat nå.

20 mar 2020
Mote & trender
Linnen dam

12 vårlige treningssingleter til henne

Loose fit, seamless eller med innebygd BH? Her er vårens hotteste treningssingleter til henne! Hvilken variant vil du rocke under hjemmetreningen?

20 mar 2020
Mote & trender
Herr - Sneakertest.jpg

Best i test! Vårens beste sneakers til herre 2020

Ta stilsikre steg denne våren. Vårt motebevisste herrepanel har testet årets kuleste sneakers fra Adidas, Nike og Jack & Jones.

19 mar 2020
Mote & trender
Dam - Sneakertest.jpg

Test: Årets fineste sneakers 2020

Vi elsker sneakers! Sjekk hva testpanelet vårt mener om årets fineste modeller til dame.

17 mar 2020
Mote & trender
reebok royal turbo header

Seks stilige sneakers fra Reebok

Mars måned betyr nye sneakers! Sjekk ut vårens nyheter fra Reebok.

17 mar 2020
Mote & trender
Kari Traa

Vårens pastellfargede mote fra Kari Traa

Uavhengig av vær, skal alle kunne nyte våren med stil. Derfor lanserer Kari Traa sin nye pastellfargede kolleksjon til friluftslivet!

16 mar 2020
Mote & trender
better bodies tights

Den nye trenden: Glinsende treningstights

Sol deg i din egen glans på treningssenteret med en glinsende tights! Her er de fineste, glinsende treningstightsene akkurat nå.

16 mar 2020
Mote & trender
Padelheader dam

Vi tester sesongens beste padelsko til dame

Best i test! Her prøver vi sesongens beste modeller som gjør deg raskere, smidigere og vanskeligere å slå på banen.

15 mar 2020
Mote & trender