HEADER.jpg

Best i test! Superundertøy

Underklær er kanskje den viktigste delen av vinterantrekket ditt, uansett om du skal suse frem i langrennsløypa eller ta en løpetur over stokk og stein. Vi har testet superundertøy – her er de beste plaggene!

Det er virkelig en jungel der ute – vi snakker altså om jungelen av underklær. For at du lettere skal finne de beste underklærne som er optimale for deg, har vi samlet sammen de beste etter at et grundig testpanel har testet superundertøy. Damemodellene er øverst, men menn kan scrolle nedover for å se testresultatet av superundertøy for menn. 

Til den fargerike og kjappe

CRAFT_dam.jpgModell: , .
Passform: Passformen er romslig, perfekt for deg som ikke vil at superundertøyet skal være så ettersittende
Temperatur: Superundertøyet passer bra til høyintensiv trening siden det er tynt og svalt, og i tillegg transporterer det bort fuktighet på en effektiv måte.   
Komfort: Veldig deilig, både på grunn av kvaliteten på stoffet, men også fordi det ikke sitter så etter på kroppen. Sømmene er merkbare, men forstyrrer ikke. 
Design: Designet er litt barnslig på grunn av de mange fargene, ifølge noen testpersoner – men det er jo en smakssak. Hvis du liker mye farger, så kommer du til å elske dette fargerike superundertøyet.
Kort oppsummert: Dette superundertøyet er det motsatte av kjedelig. "Man blir glad av å se sitt eget speilbilde", sier en testperson, som liker fargekombinasjonen. Trøyen har en høy krage, nesten så den kan klassifiseres som en halvpolo. Lengden på både bena og armene er lange, og trøyen går litt ned over rumpa. Longsen er ikke så høy i midjen, men den går helt til navlen. Et veldig behagelig superundertøy som fungerer bra til trening. Pluss for den lommebok-vennlige prisen og at modellen selges i et sett og ikke i separate deler.  

Til den som vil ha det kroppsnært 

DOBSOM_dam.jpgModell: ,
Passform: Dette superundertøyet sitter som et andre skinn og er utrolig elastisk! Det er sømløst, mykt og veldig stramt, uten å være ukomfortabelt – tvert imot, det er en drøm på. 
Temperatur: Litt svalt siden stoffet er ganske tynt. Fungerer bra til intensive aktiviteter, spesielt siden det ventilerer bra.
Komfort: De fleste i testpanelet er enige om at dette superundertøyet skiller seg ut og har best komfort av samtlige modeller som er testet.  
Design: Fargen på superundertøyet setter testpanelet pris på. "Jeg elsker denne vinrøde nyansen! Stort pluss", sier en testperson.  
Kort oppsummert: Takket være det myke materialet og den sømløse, elastiske modellen, er dette superundertøyet utrolig komfortabelt på. Det er som skapt for bevegelse, og det beveger seg ikke av flekken til tross for at du pendler med armene når du går langrenn. Den vinrøde, nesten lilla, fargen er frisk og materialet transporterer fuktighet bra og holder deg tørr og sval når du svetter. En gitt venn for den som gjerne er aktiv om vinteren. 

Til den som vil ta burpees 

WYTE_dam.jpgModell: , ,
Passform: Stram, sømløs passform som er flatterende på kroppen. Stram i halsen.
Temperatur: Stoffet er ganske tykt. Likevel transporterer materialet bort fuktighet på en god måte og føles relativt avkjølende.
Komfort: Veldig komfortabelt, en testperson sier at hun vil ha på seg superundertøyet dag og natt. 
Design: Kjempefint design i fin, vinrød farge. Modellen finnes også i svart, dersom du foretrekker en nøytral farge på ditt innerste lag. 
Kort oppsummert: Superundertøyet har en stram passform som er veldig flatterende, det takket være et sømløst design og spandex i materialet. Det som trekker ned vurderingen litt, er at de flate sømmene ved skuldrene merkes litt for mye mot huden. Dette superundertøyet har en smart silikonstripe ved midjen på både longsen og trøyen, noe som gjør at plaggene sitter perfekt selv etter flere burpees og squats (om du nå får lyst til å kjøre x-fit i snødekt landskap!). Imponerende og veldig smart, sier en testperson. 

Til den kule langrennsløperen

EIVY_dam.jpgModell: , , .
Passform: Litt løs passform, som mest sannsynlig fungerer sammen med et strammere lag under. En hette i fleece som holder deg varm. 
Temperatur: Ganske tykt stoff som gjør at du holder deg varm, og den såkalte FABdry-teknologien transporterer effektivt bort fuktighet når du blir svett.
Komfort: Wow, for et behagelig superundertøy, sier en testperson. Dette fungerer like bra når du går langrenn som på hytta når du chiller med vennene dine etter en lang dag utendørs.
Design: Et rosemønster som fungerer perfekt for de fleste takket være de diskrete fargene i blått og svart.  
Kort oppsummert: Dette superundertøyet passer den kule jenta som vil være finest på afterski eller planlegger en romantisk date på hytta! Den store, myke hetta holder deg varm når det blåser. Dette superundertøyet skiller seg ut fra øvrige superundertøy i testen, både på grunn av designet og den litt løsere passformen. Ekstremt deilig stoff som er mykt mot kroppen. En favoritt som skiller seg ut, som er optimal for deg som foretrekker en løs følelse med et design som har det lille ekstra! 

Til den stilrene

CRAFT_FUSE_dam.jpgModell: , , .
Passform: Mykt, deilig og sømløst superundertøy. Tommelhull i ermene og en half zip som betyr at du kan regulere varmen ved å slippe ut overskuddsvarme. Du merker fort at materialet er ganske stretchy når du beveger deg i superundertøyet. 
Temperatur: Den halve glidelåsen på trøyen bidrar til at du kan tilpasse varmen litt som du vil. Materialet er tynt, men klarer likevel å holde deg varm og transporterer fort bort fuktighet. 
Komfort: Modellen er deilig og myk mot kroppen. I trøyen er det en søm i nakken som merkes litt mot huden, men er ingenting som forstyrrer deg når du først er i gang med aktiviteten din. 
Design: Stilrent, spesielt til å være et superundertøy. Veldig fint, sier alle testpersonene.  
Kort oppsummert: Dette superundertøyet passer de fleste aktiviteter. Passformen er bra og longsen har en ganske høy midje som gir ytterligere plusspoeng for komforten. Gråfargen gjør at alle kan bruke dette superundertøyet, og det tynne stoffet gjør at du får plass til superundertøyet under alle plagg. Det er ingen tvil om at superundertøy fra Craft er laget i god kvalitet, og dette er intet unntak. Den er verdt investeringen dersom du liker å løpe, klatre, gå tur eller utføre andre pulsøkende aktiviteter utendørs.  

Til den som vil leve Lifa

HH_lifa_syntetModell: , , .
Passform: Stoffet sitter bra, men dette er kanskje den minst elastiske modellen. Lav i midjen, men med litt romslig passform. Det kan være at du kan ta en størrelse mindre enn du vanligvis bruker.
Temperatur: Avkjølende stoff i Lifa-materiale som har god ventilasjon, sier et panelmedlem som har trent hardt i superundertøyet og gir derfor tommel opp. Andre testpersoner er enige i at ventilasjonen og fukttransporten gjør det den skal. 
Komfort: Stoffet er robust, men det er samtidig avkjølende mot huden. Igjen, takket være ventilasjonsevnen.   
Design: En herlig, sterk farge med et kult stripede bånd på ermene og bena. Her skiller du deg ut hvis du velger en av fargene som ikke er svart. 
Kort oppsummert: Materialet i dette superundertøyet er laget av lette og hurtigtørkende Lifa-fibre, noe som betyr at modellen er eksemplarisk til alle mulige svettende aktiviteter. Superundertøyet er ikke veldig ettersittende, noe som kan være lurt å vite hvis du vil gå ned en størrelse for å få det litt strammere. Ellers er dette en modell som lokker til seg atleter som gjerne bruker en løs passform, til og med på det innerste laget, når de trener. Ekstra pluss for det robuste materialet som ikke går i stykker med det samme. Dette superundertøyet kan du slite ut med alderen. 

Til mønstereleven

WYTE_AGNES_dam.jpgModell: , , .
Passform: Veldig stram modell som sitter som et skudd. Mykt og veldig elastisk materiale. Høy i midjen med et deilig, tykt strikk. 
Temperatur: Avkjøler og holder deg tørr ved intensive aktiviteter. Effektiv fukttransport, med andre ord. 
Komfort: Samtlige testpersoner er enige om at dette superundertøyet er kjempedeilig, mykt og fantastisk på.  
Design: Dette superundertøyet er virkelig skapt for deg som ikke er redd for å være unik på fjellet! Det rutete mønsteret gir deg en edgy og moderne look.
Kort oppsummert: Akkurat som det andre superundertøyet fra Wyte, har også denne modellen en silikonstripe på innsiden av longsen og trøyen, noe som betyr at plaggene sitter på plass uansett om du pendler med armene eller tar andre bevegelser. Designet er nyskapende og kult for kvinner som vil skille seg ut. Utrolig deilig materiale som følger alle bevegelser du tar, fleksibiliteten er bra! 

***
SUPERUNDERTØY TIL MENN
***

Til den som vil ha det mykt 

CRAFT_herr.jpgModell: , .
Passform:  True to size, velg den størrelsen du pleier å ha i superundertøy eller lignende plagg. 
Temperatur: Ventilerer på de riktige stedene, sier en testperson, som også legger til at superundertøyet føles veldig varmt samtidig som det transporterer bort fuktighet.
Komfort: Kjempedeilig materiale som er mykt mot kroppen. Litt mange sømmer som virker litt unødvendige, med tanke på at de kan gnage under et stramt mellomlag når man går på ski.  
Design: Det er kult å blande to ulike blå nyanser, sier en tester. Gøyere enn svart, sier en annen, som også tilføyer at det føles enkelt og rent. 
Kort oppsummert: Et varmende superundertøy som, ifølge visse testpersoner, passer best ved trening med lav intensitet. Andre sier at det passer bedre til intensive aktiviteter, akkurat som andre superundertøy. Fint design som er enkelt å like. Stoffet er kanalstrikket og veldig mykt. Noe av det beste er at du kjøper både longsen og trøyen i et sett, som dermed er veldig vennlig mot lommeboken. En prisgunstig basisfavoritt for deg som vil ha en modell som passer til de fleste aktiviteter.  

Til den diskrete

DOBSOM_herr.jpgModell: ,
Passform: Dette superundertøyet er liten i størrelsen og sitter stramt, og da mener vi virkelig stramt. Det er "som et andre skinn", sier en testperson. Gå med fordel opp en størrelse. Materialet er deilig og sitter perfekt på kroppen.  
Temperatur: Det superundertøyet varmer på et middels nivå, men er ingenting når det er på sitt kaldeste ute. Da bør du kombinere superundertøyet med ytterligere et lag i ull for at du ikke skal fryse.  
Komfort: Deilig materiale som er komfortabelt mot huden. Det er ingenting å klage på her. 
Design: For den som vil ha et diskret superundertøy og føle seg sporty, så er dette helt riktig valg. Såklart kan designet anses som litt kaldt, men på den annen side fungerer det stilrene preget perfekt til majoriteten av testpersonene.
Kort oppsummert: Dette er et superundertøy som ikke skiller seg ut, noe som er veldig positivt siden det da passer de fleste. Til og med passformen er klokkeren uansett kroppsform, bare pass på at du tar riktig størrelse siden modellen både er liten i størrelsen og sitter veldig etter på kroppen. Det elastiske materialet er mykt og fleksibelt, og det sitter bra på. Denne modellen er perfekt når du løper om vinteren siden du behøver noe du kan svette i.  

Til den futuristiske 

CRAFT_FUSEKNIT_herr.jpgModell: , , .
Passform: Stoffet er litt tykkere og strammere ved armene og bena, noe som gjør at passformen der er bra og ikke flagrer. Ellers true to size. 
Temperatur: Litt tynnere stoff hvor man vanligvis svetter mest, altså i skrittet og ved leggene. En modell som virkelig er skapt for pulsøkende vinteraktiviteter, med andre ord. 
Komfort: Veldig deilig superundertøy. Modellen og materialet er mykt mot kroppen. Et ekstra pluss for at det ikke er spesielt mange unødvendige sømmer som gnager eller går på tvers over bena og armene.  
Design: "Stilrent, føles moderne og litt futuristisk", sier en testperson som vil referere til romdrakter når han har på seg superundertøyet. 
Kort oppsummert: Mange av testpersonene sier at trøyen går langt ned over hoftene, og du unngår dermed glipe mellom over- og underdelen. Du som er lang merker fort at lengden er perfekt i armene og bena, lengden er nemlig ganske sjenerøs. Selv om dette er et superundertøy, så har modellen en god varmende evne. Det er et stort pluss for de fleste som vet at de kan bli litt stillestående når de går på ski eller går tur. Dette er et populært superundertøy fra Craft, og samtlige testpersoner i panelet forstår hvorfor. Det oser god kvalitet.

Til den raske personen som vil skille seg ut

WEARCOLOUR_herr.jpgModell: , ,
Passform: Det er stramt, men ikke slik. Deilig og fleksibelt stoff som minner litt om silke.
Temperatur: Transporterer fuktighet på en optimal måte slik at du holder deg tørr når du driver med vinteraktiviteter.
Komfort: Flatlock-sømmer som gjør at sømmene hverken gnager eller merkes. Deilig midje og mykt stoff. 
Design: Her har du et superundertøy for deg som vil ha litt farge! Det kule, grønne mønsteret gir deg litt edge i skibakken.  
Kort oppsummert: Wear Colour leverer alltid plagg med høy trendfaktor og dette superundertøyet er intet unntak. Det kamuflasje-inspirerte designet gjør at modellen skiller seg ut og passer like bra ute i langrennsløypa som på afterski og hjemme foran peisen. Denne modeller passer personer som ønsker litt mønster og farge på det innerste laget. Ellers er dette en modell for deg som er i bevegelse – ikke vær redd for at du skal bli svett og kald. Takket være det myke stoffet er superundertøyet så deilig at man knapt vil ta det av seg, sier en testperson.

Til den Lifa(s)-glade

HH_herr.jpgModell: , ,
Passform: For deg som ikke vil ha et ekstremt ettersittende superundertøy, så er dette modellen for deg. Modellen er derimot true to size, så kjør på med din vanlige størrelse.  
Temperatur: Lett og komfortabelt superundertøy som effektivt transporterer bort fuktighet. Lifa-fibre holder deg varm og tørr når du svetter på ditt meste. 
Komfort: Litt mer løs passform som betyr at superundertøyet passer både på tur og hjemme i stua – eller kanskje til og med på fotballbanen? 
Design: Klassisk superundertøy fra Helly Hansen med kule, stripete detaljer. Designet kunne vært hakket mer moderne, men samtidig skiller det seg ut fra andre helsvarte superundertøy.
Kort oppsummert: Dette er et superundertøy for deg som liker å bevege deg og som vil kunne være ute en hel dag, uten hverken å bli kald eller våt. Jo høyere puls du har, desto bedre. Modellen er litt kald i stillestående posisjoner og er mer optimalt når du virkelig får opp pulsen. En testperson prøvde å bruke settet under en fotballkamp – og det holdt virkelig! Den litt romslige passformen fører til at modellen ikke sitter etter, men har fortsatt en komfortabel passform. Superundertøyet passer derfor deg som ikke liker ettersittende klær.

SHOP HER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

K2 intervju header
Mote & trender

Stor guide: Slik skal skiutstyret ditt sitte

1 dag siden
Test av goggles header
Mote & trender

Skibrillene som er best i test!

2 dager siden
header.jpg
Mote & trender

Test: Teddy fleece til dame og herre

2 dager siden
Alpint trend skidkläder
Mote & trender

Trendspaning: Her er sesongens skitrender

4 dager siden
Salomon Speedcross 5 GTX
Mote & trender

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex er her!

12 nov 2019
HEADER vinterkängor.jpg
Mote & trender

Stor test: 10 varme vinterstøvler for kvinner og menn

12 nov 2019
Nu finns Elevenate hos Sportamore
Mote & trender

Nyhet på Sportamore! Vintersportsmerket Elevenate

11 nov 2019
Vinterns varmaste vinterjackor
Mote & trender

Stor test! 11 varme vinterjakker for kvinner og menn

08 nov 2019
Icebug vinterlöpning header
Mote & trender

Alt du bør vite om vinterløpesko

06 nov 2019
Vintertights header
Mote & trender

Vi har testet varme løpetights for kvinner og menn

05 nov 2019
Kari Traa underställ header
Mote & trender

Best i test: Ull- og superundertøy fra Kari Traa

03 nov 2019
Header padelskor
Mote & trender

Test: De beste padelskoene for ham

29 oct 2019
winterized header
Mote & trender

Finn riktige løpesko – her er de heteste modellene akkurat nå

28 oct 2019
Craft running aw 19
Mote & trender

Skal jeg løpe i underklær?

28 oct 2019
ENG_M.png
Mote & trender

Best i test: Vinterløpesko for menn

27 oct 2019
Header vinterlöparskor
Mote & trender

Best i test: Vinterløpesko for kvinner

26 oct 2019
HEADER.jpg
Mote & trender

Best i test! Superundertøy

25 oct 2019
Pulseboost Winterized
Mote & trender

Test: Nyheten Pulseboost Winterized fra Adidas

24 oct 2019
viking-sled.jpg
Mote & trender

Hvilke vintersko bør barnet mitt bruke?

24 oct 2019
header-2.jpg
Mote & trender

STOR TEST: Varmt ullundertøy

23 oct 2019
testbild vinterjackor med pälskrage
Mote & trender

Best i test! Vinterjakker med pelskrage

23 oct 2019
Heade boots kids
Mote & trender

Best i test: Vinterstøvler og sko til barn

21 oct 2019
Asics reflex
Mote & trender

Slik blir du synlig i mørket – alt om løping og reflekser

18 oct 2019
Tights med hög midja
Mote & trender

Stor test av tights med høy midje

16 oct 2019
Eliud Kipchoge
Mote & trender

Her er Nike-skoen som var med på å slå verdensrekorden i maraton

16 oct 2019
reima vinter
Mote & trender

Kle barna riktig i kulda – slik gjør du det

16 oct 2019
Hur tvättar jag mitt underställ?
Mote & trender

Hvordan vasker jeg ull- og superundertøy?

14 oct 2019
timberland 6 inch maxa utelivet shoot
Mote & trender

Aldri kalde føtter igjen: Her er de heteste støvlene akkurat nå

14 oct 2019
Heade trail
Mote & trender

Test: Sesongens beste terrengsko for damer!

13 oct 2019
ENG_HEADER.png
Mote & trender

Vi tester: Varme vinterdresser til barn

13 oct 2019
Svea Boots header
Mote & trender

Test: 3 trendy støvler fra Svea

13 oct 2019
Header_DAM.png
Mote & trender

Test: Sesongens beste tynne dunjakker for damer

11 oct 2019
Reebok dunjacka
Mote & trender

Tre dunjakker, tre stiler – slik skal du se ut akkurat nå

11 oct 2019
linerjackor herr
Mote & trender

Vi har testet sesongens beste linerjakker for menn

11 oct 2019
Parkas
Mote & trender

Best i test! Sesongens parkaser til ham

10 oct 2019
The puffer jacket
Mote & trender

Sesongens heteste jakketrend – The puffer jacket (Korean style)

09 oct 2019
trailskor herr
Mote & trender

Test: Sesongens beste terrengsko for menn!

09 oct 2019
Så sköter du om dina kängor från Timberland
Mote & trender

Slik tar du hånd om støvlene dine fra Timberland

09 oct 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg
Mote & trender

Derfor er Mount Baker sesongens beste sko

09 oct 2019
peak performace chand närbild
Mote & trender

Hurtigguide til dunjakkene fra Peak Performance

08 oct 2019
more news
K2 intervju header

Stor guide: Slik skal skiutstyret ditt sitte

Hvorfor blir du nummen i tærne når du står på ski, og hva er egentlig flex index? Her forteller eksperten på K2 alt om hvordan skiutstyret ditt skal sitte!

1 dag siden
Mote & trender
Test av goggles header

Skibrillene som er best i test!

Endelig! Snart er skisesongen her, og da trenger du noen splitter nye skibriller. Her har Sportamore satt sesongens beste goggles på prøve!

2 dager siden
Mote & trender
header.jpg

Test: Teddy fleece til dame og herre

Vil du bruke noe veldig varmt, mykt og deilig? Da skal du ha en teddy fleece. Vi har testet mange av disse deilige plaggene – her er de beste!

2 dager siden
Mote & trender
Alpint trend skidkläder

Trendspaning: Her er sesongens skitrender

Silhuett og bærekraft er i fokus når vi snakker om trender i bakken. Her er tipsene som gir deg noen ekstra motepoeng – enten du kjører i bakken eller offpist.

4 dager siden
Mote & trender
Salomon Speedcross 5 GTX

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex er her!

Da du ikke trodde Speedcross 5 fra Salomon kunne bli noe bedre, lanserte de den populære terrengskoen med en helt vanntett membran. Hvor bra?

12 nov 2019
Mote & trender
HEADER vinterkängor.jpg

Stor test: 10 varme vinterstøvler for kvinner og menn

Det beste du kan gjøre for å holde føttene varme under de kaldeste månedene, er å bruke tykke støvler. Testpanelet vårt har trasket rundt i sesongens mest populære modeller for ham og henne!

12 nov 2019
Mote & trender
Nu finns Elevenate hos Sportamore

Nyhet på Sportamore! Vintersportsmerket Elevenate

Elevenate ble dannet i 2010 og har siden den gang vært en skjult skatt på vintersportsmarkedet. Nå finner du merket hos oss, bli med videre og bli kjent med dem!

11 nov 2019
Mote & trender
Vinterns varmaste vinterjackor

Stor test! 11 varme vinterjakker for kvinner og menn

Brrr, nå merker man virkelig at det nærmer seg vinter! Derfor satte testpanelet vårt 11 vinterjakker på prøve. Her er sesongens beste modeller for kvinner og menn.

08 nov 2019
Mote & trender
Icebug vinterlöpning header

Alt du bør vite om vinterløpesko

Når skal du bruke piggsko og når holder det med en vanlig gummisåle? Ekspertene fra Icebug vet hvordan du skal takle vinterveiene!

06 nov 2019
Mote & trender
Vintertights header

Vi har testet varme løpetights for kvinner og menn

Ikke legg løpingen på is bare fordi det er kaldt ute! Testpanelet vårt har løpt i ni tights som er perfekte for vinterløping når temperaturen er rundt null.

05 nov 2019
Mote & trender
Kari Traa underställ header

Best i test: Ull- og superundertøy fra Kari Traa

Kari Traa er virkelig eksperter på ull- og superundertøy. Det norske merket lager longs og trøyer av høy kvalitet i både syntet, ull og ullblanding. Vi har testet flere av modellene, og her er de beste.

03 nov 2019
Mote & trender
Header padelskor

Test: De beste padelskoene for ham

Padel vokser i popularitet og er en rask og morsom sport som passer for mange. Det er derimot viktig med riktige sko når du spiller padel, da vil du nemlig presterer bedre, reduserer risikoen for skader og i tillegg ha det ekstra moro! Testpanelet vårt har testet flere padelsko – her er resultatet.

29 oct 2019
Mote & trender
winterized header

Finn riktige løpesko – her er de heteste modellene akkurat nå

Løper du langdistanse, korte runder i lunsjen eller trener du deg opp til et løp? Det finnes en skomodell for alle og enhver, og til all slags løping. Finn dine nye løpesko blant sesongens heteste modeller.

28 oct 2019
Mote & trender
Craft running aw 19

Skal jeg løpe i underklær?

Kan, bør eller skal jeg bruke underklær når jeg løper? Det er mange modeller å velge mellom, materialene er forskjellige og de passer til ulike treningsformer. Malin Caron på Craft forklarer.

28 oct 2019
Mote & trender
ENG_M.png

Best i test: Vinterløpesko for menn

Aldri mer Bambi på isen! Her er vinterløpeskoene for menn som holder deg varm, tørr og oppreist når du løper om vinteren.

27 oct 2019
Mote & trender