sport bh header

Best i test: Sports-BH for store bryster

Det er ekstra viktig med en sports-BH hvis man har store bryster. Her er de beste sports-BH'ene for deg med D, E, F og G-cup.

De fleste av oss trenger litt ekstra støtte i livet, ikke minst når vi trener. Vi kan dessverre ikke gi deg en PT, treningskompis eller sterkere muskler – men vi kan tilby en sports-BH med mye støtte. Hvis du har en stor byste, vet du at det kan være litt vrient å finne en god sports-BH, men det trenger faktisk ikke å være så vanskelig!  Les testen vår av sports-BH'er med mye støtte, så får du litt hjelp på veien.  

SHOP HER:

PASSER NÅR DU TRENGER SUPERSTØTTE

swegmark

Test av: Capture,

Finnes i fargen:

Hvilken trening er den egnet for? Når du skal trene intenst, men over kort tid. Perfekt for HIIT og løping.

Sammendrag:

Å, her har vi en sports-BH som virkelig gjør jobben!

– Den gir veldig god støtte. Selv om du har en F-cup kan du løpe med denne sports-BH'en takket være den gode støtten, sier en testperson.

Sports-BH'en har ingen polstring, men bare et lag med stoff og et lag med netting over cupene, noe som er svalt og behagelig under harde treningsøkter.

– Du kan bruke sports-BH'en akkurat som en vanlig BH og la stroppene gå over skuldrene, men du kan også hekte BH-stroppene på ryggen hvis du trenger ekstra støtte, for eksempel ved løping. Problemet er at det kan oppleves som at sports-BH’en begrenser bevegelsesfriheten noe og drar litt over ryggen, selv om du forlenger BH-stroppene, sier en testperson og får medhold. 

– Den er med andre ord ikke så deilig å bruke over så lang tid. Det er heller ikke en modell du vil bruke når du virkelig ikke har behov for ekstra støtte. Ellers sitter den veldig fint på kroppen, siden den har hele fire hemper i bredden og tre ulike valgmuligheter for omkrets. 

Alt i alt merkes det at BH-en er av god kvalitet, du kan til og med legge den i en vaskepose og vaske den i maskinen gang på gang, uten at kvaliteten ødelegges. 

– Jeg får vanligvis kramper i skuldrene når jeg løper, selv om jeg slapper av. Med denne sports-BH'en unngår jeg det problemet, fordi den er så bra!

PERFEKT NÅR DU SKAL PÅ TRENINGSDATE 

Nike

Test av: Rival Bra,

Finnes i fargene: og

Hvilken trening er den egnet for? Styrketrening, elipsemaskin og rolig trening uten for mye forflytninger opp og ned. 

Sammendrag:

– BH-en fra Nike er et bra valg for deg som vil ha en sports-BH som gir et luksuriøst preg. Den gir middels støtte og passer bra ved for eksempel styrketrening. Du får ikke tilstrekkelig mye støtte til at du kan hoppe og løpe, dersom du har en stor byste. Den er imidlertid tilgjengelig fra A-cup, så støtten holder dersom du har mindre bryst, sier en testperson. Hun påpeker også at det er inkluderende og bra at den også finnes i store cuper, altså i plus size-størrelser, i  og .

Med denne sports-BH'en får du en god oppvarming, selv før treningsøkten har startet. Den er nemlig ganske vanskelig å ta på seg. På grunn av designet kan du ikke åpne den på forsiden, du må dra den over hodet og lukke den bak på ryggen, noe som kan være litt vanskelig.

– Den har to hemper og fire forskjellige omkretser du kan velge mellom. Det kan dermed være litt vanskelig å få den til å sitte optimalt, med mindre du har en mobilitet som andre misunner. 

Denne BH-en har litt vanskelige størrelser, den er angitt i UK-størrelser. Du bør derfor åpne størrelsesgueden for å finne riktig størrelse. Hvis du velger feil størrelse, kan den lett skjære inn ved armhulene samtidig som den blir for løs rundt kroppen – så prøv den nøye. 

– BH-en er litt utringet, noe som betyr at den ikke er så optimal ved for eksempel yoga. I downward dog pose kan det oppleves som at brystene skal trille ut. Imidlertid er dette en BH med et veldig attraktivt design, uten sømmer på de formstøpte cupene. Hvis du noen gang vil føle deg litt ekstra fin når du trener, er dette et godt valg.

PÅLITELIG 

Casall sport bh high impact sports bra

Test av: Impact Sports Bra,

Finnes i fargen:

Hvilken trening er den egnet for? Alt! Behagelig nok for yoga og tilstrekkelig mye støtte til at du kan løpe i den.

Sammendrag:

En godbit fra Casall som har eksistert på markedet en god stund – og det er lett å forstå hvorfor den fortsatt finnes. Det er nemlig et veldig bra kjøp!

– Du får en sports-BH som sitter bra, som har en kjempebra funksjon og som ventilerer bort svetten på en effektiv måte. Det hadde ikke overrasket meg om den opprinnelig var designet av en dame som var lei av dårlige sports-BH'er der ute, og som lagde en BH med hovedfokus på funksjon.

Sports-BH'en har et dobbelt lag med stoff i cupene, men ingen polstring. Det betyr at den er veldig behagelig når du driver med høyintensiv trening. 

– BH-en må lukkes to steder, med en slags trykknapp. Det er to hemper, men de er brede slik at det fortsatt er behagelig, og du kan velge omkrets ut ifra tre forskjellige plasseringer. BH-en er utstyrt med polstring i skulderstroppene, rett over skuldrene, noe som også er veldig behagelig.

Du kan vaske denne sports-BH'en i vaskemaskinen på 40 grader, uten skyllemiddel (bruk vaskepose), og funksjonen holder vask etter vask. 

– Veldig god kvalitet! Men det beste er at den går opp til G-cup. Jeg liker ikke når merker kun lager BH-er som går opp til D-cup, og jeg ikke får plass i noen størrelser. Denne føles veldig inkluderende! 

MAKSIMAL STØTTE – SPORTS-BH FOR LØPING

schock absorber

Test av: Ultimate Run Bra,

Finnes i fargen:

Hvilken trening er den egnet for? Spesielt til løping, men denne takler ALT! Man kan si at den er som en kjærlighetshistorie for brystene dine. 

Sammendrag:

Er du normalt sett F-cup? Da har du kommet riktig, hvis du ser etter maksimal støtte for løpeturene dine. 

– OMG!!! Vi i testpanelet er veldig imponert over støtten denne sports-BH'en gir. Det er en stor sjanse for at du aldri har prøvd en sports-BH som er like god som denne. Du kan løpe uten å kjenne det minste ubehag i brystene, noe som kan oppstå når man har dårlig støtte, sier en person i testpanelet.

Sports-BH'en fra Shock Absorber holder virkelig opp brystene, uten å trykke dem inn slik at det blir vanskelig å puste fordi du må anstrenge deg så mye. 

– Den lukkes med hemper, som har tre forskjellige omkretser, og med en spenne øverst. Skulderstroppene har fem ulike lengder du kan justere mellom. 

Testpanelet synes det er vanskelig å komme med noen minus. Avhengig av teknikk og mobilitet, kan det være litt vanskelig å ta den på seg. Og stroppene er ikke fullt så polstret som visse andre BH-er i testen. 

– Ventilasjonen er utmerket, BH-en blir bare litt våt rett under brystene etter en skikkelig svett løpetur. Hvis du er ute etter en behagelig BH med super støtte, kan du slutte å lete. Jeg elsker dessuten at BH-en ikke har noen sømmer over cupene, da gjør den seg bra under en singlet.

SPORTS-BH MED BØYLE

stay in place

Test av: High Support Sports Bra,

Finnes i fargen: (Merk deg at den samme sports-BH'en har forskjellige linker avhengig av cup-størrelse). 

Hvilken trening er den egnet for? All slags trening, inkludert ridning og dansetrening, men den er for svak for løping. 

Sammendrag:

Denne sports-BH'en har harde bøyler i seg, akkurat som mange hverdagslige BH-er. Det betyr at den sitter virkelig på plass.

– Til tross for de harde bøylene, er den veldig behagelig. Den klarer å holde brystene på plass uten å presse dem mot kroppen, sier en av kvinnene i testpanelet.

Du kan bruke BH-en med to skulderstropper, akkurat som en vanlig BH, eller du kan kneppe den mellom skulderbladene for mer støtte.

– BH-stroppene er noe av det beste med BH-en. De er brede, polstret, sitter på plass og er komfortable. Delen du stenger er også bred, med hele fire hemper slik at båndet ikke skjærer inn. Det finnes også fem ulike måter å lukke den, slik at du kan justere omkretsen i henhold til dagsform.

BH-en er laget av et dobbelt lag med stoff og netting, som ventilerer bort fuktighet, men cupene i seg selv har veldig tykk polstring. Det går også en søm midt over cupene som er synlig under en tynn singlet. 

– BH-en fra Stay In Place gnager ikke og gir et løft, men den tilbyr ikke mest støtte i denne testen.

SHOP HER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

reima regnkläder flera barn
Mote & trender

Kan man vaske regntøy?

11 timer siden
Adidas Solarboost
Mote & trender

Derfor får Adidas Solarboost toppscore!

22 timer siden
Header.jpg
Mote & trender

Best i test: Yogabukser 2020

3 dager siden
wyte badshorts
Mote & trender

Gjør et kupp på treningsklær, sko og badetøy på vårt Mid Season Sale

6 dager siden
mss löparskor header
Mote & trender

De beste løpeskoene på vårt Mid Season Sale

6 dager siden
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg
Mote & trender

11 gullkorn du finner på Mid Season Sale

6 dager siden
adidas_grand_court_sneakers.jpg
Mote & trender

Vårens hotteste trend: grå sneakers!

22 mar 2020
traningstrojor_herr.png
Mote & trender

Toppliste: 11 treningsoverdeler til ham

20 mar 2020
Linnen dam
Mote & trender

12 vårlige treningssingleter til henne

20 mar 2020
Herr - Sneakertest.jpg
Mote & trender

Best i test! Vårens beste sneakers til herre 2020

19 mar 2020
Dam - Sneakertest.jpg
Mote & trender

Test: Årets fineste sneakers 2020

17 mar 2020
reebok royal turbo header
Mote & trender

Seks stilige sneakers fra Reebok

17 mar 2020
Kari Traa
Mote & trender

Vårens pastellfargede mote fra Kari Traa

16 mar 2020
better bodies tights
Mote & trender

Den nye trenden: Glinsende treningstights

16 mar 2020
Padelheader dam
Mote & trender

Vi tester sesongens beste padelsko til dame

15 mar 2020
Padelskor header
Mote & trender

Best i test! Padelsko til menn

15 mar 2020
sport bh header
Mote & trender

Best i test: Sports-BH for store bryster

14 mar 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Mote & trender

Vårens beste sports-BH'er 2020

12 mar 2020
HEADER_M.jpg
Mote & trender

9 løpesko for menn som er best i test 2020

11 mar 2020
HEADER_W.jpg
Mote & trender

STOR test! De beste løpeskoene for dame i 2020

11 mar 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood
Mote & trender

Topp 5 beste friluftsklær fra Peak Performance

10 mar 2020
adidas core sneakers
Mote & trender

Sneakers-trender i 2020

10 mar 2020
Vuxen-barnskor plock
Mote & trender

Årets fineste sneakers til dame, herre og barn i 2020

07 mar 2020
Peak Performance Argon Hybrid Jacket
Mote & trender

Sesongens beste kjøp: Den nye hybridjakken fra Peak Performance

06 mar 2020
Peak Performance skaljacka
Mote & trender

Hvordan skal en skalljakke sitte?

05 mar 2020
nike metcon 5 herr
Mote & trender

Hvilke treningssko er best til funksjonell trening?

05 mar 2020
suunto 7 header
Mote & trender

TEST! Så bra er den nye pulsklokken Suunto 7

05 mar 2020
nike metcon fuchsia
Mote & trender

Slik får du best effekt av funksjonell trening med riktige treningssko

02 mar 2020
521523_Vesi_528409_-Rainy_527207_Kura_Boy_Laughing_in_the_Rain.jpg
Mote & trender

Guide: Hvilket regntøy bør barnet mitt bruke?

02 mar 2020
HEADER_W.jpg
Mote & trender

Best i test! 8 stilige vårjakker for kvinner

01 mar 2020
HEADER_M.jpg
Mote & trender

Best i test: Vårjakker for menn 2020

01 mar 2020
Header-tights.jpg
Mote & trender

Best i test: Tights med høy midje 2020

01 mar 2020
PLus size träningskläder nike
Mote & trender

Best i test! Treningsklær fra Nike i store størrelser

29 feb 2020
Hoka One One header
Mote & trender

Hvilke løpesko fra Hoka One One bør jeg velge?

27 feb 2020
SL20
Mote & trender

Slå konkurransetiden med den nye løpeskoen SL20 fra Adidas

27 feb 2020
fotbollsskor header
Mote & trender

Sesongens 10 beste fotballsko fra Adidas, Nike og Puma

26 feb 2020
Casall tights
Mote & trender

Derfor bør du trene i Casalls myke treningstights

25 feb 2020
Header prommenadskor
Mote & trender

Test! De beste gåskoene som gir maksimal komfort

25 feb 2020
SP20_WBN_BRAS_TIGHTS_REFRESH_NIKE_SWOOSH_PADDED_ASIA_BRA_JJ_0150_V3.jpg
Mote & trender

Treningstøy fra Nike som du bare må ha

25 feb 2020
Header dam adidas
Mote & trender

Test: Topp 5 bestselgere fra Adidas

22 feb 2020
more news
reima regnkläder flera barn

Kan man vaske regntøy?

Noen ganger må man gjøre rent regntøyet sitt, men kan man egentlig vaske regntøy i vaskemaskinen? Vi har svaret.

11 timer siden
Mote & trender
Adidas Solarboost

Derfor får Adidas Solarboost toppscore!

Trodde du ikke Adidas kunne lage bedre løpesko? Da har du ikke sett Solarboost. Du kommer til å falle helt pladask!

22 timer siden
Mote & trender
Header.jpg

Best i test: Yogabukser 2020

Når du trener yoga, vil du ha yogaklær som gir deg full bevegelsesfrihet og fleksibilitet. Vårt yogi-testpanel har tatt solhilsen i årets beste yogabukser.

3 dager siden
Mote & trender
wyte badshorts

Gjør et kupp på treningsklær, sko og badetøy på vårt Mid Season Sale

Vi ønsker våren velkommen med Mid Season Sale! Benytt anledningen til å handle klær, sko og vesker til deg selv, en venn eller noen andre du er glad i.

6 dager siden
Mote & trender
mss löparskor header

De beste løpeskoene på vårt Mid Season Sale

Benytt anledningen til å kapre dine nye løpesko nå som vårt store Mid Season Sale er i gang!

6 dager siden
Mote & trender
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg

11 gullkorn du finner på Mid Season Sale

Alt fra treningstights til rideklær! Sjekk ut disse godbitene når de dukker opp til nedsatt pris under vårt store Mid Season Sale.

6 dager siden
Mote & trender
adidas_grand_court_sneakers.jpg

Vårens hotteste trend: grå sneakers!

I fjor var det hvite sneakers som dominerte, men i år er det grå sneakers som gjelder. Her er sesongens 10 hotteste modeller!

22 mar 2020
Mote & trender
traningstrojor_herr.png

Toppliste: 11 treningsoverdeler til ham

Kortermet, teknisk t-skjorte eller en langermet genser? Hvit, svart eller neongul? Vi har samlet de mest populære treningsoverdelene til ham akkurat nå.

20 mar 2020
Mote & trender
Linnen dam

12 vårlige treningssingleter til henne

Loose fit, seamless eller med innebygd BH? Her er vårens hotteste treningssingleter til henne! Hvilken variant vil du rocke under hjemmetreningen?

20 mar 2020
Mote & trender
Herr - Sneakertest.jpg

Best i test! Vårens beste sneakers til herre 2020

Ta stilsikre steg denne våren. Vårt motebevisste herrepanel har testet årets kuleste sneakers fra Adidas, Nike og Jack & Jones.

19 mar 2020
Mote & trender
Dam - Sneakertest.jpg

Test: Årets fineste sneakers 2020

Vi elsker sneakers! Sjekk hva testpanelet vårt mener om årets fineste modeller til dame.

17 mar 2020
Mote & trender
reebok royal turbo header

Seks stilige sneakers fra Reebok

Mars måned betyr nye sneakers! Sjekk ut vårens nyheter fra Reebok.

17 mar 2020
Mote & trender
Kari Traa

Vårens pastellfargede mote fra Kari Traa

Uavhengig av vær, skal alle kunne nyte våren med stil. Derfor lanserer Kari Traa sin nye pastellfargede kolleksjon til friluftslivet!

16 mar 2020
Mote & trender
better bodies tights

Den nye trenden: Glinsende treningstights

Sol deg i din egen glans på treningssenteret med en glinsende tights! Her er de fineste, glinsende treningstightsene akkurat nå.

16 mar 2020
Mote & trender
Padelheader dam

Vi tester sesongens beste padelsko til dame

Best i test! Her prøver vi sesongens beste modeller som gjør deg raskere, smidigere og vanskeligere å slå på banen.

15 mar 2020
Mote & trender