Header-3.jpg

BEST I TEST! Sports-BH'er 2020

Til store og små bryster, med eller uten justerbare stropper og hemper. Les alt om sesongens sports-BH som er best i test.

Hvordan bør en sports-BH sitte? Hvor ofte bør jeg vaske en sports-BH? Og hvilken sports-BH er best? Det finnes mange spørsmål i forhold til sports-BH'er, og vi har laget flere guider for hvordan du kan finne riktig modell. Du kan blant annet sjekke ut vår .

Man sier som regel at en sports-BH skal være ettersittende, akkurat som en vanlig BH, ifølge eksperter. En sports-BH skal holde brystene på plass mens du trener, så den skal sitte stramt og hardt, uten å være ubehagelig.

Hvilken sports-BH er best? Det er et spørsmål som det egentlig er umulig å svare på, fordi det avhenger av hvordan kroppen din og brystene dine ser ut, hvilken treningsform du utøver og hvordan du foretrekker at din sports-BH skal sitte på kroppen. Men forhåpentligvis kan du finne flere tips til modeller i den store testen vår av sports-BH'er nedenfor.

SPORTS-BH'ER SOM GIR LETT STØTTE

Her er modellene som gir lett støtte for bysten. De egner seg vanligvis for treningsøkter med lav intensitet, slik som for eksempel yoga, lett styrketrening og pilates. Disse modellene anbefales ikke for deg med en stor byste og som ønsker mye støtte.

TIL LETT TRENING OG HJEMMEKOS

Nike_-_Indy_Bra.jpg Test av: ,

Tilgjengelig i fargene: , , og .

Størrelser: XS-XL.

Passform og omkrets: Normal i størrelsen med en kjempedeilig passform. Selv om sports-BH'en har store vaskelapper, er det ingenting som ikke hverken gnager eller irriterer – testpanelet er litt overrasket over det.

Støtte: Lett støtte med uttagbar polstring.

Sammendrag: Et enkelt og tidløst design møter en elegant passform i Indy Bra fra Nike. Denne sports-BH'en føles pålitelig i alle situasjoner, dersom du har en liten byste. Modellen passer best til treningsøkter med lav intensitet, slik som yoga og pilates, da fukttransporten ikke får full pott. Komforten er desto bedre. Dette er også en perfekt modell som du kan ha på deg på jobben, når det ikke frister å bruke en vanlig BH. Det er fordi utringningen er så lav at du kan bruke både t-skjorte, singlet og skjorte uten at man ser sports-BH'en. Denne sports-BH'en er så behagelig at du vil bruke den 24/7!

PERFEKT TIL YOGA

Blacc_-_Cheryl.jpg Test av: ,

Tilgjengelig i fargene: , , , , , og .

Størrelser: XS-L.

Passform og omkrets: Normal i størrelsen med lett polstring. Du med stor byste kan kanskje føle at det er lite materiale på forsiden, men det er en smakssak. Ellers sitter BH-en ekstremt komfortabelt på kroppen.

Støtte: Lett støtte som passer veldig bra til trening med lav intensitet, slik som yoga og lett styrketrening uten hopping. Du med liten byste kan bruke modellen til flere treningsformer. 

Sammendrag: Vil du ha en utrolig komfortabel sports-BH? Da er dette modellen for deg! Det er lite støtte i denne klassikeren fra Blacc, som er tilgjengelig i flere farger og design. Siden stoffet er brettet dobbelt og det er lett polstring, får mange i testpanelet mer støtte under treningsøkten enn de hadde forventet av en modell med lite støtte. Et stort pluss er fukttransporten – du blir ikke så varm i denne sports-BH'en siden den er utstyrt med ventilerende netting på baksiden og tynne skulderstropper. En soleklar favoritt i garderoben for alle testpersonene våre med liten til middels stor byste.

SPORTS-BH'ER SOM GIR MEDIUM STØTTE

Her er modellene som gir medium støtte for bysten. De egner seg vanligvis til all slags trening, inkludert løping, dersom du har liten til mellomstor byste, og styrketrening dersom du har stor byste.

KOMFORTABEL DRØM 

Nike_-_Medium_Pad_Bra.jpg Test av: ,

Tilgjengelig i fargene: og .

Størrelser: XS-XL.

Passform og omkrets: Perfekt omkrets og passform. Denne sports-BH'en har en klassisk bryterrygg, ingen justerbare stropper og heller ingen hemper. Velg din vanlige størrelse for optimal passform.

Støtte: Medium støtte for en liten/mellomstor byste. Hvis du har veldig store bryster, får du litt mindre støtte.

Sammendrag: Wow! Nikes nye sports-BH, som kun består av et langt innlegg som polstring, overrasker. Deler av testpanelet var skeptiske til at en vanlig passform på en sports-BH kunne være så behagelig, men det var den. Fukttransporten er på topp, komforten får toppscore og materialet er deilig mot huden. Det er bare designet som kunne vært litt mer nyskapende. Ellers er dette en ny favoritt blant de fleste i testpanelet. Den lange polstring får også toppscore. Det er praktisk at den sitter på plass og ikke glir rundt mens man trener!

TIL DEN HARDE TRENINGSØKTEN 

Kari_Traa_-_Trud.jpg Test av: ,

Tilgjengelig i fargene: , og .

Størrelser: XS-XL.

Passform og omkrets: Denne sports-BH’en er veldig liten i omkretsen, det er nesten så du bør gå opp en størrelse for å få perfekt passform. Modellen har en bryterrygg og nettingpaneler mellom skulderbladene og under armene.

Støtte: Siden modellen ikke har noen polstring, er støtten basert på den stramme passformen. Du med liten til mellomstor byste får medium støtte, som også fungerer til lett løping. Du med en stor byste bør imidlertid bruke Trud til styrketrening.

Sammendrag: Kari Traa er kanskje ikke det første merket som dukker opp når det kommer til sports-BH'er, men da er det på tide å tenke om igjen. Denne modellen er veldig behagelig og fremfor alt ekstremt ventilerende. Etter en svett innebandytrening eller høyintensiv treningsøkt på treningssenteret, kan du forvente at en sports-BH drukner av svette. Denne modellen absorberer imidlertid svetten veldig effektivt for at du skal føle deg så komfortabel som mulig.

FLEKSIBEL FØLGESVENN

Adidas_-_Drst_Alphaskin_Spirit.jpg Test av: ,

Tilgjengelig i fargene: , , og .

Størrelser: XXS-2XL.

Passform og omkrets: Litt stort i størrelsen. Hvis du hviler mellom to størrelser, kan du med fordel velge den minste. Bryterryggen gjør at du knapt merker at den er på, det er ingenting som hverken gnager eller er i veien. 

Støtte: Medium støtte som fungerer for trening på treningssenteret eller lette løpeturer. 

Sammendrag: En kjempedeilig sports-BH som virkelig følger bevegelsene dine mens du trener. Denne modellen har medium støtte og er hovedsakelig rettet mot deg med mellomstor byste. Den har ikke det lille ekstra, som du med en stor byste trenger for å få tilstrekkelig med støtte. Designet er rent og de diskrete logoene, som går ton-i-ton med fargen på sports-BH'en, setter man pris på. Hva er best? Naturligvis fukttransporten. Adidas' ventilerende Climacool-materiale håndterer varmen og transporterer svetten bort. Ekstra pluss fordi modellen har UV-beskyttelse i seg, slik at du kan ta med sports-BH'en på sydenturen.

ENKEL OG KOMFORTABEL

Nike_-_Pro_Classic_Padded_Bra.jpg Test av: ,

Tilgjengelig i fargene: , og .

Størrelser: XS-XL.

Passform og omkrets: En behagelig elastikk under bysten, som går lengre ned enn andre Nike-modeller, og en klassisk bryterrygg – mer trenger du ikke for å få en behagelig sports-BH. Denne modellen er normal i størrelsen og sitter veldig bra på kroppen.

Støtte: Her får du medium støtte til brystene, som passer til alle aktiviteter dersom du har liten til mellomstor byste. Modellen har uttakbar polstring og fungerer minst like bra med som uten polstring.

Sammendrag: Den stramme passformen og den tynne polstringen sitter komfortabelt på kroppen og holder bysten på plass når du trener med høy intensitet, også ved mye hopping. Du trenger ikke å bekymre deg for at brystene skal bevege seg eller sømmer som gnager – kjempebra! Imidlertid er det ikke den ultimate modellen dersom du skal hoppe mye og har en veldig stor byste. Da bør du heller bruke denne sports-BH'en til styrkeøkter. Enkel, fin og gjør det du kan forvente av en sports-BH. Ekstra pluss fordi den er veldig rimelig. Perfekt!

MYK DRØM TIL YOGATIMEN

Abecita_-_Kimberly.jpg Test av: ,

Tilgjengelig i fargene: , , , og .

Størrelser: 70-95 og skål B-G.

Passform og omkrets: Normal i størrelsen med justerbare stropper og hemper bak. Selv om modellen kan se stor og stiv ut med de brede skulderstroppene, er den faktisk det motsatte. Den er ekstremt behagelig og myk.

Støtte: Medium støtte som holder en mellomstor til stor byste på plass ved trening som ikke inkluderer mye hopp og sprett. Den er perfekt til yoga, når du vil ha en myk modell på kroppen din. Modellen klarer også å gi mye støtte, uten at den er for trang. 

Sammendrag: En fantastisk sports-BH til all slags trening med lav til middels intensitet! Testpanelet ble ekstremt imponert over funksjonene ved styrketrening. Det beste er selvfølgelig at den gir medium støtte og at du ikke en gang føler deg våt etter en hard treningsøkt. Fukttransporten er med andre ord helt fenomenal! De brede skulderstroppene hviler komfortabelt på skuldrene, uten at de skjærer inn eller gnager når du trener. Det eneste som trekker ned scoren, er at det ikke er den fineste modellen i testen. Men når alle andre funksjoner er på topp, er ikke det noe å klage på. Hvis du imidlertid vil skille deg litt ut, kan du se nærmere på Kimberly i en oransje farge. 

SPORTS-BH'ER SOM GIR MYE STØTTE

Her er modellene som gir mye støtte for bysten. De passer hovedsakelig til deg med en stor byste, siden de ofte har formstøpte skåler og gir mye støtte uansett treningsform, slik som styrketrening, spinning, pilates og løping. 

UPOLSTRET MAGI

Swemark_-_Activate.jpg Test av: ,

Tilgjengelig i fargene: og .

Størrelser: 75-90 og skål B-F.

Passform og omkrets: Fra aller første stund er dette en gjennomgående komfortabel sports-BH. Det er ingen partier som gnager og passformen er perfekt – true to size. 

Støtte: Selv om modellen ikke har polstring, men bare et dobbelt lag med stoff, får du mye støtte takket være de formstøpte skålene og muligheten for å justere både omkrets og skulderstropper.

Sammendrag: Du kan tilpasse denne modellen etter kroppen din, og bare dét gjør den nesten til en vinner. Her får du en sports-BH som gir mye støtte, uten at den har verdens tykkeste polstring. Den er virkelig behagelig, takket være de brede og polstrede skulderstroppene. Uansett hvor tung bysten din er, får du et fordelt press på skuldrene. Ekstra plusspoeng for at modellen lar deg hekte om BH-en til en halterneck. Etter nøye overveielser fra testpanelet, konkluderte de med at du med stor byste kan bruke denne når du løper. Så den er rettet mot deg med middels til stor byste, og fungerer til både styrketrening og løping. Hurra!

DEN STORBYSTEDE FAVORITTEN

Shock_Absorber_-_Ultimate_Run_Bra.jpg Test av: ,

Tilgjengelig i fargene: , og .

Størrelser: 65-85 og skål A-F

Passform og omkrets: Omkretsen er litt liten i størrelsen og sitter hardt, men du kan også justere omkretsen med hempene bak.

Støtte: Suveren støtte, spesielt for en stor byste. Med denne favoritten på kroppen, kan du ta alle mulige øvelser uten at du merker noe spesielt. 

Sammendrag: Burpees, løping og boxjumps – når høyintensiv trening står på agendaen, er dette modellen for deg med en stor byste. Oj, for en støtte du får! Noe av det beste med modellen, bortsett fra at du kan justere omkretsen og skulderstroppene samt at den absorberer fuktighet og holder juvelene på plass, er at den opprettholder en god kvalitet. Hvis du vasker den riktig, vil den vare i veldig lang tid. Du bør følge vaskeanvisningen for å vaske den riktig, unngå skyllemiddel og tørketrommel.

SHOP HER:

LES MER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

Herr - Trailtest.jpg
Mote & trender

Test: Sesongens beste terrengsko til herre!

1 time siden
Dam - Trailtest.jpg
Mote & trender

Test: Sesongens beste terrengsko til dame!

3 timer siden
Herr - Header - Löparjackor.jpg
Mote & trender

Test: Løpejakker til herre i 2020

1 dag siden
Dam - Header - Löparjackor.jpg
Mote & trender

Stor test: De beste løpejakkene til dame i 2020

1 dag siden
Hur tvättar man sneakers?
Mote & trender

Video: Hvordan vasker man sneakers?

1 dag siden
fenix 6 pro solar header
Mote & trender

Fenix 6X Pro Solar – pulsklokken som er best i test

2 dager siden
Supperrep go test
Mote & trender

Vi tester: Treningsskoen SuperRep Go fra Nike

3 dager siden
superrep go
Mote & trender

Gi alt under sirkeløkten med den nye treningsskoen Nike SuperRep Go

3 dager siden
reima regnkläder flera barn
Mote & trender

Kan man vaske regntøy?

4 dager siden
Adidas Solarboost
Mote & trender

Derfor får Adidas Solarboost toppscore!

4 dager siden
Header.jpg
Mote & trender

Best i test: Yogabukser 2020

6 dager siden
wyte badshorts
Mote & trender

Gjør et kupp på treningsklær, sko og badetøy på vårt Mid Season Sale

25 mar 2020
mss löparskor header
Mote & trender

De beste løpeskoene på vårt Mid Season Sale

25 mar 2020
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg
Mote & trender

11 gullkorn du finner på Mid Season Sale

25 mar 2020
adidas_grand_court_sneakers.jpg
Mote & trender

Vårens hotteste trend: grå sneakers!

22 mar 2020
traningstrojor_herr.png
Mote & trender

Toppliste: 11 treningsoverdeler til ham

20 mar 2020
Linnen dam
Mote & trender

12 vårlige treningssingleter til henne

20 mar 2020
Herr - Sneakertest.jpg
Mote & trender

Best i test! Vårens beste sneakers til herre 2020

19 mar 2020
Dam - Sneakertest.jpg
Mote & trender

Test: Årets fineste sneakers 2020

17 mar 2020
reebok royal turbo header
Mote & trender

Seks stilige sneakers fra Reebok

17 mar 2020
Kari Traa
Mote & trender

Vårens pastellfargede mote fra Kari Traa

16 mar 2020
better bodies tights
Mote & trender

Den nye trenden: Glinsende treningstights

16 mar 2020
Padelheader dam
Mote & trender

Vi tester sesongens beste padelsko til dame

15 mar 2020
Padelskor header
Mote & trender

Best i test! Padelsko til menn

15 mar 2020
sport bh header
Mote & trender

Best i test: Sports-BH for store bryster

14 mar 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Mote & trender

Vårens beste sports-BH'er 2020

12 mar 2020
HEADER_M.jpg
Mote & trender

9 løpesko for menn som er best i test 2020

11 mar 2020
HEADER_W.jpg
Mote & trender

STOR test! De beste løpeskoene for dame i 2020

11 mar 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood
Mote & trender

Topp 5 beste friluftsklær fra Peak Performance

10 mar 2020
adidas core sneakers
Mote & trender

Sneakers-trender i 2020

10 mar 2020
Vuxen-barnskor plock
Mote & trender

Årets fineste sneakers til dame, herre og barn i 2020

07 mar 2020
Peak Performance Argon Hybrid Jacket
Mote & trender

Sesongens beste kjøp: Den nye hybridjakken fra Peak Performance

06 mar 2020
Peak Performance skaljacka
Mote & trender

Hvordan skal en skalljakke sitte?

05 mar 2020
nike metcon 5 herr
Mote & trender

Hvilke treningssko er best til funksjonell trening?

05 mar 2020
suunto 7 header
Mote & trender

TEST! Så bra er den nye pulsklokken Suunto 7

05 mar 2020
nike metcon fuchsia
Mote & trender

Slik får du best effekt av funksjonell trening med riktige treningssko

02 mar 2020
521523_Vesi_528409_-Rainy_527207_Kura_Boy_Laughing_in_the_Rain.jpg
Mote & trender

Guide: Hvilket regntøy bør barnet mitt bruke?

02 mar 2020
HEADER_W.jpg
Mote & trender

Best i test! 8 stilige vårjakker for kvinner

01 mar 2020
HEADER_M.jpg
Mote & trender

Best i test: Vårjakker for menn 2020

01 mar 2020
Header-tights.jpg
Mote & trender

Best i test: Tights med høy midje 2020

01 mar 2020
more news
Herr - Trailtest.jpg

Test: Sesongens beste terrengsko til herre!

Ta utfordringen og prøv terrengløping! Her er de beste terrengskoene våre fra Asics, Nike, New Balance, Saucony, Salming og Hoka One One.

1 time siden
Mote & trender
Dam - Trailtest.jpg

Test: Sesongens beste terrengsko til dame!

Testpanelet vårt har løpt i terrengsko fra Nike, Adidas, Salomon, Asics, New Balance og Hoka One One. Se hvilken modell som er best i test!

3 timer siden
Mote & trender
Herr - Header - Löparjackor.jpg

Test: Løpejakker til herre i 2020

På tide å begi deg ut i sporet? Ikke glem løpejakken! Vårt raske testpanel har prøvd sesongens beste løpejakker til herre – her er resultatet.

1 dag siden
Mote & trender
Dam - Header - Löparjackor.jpg

Stor test: De beste løpejakkene til dame i 2020

Sportamores egen eliteløper, Charlotte Karlsson, har testet vårens beste løpejakker. Dette mener hun om å løpe i de ulike jakkene.

1 dag siden
Mote & trender
Hur tvättar man sneakers?

Video: Hvordan vasker man sneakers?

Det er mange som lurer på hvordan man kan få skoene sine hvite igjen. Hvordan skal de egentlig rengjøres? Vi sitter på svaret.

1 dag siden
Mote & trender
fenix 6 pro solar header

Fenix 6X Pro Solar – pulsklokken som er best i test

Nå har testpanelet satt pulsklokken Fenix 6X Pro Solar på prøve! Så bra er monsterklokken fra Garmin!

2 dager siden
Mote & trender
Supperrep go test

Vi tester: Treningsskoen SuperRep Go fra Nike

Det Metcon er for crosstraining er SuperRep for gruppetimer. Tidligere i år ble den splitter nye Nike-skoen lansert. Nå slippes lillesøsteren SuperRep Go.

3 dager siden
Mote & trender
superrep go

Gi alt under sirkeløkten med den nye treningsskoen Nike SuperRep Go

Treningsskoen Nike SuperRep har fått en lillesøster – si hei til SuperRep Go!

3 dager siden
Mote & trender
reima regnkläder flera barn

Kan man vaske regntøy?

Noen ganger må man gjøre rent regntøyet sitt, men kan man egentlig vaske regntøy i vaskemaskinen? Vi har svaret.

4 dager siden
Mote & trender
Adidas Solarboost

Derfor får Adidas Solarboost toppscore!

Trodde du ikke Adidas kunne lage bedre løpesko? Da har du ikke sett Solarboost. Du kommer til å falle helt pladask!

4 dager siden
Mote & trender
Header.jpg

Best i test: Yogabukser 2020

Når du trener yoga, vil du ha yogaklær som gir deg full bevegelsesfrihet og fleksibilitet. Vårt yogi-testpanel har tatt solhilsen i årets beste yogabukser.

6 dager siden
Mote & trender
wyte badshorts

Gjør et kupp på treningsklær, sko og badetøy på vårt Mid Season Sale

Vi ønsker våren velkommen med Mid Season Sale! Benytt anledningen til å handle klær, sko og vesker til deg selv, en venn eller noen andre du er glad i.

25 mar 2020
Mote & trender
mss löparskor header

De beste løpeskoene på vårt Mid Season Sale

Benytt anledningen til å kapre dine nye løpesko nå som vårt store Mid Season Sale er i gang!

25 mar 2020
Mote & trender
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg

11 gullkorn du finner på Mid Season Sale

Alt fra treningstights til rideklær! Sjekk ut disse godbitene når de dukker opp til nedsatt pris under vårt store Mid Season Sale.

25 mar 2020
Mote & trender
adidas_grand_court_sneakers.jpg

Vårens hotteste trend: grå sneakers!

I fjor var det hvite sneakers som dominerte, men i år er det grå sneakers som gjelder. Her er sesongens 10 hotteste modeller!

22 mar 2020
Mote & trender