NO-Header.jpg

Best i test! Sports-BH'er 2018

Har du en mengde utvaskede sports-BH'er hjemme som du fortsatt trener i? Ikke gjør det! Bestill heller noen av sesongens nyheter. 

I denne testen har våre eminente produkttestere svettet i ti sports-BH'er med lett til middels høy støtte fra noen av våre største merker. Noen av dem kan også anvendes av deg med relativt stor byste, men dersom du ser etter sports-BH'er med maksimal støtte bør du lese testen vår av dem

Kari Traa Var.jpg

Merke: Kari Traa

Modell: Var

Veiledende pris: 299 kroner

Finnes i fargene: , og 

Størrelse: Ettersom størrelseintervallet er XS-XL og BH-en savner cuper, så er det lett å finne en størrelse som passer. Ta din vanlige størrelse, den sitter akkurat som den skal.  

Det største plusset: En fryd for øyet! Utenom at modellen i seg selv er så fin, så er mønsteret helt fantastisk. Hvem elsker vel ikke ting som minner om is med strøssel? I tillegg fint med meshpartiet på ryggen. 

Det største minuset: Absorberingen av fuktighet er ikke på topp. Dersom du går på en svett time er BH-en fuktig ganske lang tid etter treningen. 

Passer best til: Yoga, pilates og annen trening med lav intensitet.  

Kort oppsummert:

Denne modellen er en klassisk sports-BH med lett støtte, perfekt for trening uten for mye hopping og svette. Så lenge du ikke har alt for stor byste klarer denne burpees, men ikke noe du tar på deg når du skal på løpetur. Den sitter behagelig uten noe som gnager eller skjærer inn, dessuten med et solid strikk under bysten som både er fint og gir ekstra bra komfort. Det som gjør VAR til en vinner er designet – den er så søt! Du blir glad av å trene i denne myke fargekaramellen med tynne, justerbare stropper. Vi liker også at innlegget av skum kan tas ut for en friere og mer kroppsnær følelse. 

Adidas Alphaskin.jpg

Merke: Adidas

Modell: Alphaskin Support Bra LG

Veiledende pris: 379 kroner

Finnes i fargene:

Størrelse: Denne modellen har ingen cuper, men i likhet med størrelsesguiden går det fremre partiet ved bysten heller mot den større retningen. 

Det største plusset: Sitter som en drøm! Passformen er suveren, sitter kjempebra rundt midjen og rundt bysten. Spesielt til å være en sports-BH uten cuper.  

Det største minuset: Litt for utringet for noen av testpersonene og passer ikke til løping dersom du har en D-cup, men ellers helt uten noen minus!  

Passer best til: Trening med middels til høy intensitet. 

Kort oppsummert:

Det er vanskelig å finne noen minus når en sports-BH er så fin og deilig som denne. Den er myk, lett og deilig samtidig som den gir en pålitelig støtte. Kompresjonen klemmer brystene på en behagelig måte og materialet holder også ved svette økter. Du vil ta på deg denne her både fordi komforten er fantastisk og fordi den er veldig fin i designet. En bryterrygg kan ofte ødelegge støtten hvis du har litt større byste, men til og med testpersoner med stor byste synes at denne modellen overgår forventningene. Testpanelet gir en stor applaus til en av høstens beste sports-BH'er, som dessuten har en god pris. Takk, Adidas! 

Under Armour Vanish Mid Print.jpg

Merke: Under Armour

Modell: Vanish Mid Print

Veiledende pris: 649 kroner

Finnes i fargene:

Størrelse: Normal i størrelsen, så velg din vanlige størrelse.

Det største plusset: Her snakker vi stabilitet! BH-en dekker hele bysten og gir en trygg følelse av at alt holder seg på plass. 

Det største minuset: Ettersom den er så stabil kan den virke litt trang når du tar den på deg, så det hadde ikke skadet med knepping på ryggen.

Passer best til: Trening med middels til høy intensitet. 

Kort oppsummert:

Passformen er outstanding. Den former seg perfekt rundt bysten og rundt kroppen, og designet på ryggen gir god mobilitet rundt skuldrene. Ser skreddersydd ut! Designet er enkelt men absolutt ikke kjedelig. Stroppene som krysses på ryggen gir et fint og sporty preg og du kan velge å vise stroppene litt ekstra med en åpen singlet. Foran er den stilren og slett i stoffet uten sømmer som lyser gjennom. Takket være påsydde skuminnlegg, og ikke uttagbare cuper som andre modeller har, føler du deg veldig trygg. Knepping på ryggen hadde gjort det lettere å få den på seg, men vi elsker effekten av den stramme passformen. 

Nike Deluxe Bra.jpg

Merke: Nike

Modell: Indy Shine Bra

Veiledende pris: 399 kroner

Finnes i fargene: og 

Størrelse: Finnes fra XS-XL og det er lett å finne en størrelse som passer. Men den går litt mot den mindre retningen, så velg en størrelse større dersom du står mellom to.  

Det største plusset: Følelsen! Det glinsete stoffet er silkemykt mot huden og gir et luksuriøst preg. Den er fint sydd og flatterende på kroppen.  

Det største minuset: Svette blir raskt synlig, så BH-en blir lett våt når du trener i den. Den er også veldig stram i starten og litt vanskelig å få på seg. 

Passer best til: Trening med lav til middels intensitet. 

Kort oppsummert:

Den lave utringningen foran og bak sammen med det glinsete stoffet gir denne sports-BH'en en festfølelse. Det er partytoppen i treningsgarderoben! Den er enkel samtidig som den er helt annerledes enn andre sports-BH'er. Innlegget gir, som en vanlig push up-BH, en løftende effekt og kan lage kløft. Du kan selvfølgelig ta ut innlegget dersom du ikke ønsker den effekten når du trener. Det er fint at det går an å ta de ut, ettersom de har en tendens til å krølle seg når du drar av deg toppen mellom treningsøktene. Selv om Nike beskriver den som light support, så synes vi at den faktisk fungerer til både burpees og hopping om du har liten til middels stor byste. Et tips er å velge din vanlige størrelse til tross for at den kan virke litt nett. Den blir mykere etter én til to ganger bruk og blir ikke like vanskelig å ta på seg. 

BLACC Stability.jpg

Merke: Blacc

Modell: Stability

Veiledende pris: 249 kroner

Finnes i fargene: , , og 

Størrelse: Ganske liten i omkretsen og stram på. Det kan være lurt å ta den største størrelsen dersom du står mellom to. 

Det største plusset: Veldig bra passform! Testpanelet liker den brede kanten under bysten som fører til at den sitter bedre og ikke glir rundt. Til og med krysset på baksiden gjør at den sitter godt fast.  

Det største minuset: For tykt stoff til veldig svett trening, du kommer altså til å bli litt varm i den. Modellen er litt vanskelig å få av seg når den er våt siden den er så stram.

Passer best til: Trening med middels intensitet. 

Kort oppsummert:

En deilig og anvendelig BH for deg som ikke tenker å kjøre med alt for høy intensitet. Det tykke stoffet blir nemlig litt varmt når du svetter skikkelig, men det fører også til at bysten holdes på plass. Designet er fint og takket være den påkledde følelsen kan du også bruke den som topp til en tights med høy midje. Om du, som deler av testpanelet, vil ha en svalere følelse kan du ta ut innleggene. Det gir også ekstra plass som er nødvendig ettersom modellen er ganske stram. Alt i alt en pålitelig sports-BH for deg med liten til middels stor byste. Pluss for det fine meshpartiet på ryggen!  

Nike Deluxe Bra.jpg

Merke: Nike

Modell: Deluxe

Veiledende pris: 399 kroner

Finnes i fargene: og 

Størrelse: Du kan trygt velge din vanlige størrelse, den sitter som et skudd.  

Det største plusset: Designet er fantastisk! Den minner litt om en crop top med det brede strikket sammen med velurdetaljer.  

Det største minuset: Fukttransporten er litt så som så. Stoffet er ganske tykt, men fortsatt bra takket være meshen på ryggen. 

Passer best til: All slags trening.

Kort oppsummert:

En ny favoritt i høstens fineste vinrøde farge. Den gir en ganske bra støtte og fungerer absolutt til trening med høy intensitet (kanskje ikke til lange løpeturer). Ettersom den minner litt om en crop top, så er den perfekt til en tights med høy midje når du trener eller skal på yogatimer. Logoen og stripene i velurliknende materiale fører til at BH-en virker mer påkledd og luksuriøs. Deluxe er virkelig et bra navn! Vi liker også meshpartiet på ryggen som ikke bare er fint: det holder deg sval dersom du svetter mye. En bra sports-BH som kommer til å bli anvendt flittig i høst. 

Adidas All Me 3 Stripes.jpg

Merke: Adidas

Modell: All me 3 stripes

Veiledende pris: 379 kroner

Finnes i fargene:

Størrelse: XS-XL og helt normal i størrelsen. Strammer ikke til men er litt utringet.

Det største plusset: A-mazing passform! Testpanelet ble overlykkelige da denne sports-BH'en kom på. Sitter som støpt og er dessuten kjempefin.

Det største minuset: Det er ingen minus, vi elsker den!

Passer best til: All slags trenings, også løping. 

Kort oppsummert:

Wow, hurra, yes! Denne brukervennlige sports-BH'en med uttagbare innlegg gulvet testpanelet med sitt minimalistiske design og fine passform. Myk, deilig og ventilerende ved svette treningsøkter. Strikker er akkurat passe, stramt uten å klemme til. Denne kommer vi til å bruke så ofte vi kan til den faller fra hverandre. Testpanelet liker spesielt godt at Adidas har gjort sports-BH'en smalere i partiet som ligger mellom skuldrene og over ryggen, samtidig som strikket er bredt under bysten. Det er behagelig og gir en litt ny look. 3 stripes er en perle som vi vil passe på å ha i treningsbagen fremover. 

Reebok Hero Brand Read.jpg

Merke: Reebok

Modell: Hero Brand Read

Veiledende pris: 449 kroner

Finnes i fargene: og

Størrelse: XS-XL og helt normal i størrelsen. Velg din vanlige størrelse. 

Det største plusset: Passformen. Den sitter perfekt! Ingen gnagsår eller forstyrrelser, vatteringen er myk og ryggen føles fri og bevegelig takket være designet.  

Det største minuset: Ganske varm. Materialet er tykt og det er skikkelig vattering, så under svette økter stiger temperaturen.   

Passer best til: Trening med middels til høy intensitet, men ikke de svetteste treningsøktene. 

Kort oppsummert:

Ser du etter en skikkelig deilig allround-BH? Da er dette et bra valg. Den sitter utrolig bra på og du føler deg trygg selv om du hopper eller trener med høy intensitet. Vatteringen er passe tykk, men sammen med det ordentlige stoffet blir det litt varmt om du svetter mye. Ikke noe du velger til bikramyoga med andre ord. Bryterryggen er derimot ganske smal og tildekt av mesh, så ryggen føles fri og luftig. Til HIIT-økter, gymtrening, Crossfit og løping er dette et trygt valg som gir bra støtte. Det rene designet og den fine ryggen gir ekstra pluss. 

Puma Puma Bra.jpg

Merke: Puma

Modell: Puma Bra 

Veiledende pris: 449 kroner

Finnes i fargene:

Størrelse: Finnes i størrelsene XS-XL og oppleves som litt stor. Hvis du ligger mellom to størrelser kan du velge den minste. 

Det største plusset: Deilig og luftig! Er veldig komfortabel selv om du svetter masse.

Det største minuset: Litt beskjeden støtte dersom du har større byste enn en C-cup, hvert fall til løping. Til trening med middels intensitet fungerer den derimot fint.  

Passer best til: Trening med middels intensitet. 

Kort oppsummert:

Puma vet hvordan man lager treningsklær som er kule og luksuriøse. Denne svarte sports-BH'en har en logo i gull på brystet og et litt annerledes design på ryggen som gir litt disco-vibber. Det liker vi! Den sitter dessuten ekstremt bra på og oppleves som et suverent valg for deg som svetter mye. Testere som ellers føler seg ganske våte etter en økt, synes denne ga en usedvanlig sval og herlig følelse. Støtten holder til både HIIT-timer og hinderbaneløp ifølge testpanelet, men du med C-cup eller mer bør kanskje satse på en annen når du skal løpe. 

Kari Traa Ness.jpg

Merke: Kari Traa

Modell: Ness

Veiledende pris: 349 kroner

Finnes i fargene: ,  og 

Størrelse: Elastisk og true to size. 

Det største plusset: Så utrolig deilig! Som å gli inn i en varm klem. 

Det største minuset: Et tykkere materiale og et lengre design gjør denne sports-BH'en mer til en crop top. Den holder ikke til løping og timer med mye hopping.

Passer best til: Trening med lav til middels intensitet. 

Kort oppsummert:

Myk og seamless-BH som faktisk holder til trening med middels intensitet dersom du har liten byste, selv om vi vil anbefale den til rolige timer. Materialet gjør den ekstra deilig mot kroppen og komforten er helt suveren. Strikket er bredt under bysten og skulderstroppene sitter behagelig uten å gnage. Denne kommer du til å ville bruke på yogatimen, på jobben og fredagskosen. Mmm! Derimot er det mer en crop top enn en sports-BH, og deler av testpanelet synes den "skjærer av" på en rar måte siden den slutter cirka fem centimeter over navlen. Ettersom den er ganske varm så er den perfekt nærmest kroppen på en kald høst- og vintertur eller sammen med en tynn singlet på treningen. Noen testpersoner opplevde at de uttagbare innleggene ikke var helt på linje med formen på brystene. Du må kanskje justere dem litt, men når de sitter korrekt har du en kjempefin og deilig sports-BH! 

SHOP HER:

LES MER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg
Mote & trender

Derfor er Mount Baker sesongens beste sko

2 dager siden
LB_SwirlHeroBlue_SportsBra_050.jpg
Mote & trender

Slik tar du vare på din sports-BH

4 dager siden
4060515939314_001_b65ee6ca186d44e9b7896776c9f2c781.jpg
Mote & trender

8 tightsnyheter 2019

4 dager siden
NO-header.jpg
Mote & trender

Stor test! Treningstights med høy midje

5 dager siden
Salomon.jpg
Mote & trender

8 sklisikre sko på vinteren

10 jan 2019
NO_header.jpg
Mote & trender

Test: Superundertøy til langrennsløping!

10 jan 2019
NO_header.jpg
Mote & trender

Vi tester Wytes mest populære jakker

07 jan 2019
sweatshirt_nike.jpg
Mote & trender

Et fint nytt treningsår! 9 kupp for ham

04 jan 2019
Adidas_brajpg
Mote & trender

8 nye treningsfavoritter for henne

04 jan 2019
Casall Sculpture 2.0
Mote & trender

Nå har Casalls Sculpture tights blitt squat proof

02 jan 2019
NO-DAM-Header.jpg
Mote & trender

TEST! Våre beste kompresjonstights

28 dec 2018
NO_header.jpg
Mote & trender

Best i test! Sports-BH med mye støtte

28 dec 2018
K2 pjäxor
Mote & trender

Finn de rette damestøvlene fra K2

25 dec 2018
5713729298683_001_ea54e973f66d406cab7c9ffe6df68c63.jpg
Mote & trender

Varme salgskupp til barna

21 dec 2018
jacka peak.jpg
Mote & trender

8 garderobeklassikere på romjulssalget

21 dec 2018
Under armour_shorts.jpg
Mote & trender

8 tidløse romjulskupp for ham

20 dec 2018
NO_Header.png
Mote & trender

Vinterens goggles som er best i test!

16 dec 2018
Suunto Fitness 3
Mote & trender

Test av Suunto Fitness 3

16 dec 2018
Organotex_1.jpg
Mote & trender

Slik impregnerer du skiklær

13 dec 2018
Vomero 14png
Mote & trender

Mange fine mil med nyheten Nike Vomero 14

13 dec 2018
NO-HEADER.jpg
Mote & trender

Skiklær til henne som er best i test

12 dec 2018
NO_header.jpg
Mote & trender

STOR TEST: Fleecegensere til henne

12 dec 2018
OrganoTex_2018
Mote & trender

Derfor skal du velge miljøvennlig impregnering

11 dec 2018
Julklappstips honom
Mote & trender

11 julegavetips til han

08 dec 2018
Nike_Metallic Clash.png
Mote & trender

Skinn inn i det nye året med Nike Metallic Clash

07 dec 2018
NO-HEADER.jpg
Mote & trender

TEST: Skiklær til ham

06 dec 2018
Blacc tights
Mote & trender

Stor guide: Finn den rette tightsen fra Blacc

04 dec 2018
Calvin klein_tröja.jpg
Mote & trender

6 julegaver du kan gi til deg selv

03 dec 2018
NO-HEADER.jpg
Mote & trender

Myke sett som er best i test

02 dec 2018
Peak_JR_Frost
Mote & trender

15 varme favoritter til barn

01 dec 2018
fleece
Mote & trender

Tenk på dette når du skal kjøpe ny fleecegenser

30 nov 2018
NO_header.jpg
Mote & trender

Test av sesongens sklisikre vinterstøvler

29 nov 2018
sorel
Mote & trender

Guide: Finn de rette vinterskoene fra Sorel

26 nov 2018
Plock_Adidas
Mote & trender

10 sportswear-favoritter fra Adidas

22 nov 2018
Craft underställ syntet zip.jpg
Mote & trender

9 rosa superundertøy til henne

22 nov 2018
NIKE_HEADER_COLLAGE
Mote & trender

10 gymfavoritter fra Nike

22 nov 2018
Frida 501877-060 + Helle 501835-083 2.jpg
Mote & trender

Slik finner du den rette vinterjakken fra Didriksons

20 nov 2018
NO_header.jpg
Mote & trender

TEST: Skibukser til henne

20 nov 2018
Adidas Copa 19
Mote & trender

De nye fotballskoene fra Adidas, Copa 19, er her!

20 nov 2018
Barnpjäxor
Mote & trender

Hvilke alpinstøvler skal jeg velge til barn?

19 nov 2018
more news
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Derfor er Mount Baker sesongens beste sko

Om du ser etter noen sko som takler det nordiske vinterværet helt uten problemer, så er det Mount Baker fra Canada Snow du skal satse på.

Mote & trender
LB_SwirlHeroBlue_SportsBra_050.jpg

Slik tar du vare på din sports-BH

Har du kjøpt en ny sports-BH du vil forlenge livet på? Her er de beste tipsene våre til hvordan du skal vaske og ta vare på toppene dine.

Mote & trender
4060515939314_001_b65ee6ca186d44e9b7896776c9f2c781.jpg

8 tightsnyheter 2019

Myke, deilige, stretchy – og fine! Vi elsker alt med disse åtte nye tightsene.

Mote & trender
NO-header.jpg

Stor test! Treningstights med høy midje

Tights, tights, tights og flere tights! Vårt kvinnelig testpanel har svettet i 8 treningsfavoritter du kan bruke på treningssenteret.

Mote & trender
Salomon.jpg

8 sklisikre sko på vinteren

I snø og kulde er det lurt å utstyre føttene med noen ordentlige sko. Disse åtte modellene er sikre investeringer for sesongens slapsete og glatte underlag.

Mote & trender
NO_header.jpg

Test: Superundertøy til langrennsløping!

Det er en forutsetning med komfortable støvler og bra ski når du skal gå på langrenn. Det er derimot viktig at du ikke glemmer klærne, du får nemlig en bedre opplevelse i skiløypa med superundertøy som kan suge opp all fuktigheten.

Mote & trender
NO_header.jpg

Vi tester Wytes mest populære jakker

Sportswear-merket Wyte har jakker til alle mulige formål. Ved hjelp av testpanelet vårt har det aldri vært enklere å finne den perfekte modellen!

Mote & trender
sweatshirt_nike.jpg

Et fint nytt treningsår! 9 kupp for ham

So fresh, so clean! Med nye, fine treningsklær blir det lettere å komme seg til treningssenteret. Det er gammelt nytt.

Mote & trender
Adidas_brajpg

8 nye treningsfavoritter for henne

Hvordan innleder du treningsåret 2019 på best mulig måte? Selvfølgelig med nye, fine treningsklær! Disse åtte nyhetene gir deg en flyvende start på treningssenteret.

Mote & trender
Casall Sculpture 2.0

Nå har Casalls Sculpture tights blitt squat proof

Sculpture er en av Casalls mest elskede tightsmodeller. Nå har favoritten blitt finjustert – her er alt du bør vite om den nye, forbedrede Sculpture tights.

Mote & trender
NO-DAM-Header.jpg

TEST! Våre beste kompresjonstights

Det er ikke bare de avanserte idrettsutøverne som ser fordelen med å trene i kompresjonsplagg. Testpanelet vårt har kåret den beste tightsen for maksimal restitusjon.

Mote & trender
NO_header.jpg

Best i test! Sports-BH med mye støtte

En sports-BH er definitivt den viktigste brikken i treningsgarderoben. Maksimal støtte, vatterte skulderstropper og en passende passform er alfa og omega. Her er ni modeller som holder bysten på plass!

Mote & trender
K2 pjäxor

Finn de rette damestøvlene fra K2

Noen gode støvler er et must for en vellykket skiferie. Vi guider deg!

Mote & trender
5713729298683_001_ea54e973f66d406cab7c9ffe6df68c63.jpg

Varme salgskupp til barna

Nordisk vinter krever ordentlig yttertøy til barna. Her er 8 varme jakker og dresser du kan gjøre et kupp på under romjulssalget.

Mote & trender
jacka peak.jpg

8 garderobeklassikere på romjulssalget

I salgstidene kan det være vanskelig å vite hvilke kupp det er verdt å bruke penger på. Disse 8 klassiske produktene til dame kommer du ikke til å angre på.

Mote & trender