HEADER.jpg

Best i test! Superundertøy

Underklær er kanskje den viktigste delen av vinterantrekket ditt, uansett om du skal suse frem i langrennsløypa eller ta en løpetur over stokk og stein. Vi har testet superundertøy – her er de beste plaggene!

Det er virkelig en jungel der ute – vi snakker altså om jungelen av underklær. For at du lettere skal finne de beste underklærne som er optimale for deg, har vi samlet sammen de beste etter at et grundig testpanel har testet superundertøy. Damemodellene er øverst, men menn kan scrolle nedover for å se testresultatet av superundertøy for menn. 

Til den fargerike og kjappe

CRAFT_dam.jpgModell: , .
Passform: Passformen er romslig, perfekt for deg som ikke vil at superundertøyet skal være så ettersittende
Temperatur: Superundertøyet passer bra til høyintensiv trening siden det er tynt og svalt, og i tillegg transporterer det bort fuktighet på en effektiv måte.   
Komfort: Veldig deilig, både på grunn av kvaliteten på stoffet, men også fordi det ikke sitter så etter på kroppen. Sømmene er merkbare, men forstyrrer ikke. 
Design: Designet er litt barnslig på grunn av de mange fargene, ifølge noen testpersoner – men det er jo en smakssak. Hvis du liker mye farger, så kommer du til å elske dette fargerike superundertøyet.
Kort oppsummert: Dette superundertøyet er det motsatte av kjedelig. "Man blir glad av å se sitt eget speilbilde", sier en testperson, som liker fargekombinasjonen. Trøyen har en høy krage, nesten så den kan klassifiseres som en halvpolo. Lengden på både bena og armene er lange, og trøyen går litt ned over rumpa. Longsen er ikke så høy i midjen, men den går helt til navlen. Et veldig behagelig superundertøy som fungerer bra til trening. Pluss for den lommebok-vennlige prisen og at modellen selges i et sett og ikke i separate deler.  

Til den som vil ha det kroppsnært 

DOBSOM_dam.jpgModell: ,
Passform: Dette superundertøyet sitter som et andre skinn og er utrolig elastisk! Det er sømløst, mykt og veldig stramt, uten å være ukomfortabelt – tvert imot, det er en drøm på. 
Temperatur: Litt svalt siden stoffet er ganske tynt. Fungerer bra til intensive aktiviteter, spesielt siden det ventilerer bra.
Komfort: De fleste i testpanelet er enige om at dette superundertøyet skiller seg ut og har best komfort av samtlige modeller som er testet.  
Design: Fargen på superundertøyet setter testpanelet pris på. "Jeg elsker denne vinrøde nyansen! Stort pluss", sier en testperson.  
Kort oppsummert: Takket være det myke materialet og den sømløse, elastiske modellen, er dette superundertøyet utrolig komfortabelt på. Det er som skapt for bevegelse, og det beveger seg ikke av flekken til tross for at du pendler med armene når du går langrenn. Den vinrøde, nesten lilla, fargen er frisk og materialet transporterer fuktighet bra og holder deg tørr og sval når du svetter. En gitt venn for den som gjerne er aktiv om vinteren. 

Til den som vil ta burpees 

WYTE_dam.jpgModell: , ,
Passform: Stram, sømløs passform som er flatterende på kroppen. Stram i halsen.
Temperatur: Stoffet er ganske tykt. Likevel transporterer materialet bort fuktighet på en god måte og føles relativt avkjølende.
Komfort: Veldig komfortabelt, en testperson sier at hun vil ha på seg superundertøyet dag og natt. 
Design: Kjempefint design i fin, vinrød farge. Modellen finnes også i svart, dersom du foretrekker en nøytral farge på ditt innerste lag. 
Kort oppsummert: Superundertøyet har en stram passform som er veldig flatterende, det takket være et sømløst design og spandex i materialet. Det som trekker ned vurderingen litt, er at de flate sømmene ved skuldrene merkes litt for mye mot huden. Dette superundertøyet har en smart silikonstripe ved midjen på både longsen og trøyen, noe som gjør at plaggene sitter perfekt selv etter flere burpees og squats (om du nå får lyst til å kjøre x-fit i snødekt landskap!). Imponerende og veldig smart, sier en testperson. 

Til den kule langrennsløperen

EIVY_dam.jpgModell: , , .
Passform: Litt løs passform, som mest sannsynlig fungerer sammen med et strammere lag under. En hette i fleece som holder deg varm. 
Temperatur: Ganske tykt stoff som gjør at du holder deg varm, og den såkalte FABdry-teknologien transporterer effektivt bort fuktighet når du blir svett.
Komfort: Wow, for et behagelig superundertøy, sier en testperson. Dette fungerer like bra når du går langrenn som på hytta når du chiller med vennene dine etter en lang dag utendørs.
Design: Et rosemønster som fungerer perfekt for de fleste takket være de diskrete fargene i blått og svart.  
Kort oppsummert: Dette superundertøyet passer den kule jenta som vil være finest på afterski eller planlegger en romantisk date på hytta! Den store, myke hetta holder deg varm når det blåser. Dette superundertøyet skiller seg ut fra øvrige superundertøy i testen, både på grunn av designet og den litt løsere passformen. Ekstremt deilig stoff som er mykt mot kroppen. En favoritt som skiller seg ut, som er optimal for deg som foretrekker en løs følelse med et design som har det lille ekstra! 

Til den stilrene

CRAFT_FUSE_dam.jpgModell: , , .
Passform: Mykt, deilig og sømløst superundertøy. Tommelhull i ermene og en half zip som betyr at du kan regulere varmen ved å slippe ut overskuddsvarme. Du merker fort at materialet er ganske stretchy når du beveger deg i superundertøyet. 
Temperatur: Den halve glidelåsen på trøyen bidrar til at du kan tilpasse varmen litt som du vil. Materialet er tynt, men klarer likevel å holde deg varm og transporterer fort bort fuktighet. 
Komfort: Modellen er deilig og myk mot kroppen. I trøyen er det en søm i nakken som merkes litt mot huden, men er ingenting som forstyrrer deg når du først er i gang med aktiviteten din. 
Design: Stilrent, spesielt til å være et superundertøy. Veldig fint, sier alle testpersonene.  
Kort oppsummert: Dette superundertøyet passer de fleste aktiviteter. Passformen er bra og longsen har en ganske høy midje som gir ytterligere plusspoeng for komforten. Gråfargen gjør at alle kan bruke dette superundertøyet, og det tynne stoffet gjør at du får plass til superundertøyet under alle plagg. Det er ingen tvil om at superundertøy fra Craft er laget i god kvalitet, og dette er intet unntak. Den er verdt investeringen dersom du liker å løpe, klatre, gå tur eller utføre andre pulsøkende aktiviteter utendørs.  

Til den som vil leve Lifa

HH_lifa_syntetModell: , , .
Passform: Stoffet sitter bra, men dette er kanskje den minst elastiske modellen. Lav i midjen, men med litt romslig passform. Det kan være at du kan ta en størrelse mindre enn du vanligvis bruker.
Temperatur: Avkjølende stoff i Lifa-materiale som har god ventilasjon, sier et panelmedlem som har trent hardt i superundertøyet og gir derfor tommel opp. Andre testpersoner er enige i at ventilasjonen og fukttransporten gjør det den skal. 
Komfort: Stoffet er robust, men det er samtidig avkjølende mot huden. Igjen, takket være ventilasjonsevnen.   
Design: En herlig, sterk farge med et kult stripede bånd på ermene og bena. Her skiller du deg ut hvis du velger en av fargene som ikke er svart. 
Kort oppsummert: Materialet i dette superundertøyet er laget av lette og hurtigtørkende Lifa-fibre, noe som betyr at modellen er eksemplarisk til alle mulige svettende aktiviteter. Superundertøyet er ikke veldig ettersittende, noe som kan være lurt å vite hvis du vil gå ned en størrelse for å få det litt strammere. Ellers er dette en modell som lokker til seg atleter som gjerne bruker en løs passform, til og med på det innerste laget, når de trener. Ekstra pluss for det robuste materialet som ikke går i stykker med det samme. Dette superundertøyet kan du slite ut med alderen. 

Til mønstereleven

WYTE_AGNES_dam.jpgModell: , , .
Passform: Veldig stram modell som sitter som et skudd. Mykt og veldig elastisk materiale. Høy i midjen med et deilig, tykt strikk. 
Temperatur: Avkjøler og holder deg tørr ved intensive aktiviteter. Effektiv fukttransport, med andre ord. 
Komfort: Samtlige testpersoner er enige om at dette superundertøyet er kjempedeilig, mykt og fantastisk på.  
Design: Dette superundertøyet er virkelig skapt for deg som ikke er redd for å være unik på fjellet! Det rutete mønsteret gir deg en edgy og moderne look.
Kort oppsummert: Akkurat som det andre superundertøyet fra Wyte, har også denne modellen en silikonstripe på innsiden av longsen og trøyen, noe som betyr at plaggene sitter på plass uansett om du pendler med armene eller tar andre bevegelser. Designet er nyskapende og kult for kvinner som vil skille seg ut. Utrolig deilig materiale som følger alle bevegelser du tar, fleksibiliteten er bra! 

***
SUPERUNDERTØY TIL MENN
***

Til den som vil ha det mykt 

CRAFT_herr.jpgModell: , .
Passform:  True to size, velg den størrelsen du pleier å ha i superundertøy eller lignende plagg. 
Temperatur: Ventilerer på de riktige stedene, sier en testperson, som også legger til at superundertøyet føles veldig varmt samtidig som det transporterer bort fuktighet.
Komfort: Kjempedeilig materiale som er mykt mot kroppen. Litt mange sømmer som virker litt unødvendige, med tanke på at de kan gnage under et stramt mellomlag når man går på ski.  
Design: Det er kult å blande to ulike blå nyanser, sier en tester. Gøyere enn svart, sier en annen, som også tilføyer at det føles enkelt og rent. 
Kort oppsummert: Et varmende superundertøy som, ifølge visse testpersoner, passer best ved trening med lav intensitet. Andre sier at det passer bedre til intensive aktiviteter, akkurat som andre superundertøy. Fint design som er enkelt å like. Stoffet er kanalstrikket og veldig mykt. Noe av det beste er at du kjøper både longsen og trøyen i et sett, som dermed er veldig vennlig mot lommeboken. En prisgunstig basisfavoritt for deg som vil ha en modell som passer til de fleste aktiviteter.  

Til den diskrete

DOBSOM_herr.jpgModell: ,
Passform: Dette superundertøyet er liten i størrelsen og sitter stramt, og da mener vi virkelig stramt. Det er "som et andre skinn", sier en testperson. Gå med fordel opp en størrelse. Materialet er deilig og sitter perfekt på kroppen.  
Temperatur: Det superundertøyet varmer på et middels nivå, men er ingenting når det er på sitt kaldeste ute. Da bør du kombinere superundertøyet med ytterligere et lag i ull for at du ikke skal fryse.  
Komfort: Deilig materiale som er komfortabelt mot huden. Det er ingenting å klage på her. 
Design: For den som vil ha et diskret superundertøy og føle seg sporty, så er dette helt riktig valg. Såklart kan designet anses som litt kaldt, men på den annen side fungerer det stilrene preget perfekt til majoriteten av testpersonene.
Kort oppsummert: Dette er et superundertøy som ikke skiller seg ut, noe som er veldig positivt siden det da passer de fleste. Til og med passformen er klokkeren uansett kroppsform, bare pass på at du tar riktig størrelse siden modellen både er liten i størrelsen og sitter veldig etter på kroppen. Det elastiske materialet er mykt og fleksibelt, og det sitter bra på. Denne modellen er perfekt når du løper om vinteren siden du behøver noe du kan svette i.  

Til den futuristiske 

CRAFT_FUSEKNIT_herr.jpgModell: , , .
Passform: Stoffet er litt tykkere og strammere ved armene og bena, noe som gjør at passformen der er bra og ikke flagrer. Ellers true to size. 
Temperatur: Litt tynnere stoff hvor man vanligvis svetter mest, altså i skrittet og ved leggene. En modell som virkelig er skapt for pulsøkende vinteraktiviteter, med andre ord. 
Komfort: Veldig deilig superundertøy. Modellen og materialet er mykt mot kroppen. Et ekstra pluss for at det ikke er spesielt mange unødvendige sømmer som gnager eller går på tvers over bena og armene.  
Design: "Stilrent, føles moderne og litt futuristisk", sier en testperson som vil referere til romdrakter når han har på seg superundertøyet. 
Kort oppsummert: Mange av testpersonene sier at trøyen går langt ned over hoftene, og du unngår dermed glipe mellom over- og underdelen. Du som er lang merker fort at lengden er perfekt i armene og bena, lengden er nemlig ganske sjenerøs. Selv om dette er et superundertøy, så har modellen en god varmende evne. Det er et stort pluss for de fleste som vet at de kan bli litt stillestående når de går på ski eller går tur. Dette er et populært superundertøy fra Craft, og samtlige testpersoner i panelet forstår hvorfor. Det oser god kvalitet.

Til den raske personen som vil skille seg ut

WEARCOLOUR_herr.jpgModell: , ,
Passform: Det er stramt, men ikke slik. Deilig og fleksibelt stoff som minner litt om silke.
Temperatur: Transporterer fuktighet på en optimal måte slik at du holder deg tørr når du driver med vinteraktiviteter.
Komfort: Flatlock-sømmer som gjør at sømmene hverken gnager eller merkes. Deilig midje og mykt stoff. 
Design: Her har du et superundertøy for deg som vil ha litt farge! Det kule, grønne mønsteret gir deg litt edge i skibakken.  
Kort oppsummert: Wear Colour leverer alltid plagg med høy trendfaktor og dette superundertøyet er intet unntak. Det kamuflasje-inspirerte designet gjør at modellen skiller seg ut og passer like bra ute i langrennsløypa som på afterski og hjemme foran peisen. Denne modeller passer personer som ønsker litt mønster og farge på det innerste laget. Ellers er dette en modell for deg som er i bevegelse – ikke vær redd for at du skal bli svett og kald. Takket være det myke stoffet er superundertøyet så deilig at man knapt vil ta det av seg, sier en testperson.

Til den Lifa(s)-glade

HH_herr.jpgModell: , ,
Passform: For deg som ikke vil ha et ekstremt ettersittende superundertøy, så er dette modellen for deg. Modellen er derimot true to size, så kjør på med din vanlige størrelse.  
Temperatur: Lett og komfortabelt superundertøy som effektivt transporterer bort fuktighet. Lifa-fibre holder deg varm og tørr når du svetter på ditt meste. 
Komfort: Litt mer løs passform som betyr at superundertøyet passer både på tur og hjemme i stua – eller kanskje til og med på fotballbanen? 
Design: Klassisk superundertøy fra Helly Hansen med kule, stripete detaljer. Designet kunne vært hakket mer moderne, men samtidig skiller det seg ut fra andre helsvarte superundertøy.
Kort oppsummert: Dette er et superundertøy for deg som liker å bevege deg og som vil kunne være ute en hel dag, uten hverken å bli kald eller våt. Jo høyere puls du har, desto bedre. Modellen er litt kald i stillestående posisjoner og er mer optimalt når du virkelig får opp pulsen. En testperson prøvde å bruke settet under en fotballkamp – og det holdt virkelig! Den litt romslige passformen fører til at modellen ikke sitter etter, men har fortsatt en komfortabel passform. Superundertøyet passer derfor deg som ikke liker ettersittende klær.

SHOP HER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

dunjacka
Mote & trender

Slik vasker du dunjakken

1 dag siden
HEADER_W.jpg
Mote & trender

Test: Treningsklær for gravide

2 dager siden
Header-3.jpg
Mote & trender

BEST I TEST! Sports-BH'er 2020

3 dager siden
Reebok Nano 9.0 nya färger
Mote & trender

Endelig! Nye farger på Reebok CrossFit Nano 9.0

3 dager siden
houdini
Mote & trender

Guide til innkjøp av skallbukser

4 dager siden
kompressionsstrumpor
Mote & trender

Derfor bør du løpe i kompresjonsstrømper

5 dager siden
Tvätta träningsskor
Mote & trender

Slik vasker du treningsskoene dine på best mulig måte

6 dager siden
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg
Mote & trender

Revolusjonerende sports-BH fra Nike: Swoosh One Piece Pad

19 jan 2020
Test av träningsskor för damer
Mote & trender

Test av årets beste treningssko til dame

16 jan 2020
Träningsskor test header
Mote & trender

Test! Årets beste treningssko til herre

16 jan 2020
Header.png
Mote & trender

Test: Treningstightsen du bare må ha

16 jan 2020
Guide 13 header Saucony
Mote & trender

Guide til Sauconys nye stabile løpesko

14 jan 2020
Header.png
Mote & trender

Test: Årets beste treningsvesker

11 jan 2020
frontier header
Mote & trender

Sjekk ut Frontier, vårt nye herremerke

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN
Mote & trender

Nyhet: Kombiner fint og komfortabelt med myke sett fra Noun!

09 jan 2020
petite pirouette rosa
Mote & trender

Nytt merke for danseglade barn: Petite Pirouette

07 jan 2020
Tvätta träningskläder
Mote & trender

Vask riktig, og treningsklærne dine vil holde lengre

04 jan 2020
nike superrep header
Mote & trender

Toppscore for Nikes nye treningssko SuperRep

03 jan 2020
Asics löparskor 2020
Mote & trender

5 løpesko du ikke kan gå glipp av i 2020

29 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header
Mote & trender

Test: Så bra er nyheten Adidas Ultraboost 20!

27 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights
Mote & trender

Test! Årets topp 10 beste tights

25 dec 2019
Nike Metcon
Mote & trender

Guide: Finn riktig treningssko fra Nike

18 dec 2019
Handskar barn
Mote & trender

Guide: Finn de riktige hanskene til barnet ditt

17 dec 2019
Eva sjöholm header
Mote & trender

Treningstrender 2020: Slik kommer vi til å trene neste år

17 dec 2019
ENG_M.png
Mote & trender

Vi tester: de beste skijakkene til menn

13 dec 2019
ENG_W.png
Mote & trender

Test av sesongens beste skijakker til henne

13 dec 2019
Icebug kängor och skor
Mote & trender

Gå trygt i piggsko fra Icebug

10 dec 2019
Header-halksäkra-vinterskor.jpg
Mote & trender

Stor test: Trygge vintersko med pigger

10 dec 2019
test tofflor header
Mote & trender

Test: Tøfler til dame og herre

06 dec 2019
ENG_W.png
Mote & trender

Våre pulsklokker som er kåret best i test!

06 dec 2019
header julbild
Mote & trender

Sportamores julegavetips til hele familien

06 dec 2019
Nike See my style
Mote & trender

Slik styler du løpelooken med reflekterende detaljer

03 dec 2019
Vinterkängor Icebug
Mote & trender

Kjøp støvler i julegave – stor gaveguide

03 dec 2019
header icebug
Mote & trender

Test: Vinterløpesko fra Icebug til dame og herre

01 dec 2019
ryggskydd
Mote & trender

Derfor bør du bruke ryggbeskyttelse i skibakken

30 nov 2019
skidhandskar test header
Mote & trender

Testpanelet: Her er vinterens beste skihansker!

28 nov 2019
icebug
Mote & trender

Derfor bør du kjøpe vinterløpesko med pigger

27 nov 2019
Adidas Ultraboost 20
Mote & trender

Vi tar en sniktitt på nye Adidas Ultraboost 20

27 nov 2019
Header reflexplagg
Mote & trender

TEST! 9 refleksplagg til løping

24 nov 2019
Skidjacka
Mote & trender

Guide: Slik finner du riktig skijakke

23 nov 2019
more news
dunjacka

Slik vasker du dunjakken

Her er en liste over 10 ting du bør tenke på når du skal vaske dunjakken din.

1 dag siden
Mote & trender
HEADER_W.jpg

Test: Treningsklær for gravide

Du må ikke slutte å trene bare fordi du er gravid – tvert imot! Bevegelse seg under svangerskapet er bra for både deg og babyen din. Vårt gravide testpanel har svettet i treningsklær fra Blacc.

2 dager siden
Mote & trender
Header-3.jpg

BEST I TEST! Sports-BH'er 2020

Til store og små bryster, med eller uten justerbare stropper og hemper. Les alt om sesongens sports-BH som er best i test.

3 dager siden
Mote & trender
Reebok Nano 9.0 nya färger

Endelig! Nye farger på Reebok CrossFit Nano 9.0

Nano er CrossFit-skoen med stor S, og nå har vi fått den inn i nye, freshe farger! Sjekk ut oppdateringen og lær mer om superskoen.

3 dager siden
Mote & trender
houdini

Guide til innkjøp av skallbukser

Skal du stå på ski, gå en fjelltur eller klatre? Uansett aktivitet, bør du tenke på dette når du skal kjøpe en ny skallbukse.

4 dager siden
Mote & trender
kompressionsstrumpor

Derfor bør du løpe i kompresjonsstrømper

De fleste elsker kompresjonsklær – men vet du egentlig hvordan kompresjon fungerer? Vi forklarer teknikken bak de ekstra tettsittende tightsene og de smarte strømpene som forbedrer prestasjonen din.

5 dager siden
Mote & trender
Tvätta träningsskor

Slik vasker du treningsskoene dine på best mulig måte

Det er kjempeviktig at du lufter treningsskoene dine etter en svett treningsøkt, men det er langt fra alt du bør gjøre for å forlenge levetiden til skoene. Her er de beste tipsene fra eksperten!

6 dager siden
Mote & trender
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Revolusjonerende sports-BH fra Nike: Swoosh One Piece Pad

Det finnes en mengde forskjellige sports-BH'er avhengig av hva du og kroppen din trenger, men noen modeller er ekstra populære. En av dem er Nike Swoosh Sports Bra. Nå har den fått en innovativ oppgradering du ikke kan gå glipp av!

19 jan 2020
Mote & trender
Test av träningsskor för damer

Test av årets beste treningssko til dame

Er du nysgjerrig på hva det nye året har å tilby i form av treningssko? Vi har trent i fem av de beste modellene i 2020, som egner seg for trening på treningssenteret eller i salen.

16 jan 2020
Mote & trender
Träningsskor test header

Test! Årets beste treningssko til herre

Det nye året har allerede begynt, og dersom du ikke allerede har kommet deg på treningssenteret, er det nå på tide. Få hjelp til å oppfylle nyttårsforsettet med nye treningssko som passer innendørs. Her er årets beste modeller fra Nike, Reebok og Under Armour.

16 jan 2020
Mote & trender
Header.png

Test: Treningstightsen du bare må ha

Tights er et treningsplagg som passer til alle former for trening: yoga, treningsøkter med høy intensitet, gruppetimer og styrketrening. I denne testen har testpanelet prøvd mange tights for å kåre de beste!

16 jan 2020
Mote & trender
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconys nye stabile løpesko

I 2020 har skoprodusenten Saucony bestemt seg for å gjøre noe nytt i produksjonen av stabile løpesko. Her er alt du trenger å vite om den nye innovasjonen, og hvorfor du bør oppdatere deg med en gang!

14 jan 2020
Mote & trender
Header.png

Test: Årets beste treningsvesker

Treningsvesken er din faste følgesvenn når du skal på trening. I denne testen av sesongens heteste modeller, kan du finne den perfekte modellen for deg!

11 jan 2020
Mote & trender
frontier header

Sjekk ut Frontier, vårt nye herremerke

Kle deg pent, komfortabelt og rimelig med Frontier – det splitter nye herremerket. Her avslører produkteksperten alt om sortimentet, inspirasjonen bak merket og størrelsene!

09 jan 2020
Mote & trender
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyhet: Kombiner fint og komfortabelt med myke sett fra Noun!

Matchende joggedress som du kan slappe av i eller bruke til hverdags? Uansett anledning kan du finne noe fint, men fremfor alt komfortabelt, fra Sportamore sitt splitter nye merke – Noun!

09 jan 2020
Mote & trender