NO-Header.jpg

Best i test! Sports-BH'er 2018

Har du en mengde utvaskede sports-BH'er hjemme som du fortsatt trener i? Ikke gjør det! Bestill heller noen av sesongens nyheter. 

I denne testen har våre eminente produkttestere svettet i ti sports-BH'er med lett til middels høy støtte fra noen av våre største merker. Noen av dem kan også anvendes av deg med relativt stor byste, men dersom du ser etter sports-BH'er med maksimal støtte bør du lese testen vår av dem

Kari Traa Var.jpg

Merke: Kari Traa

Modell: Var

Veiledende pris: 299 kroner

Finnes i fargene: , og 

Størrelse: Ettersom størrelseintervallet er XS-XL og BH-en savner cuper, så er det lett å finne en størrelse som passer. Ta din vanlige størrelse, den sitter akkurat som den skal.  

Det største plusset: En fryd for øyet! Utenom at modellen i seg selv er så fin, så er mønsteret helt fantastisk. Hvem elsker vel ikke ting som minner om is med strøssel? I tillegg fint med meshpartiet på ryggen. 

Det største minuset: Absorberingen av fuktighet er ikke på topp. Dersom du går på en svett time er BH-en fuktig ganske lang tid etter treningen. 

Passer best til: Yoga, pilates og annen trening med lav intensitet.  

Kort oppsummert:

Denne modellen er en klassisk sports-BH med lett støtte, perfekt for trening uten for mye hopping og svette. Så lenge du ikke har alt for stor byste klarer denne burpees, men ikke noe du tar på deg når du skal på løpetur. Den sitter behagelig uten noe som gnager eller skjærer inn, dessuten med et solid strikk under bysten som både er fint og gir ekstra bra komfort. Det som gjør VAR til en vinner er designet – den er så søt! Du blir glad av å trene i denne myke fargekaramellen med tynne, justerbare stropper. Vi liker også at innlegget av skum kan tas ut for en friere og mer kroppsnær følelse. 

Adidas Alphaskin.jpg

Merke: Adidas

Modell: Alphaskin Support Bra LG

Veiledende pris: 379 kroner

Finnes i fargene:

Størrelse: Denne modellen har ingen cuper, men i likhet med størrelsesguiden går det fremre partiet ved bysten heller mot den større retningen. 

Det største plusset: Sitter som en drøm! Passformen er suveren, sitter kjempebra rundt midjen og rundt bysten. Spesielt til å være en sports-BH uten cuper.  

Det største minuset: Litt for utringet for noen av testpersonene og passer ikke til løping dersom du har en D-cup, men ellers helt uten noen minus!  

Passer best til: Trening med middels til høy intensitet. 

Kort oppsummert:

Det er vanskelig å finne noen minus når en sports-BH er så fin og deilig som denne. Den er myk, lett og deilig samtidig som den gir en pålitelig støtte. Kompresjonen klemmer brystene på en behagelig måte og materialet holder også ved svette økter. Du vil ta på deg denne her både fordi komforten er fantastisk og fordi den er veldig fin i designet. En bryterrygg kan ofte ødelegge støtten hvis du har litt større byste, men til og med testpersoner med stor byste synes at denne modellen overgår forventningene. Testpanelet gir en stor applaus til en av høstens beste sports-BH'er, som dessuten har en god pris. Takk, Adidas! 

Under Armour Vanish Mid Print.jpg

Merke: Under Armour

Modell: Vanish Mid Print

Veiledende pris: 649 kroner

Finnes i fargene:

Størrelse: Normal i størrelsen, så velg din vanlige størrelse.

Det største plusset: Her snakker vi stabilitet! BH-en dekker hele bysten og gir en trygg følelse av at alt holder seg på plass. 

Det største minuset: Ettersom den er så stabil kan den virke litt trang når du tar den på deg, så det hadde ikke skadet med knepping på ryggen.

Passer best til: Trening med middels til høy intensitet. 

Kort oppsummert:

Passformen er outstanding. Den former seg perfekt rundt bysten og rundt kroppen, og designet på ryggen gir god mobilitet rundt skuldrene. Ser skreddersydd ut! Designet er enkelt men absolutt ikke kjedelig. Stroppene som krysses på ryggen gir et fint og sporty preg og du kan velge å vise stroppene litt ekstra med en åpen singlet. Foran er den stilren og slett i stoffet uten sømmer som lyser gjennom. Takket være påsydde skuminnlegg, og ikke uttagbare cuper som andre modeller har, føler du deg veldig trygg. Knepping på ryggen hadde gjort det lettere å få den på seg, men vi elsker effekten av den stramme passformen. 

Nike Deluxe Bra.jpg

Merke: Nike

Modell: Indy Shine Bra

Veiledende pris: 399 kroner

Finnes i fargene: og 

Størrelse: Finnes fra XS-XL og det er lett å finne en størrelse som passer. Men den går litt mot den mindre retningen, så velg en størrelse større dersom du står mellom to.  

Det største plusset: Følelsen! Det glinsete stoffet er silkemykt mot huden og gir et luksuriøst preg. Den er fint sydd og flatterende på kroppen.  

Det største minuset: Svette blir raskt synlig, så BH-en blir lett våt når du trener i den. Den er også veldig stram i starten og litt vanskelig å få på seg. 

Passer best til: Trening med lav til middels intensitet. 

Kort oppsummert:

Den lave utringningen foran og bak sammen med det glinsete stoffet gir denne sports-BH'en en festfølelse. Det er partytoppen i treningsgarderoben! Den er enkel samtidig som den er helt annerledes enn andre sports-BH'er. Innlegget gir, som en vanlig push up-BH, en løftende effekt og kan lage kløft. Du kan selvfølgelig ta ut innlegget dersom du ikke ønsker den effekten når du trener. Det er fint at det går an å ta de ut, ettersom de har en tendens til å krølle seg når du drar av deg toppen mellom treningsøktene. Selv om Nike beskriver den som light support, så synes vi at den faktisk fungerer til både burpees og hopping om du har liten til middels stor byste. Et tips er å velge din vanlige størrelse til tross for at den kan virke litt nett. Den blir mykere etter én til to ganger bruk og blir ikke like vanskelig å ta på seg. 

BLACC Stability.jpg

Merke: Blacc

Modell: Stability

Veiledende pris: 249 kroner

Finnes i fargene: , , og 

Størrelse: Ganske liten i omkretsen og stram på. Det kan være lurt å ta den største størrelsen dersom du står mellom to. 

Det største plusset: Veldig bra passform! Testpanelet liker den brede kanten under bysten som fører til at den sitter bedre og ikke glir rundt. Til og med krysset på baksiden gjør at den sitter godt fast.  

Det største minuset: For tykt stoff til veldig svett trening, du kommer altså til å bli litt varm i den. Modellen er litt vanskelig å få av seg når den er våt siden den er så stram.

Passer best til: Trening med middels intensitet. 

Kort oppsummert:

En deilig og anvendelig BH for deg som ikke tenker å kjøre med alt for høy intensitet. Det tykke stoffet blir nemlig litt varmt når du svetter skikkelig, men det fører også til at bysten holdes på plass. Designet er fint og takket være den påkledde følelsen kan du også bruke den som topp til en tights med høy midje. Om du, som deler av testpanelet, vil ha en svalere følelse kan du ta ut innleggene. Det gir også ekstra plass som er nødvendig ettersom modellen er ganske stram. Alt i alt en pålitelig sports-BH for deg med liten til middels stor byste. Pluss for det fine meshpartiet på ryggen!  

Nike Deluxe Bra.jpg

Merke: Nike

Modell: Deluxe

Veiledende pris: 399 kroner

Finnes i fargene: og 

Størrelse: Du kan trygt velge din vanlige størrelse, den sitter som et skudd.  

Det største plusset: Designet er fantastisk! Den minner litt om en crop top med det brede strikket sammen med velurdetaljer.  

Det største minuset: Fukttransporten er litt så som så. Stoffet er ganske tykt, men fortsatt bra takket være meshen på ryggen. 

Passer best til: All slags trening.

Kort oppsummert:

En ny favoritt i høstens fineste vinrøde farge. Den gir en ganske bra støtte og fungerer absolutt til trening med høy intensitet (kanskje ikke til lange løpeturer). Ettersom den minner litt om en crop top, så er den perfekt til en tights med høy midje når du trener eller skal på yogatimer. Logoen og stripene i velurliknende materiale fører til at BH-en virker mer påkledd og luksuriøs. Deluxe er virkelig et bra navn! Vi liker også meshpartiet på ryggen som ikke bare er fint: det holder deg sval dersom du svetter mye. En bra sports-BH som kommer til å bli anvendt flittig i høst. 

Adidas All Me 3 Stripes.jpg

Merke: Adidas

Modell: All me 3 stripes

Veiledende pris: 379 kroner

Finnes i fargene:

Størrelse: XS-XL og helt normal i størrelsen. Strammer ikke til men er litt utringet.

Det største plusset: A-mazing passform! Testpanelet ble overlykkelige da denne sports-BH'en kom på. Sitter som støpt og er dessuten kjempefin.

Det største minuset: Det er ingen minus, vi elsker den!

Passer best til: All slags trenings, også løping. 

Kort oppsummert:

Wow, hurra, yes! Denne brukervennlige sports-BH'en med uttagbare innlegg gulvet testpanelet med sitt minimalistiske design og fine passform. Myk, deilig og ventilerende ved svette treningsøkter. Strikker er akkurat passe, stramt uten å klemme til. Denne kommer vi til å bruke så ofte vi kan til den faller fra hverandre. Testpanelet liker spesielt godt at Adidas har gjort sports-BH'en smalere i partiet som ligger mellom skuldrene og over ryggen, samtidig som strikket er bredt under bysten. Det er behagelig og gir en litt ny look. 3 stripes er en perle som vi vil passe på å ha i treningsbagen fremover. 

Reebok Hero Brand Read.jpg

Merke: Reebok

Modell: Hero Brand Read

Veiledende pris: 449 kroner

Finnes i fargene: og

Størrelse: XS-XL og helt normal i størrelsen. Velg din vanlige størrelse. 

Det største plusset: Passformen. Den sitter perfekt! Ingen gnagsår eller forstyrrelser, vatteringen er myk og ryggen føles fri og bevegelig takket være designet.  

Det største minuset: Ganske varm. Materialet er tykt og det er skikkelig vattering, så under svette økter stiger temperaturen.   

Passer best til: Trening med middels til høy intensitet, men ikke de svetteste treningsøktene. 

Kort oppsummert:

Ser du etter en skikkelig deilig allround-BH? Da er dette et bra valg. Den sitter utrolig bra på og du føler deg trygg selv om du hopper eller trener med høy intensitet. Vatteringen er passe tykk, men sammen med det ordentlige stoffet blir det litt varmt om du svetter mye. Ikke noe du velger til bikramyoga med andre ord. Bryterryggen er derimot ganske smal og tildekt av mesh, så ryggen føles fri og luftig. Til HIIT-økter, gymtrening, Crossfit og løping er dette et trygt valg som gir bra støtte. Det rene designet og den fine ryggen gir ekstra pluss. 

Puma Puma Bra.jpg

Merke: Puma

Modell: Puma Bra 

Veiledende pris: 449 kroner

Finnes i fargene:

Størrelse: Finnes i størrelsene XS-XL og oppleves som litt stor. Hvis du ligger mellom to størrelser kan du velge den minste. 

Det største plusset: Deilig og luftig! Er veldig komfortabel selv om du svetter masse.

Det største minuset: Litt beskjeden støtte dersom du har større byste enn en C-cup, hvert fall til løping. Til trening med middels intensitet fungerer den derimot fint.  

Passer best til: Trening med middels intensitet. 

Kort oppsummert:

Puma vet hvordan man lager treningsklær som er kule og luksuriøse. Denne svarte sports-BH'en har en logo i gull på brystet og et litt annerledes design på ryggen som gir litt disco-vibber. Det liker vi! Den sitter dessuten ekstremt bra på og oppleves som et suverent valg for deg som svetter mye. Testere som ellers føler seg ganske våte etter en økt, synes denne ga en usedvanlig sval og herlig følelse. Støtten holder til både HIIT-timer og hinderbaneløp ifølge testpanelet, men du med C-cup eller mer bør kanskje satse på en annen når du skal løpe. 

Kari Traa Ness.jpg

Merke: Kari Traa

Modell: Ness

Veiledende pris: 349 kroner

Finnes i fargene: ,  og 

Størrelse: Elastisk og true to size. 

Det største plusset: Så utrolig deilig! Som å gli inn i en varm klem. 

Det største minuset: Et tykkere materiale og et lengre design gjør denne sports-BH'en mer til en crop top. Den holder ikke til løping og timer med mye hopping.

Passer best til: Trening med lav til middels intensitet. 

Kort oppsummert:

Myk og seamless-BH som faktisk holder til trening med middels intensitet dersom du har liten byste, selv om vi vil anbefale den til rolige timer. Materialet gjør den ekstra deilig mot kroppen og komforten er helt suveren. Strikket er bredt under bysten og skulderstroppene sitter behagelig uten å gnage. Denne kommer du til å ville bruke på yogatimen, på jobben og fredagskosen. Mmm! Derimot er det mer en crop top enn en sports-BH, og deler av testpanelet synes den "skjærer av" på en rar måte siden den slutter cirka fem centimeter over navlen. Ettersom den er ganske varm så er den perfekt nærmest kroppen på en kald høst- og vintertur eller sammen med en tynn singlet på treningen. Noen testpersoner opplevde at de uttagbare innleggene ikke var helt på linje med formen på brystene. Du må kanskje justere dem litt, men når de sitter korrekt har du en kjempefin og deilig sports-BH! 

SHOP HER:

LES MER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

Josefin Jensen
Mote & trender

Topp høstlooken med fargerike ytterplagg

16 timer siden
reebok linnen
Mote & trender

De mest moderne treningstoppene akkurat nå

17 timer siden
Skärmavbild 2018-09-18 kl. 09.16.20.png
Mote & trender

Derfor er Defy de hotteste treningsskoene fra Puma

1 dag siden
Pendlarjackor dam NO
Mote & trender

TEST: De beste pendlerjakkene til henne

2 dager siden
Pendlarjackor herr NO
Mote & trender

Best i test! Pendlerjakker til ham

3 dager siden
Fa18_NWMN_MetallicSheen_VCunningham_15.jpg
Mote & trender

10 treningsnyheter fra Nike høsten 2018

3 dager siden
Nike herr training 2018
Mote & trender

De nye treningsklærne fra Nike du ikke bør gå glipp av

3 dager siden
WyteJacka
Mote & trender

De nye jakkene fra Wyte er her!

4 dager siden
Test tights no.jpg
Mote & trender

Best i test! Høstens heteste tights

4 dager siden
Jackor:2018
Mote & trender

10 banebrytende høstjakker til henne

6 dager siden
NO_header.jpg
Mote & trender

Vi har testet Nike Pegasus Turbo!

13 sep 2018
FA18_RN_Turbo_Black_Hero_3x2_3.jpg
Mote & trender

Nå har Nike Pegasus blitt turboladet!

13 sep 2018
Isbjörn
Mote & trender

Tenk på dette når du skal kjøpe barnedress

11 sep 2018
NO-Header.jpg
Mote & trender

Best i test! Sports-BH'er 2018

07 sep 2018
NO Header sneaker
Mote & trender

TEST! Sneakers for henne

07 sep 2018
NO Header herr
Mote & trender

TEST! Høstens heteste sneakers for ham

07 sep 2018
haglöfs
Mote & trender

Høsten ifølge Haglöfs

06 sep 2018
Adidasherr2.jpg
Mote & trender

Sesongens sportswear fra Adidas

06 sep 2018
8848
Mote & trender

Nå vil alle ha en multiliner

06 sep 2018
Chris Boots.2018
Mote & trender

Høstens heteste damestøvler

06 sep 2018
Blacc Yoga_2018_3.png
Mote & trender

Feminint flow i Blaccs nye yogakolleksjon

06 sep 2018
Blacc Mom
Mote & trender

Nå har Blacc laget en mammakolleksjon!

03 sep 2018
Reebok PureMove Bra
Mote & trender

Reebok sin nye sports-BH tilpasser støtten etter behov

03 sep 2018
Blacc limited edition
Mote & trender

Blaccs fineste treningsklær noensinne er her

30 aug 2018
Reebok lux
Mote & trender

Tightstips: Lux fra Reebok

29 aug 2018
NO-Header.jpg
Mote & trender

Vi tester de beste yogaplaggene fra Blacc

28 aug 2018
NO header
Mote & trender

Vi har testet sneakers fra Kari Traa

27 aug 2018
Reebok Floatride Run Fast
Mote & trender

Derfor skal du løpe i Reeboks løpesko

23 aug 2018
NO_header
Mote & trender

Best i test: Tights med høy midje

22 aug 2018
träningskläder
Mote & trender

Våg å bruke rødt i høst!

21 aug 2018
Nike Air Max Trainer test
Mote & trender

TEST: Slik er de nye Nike Air Max Trainer 1

20 aug 2018
FA18YABTS_KID_MARIO_LOOK_01_PORTRAIT_HFR2_2x3.jpg
Mote & trender

Kul til skolestart i Nikes høstnyheter

18 aug 2018
casall
Mote & trender

Høstnyheter fra Casall

16 aug 2018
Sport_bh_Nike
Mote & trender

Guide: Finn den rette sports-BH'en fra Nike

15 aug 2018
Träningströja
Mote & trender

10 treningstrøyer som selger best

14 aug 2018
Kari Traa sneakers
Mote & trender

Kari Traas sneakers er endelig her!

14 aug 2018
NO_header.jpg
Mote & trender

TEST: Sesongens nye treningssko fra Puma

10 aug 2018
ASICS
Mote & trender

Høstnytt: Løpeskoene for ham

10 aug 2018
BTS_KIDS
Mote & trender

14 must-haves til skolestart

08 aug 2018
ASICS_AW18_IMM_ROADHAWK_CHARMAINE_SOCIAL 01.jpg
Mote & trender

Guide: Høstens nye løpesko for henne

08 aug 2018
more news
Josefin Jensen

Topp høstlooken med fargerike ytterplagg

Influenceren Josefin Jensen har stålkontroll på trendene når det gjelder ytterplagg. Hun deler sine beste tips til å gå høsten i møte med en deilig og sporty stil.

Mote & trender
reebok linnen

De mest moderne treningstoppene akkurat nå

Stapp bryterryggen, spaghettistroppene og utringningene lengst inn i garderoben og gjør plass til nye muscle tanks. Slik skal treningstoppene se ut høsten 2018.

Mote & trender
Skärmavbild 2018-09-18 kl. 09.16.20.png

Derfor er Defy de hotteste treningsskoene fra Puma

Samarbeidet mellom Selena Gomez og Puma har nådd nye høyder denne høsten. Nå har stjernen designet en egen kolleksjon sammen med merket! Den første smaksprøven er nyheten Defy.

Mote & trender
Pendlarjackor dam NO

TEST: De beste pendlerjakkene til henne

Hvordan tar du deg til jobben? Vi har testet de beste jakkene som passer til ulike måter å komme seg til og fra jobben på. Finn en passelig pendlerjakke for deg!

Mote & trender
Pendlarjackor herr NO

Best i test! Pendlerjakker til ham

Hva slags jakke bruker du på vei til jobben? Vårt mannlige testpanel har pendlet til jobben på ulike måter med ulike jakker – her er modellene som er best i test.

Mote & trender
Fa18_NWMN_MetallicSheen_VCunningham_15.jpg

10 treningsnyheter fra Nike høsten 2018

Ny treningshøst = nye treningsklær! Her er godbitene fra Nike som vi gjerne bestiller hjem før sesongens svettefester.

Mote & trender
Nike herr training 2018

De nye treningsklærne fra Nike du ikke bør gå glipp av

Nyhetene fra Nikes treningskolleksjon har høstlige toner som mørkegrønt, vinrødt og svart. Her er ti trendkupp du ikke bør gå glipp av!

Mote & trender
WyteJacka

De nye jakkene fra Wyte er her!

Er det på tide med en ny jakke? Wyte lanserer nå en kul kolleksjon med høst- og vinterjakker for damer og herrer. Vi ser trendy kamuflasjefarger og fine puff-jakker.

Mote & trender
Test tights no.jpg

Best i test! Høstens heteste tights

Er du en av dem som trenger minst ti ulike tights for en komplett treningsgarderobe? Vi også! Her er høstens nyheter som er best i test.

Mote & trender
Jackor:2018

10 banebrytende høstjakker til henne

Om du liker den sporty stilen er det bare én jakke som gjelder i høst: den puffy dunjakken. Retro, sporty og kjempefint. Her er 10 av våre favoritter akkurat nå.

Mote & trender
NO_header.jpg

Vi har testet Nike Pegasus Turbo!

Sesongens største løpenyhet fra Nike har endelig landet! Vil du vite hvordan de er å løpe i? Her er testpanelets vurdering og kommentarer.

Mote & trender
FA18_RN_Turbo_Black_Hero_3x2_3.jpg

Nå har Nike Pegasus blitt turboladet!

I de nye Air Zoom Pegasus Turbo finner du de beste delene fra en elsket klassiker kombinert med en innovativ letthet og usedvanlig hurtighet. Det er løpeskoene du ikke vil gå glipp av.

Mote & trender
Isbjörn

Tenk på dette når du skal kjøpe barnedress

Vi går mot kaldere tider og det er snart på tide å se nærmere på dresser til de små. Hva er det viktigste å tenke på? Her er en kjøpeguide til barnedresser!

Mote & trender
NO-Header.jpg

Best i test! Sports-BH'er 2018

Har du en mengde utvaskede sports-BH'er hjemme som du fortsatt trener i? Ikke gjør det! Bestill heller noen av sesongens nyheter.

Mote & trender
NO Header sneaker

TEST! Sneakers for henne

Sneakers er alltid et trygt valg. Det er fint, det er enkelt å matche og fremfor alt er det behagelig for føttene. Sjekk ut testen vår og finn dine nye favoritter!

Mote & trender