Header-tights.jpg

Best i test: Tights med høy midje 2020

Mange mennesker elsker tights med ekstra høy midje, delvis fordi det er fint og former kroppen, men også fordi det er praktisk og komfortabelt når man trener. Her er de beste treningstightsene med høy midje for kvinner.

Spørsmål: Hvem elsker tights som sitter helt perfekt? Svar: alle sammen! Tights er et must i treningsgarderoben, og varianten med høy midje er så populær delvis fordi det er så fint, men også fordi det er komfortabelt og gir deg full bevegelsesfrihet, uten å måtte tenke på noe annet enn å ha det moro og prestere på treningen. Her er tights med høy midje som er best i test 2020.

SHOP HER:

Feminin tights med kult design

Röhnisch.jpg Modell:

Merke:

Passer til: Trening med lav intensitet, slik som styrketrening og pilates eller yoga, siden stoffet er i den tykkere retningen.

Dette var ekstra bra: Designet! Det skiller seg ut og får deg til å føle deg finest på treningssenteret.

Testpanel mener: Det første testpanelet legger merke til er de utrolig fine detaljene på tightsen. I stedet for rette ben og et rett bånd i midjen, har denne tightsen en "bølget" cutout som gir designen et stort løft. Testerne føler seg rett og slett veldig fine i tightsen. Den rosa/lilla fargen verdsettes også.

Hvis du står mellom to størrelser, bør du absolutt bestille den største siden tightsen anses som liten i størrelsen. Det er spesielt i midjen og åpningen i bena at den kan føles ekstra stram hvis du ikke har riktig størrelse. Når den er på plass, og du har riktig størrelse, sitter den som et skudd under hele treningsøkten. Tightsen har en skjult innerlomme bak for nøkler eller kort. Den har også stilige og pustende nettdetaljer på leggene.

– Jeg vil anbefale tightsen til lav- eller middels intensiv trening, da den er litt tykkere i materialet. Svetten kan bli synlig under mer intensive treningsøkter, men alle bryr seg selvfølgelig ikke om det, sier en tester.

Det beste med tightsen er helt klart detaljene, designet og det føyelige materialet!

Fin supertights for den trendy personen

Better_Bodies.jpg Modell:

Merke:

Passer til: De fleste treningsformer. Yoga, styrketrening, men også HIIT-trening.

Dette var ekstra bra: Passformen. Den sitter på plass uten å være for stram eller løs. Perfeksjon!

Testpanelet mener: Testpanelet er mildt sagt lyriske over denne tightsen fra populære Better Bodies. I tillegg til grå, finnes den også i trendy bubbelgum- og , og har ribbestrikkede partier på bena. Passformen er optimal, sier testerne, som noen ganger mener at tights ofte kan være litt for stramme i midjen eller sitte for løst og dermed gli ned. Det er imidlertid ikke tilfellet med denne tightsen, den passer perfekt. 

– De ribbede partiene er veldig flatterende for bena og jeg får komplimenter hver gang jeg bruker tightsen, sier en tester.

Materialet er utrolig mykt og føyelig, samtidig som den sitter etter og takler en sirkeløkt.

– Jeg var litt bekymret før at svetten skulle være synlig gjennom stoffet siden tightsen er grå melange, men ingenting var synlig. Ikke engang under de svetteste treningsøktene!

Kort oppsummert er tightsen fra Better Bodies fin, komfortabel og gjør jobben sin uavhengig av treningsform. I tillegg kan du matche den med en , og dermed vil aldri testerne trene i noe annet igjen.

Multifunksjonell tights med kule detaljer

Nike_One_Lux.jpg Modell:

Merke:

Passer til: Den er perfekt til HIIT-trening og annen funksjonell trening.

Dette var ekstra bra: Kjempemykt og fleksibelt materiale som puster godt.

Testpanelet mener: Denne kule tightsen fra Nike skiller seg litt ut, mens den fremdeles har et stilrent utseende. Det er de kule elastiske detaljene som gjør den helt unik. 

– Jeg elsker designet på denne tightsen. Alt fra den turkise/blå fargen til midjen, sier en tester.

Materialet oppleves som supermyk og føyelig med optimal fukttransport. Du kan kjøre på med skikkelig svette treningsøkter, uten å føle deg våt.

– Et stort pluss med tightsen er den brede elastikken i livet som gir en behagelig følelse, og ikke minst passer på at tightsen sitter på plass og ikke glir ned mens du trener. 

Tightsen har også en lomme bak hvor du får plass til mobiltelefonen din, i tillegg til en sidelomme som er perfekt for nøkler og gymkort. Tips! Tightsen er også tilgjengelig i .

Føyelig tights for HIIT-elskeren

Tommy_Sport.jpg Modell:

Merke:

Passer til: Både lav intensitet og mer intensiv trening. 

Dette var ekstra bra: Stoffet er veldig føyelig og gir deg full bevegelsesfrihet.

Testpanelet mener: Denne tightsen fra Tommy Hilfiger Sport er myk og behagelig på kroppen. Den føyer seg etter kroppen siden materialet er veldig elastisk. En slik kondisjonstights er veldig nyttig under treningsøkter der du beveger deg mye og raskt, for eksempel HIIT-trening. Du vil ikke at tightsen din skal stritte imot når du tar box jumps eller lunges.

– Jeg har prøvd å ta burpees og andre eksplosive øvelser i denne tightsen, og den sitter på plass uansett hva jeg gjør. Ikke engang den høye midjen beveger seg, sier en tester.

Verdt å merke seg at størrelsen føles større enn for eksempel tights fra Nike og Puma, så din vanlige størrelse i tights kan oppleves som litt stor og/eller lang i akkurat denne modellen. Et tips er å gå ned en størrelse.

– Jeg er vanligvis en M, men jeg har S i denne modellen og den passer perfekt!

Tightsen har veldig god fukttransport og ventilasjon, panelene med nettlignende stoff på baksiden av bena hjelper deg slik at du aldri føler deg for varm i tightsen, uansett hvor intensiv treningsøkten er. 

Sømløs tights med høy komfortfaktor

Hummel.jpg Modell:

Merke:

Passer til: Styrketrening og forskjellige treningsøkter, både intensiv og rolig trening.

Dette var ekstra bra: Tightsen er veldig myk og har ingen sømmer som gnager på grunn av det sømløse materialet.

Testpanelet mener: Dette er sømløse tights på sitt beste! Tightsen er høy i midjen, veldig behagelig og følger kroppen utrolig godt.

– Selv om midjen er høy, så glir den ikke ned. Den sitter fint selv når jeg tar burpees. Andre tights med kjempehøy midje kan ofte føles litt begrensende i noen øvelser, men denne er sykt myk, sier en testperson. 

Designet fremhever kroppsformene og tightsen er lett å matche til resten av plaggene i treningsgarderoben. Det beste med tightsen er definitivt den myke kvaliteten, den høye midjen og at den er tynn, men fortsatt squatproof.

– Jeg bruker den gjerne hjemme i stedet for en joggebukse, så komfortabel (og fin!) er den!

Gratulerer Hummel, dere har klart å lage den deiligste og fineste tightsen dette året!

Luksuriøs tights med et glinsende preg

Filippa_K.jpg Modell:

Merke:

Passer til: Trening med lav intensitet som yoga, pilates, barre og turgåing.

Dette var ekstra bra: At den er så fin og at den sitter fint over magen.

Testpanelet mener: Først og fremst vil testpanelet hylle utseendet på denne tightsen fra Filippa K.

– Du føler deg utrolig glamorøs i den, og hvem vil vel ikke føle seg fin? Designet er enkelt og tidløst, noe som er i tråd med Filippa Ks tilbud og er perfekt for deg som liker å fylle garderoben med plagg som lett kan matches med alt, sier en tester.

Tightsen passer derfor like bra til en avslappende dag i byen som til en treningsøkt med lav intensitet. Hvis du er mellom to størrelser, anbefaler testerne å prøve to størrelser og se hvilken som passer best, da den kan oppleves som litt stor i størrelsen. En av testerne trente yoga i tightsen og er imponert over hvor godt tightsen følger etter i alle bevegelser og fremdeles sitter der den skal.

– Jeg slapp å rette på den, stramme den eller lignende. Den satt hele tiden der den skulle. Tightsen er høy og sitter komfortabelt over magen, noe som er perfekt for deg som vil ha ekstra støtte over magen eller som vil matche den med en crop top.

Ifølge testpanelet er de tre beste tingene med denne luksuriøse tightsen at den er veldig fin, den har et luksuriøst, blankt preg og at den sitter på plass under bevegelige treningsøkter. Den finnes også i en kortere variant i , og .

Squatsikker tights for styrke- og kondisjonstrening

Nike_One_Tight.jpg Modell:

Merke:

Passer til: Spesielt styrketrening og kondisjonstrening.

Dette var ekstra bra: At den er så allsidig og passer til det meste.

Testpanelet mener: For deg som har bodd under en stein det siste halvåret, er One Tight Nikes mest populære tights. Den passer til ale treningsformer, sitter komfortabelt på og har alle funksjonene du kan ønske deg. Denne nye varianten har 7/8-lengde og et annen design enn de tidligere modellene.

– Som en lojal bruker av Nike-tights, er jeg ikke overrasket over at jeg også liker denne tightsen. En 7/8 modell har den perfekte lengden for meg som er 1,60 centimeter og den høye midjen sitter på plass gjennom hele treningsøkten, sier en fornøyd tester.

Materialet er mykt og fint. Du som ikke har trent i en tights med sømmer over lårene, må kanskje bli litt vant til det, fordi sømmene er stivere enn selve stoffet. Men det er en vanesak og ingenting som forstyrrer treningen.

– Tightsen ble testet både under styrketrening og kondisjonstrening, og jeg tror den fungerer perfekt for begge deler, sier en tester.

Testpanelet ønsker å tilføye at tightsen er helt squatproof og gir et stramt preg og flatterende look på kroppen. Denne tightsen er også tilgjengelige i .

Sømløs tights for trening med lav intensitet

Blacc.jpg Modell:

Merke:

Passer til: Trening med lav intensitet som yoga, styrketrening eller en rolige joggeturer.

Dette var ekstra bra: Designet er kjempefint! Blokkpartiene er veldig trendy akkurat nå.

Testpanelet mener: Tightsen er stram og flatterende på kroppen, og den har en høy og behagelig midje. Materialet har derimot ingen komprimering, akkurat som det pleier å være når det gjelder sømløse tights. Det beste med tightsen, ifølge testerne, er at den er utrolig komfortabel med praktisk talt ikke-eksisterende sømmer (tightsen har bare en søm som løper langs innsiden av bena).

– Det jeg liker mest med det sømløse stoffet er at det er så fleksibelt og virkelig sitter på plass når jeg trener. Materialet gjør at du ikke trenger å bekymre deg for at tightsen skal gli ned, som er helt supert under squats og lignende øvelser hvor du bøyer hofta, sier en tester.

Stoffet er også squatproof, altså det motsatte av gjennomsiktig. Det er litt for tykt for veldig intensive treningsøkter, sier en tester som synes tightsen blir litt for varm da. Ellers er den veldig brukervennlig! Finnes også i en fin .

SHOP HER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

adidas
Mote & trender

Guide: Finn riktige løpesko fra Adidas

19 timer siden
Test löparskor dam
Mote & trender

STOR test! De beste løpeskoene til dame i 2020

1 dag siden
Test_loparskorherr_2020.png
Mote & trender

9 løpesko til herre som er best i test 2020

3 dager siden
Saucony Triumph 18
Mote & trender

Derfor bør du løpe i den nye Saucony Triumph 18

6 dager siden
jenny freed
Mote & trender

Eksperten tipser: Husk dette når du kjøper en ny sports-BH

6 dager siden
Asics GEL-Kayano 27
Mote & trender

Den beste pronasjonsskoen fra Asics: Nyheten GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header
Mote & trender

Test: Så bra er den nye treningsskoen Nike Free Metcon 3

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova
Mote & trender

Test: Adidas Supernova til dame og herre

26 jun 2020
charlotte och pär header
Mote & trender

Test: De topp 3 beste løpeskoene fra Asics

23 jun 2020
Adidas supernova header
Mote & trender

Adidas Supernova: prisverdig løpesko av god kvalitet

22 jun 2020
sandaler header
Mote & trender

Test: Trendy sandaler til dame 2020

18 jun 2020
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Trendy sandaler til herre som er best i test

18 jun 2020
Test bikini
Mote & trender

Test: Finn riktig bikini til kroppstypen din

15 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: Løpesko på SALG – med toppscore!

14 jun 2020
Sommarrea dam
Mote & trender

Til henne: Gjør et kupp på klær og sko på sommersalget vårt

14 jun 2020
Sommarrea herr
Mote & trender

Til ham: Gjør et kupp på klær, sko og utstyr på sommersalget vårt

14 jun 2020
Sommarrea barn
Mote & trender

De beste kuppene til barn på sommersalget vårt

14 jun 2020
Birkenstock
Mote & trender

Kan jeg vaske sandalene mine i vaskemaskinen?

10 jun 2020
Birkenstock
Mote & trender

Sesongens sandaltrender fra Birkenstock

10 jun 2020
daddräkt simning
Mote & trender

Test: Badedrakter til konkurransesvømming og trening

09 jun 2020
ub primeblue
Mote & trender

Her er Adidas Ultraboost i resirkulert plast!

08 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Stor test av treningstopper

07 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: Løpetopper til herre 2020

07 jun 2020
Badbyxor badshorts
Mote & trender

Sommerens 9 hotteste badeshorts

07 jun 2020
Blacc yoga
Mote & trender

Lær å handle smart med Sportamores materialguide

05 jun 2020
pegasus 37
Mote & trender

Test: Så bra er Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: UV-drakter til barn

03 jun 2020
saucony_endorphin_PRO-header.jpg
Mote & trender

Maks tempo med Sauconys nye løpesko Endorphin Pro

01 jun 2020
löparshorts header
Mote & trender

Våre beste løpeshorts til dame og herre

30 may 2020
nike pegasus 37 header
Mote & trender

Bedre demping i nyheten Nike Pegasus 37

30 may 2020
Test tenniskjol
Mote & trender

5 tennisskjørt som er best i test 2020

29 may 2020
Creme-Creative_997HXD_group.jpg
Mote & trender

Vi elsker sesongens sneakers fra New Balance

27 may 2020
Better Bodies träningstights
Mote & trender

Guide: Finn riktig treningstights fra Better Bodies

26 may 2020
Asics GT-2000
Mote & trender

Sats på løpesko fra Asics hvis du pronerer

26 may 2020
Underkläder träning
Mote & trender

Tren i riktig undertøy – og unngå gnagsår

25 may 2020
React Miler NY
Mote & trender

Løp lenger med Nike React Miler

22 may 2020
korta tights
Mote & trender

Test: Korte treningstights til dame 2020

22 may 2020
Merrells trailskor
Mote & trender

Test: terrengsko fra Merrell til dame og herre

21 may 2020
New Balance skor
Mote & trender

Kjøp riktige løpesko fra New Balance

21 may 2020
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: løpesko til herre med mye demping

21 may 2020
more news
adidas

Guide: Finn riktige løpesko fra Adidas

Få så mye som mulig ut av løpeturen med riktige løpesko! Vær så god, her er en guide som hjelper deg å finne modellen som passer akkurat deg i det store utvalget fra Adidas.

19 timer siden
Mote & trender
Test löparskor dam

STOR test! De beste løpeskoene til dame i 2020

Hvilke løpesko bør jeg bruke? Det er et spørsmål mange stiller seg før sommerens løpesesong. Testpanelet vårt har gjort halve jobben for deg – her er løpeskoene som er best i test!

1 dag siden
Mote & trender
Test_loparskorherr_2020.png

9 løpesko til herre som er best i test 2020

Sesongens løpesko er her! Testpanelet vårt har løpt i modeller som passer til intervaller, løp og lange distanser. Her er årets løpesko til herre som er best i test!

3 dager siden
Mote & trender
Saucony Triumph 18

Derfor bør du løpe i den nye Saucony Triumph 18

Støtdempende mellomsåle, ettersittende hælkappe og en vinnende løpsfølelse – her er grunnene til hvorfor du bør løpe i den nye løpeskoen Triumph 18 fra Saucony.

6 dager siden
Mote & trender
jenny freed

Eksperten tipser: Husk dette når du kjøper en ny sports-BH

Det kan være litt vanskelig å velge en sports-BH. La eksperten Jenny Svedberg Freéd hjelpe deg.

6 dager siden
Mote & trender
Asics GEL-Kayano 27

Den beste pronasjonsskoen fra Asics: Nyheten GEL-Kayano 27

En pronasjonssko som både er superstabil og har mye demping – er det virkelig mulig? Si hei til nyheten Asics GEL-Kayano 27.

02 jul 2020
Mote & trender
Free metcon 3 header

Test: Så bra er den nye treningsskoen Nike Free Metcon 3

Box jump, squats, tauklatring og wallballs – Free Metcon 3 takler alt. Les testpanelets uttalelse om den nye treningsskoen.

01 jul 2020
Mote & trender
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til dame og herre

Testpanelets dom: Høy kvalitet til en billig penge. Vi snakker om Supernova, den nye løpeskoen fra Adidas!

26 jun 2020
Mote & trender
charlotte och pär header

Test: De topp 3 beste løpeskoene fra Asics

Vi har fått hjelp av to superløpere for å kåre de beste løpeskoene fra Asics – både til dame og herre. Les testen for å se resultatet!

23 jun 2020
Mote & trender
Adidas supernova header

Adidas Supernova: prisverdig løpesko av god kvalitet

Her er løpeskoen for deg som ser etter god kvalitet, uten at det skal koste skjorta! Les mer om Adidas nyhet Supernova.

22 jun 2020
Mote & trender
sandaler header

Test: Trendy sandaler til dame 2020

Det er endelig tid for å teste sandaler fra Birkenstock, Cruz og Axelda. Sjekk ut modellene som er best i test og som passer best til de varmeste dagene i sommer!

18 jun 2020
Mote & trender
Herr - Header.jpg

Trendy sandaler til herre som er best i test

Sommer = åpne sko! Og hva er vel bedre enn et par trendy sandaler eller slippers? Ta en titt på herretesten vår av sesongens favoritter for føttene!

18 jun 2020
Mote & trender
Test bikini

Test: Finn riktig bikini til kroppstypen din

Vi har latt kvinner med forskjellige kroppstyper teste bikinisett fra Waikani Beachwear. Dette mener de om årets sommerlige modeller.

15 jun 2020
Mote & trender
Header.jpg

Test: Løpesko på SALG – med toppscore!

Noen av testpanelets favoritter finner du nå på vårt Summer Sale. Her er de beste løpeskoene på SALG til dame og herre.

14 jun 2020
Mote & trender
Sommarrea herr

Til ham: Gjør et kupp på klær, sko og utstyr på sommersalget vårt

En ny padelracket, løpesko eller sandaler? Vi har plukket ut noen av våre beste tips til ham, som du nå finner på sommersalget vårt.

14 jun 2020
Mote & trender