Header-3.jpg

BEST I TEST! Sports-BH'er 2020

Til store og små bryster, med eller uten justerbare stropper og hemper. Les alt om sesongens sports-BH som er best i test.

Hvordan bør en sports-BH sitte? Hvor ofte bør jeg vaske en sports-BH? Og hvilken sports-BH er best? Det finnes mange spørsmål i forhold til sports-BH'er, og vi har laget flere guider for hvordan du kan finne riktig modell. Du kan blant annet sjekke ut vår .

Man sier som regel at en sports-BH skal være ettersittende, akkurat som en vanlig BH, ifølge eksperter. En sports-BH skal holde brystene på plass mens du trener, så den skal sitte stramt og hardt, uten å være ubehagelig.

Hvilken sports-BH er best? Det er et spørsmål som det egentlig er umulig å svare på, fordi det avhenger av hvordan kroppen din og brystene dine ser ut, hvilken treningsform du utøver og hvordan du foretrekker at din sports-BH skal sitte på kroppen. Men forhåpentligvis kan du finne flere tips til modeller i den store testen vår av sports-BH'er nedenfor.

SPORTS-BH'ER SOM GIR LETT STØTTE

Her er modellene som gir lett støtte for bysten. De egner seg vanligvis for treningsøkter med lav intensitet, slik som for eksempel yoga, lett styrketrening og pilates. Disse modellene anbefales ikke for deg med en stor byste og som ønsker mye støtte.

TIL LETT TRENING OG HJEMMEKOS

Nike_-_Indy_Bra.jpg Test av: ,

Tilgjengelig i fargene: , , og .

Størrelser: XS-XL.

Passform og omkrets: Normal i størrelsen med en kjempedeilig passform. Selv om sports-BH'en har store vaskelapper, er det ingenting som ikke hverken gnager eller irriterer – testpanelet er litt overrasket over det.

Støtte: Lett støtte med uttagbar polstring.

Sammendrag: Et enkelt og tidløst design møter en elegant passform i Indy Bra fra Nike. Denne sports-BH'en føles pålitelig i alle situasjoner, dersom du har en liten byste. Modellen passer best til treningsøkter med lav intensitet, slik som yoga og pilates, da fukttransporten ikke får full pott. Komforten er desto bedre. Dette er også en perfekt modell som du kan ha på deg på jobben, når det ikke frister å bruke en vanlig BH. Det er fordi utringningen er så lav at du kan bruke både t-skjorte, singlet og skjorte uten at man ser sports-BH'en. Denne sports-BH'en er så behagelig at du vil bruke den 24/7!

PERFEKT TIL YOGA

Blacc_-_Cheryl.jpg Test av: ,

Tilgjengelig i fargene: , , , , , og .

Størrelser: XS-L.

Passform og omkrets: Normal i størrelsen med lett polstring. Du med stor byste kan kanskje føle at det er lite materiale på forsiden, men det er en smakssak. Ellers sitter BH-en ekstremt komfortabelt på kroppen.

Støtte: Lett støtte som passer veldig bra til trening med lav intensitet, slik som yoga og lett styrketrening uten hopping. Du med liten byste kan bruke modellen til flere treningsformer. 

Sammendrag: Vil du ha en utrolig komfortabel sports-BH? Da er dette modellen for deg! Det er lite støtte i denne klassikeren fra Blacc, som er tilgjengelig i flere farger og design. Siden stoffet er brettet dobbelt og det er lett polstring, får mange i testpanelet mer støtte under treningsøkten enn de hadde forventet av en modell med lite støtte. Et stort pluss er fukttransporten – du blir ikke så varm i denne sports-BH'en siden den er utstyrt med ventilerende netting på baksiden og tynne skulderstropper. En soleklar favoritt i garderoben for alle testpersonene våre med liten til middels stor byste.

SPORTS-BH'ER SOM GIR MEDIUM STØTTE

Her er modellene som gir medium støtte for bysten. De egner seg vanligvis til all slags trening, inkludert løping, dersom du har liten til mellomstor byste, og styrketrening dersom du har stor byste.

KOMFORTABEL DRØM 

Nike_-_Medium_Pad_Bra.jpg Test av: ,

Tilgjengelig i fargene: og .

Størrelser: XS-XL.

Passform og omkrets: Perfekt omkrets og passform. Denne sports-BH'en har en klassisk bryterrygg, ingen justerbare stropper og heller ingen hemper. Velg din vanlige størrelse for optimal passform.

Støtte: Medium støtte for en liten/mellomstor byste. Hvis du har veldig store bryster, får du litt mindre støtte.

Sammendrag: Wow! Nikes nye sports-BH, som kun består av et langt innlegg som polstring, overrasker. Deler av testpanelet var skeptiske til at en vanlig passform på en sports-BH kunne være så behagelig, men det var den. Fukttransporten er på topp, komforten får toppscore og materialet er deilig mot huden. Det er bare designet som kunne vært litt mer nyskapende. Ellers er dette en ny favoritt blant de fleste i testpanelet. Den lange polstring får også toppscore. Det er praktisk at den sitter på plass og ikke glir rundt mens man trener!

TIL DEN HARDE TRENINGSØKTEN 

Kari_Traa_-_Trud.jpg Test av: ,

Tilgjengelig i fargene: , og .

Størrelser: XS-XL.

Passform og omkrets: Denne sports-BH’en er veldig liten i omkretsen, det er nesten så du bør gå opp en størrelse for å få perfekt passform. Modellen har en bryterrygg og nettingpaneler mellom skulderbladene og under armene.

Støtte: Siden modellen ikke har noen polstring, er støtten basert på den stramme passformen. Du med liten til mellomstor byste får medium støtte, som også fungerer til lett løping. Du med en stor byste bør imidlertid bruke Trud til styrketrening.

Sammendrag: Kari Traa er kanskje ikke det første merket som dukker opp når det kommer til sports-BH'er, men da er det på tide å tenke om igjen. Denne modellen er veldig behagelig og fremfor alt ekstremt ventilerende. Etter en svett innebandytrening eller høyintensiv treningsøkt på treningssenteret, kan du forvente at en sports-BH drukner av svette. Denne modellen absorberer imidlertid svetten veldig effektivt for at du skal føle deg så komfortabel som mulig.

FLEKSIBEL FØLGESVENN

Adidas_-_Drst_Alphaskin_Spirit.jpg Test av: ,

Tilgjengelig i fargene: , , og .

Størrelser: XXS-2XL.

Passform og omkrets: Litt stort i størrelsen. Hvis du hviler mellom to størrelser, kan du med fordel velge den minste. Bryterryggen gjør at du knapt merker at den er på, det er ingenting som hverken gnager eller er i veien. 

Støtte: Medium støtte som fungerer for trening på treningssenteret eller lette løpeturer. 

Sammendrag: En kjempedeilig sports-BH som virkelig følger bevegelsene dine mens du trener. Denne modellen har medium støtte og er hovedsakelig rettet mot deg med mellomstor byste. Den har ikke det lille ekstra, som du med en stor byste trenger for å få tilstrekkelig med støtte. Designet er rent og de diskrete logoene, som går ton-i-ton med fargen på sports-BH'en, setter man pris på. Hva er best? Naturligvis fukttransporten. Adidas' ventilerende Climacool-materiale håndterer varmen og transporterer svetten bort. Ekstra pluss fordi modellen har UV-beskyttelse i seg, slik at du kan ta med sports-BH'en på sydenturen.

ENKEL OG KOMFORTABEL

Nike_-_Pro_Classic_Padded_Bra.jpg Test av: ,

Tilgjengelig i fargene: , og .

Størrelser: XS-XL.

Passform og omkrets: En behagelig elastikk under bysten, som går lengre ned enn andre Nike-modeller, og en klassisk bryterrygg – mer trenger du ikke for å få en behagelig sports-BH. Denne modellen er normal i størrelsen og sitter veldig bra på kroppen.

Støtte: Her får du medium støtte til brystene, som passer til alle aktiviteter dersom du har liten til mellomstor byste. Modellen har uttakbar polstring og fungerer minst like bra med som uten polstring.

Sammendrag: Den stramme passformen og den tynne polstringen sitter komfortabelt på kroppen og holder bysten på plass når du trener med høy intensitet, også ved mye hopping. Du trenger ikke å bekymre deg for at brystene skal bevege seg eller sømmer som gnager – kjempebra! Imidlertid er det ikke den ultimate modellen dersom du skal hoppe mye og har en veldig stor byste. Da bør du heller bruke denne sports-BH'en til styrkeøkter. Enkel, fin og gjør det du kan forvente av en sports-BH. Ekstra pluss fordi den er veldig rimelig. Perfekt!

MYK DRØM TIL YOGATIMEN

Abecita_-_Kimberly.jpg Test av: ,

Tilgjengelig i fargene: , , , og .

Størrelser: 70-95 og skål B-G.

Passform og omkrets: Normal i størrelsen med justerbare stropper og hemper bak. Selv om modellen kan se stor og stiv ut med de brede skulderstroppene, er den faktisk det motsatte. Den er ekstremt behagelig og myk.

Støtte: Medium støtte som holder en mellomstor til stor byste på plass ved trening som ikke inkluderer mye hopp og sprett. Den er perfekt til yoga, når du vil ha en myk modell på kroppen din. Modellen klarer også å gi mye støtte, uten at den er for trang. 

Sammendrag: En fantastisk sports-BH til all slags trening med lav til middels intensitet! Testpanelet ble ekstremt imponert over funksjonene ved styrketrening. Det beste er selvfølgelig at den gir medium støtte og at du ikke en gang føler deg våt etter en hard treningsøkt. Fukttransporten er med andre ord helt fenomenal! De brede skulderstroppene hviler komfortabelt på skuldrene, uten at de skjærer inn eller gnager når du trener. Det eneste som trekker ned scoren, er at det ikke er den fineste modellen i testen. Men når alle andre funksjoner er på topp, er ikke det noe å klage på. Hvis du imidlertid vil skille deg litt ut, kan du se nærmere på Kimberly i en oransje farge. 

SPORTS-BH'ER SOM GIR MYE STØTTE

Her er modellene som gir mye støtte for bysten. De passer hovedsakelig til deg med en stor byste, siden de ofte har formstøpte skåler og gir mye støtte uansett treningsform, slik som styrketrening, spinning, pilates og løping. 

UPOLSTRET MAGI

Swemark_-_Activate.jpg Test av: ,

Tilgjengelig i fargene: og .

Størrelser: 75-90 og skål B-F.

Passform og omkrets: Fra aller første stund er dette en gjennomgående komfortabel sports-BH. Det er ingen partier som gnager og passformen er perfekt – true to size. 

Støtte: Selv om modellen ikke har polstring, men bare et dobbelt lag med stoff, får du mye støtte takket være de formstøpte skålene og muligheten for å justere både omkrets og skulderstropper.

Sammendrag: Du kan tilpasse denne modellen etter kroppen din, og bare dét gjør den nesten til en vinner. Her får du en sports-BH som gir mye støtte, uten at den har verdens tykkeste polstring. Den er virkelig behagelig, takket være de brede og polstrede skulderstroppene. Uansett hvor tung bysten din er, får du et fordelt press på skuldrene. Ekstra plusspoeng for at modellen lar deg hekte om BH-en til en halterneck. Etter nøye overveielser fra testpanelet, konkluderte de med at du med stor byste kan bruke denne når du løper. Så den er rettet mot deg med middels til stor byste, og fungerer til både styrketrening og løping. Hurra!

DEN STORBYSTEDE FAVORITTEN

Shock_Absorber_-_Ultimate_Run_Bra.jpg Test av: ,

Tilgjengelig i fargene: , og .

Størrelser: 65-85 og skål A-F

Passform og omkrets: Omkretsen er litt liten i størrelsen og sitter hardt, men du kan også justere omkretsen med hempene bak.

Støtte: Suveren støtte, spesielt for en stor byste. Med denne favoritten på kroppen, kan du ta alle mulige øvelser uten at du merker noe spesielt. 

Sammendrag: Burpees, løping og boxjumps – når høyintensiv trening står på agendaen, er dette modellen for deg med en stor byste. Oj, for en støtte du får! Noe av det beste med modellen, bortsett fra at du kan justere omkretsen og skulderstroppene samt at den absorberer fuktighet og holder juvelene på plass, er at den opprettholder en god kvalitet. Hvis du vasker den riktig, vil den vare i veldig lang tid. Du bør følge vaskeanvisningen for å vaske den riktig, unngå skyllemiddel og tørketrommel.

SHOP HER:

LES MER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

Träningstights för löpning.jpg
Mote & trender

11 treningstights som passer perfekt til løping

2 dager siden
padeltennis header
Mote & trender

Tips! Padelracketer, padelsko og padelklær som gir deg de beste forutsetningene på banen

2 dager siden
Puma sneakers skinn
Mote & trender

Slik tar du vare på sneakers i semsket skinn, skinn & stoff

2 dager siden
header plus size adidas
Mote & trender

Test! Plus size-klær fra Adidas

3 dager siden
Nike träningskläder
Mote & trender

Treningsfavorittene fra Nike som er best i test

4 dager siden
header HERR.jpg
Mote & trender

Test! Disse treningsklærne fra Nike er best i test for menn

4 dager siden
ICANIWILL header
Mote & trender

Endelig på Sportamore! Tights og treningsklær fra Icaniwill

6 dager siden
nike header 2
Mote & trender

Nyheten Metcon 5 blir du helt forelsket i

14 feb 2020
Reebok Forever Floatride Energy 2
Mote & trender

Nyhet fra Reebok: Løpeskoen som er perfekt til ulike distanser

12 feb 2020
salomon
Mote & trender

Test av Salomon Speedcross 5

11 feb 2020
helium hood herr
Mote & trender

Derfor skal du kjøpe en Helium Hood Jacket fra Peak Performance

11 feb 2020
Nike löparskor
Mote & trender

Forskjellen på ulike løpesko fra Nike

11 feb 2020
Suunto7_career_woman_running_city.jpg
Mote & trender

Derfor er den nye pulsklokken Suunto 7 det åpenbare valget

09 feb 2020
Header-skidbyxor.jpg
Mote & trender

TEST: 7 skibukser til bruk i bakken og off-piste

09 feb 2020
HEADER_W.jpg
Mote & trender

Best i test! Ull- og superundertøy til herre

08 feb 2020
HEADER_W_rehband.jpg
Mote & trender

Test: Støtte og tights for ustabile knær og håndledd

08 feb 2020
Kari Traa underställ header
Mote & trender

Best i test: Ull- og superundertøy fra Kari Traa

05 feb 2020
Waikani Beachwear bikini
Mote & trender

Waikani Beachwear – rimelig badetøy i sesongens mønster og farger

05 feb 2020
_L3Q6740-2.jpg
Mote & trender

Guide: Slik velger du riktig skihjelm

04 feb 2020
header träningsbyxor
Mote & trender

Best i test! Treningsbukser, treningsshorts og treningstights for menn

04 feb 2020
virvelvind uv plagg
Mote & trender

Fargerikt, morsomt og funksjonelt: Her er det nye barnemerket Virvelvind

03 feb 2020
Under Armour sport-bh
Mote & trender

TEST! Derfor kommer du til å elske sports-BH'en Mid Crossback Bra

03 feb 2020
birkenstock
Mote & trender

Birkenstock – dette er forskjellen mellom de ulike sandalene

02 feb 2020
speedcross
Mote & trender

Derfor er terrengskoen Salomon Speedcross så populær

02 feb 2020
nike infinity run test header
Mote & trender

Test: Så bra er den nye løpeskoen Nike Infinity Run

30 jan 2020
SP20_RN_React_NRC_DISTANCE_WK_0830.jpg
Mote & trender

Nike Infinity Run – skoen som passer for alle løpere

30 jan 2020
Salomon skaljacka
Mote & trender

Slik bør du vaske skalljakken din

29 jan 2020
Sneakers kids
Mote & trender

Kjøp riktige sneakers til barn

29 jan 2020
Dedicated new brand
Mote & trender

Nyhet hos oss: Dedicated – for deg som vil shoppe med god samvittighet

28 jan 2020
Hoka one one
Mote & trender

Hoka One One tar over løpeverden

26 jan 2020
dunjacka
Mote & trender

Slik vasker du dunjakken

25 jan 2020
HEADER_W.jpg
Mote & trender

Test: Treningsklær for gravide

24 jan 2020
Header-3.jpg
Mote & trender

BEST I TEST! Sports-BH'er 2020

23 jan 2020
Reebok Nano 9.0 nya färger
Mote & trender

Endelig! Nye farger på Reebok CrossFit Nano 9.0

23 jan 2020
houdini
Mote & trender

Guide til innkjøp av skallbukser

22 jan 2020
kompressionsstrumpor
Mote & trender

Derfor bør du løpe i kompresjonsstrømper

20 jan 2020
Tvätta träningsskor
Mote & trender

Slik vasker du treningsskoene dine på best mulig måte

20 jan 2020
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg
Mote & trender

Revolusjonerende sports-BH fra Nike: Swoosh One Piece Pad

19 jan 2020
Test av träningsskor för damer
Mote & trender

Test av årets beste treningssko til dame

16 jan 2020
Träningsskor test header
Mote & trender

Test! Årets beste treningssko til herre

16 jan 2020
more news
Träningstights för löpning.jpg

11 treningstights som passer perfekt til løping

Det finnes utrolig mange forskjellige tights. Når det gjelder løping er det viktig å velge en modell som sitter på plass, klemmer musklene og som helst har lommer. Her er 11 modeller som passer perfekt til løping.

2 dager siden
Mote & trender
padeltennis header

Tips! Padelracketer, padelsko og padelklær som gir deg de beste forutsetningene på banen

Hvem spiller du som oftest padel med? Kjenn på smaken av seier med en helt ny padelracket, nye padelsko og kanskje til og med et helt nytt antrekk! Her er 10 padelfavoritter du ikke kan gå glipp av.

2 dager siden
Mote & trender
Puma sneakers skinn

Slik tar du vare på sneakers i semsket skinn, skinn & stoff

Du kan ikke tørke av alle sneakers med en fuktig klut. Sneakers-eksperten fra Puma forklarer hvordan du tar best vare på de ulike materialene.

2 dager siden
Mote & trender
header plus size adidas

Test! Plus size-klær fra Adidas

Trening er for alle, og derfor er det viktig med tights, t-skjorter og sports-BH i inkluderende størrelser. Vi har latt vår Instagram-følger teste treningsklær i plus size fra Adidas. Her er resultatet!

3 dager siden
Mote & trender
Nike träningskläder

Treningsfavorittene fra Nike som er best i test

De beste treningsskoene, tightsen som får toppscore og løpegenseren som er en drøm! Her er det beste fra Nike – ifølge vårt kvinnelige testpanel!

4 dager siden
Mote & trender
header HERR.jpg

Test! Disse treningsklærne fra Nike er best i test for menn

Treningsklær og sko fra Nike blir verdsatt av mange takket være det brede utvalget, det stilige designet og den gode kvaliteten. Vi lot vårt mannlige testpanel trene i treningsbukser, sko og andre treningsklær fra Nike. Her er resultatet!

4 dager siden
Mote & trender
ICANIWILL header

Endelig på Sportamore! Tights og treningsklær fra Icaniwill

Hvis du følger med på de seneste gymtrendene på Instagram, har du sannsynligvis lagt merke til Icaniwill – merket som lager fasjonable, sømløse tights og treningsklær, som dessuten er kjempefine!

6 dager siden
Mote & trender
nike header 2

Nyheten Metcon 5 blir du helt forelsket i

"Du gjør meg hel" står det på den nye modellen fra Nikes bestselger Metcon 5. Perfekt timing til valentinsdagen, da lanseres nemlig skoen som er inspirert av kjærlighet. Modellen passer perfekt for deg som vil ha en hjertelig treningsøkt (eller kanskje gi bort en gave til noen du liker?).

14 feb 2020
Mote & trender
Reebok Forever Floatride Energy 2

Nyhet fra Reebok: Løpeskoen som er perfekt til ulike distanser

Løper du ofte mellom 5 km og opp til et halvt maraton og vil ha en nøytral, dempet løpesko? Gratulerer, da er den nye Forever Floatride Energy 2 fra Reebok perfekt for deg!

12 feb 2020
Mote & trender
salomon

Test av Salomon Speedcross 5

Mykere, mer stabil og bedre grep enn forgjengeren. Dessuten er designet så fint at testpanelet til og med vil bruke terrengskoen til daglig.

11 feb 2020
Mote & trender
helium hood herr

Derfor skal du kjøpe en Helium Hood Jacket fra Peak Performance

Mange har oppdaget hvor anvendelig Helium Hood Jacket er. Den tynne dunjakken fra Peak Performance er en vind- og vanntett vinner som du kan bruke året rundt.

11 feb 2020
Mote & trender
Nike löparskor

Forskjellen på ulike løpesko fra Nike

Noen ganger kan det være vanskelig å vite forskjellen på ulike løpesko. Ta det med ro! Vi har fått hjelp av ekspertene for å gå gjennom forskjellene mellom Pegasus, Pegasus Turbo, Zoom Gravity og Zoom Fly fra Nike.

11 feb 2020
Mote & trender
Suunto7_career_woman_running_city.jpg

Derfor er den nye pulsklokken Suunto 7 det åpenbare valget

Det kan være vanskelig å kombinere trening med en hektisk hverdag. Nå kan du imidlertid få hjelp av Suunto 7, en smart pulsklokke som er helt unik i sitt slag. Her er alt du bør vite om din nye bestevenn.

09 feb 2020
Mote & trender
Header-skidbyxor.jpg

TEST: 7 skibukser til bruk i bakken og off-piste

Vinterferien nærmer seg, og det er på tide å se over skiutstyret ditt. Her er de 7 beste skibuksene akkurat nå som passer i bakken og off-piste – til både ham og henne.

09 feb 2020
Mote & trender
HEADER_W.jpg

Best i test! Ull- og superundertøy til herre

Trenger du nytt ull- eller superundertøy til skiferien eller utetreningen? Her tester vi ull- og superundertøy. Se hvilken modell som er kåret til best i test!

08 feb 2020
Mote & trender