HEADER.jpg

Best i test! Superundertøy

Underklær er kanskje den viktigste delen av vinterantrekket ditt, uansett om du skal suse frem i langrennsløypa eller ta en løpetur over stokk og stein. Vi har testet superundertøy – her er de beste plaggene!

Det er virkelig en jungel der ute – vi snakker altså om jungelen av underklær. For at du lettere skal finne de beste underklærne som er optimale for deg, har vi samlet sammen de beste etter at et grundig testpanel har testet superundertøy. Damemodellene er øverst, men menn kan scrolle nedover for å se testresultatet av superundertøy for menn. 

Til den fargerike og kjappe

CRAFT_dam.jpgModell: , .
Passform: Passformen er romslig, perfekt for deg som ikke vil at superundertøyet skal være så ettersittende
Temperatur: Superundertøyet passer bra til høyintensiv trening siden det er tynt og svalt, og i tillegg transporterer det bort fuktighet på en effektiv måte.   
Komfort: Veldig deilig, både på grunn av kvaliteten på stoffet, men også fordi det ikke sitter så etter på kroppen. Sømmene er merkbare, men forstyrrer ikke. 
Design: Designet er litt barnslig på grunn av de mange fargene, ifølge noen testpersoner – men det er jo en smakssak. Hvis du liker mye farger, så kommer du til å elske dette fargerike superundertøyet.
Kort oppsummert: Dette superundertøyet er det motsatte av kjedelig. "Man blir glad av å se sitt eget speilbilde", sier en testperson, som liker fargekombinasjonen. Trøyen har en høy krage, nesten så den kan klassifiseres som en halvpolo. Lengden på både bena og armene er lange, og trøyen går litt ned over rumpa. Longsen er ikke så høy i midjen, men den går helt til navlen. Et veldig behagelig superundertøy som fungerer bra til trening. Pluss for den lommebok-vennlige prisen og at modellen selges i et sett og ikke i separate deler.  

Til den som vil ha det kroppsnært 

DOBSOM_dam.jpgModell: ,
Passform: Dette superundertøyet sitter som et andre skinn og er utrolig elastisk! Det er sømløst, mykt og veldig stramt, uten å være ukomfortabelt – tvert imot, det er en drøm på. 
Temperatur: Litt svalt siden stoffet er ganske tynt. Fungerer bra til intensive aktiviteter, spesielt siden det ventilerer bra.
Komfort: De fleste i testpanelet er enige om at dette superundertøyet skiller seg ut og har best komfort av samtlige modeller som er testet.  
Design: Fargen på superundertøyet setter testpanelet pris på. "Jeg elsker denne vinrøde nyansen! Stort pluss", sier en testperson.  
Kort oppsummert: Takket være det myke materialet og den sømløse, elastiske modellen, er dette superundertøyet utrolig komfortabelt på. Det er som skapt for bevegelse, og det beveger seg ikke av flekken til tross for at du pendler med armene når du går langrenn. Den vinrøde, nesten lilla, fargen er frisk og materialet transporterer fuktighet bra og holder deg tørr og sval når du svetter. En gitt venn for den som gjerne er aktiv om vinteren. 

Til den som vil ta burpees 

WYTE_dam.jpgModell: , ,
Passform: Stram, sømløs passform som er flatterende på kroppen. Stram i halsen.
Temperatur: Stoffet er ganske tykt. Likevel transporterer materialet bort fuktighet på en god måte og føles relativt avkjølende.
Komfort: Veldig komfortabelt, en testperson sier at hun vil ha på seg superundertøyet dag og natt. 
Design: Kjempefint design i fin, vinrød farge. Modellen finnes også i svart, dersom du foretrekker en nøytral farge på ditt innerste lag. 
Kort oppsummert: Superundertøyet har en stram passform som er veldig flatterende, det takket være et sømløst design og spandex i materialet. Det som trekker ned vurderingen litt, er at de flate sømmene ved skuldrene merkes litt for mye mot huden. Dette superundertøyet har en smart silikonstripe ved midjen på både longsen og trøyen, noe som gjør at plaggene sitter perfekt selv etter flere burpees og squats (om du nå får lyst til å kjøre x-fit i snødekt landskap!). Imponerende og veldig smart, sier en testperson. 

Til den kule langrennsløperen

EIVY_dam.jpgModell: , , .
Passform: Litt løs passform, som mest sannsynlig fungerer sammen med et strammere lag under. En hette i fleece som holder deg varm. 
Temperatur: Ganske tykt stoff som gjør at du holder deg varm, og den såkalte FABdry-teknologien transporterer effektivt bort fuktighet når du blir svett.
Komfort: Wow, for et behagelig superundertøy, sier en testperson. Dette fungerer like bra når du går langrenn som på hytta når du chiller med vennene dine etter en lang dag utendørs.
Design: Et rosemønster som fungerer perfekt for de fleste takket være de diskrete fargene i blått og svart.  
Kort oppsummert: Dette superundertøyet passer den kule jenta som vil være finest på afterski eller planlegger en romantisk date på hytta! Den store, myke hetta holder deg varm når det blåser. Dette superundertøyet skiller seg ut fra øvrige superundertøy i testen, både på grunn av designet og den litt løsere passformen. Ekstremt deilig stoff som er mykt mot kroppen. En favoritt som skiller seg ut, som er optimal for deg som foretrekker en løs følelse med et design som har det lille ekstra! 

Til den stilrene

CRAFT_FUSE_dam.jpgModell: , , .
Passform: Mykt, deilig og sømløst superundertøy. Tommelhull i ermene og en half zip som betyr at du kan regulere varmen ved å slippe ut overskuddsvarme. Du merker fort at materialet er ganske stretchy når du beveger deg i superundertøyet. 
Temperatur: Den halve glidelåsen på trøyen bidrar til at du kan tilpasse varmen litt som du vil. Materialet er tynt, men klarer likevel å holde deg varm og transporterer fort bort fuktighet. 
Komfort: Modellen er deilig og myk mot kroppen. I trøyen er det en søm i nakken som merkes litt mot huden, men er ingenting som forstyrrer deg når du først er i gang med aktiviteten din. 
Design: Stilrent, spesielt til å være et superundertøy. Veldig fint, sier alle testpersonene.  
Kort oppsummert: Dette superundertøyet passer de fleste aktiviteter. Passformen er bra og longsen har en ganske høy midje som gir ytterligere plusspoeng for komforten. Gråfargen gjør at alle kan bruke dette superundertøyet, og det tynne stoffet gjør at du får plass til superundertøyet under alle plagg. Det er ingen tvil om at superundertøy fra Craft er laget i god kvalitet, og dette er intet unntak. Den er verdt investeringen dersom du liker å løpe, klatre, gå tur eller utføre andre pulsøkende aktiviteter utendørs.  

Til den som vil leve Lifa

HH_lifa_syntetModell: , , .
Passform: Stoffet sitter bra, men dette er kanskje den minst elastiske modellen. Lav i midjen, men med litt romslig passform. Det kan være at du kan ta en størrelse mindre enn du vanligvis bruker.
Temperatur: Avkjølende stoff i Lifa-materiale som har god ventilasjon, sier et panelmedlem som har trent hardt i superundertøyet og gir derfor tommel opp. Andre testpersoner er enige i at ventilasjonen og fukttransporten gjør det den skal. 
Komfort: Stoffet er robust, men det er samtidig avkjølende mot huden. Igjen, takket være ventilasjonsevnen.   
Design: En herlig, sterk farge med et kult stripede bånd på ermene og bena. Her skiller du deg ut hvis du velger en av fargene som ikke er svart. 
Kort oppsummert: Materialet i dette superundertøyet er laget av lette og hurtigtørkende Lifa-fibre, noe som betyr at modellen er eksemplarisk til alle mulige svettende aktiviteter. Superundertøyet er ikke veldig ettersittende, noe som kan være lurt å vite hvis du vil gå ned en størrelse for å få det litt strammere. Ellers er dette en modell som lokker til seg atleter som gjerne bruker en løs passform, til og med på det innerste laget, når de trener. Ekstra pluss for det robuste materialet som ikke går i stykker med det samme. Dette superundertøyet kan du slite ut med alderen. 

Til mønstereleven

WYTE_AGNES_dam.jpgModell: , , .
Passform: Veldig stram modell som sitter som et skudd. Mykt og veldig elastisk materiale. Høy i midjen med et deilig, tykt strikk. 
Temperatur: Avkjøler og holder deg tørr ved intensive aktiviteter. Effektiv fukttransport, med andre ord. 
Komfort: Samtlige testpersoner er enige om at dette superundertøyet er kjempedeilig, mykt og fantastisk på.  
Design: Dette superundertøyet er virkelig skapt for deg som ikke er redd for å være unik på fjellet! Det rutete mønsteret gir deg en edgy og moderne look.
Kort oppsummert: Akkurat som det andre superundertøyet fra Wyte, har også denne modellen en silikonstripe på innsiden av longsen og trøyen, noe som betyr at plaggene sitter på plass uansett om du pendler med armene eller tar andre bevegelser. Designet er nyskapende og kult for kvinner som vil skille seg ut. Utrolig deilig materiale som følger alle bevegelser du tar, fleksibiliteten er bra! 

***
SUPERUNDERTØY TIL MENN
***

Til den som vil ha det mykt 

CRAFT_herr.jpgModell: , .
Passform:  True to size, velg den størrelsen du pleier å ha i superundertøy eller lignende plagg. 
Temperatur: Ventilerer på de riktige stedene, sier en testperson, som også legger til at superundertøyet føles veldig varmt samtidig som det transporterer bort fuktighet.
Komfort: Kjempedeilig materiale som er mykt mot kroppen. Litt mange sømmer som virker litt unødvendige, med tanke på at de kan gnage under et stramt mellomlag når man går på ski.  
Design: Det er kult å blande to ulike blå nyanser, sier en tester. Gøyere enn svart, sier en annen, som også tilføyer at det føles enkelt og rent. 
Kort oppsummert: Et varmende superundertøy som, ifølge visse testpersoner, passer best ved trening med lav intensitet. Andre sier at det passer bedre til intensive aktiviteter, akkurat som andre superundertøy. Fint design som er enkelt å like. Stoffet er kanalstrikket og veldig mykt. Noe av det beste er at du kjøper både longsen og trøyen i et sett, som dermed er veldig vennlig mot lommeboken. En prisgunstig basisfavoritt for deg som vil ha en modell som passer til de fleste aktiviteter.  

Til den diskrete

DOBSOM_herr.jpgModell: ,
Passform: Dette superundertøyet er liten i størrelsen og sitter stramt, og da mener vi virkelig stramt. Det er "som et andre skinn", sier en testperson. Gå med fordel opp en størrelse. Materialet er deilig og sitter perfekt på kroppen.  
Temperatur: Det superundertøyet varmer på et middels nivå, men er ingenting når det er på sitt kaldeste ute. Da bør du kombinere superundertøyet med ytterligere et lag i ull for at du ikke skal fryse.  
Komfort: Deilig materiale som er komfortabelt mot huden. Det er ingenting å klage på her. 
Design: For den som vil ha et diskret superundertøy og føle seg sporty, så er dette helt riktig valg. Såklart kan designet anses som litt kaldt, men på den annen side fungerer det stilrene preget perfekt til majoriteten av testpersonene.
Kort oppsummert: Dette er et superundertøy som ikke skiller seg ut, noe som er veldig positivt siden det da passer de fleste. Til og med passformen er klokkeren uansett kroppsform, bare pass på at du tar riktig størrelse siden modellen både er liten i størrelsen og sitter veldig etter på kroppen. Det elastiske materialet er mykt og fleksibelt, og det sitter bra på. Denne modellen er perfekt når du løper om vinteren siden du behøver noe du kan svette i.  

Til den futuristiske 

CRAFT_FUSEKNIT_herr.jpgModell: , , .
Passform: Stoffet er litt tykkere og strammere ved armene og bena, noe som gjør at passformen der er bra og ikke flagrer. Ellers true to size. 
Temperatur: Litt tynnere stoff hvor man vanligvis svetter mest, altså i skrittet og ved leggene. En modell som virkelig er skapt for pulsøkende vinteraktiviteter, med andre ord. 
Komfort: Veldig deilig superundertøy. Modellen og materialet er mykt mot kroppen. Et ekstra pluss for at det ikke er spesielt mange unødvendige sømmer som gnager eller går på tvers over bena og armene.  
Design: "Stilrent, føles moderne og litt futuristisk", sier en testperson som vil referere til romdrakter når han har på seg superundertøyet. 
Kort oppsummert: Mange av testpersonene sier at trøyen går langt ned over hoftene, og du unngår dermed glipe mellom over- og underdelen. Du som er lang merker fort at lengden er perfekt i armene og bena, lengden er nemlig ganske sjenerøs. Selv om dette er et superundertøy, så har modellen en god varmende evne. Det er et stort pluss for de fleste som vet at de kan bli litt stillestående når de går på ski eller går tur. Dette er et populært superundertøy fra Craft, og samtlige testpersoner i panelet forstår hvorfor. Det oser god kvalitet.

Til den raske personen som vil skille seg ut

WEARCOLOUR_herr.jpgModell: , ,
Passform: Det er stramt, men ikke slik. Deilig og fleksibelt stoff som minner litt om silke.
Temperatur: Transporterer fuktighet på en optimal måte slik at du holder deg tørr når du driver med vinteraktiviteter.
Komfort: Flatlock-sømmer som gjør at sømmene hverken gnager eller merkes. Deilig midje og mykt stoff. 
Design: Her har du et superundertøy for deg som vil ha litt farge! Det kule, grønne mønsteret gir deg litt edge i skibakken.  
Kort oppsummert: Wear Colour leverer alltid plagg med høy trendfaktor og dette superundertøyet er intet unntak. Det kamuflasje-inspirerte designet gjør at modellen skiller seg ut og passer like bra ute i langrennsløypa som på afterski og hjemme foran peisen. Denne modeller passer personer som ønsker litt mønster og farge på det innerste laget. Ellers er dette en modell for deg som er i bevegelse – ikke vær redd for at du skal bli svett og kald. Takket være det myke stoffet er superundertøyet så deilig at man knapt vil ta det av seg, sier en testperson.

Til den Lifa(s)-glade

HH_herr.jpgModell: , ,
Passform: For deg som ikke vil ha et ekstremt ettersittende superundertøy, så er dette modellen for deg. Modellen er derimot true to size, så kjør på med din vanlige størrelse.  
Temperatur: Lett og komfortabelt superundertøy som effektivt transporterer bort fuktighet. Lifa-fibre holder deg varm og tørr når du svetter på ditt meste. 
Komfort: Litt mer løs passform som betyr at superundertøyet passer både på tur og hjemme i stua – eller kanskje til og med på fotballbanen? 
Design: Klassisk superundertøy fra Helly Hansen med kule, stripete detaljer. Designet kunne vært hakket mer moderne, men samtidig skiller det seg ut fra andre helsvarte superundertøy.
Kort oppsummert: Dette er et superundertøy for deg som liker å bevege deg og som vil kunne være ute en hel dag, uten hverken å bli kald eller våt. Jo høyere puls du har, desto bedre. Modellen er litt kald i stillestående posisjoner og er mer optimalt når du virkelig får opp pulsen. En testperson prøvde å bruke settet under en fotballkamp – og det holdt virkelig! Den litt romslige passformen fører til at modellen ikke sitter etter, men har fortsatt en komfortabel passform. Superundertøyet passer derfor deg som ikke liker ettersittende klær.

SHOP HER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

Test ryggsäck barn.png
Mote & trender

Best i test: Ryggsekk til barn 2020

12 timer siden
Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: sykkelhjelmer til dame og herre

1 dag siden
Nike löparskor test
Mote & trender

Løpeskoene fra Nike som er best i test

2 dager siden
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg
Mote & trender

14 must-haves til skolestart

3 dager siden
Header Nike-favoriter HERR.jpg
Mote & trender

Test! De beste klærne og skoene fra Nike til herre

4 dager siden
Nike träningskläder
Mote & trender

Best i test! Favoritter fra Nike til henne

5 dager siden
Reebok Nano X
Mote & trender

Nå er Reebok Nano X her i nye farger

31 jul 2020
Test sport-bh.png
Mote & trender

Best i test! Sports-BH'er 2020

29 jul 2020
Test Birkenstock
Mote & trender

Hvilke sandaler fra Birkenstock er best i test?

28 jul 2020
Skolstart Hummel
Mote & trender

Sjekkliste før skolestart

27 jul 2020
Clifton 7
Mote & trender

Test: Så bra er nyheten Clifton 7 fra Hoka One One

27 jul 2020
Test Better Bodies tights
Mote & trender

3 treningstights fra Better Bodies som er best i test

27 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27
Mote & trender

Test! Så bra er Asics Gel-Kayano 27

27 jul 2020
Nike barnsko
Mote & trender

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

26 jul 2020
Hoka One One Clifotn
Mote & trender

Endelig! Her er Hoka One One Clifton 7

22 jul 2020
Axion tennis
Mote & trender

Axions nye kolleksjon for tennis og padel

20 jul 2020
didrikson kids
Mote & trender

Alt du trenger til barnehagestart

14 jul 2020
adidas
Mote & trender

Guide: Finn riktige løpesko fra Adidas

13 jul 2020
Test löparskor dam
Mote & trender

STOR test! De beste løpeskoene til dame i 2020

12 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png
Mote & trender

9 løpesko til herre som er best i test 2020

10 jul 2020
Saucony Triumph 18
Mote & trender

Derfor bør du løpe i den nye Saucony Triumph 18

08 jul 2020
jenny freed
Mote & trender

Eksperten tipser: Husk dette når du kjøper en ny sports-BH

07 jul 2020
Asics GEL-Kayano 27
Mote & trender

Den beste pronasjonsskoen fra Asics: Nyheten GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header
Mote & trender

Test: Så bra er den nye treningsskoen Nike Free Metcon 3

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova
Mote & trender

Test: Adidas Supernova til dame og herre

26 jun 2020
charlotte och pär header
Mote & trender

Test: De topp 3 beste løpeskoene fra Asics

23 jun 2020
Adidas supernova header
Mote & trender

Adidas Supernova: prisverdig løpesko av god kvalitet

22 jun 2020
sandaler header
Mote & trender

Test: Trendy sandaler til dame 2020

18 jun 2020
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Trendy sandaler til herre som er best i test

18 jun 2020
Test bikini
Mote & trender

Test: Finn riktig bikini til kroppstypen din

15 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: Løpesko på SALG – med toppscore!

14 jun 2020
Sommarrea dam
Mote & trender

Til henne: Gjør et kupp på klær og sko på sommersalget vårt

14 jun 2020
Sommarrea herr
Mote & trender

Til ham: Gjør et kupp på klær, sko og utstyr på sommersalget vårt

14 jun 2020
Sommarrea barn
Mote & trender

De beste kuppene til barn på sommersalget vårt

14 jun 2020
Birkenstock
Mote & trender

Kan jeg vaske sandalene mine i vaskemaskinen?

10 jun 2020
Birkenstock
Mote & trender

Sesongens sandaltrender fra Birkenstock

10 jun 2020
daddräkt simning
Mote & trender

Test: Badedrakter til konkurransesvømming og trening

09 jun 2020
ub primeblue
Mote & trender

Her er Adidas Ultraboost i resirkulert plast!

08 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Stor test av treningstopper

07 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: Løpetopper til herre 2020

07 jun 2020
more news
Test ryggsäck barn.png

Best i test: Ryggsekk til barn 2020

Det kan være lettere sagt enn gjort å finne riktig ryggsekk til barnet ditt. La minipanelet vårt hjelpe deg. De har testet noen av sesongens nyeste barnesekker!

12 timer siden
Mote & trender
Header.jpg

Vi tester: sykkelhjelmer til dame og herre

Det er viktig å velge en bra sykkelhjelm. I denne testen har vi prøvd flere modellers justerbarhet, komfort, ventilasjon og design.

1 dag siden
Mote & trender
Nike löparskor test

Løpeskoene fra Nike som er best i test

Tre løpesko som alle har fått toppscore fra det dedikerte løpepanelet – her er de beste løpeskoene fra Nike!

2 dager siden
Mote & trender
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg

14 must-haves til skolestart

Sommerferien går mot slutten og et nytt semester er rett rundt hjørnet. Pass på at barnet er klar til skolestart. Her er favorittene våre akkurat nå.

3 dager siden
Mote & trender
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! De beste klærne og skoene fra Nike til herre

Treningsklær og sko fra Nike er veldig populære takket være det store utvalget, det stilige designet og den gode kvaliteten. Vi lot vårt mannlige testpanel trene i treningsbukser, sko og andre treningsklær fra Nike. Her er resultatet!

4 dager siden
Mote & trender
Nike träningskläder

Best i test! Favoritter fra Nike til henne

De beste treningsskoene, tightsen som får toppscore og løpetoppen som sitter som en drøm! Her er det beste fra Nike – ifølge vårt kvinnelige testpanel!

5 dager siden
Mote & trender
Reebok Nano X

Nå er Reebok Nano X her i nye farger

Den tiende versjonen av Reeboks mest populære treningssko Nano beskrives som den beste hittil. Nå er Nano X her i nye farger!

31 jul 2020
Mote & trender
Test sport-bh.png

Best i test! Sports-BH'er 2020

Til store og små bryster, med eller uten justerbare stropper og knepping. Les alt om sesongens sports-BH'er som er best i test.

29 jul 2020
Mote & trender
Test Birkenstock

Hvilke sandaler fra Birkenstock er best i test?

Det er på høy tid å teste favorittsandalene fra Birkenstock. Testpanelet vårt har prøvd de tre mest populære Arizona-modellene – her er sandalen som er best i test!

28 jul 2020
Mote & trender
Skolstart Hummel

Sjekkliste før skolestart

Sommerferien går mot slutten og skolestart nærmer seg med stormskritt. Her er listen over alt barna trenger i garderoben, i tillegg til vanlige klær og sko, før det nye skoleåret starter. Skriv ut og kryss av.

27 jul 2020
Mote & trender
Clifton 7

Test: Så bra er nyheten Clifton 7 fra Hoka One One

"For en sprett", utbryter en testperson. Nyheten Clifton 7 fra Hoka One One blir fort en favoritt blant både mannlige og kvinnelige løpere. Les testen, så forstår du hvorfor!

27 jul 2020
Mote & trender
Test Better Bodies tights

3 treningstights fra Better Bodies som er best i test

En treningstights skal følge kroppen, være komfortabel på og fremfor alt være squatvennlig. Vi setter sesongens favoritter fra Better Bodies på prøve.

27 jul 2020
Mote & trender
Asics Gel-Kayano 27

Test! Så bra er Asics Gel-Kayano 27

Asics populære, stabile løpesko har kommet i en ny utgave. Vi har testet Gel-Kayano 27!

27 jul 2020
Mote & trender
Nike barnsko

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

Lett å ta av og på, utrolig komfortabel og nesten umulig å tråkke i stykker – her er alle barns drømmesko fra Nike!

26 jul 2020
Mote & trender
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er Hoka One One Clifton 7

Enda bedre, enda lettere. Nå lanseres den bestselgende løpeskoen Clifton fra Hoka One One i en oppdatert versjon.

22 jul 2020
Mote & trender