NO-Header.jpg

Best i test! Sports-BH'er 2018

Har du en mengde utvaskede sports-BH'er hjemme som du fortsatt trener i? Ikke gjør det! Bestill heller noen av sesongens nyheter. 

I denne testen har våre eminente produkttestere svettet i ti sports-BH'er med lett til middels høy støtte fra noen av våre største merker. Noen av dem kan også anvendes av deg med relativt stor byste, men dersom du ser etter sports-BH'er med maksimal støtte bør du lese testen vår av dem

Kari Traa Var.jpg

Merke: Kari Traa

Modell: Var

Veiledende pris: 299 kroner

Finnes i fargene: , og 

Størrelse: Ettersom størrelseintervallet er XS-XL og BH-en savner cuper, så er det lett å finne en størrelse som passer. Ta din vanlige størrelse, den sitter akkurat som den skal.  

Det største plusset: En fryd for øyet! Utenom at modellen i seg selv er så fin, så er mønsteret helt fantastisk. Hvem elsker vel ikke ting som minner om is med strøssel? I tillegg fint med meshpartiet på ryggen. 

Det største minuset: Absorberingen av fuktighet er ikke på topp. Dersom du går på en svett time er BH-en fuktig ganske lang tid etter treningen. 

Passer best til: Yoga, pilates og annen trening med lav intensitet.  

Kort oppsummert:

Denne modellen er en klassisk sports-BH med lett støtte, perfekt for trening uten for mye hopping og svette. Så lenge du ikke har alt for stor byste klarer denne burpees, men ikke noe du tar på deg når du skal på løpetur. Den sitter behagelig uten noe som gnager eller skjærer inn, dessuten med et solid strikk under bysten som både er fint og gir ekstra bra komfort. Det som gjør VAR til en vinner er designet – den er så søt! Du blir glad av å trene i denne myke fargekaramellen med tynne, justerbare stropper. Vi liker også at innlegget av skum kan tas ut for en friere og mer kroppsnær følelse. 

Adidas Alphaskin.jpg

Merke: Adidas

Modell: Alphaskin Support Bra LG

Veiledende pris: 379 kroner

Finnes i fargene:

Størrelse: Denne modellen har ingen cuper, men i likhet med størrelsesguiden går det fremre partiet ved bysten heller mot den større retningen. 

Det største plusset: Sitter som en drøm! Passformen er suveren, sitter kjempebra rundt midjen og rundt bysten. Spesielt til å være en sports-BH uten cuper.  

Det største minuset: Litt for utringet for noen av testpersonene og passer ikke til løping dersom du har en D-cup, men ellers helt uten noen minus!  

Passer best til: Trening med middels til høy intensitet. 

Kort oppsummert:

Det er vanskelig å finne noen minus når en sports-BH er så fin og deilig som denne. Den er myk, lett og deilig samtidig som den gir en pålitelig støtte. Kompresjonen klemmer brystene på en behagelig måte og materialet holder også ved svette økter. Du vil ta på deg denne her både fordi komforten er fantastisk og fordi den er veldig fin i designet. En bryterrygg kan ofte ødelegge støtten hvis du har litt større byste, men til og med testpersoner med stor byste synes at denne modellen overgår forventningene. Testpanelet gir en stor applaus til en av høstens beste sports-BH'er, som dessuten har en god pris. Takk, Adidas! 

Under Armour Vanish Mid Print.jpg

Merke: Under Armour

Modell: Vanish Mid Print

Veiledende pris: 649 kroner

Finnes i fargene:

Størrelse: Normal i størrelsen, så velg din vanlige størrelse.

Det største plusset: Her snakker vi stabilitet! BH-en dekker hele bysten og gir en trygg følelse av at alt holder seg på plass. 

Det største minuset: Ettersom den er så stabil kan den virke litt trang når du tar den på deg, så det hadde ikke skadet med knepping på ryggen.

Passer best til: Trening med middels til høy intensitet. 

Kort oppsummert:

Passformen er outstanding. Den former seg perfekt rundt bysten og rundt kroppen, og designet på ryggen gir god mobilitet rundt skuldrene. Ser skreddersydd ut! Designet er enkelt men absolutt ikke kjedelig. Stroppene som krysses på ryggen gir et fint og sporty preg og du kan velge å vise stroppene litt ekstra med en åpen singlet. Foran er den stilren og slett i stoffet uten sømmer som lyser gjennom. Takket være påsydde skuminnlegg, og ikke uttagbare cuper som andre modeller har, føler du deg veldig trygg. Knepping på ryggen hadde gjort det lettere å få den på seg, men vi elsker effekten av den stramme passformen. 

Nike Deluxe Bra.jpg

Merke: Nike

Modell: Indy Shine Bra

Veiledende pris: 399 kroner

Finnes i fargene: og 

Størrelse: Finnes fra XS-XL og det er lett å finne en størrelse som passer. Men den går litt mot den mindre retningen, så velg en størrelse større dersom du står mellom to.  

Det største plusset: Følelsen! Det glinsete stoffet er silkemykt mot huden og gir et luksuriøst preg. Den er fint sydd og flatterende på kroppen.  

Det største minuset: Svette blir raskt synlig, så BH-en blir lett våt når du trener i den. Den er også veldig stram i starten og litt vanskelig å få på seg. 

Passer best til: Trening med lav til middels intensitet. 

Kort oppsummert:

Den lave utringningen foran og bak sammen med det glinsete stoffet gir denne sports-BH'en en festfølelse. Det er partytoppen i treningsgarderoben! Den er enkel samtidig som den er helt annerledes enn andre sports-BH'er. Innlegget gir, som en vanlig push up-BH, en løftende effekt og kan lage kløft. Du kan selvfølgelig ta ut innlegget dersom du ikke ønsker den effekten når du trener. Det er fint at det går an å ta de ut, ettersom de har en tendens til å krølle seg når du drar av deg toppen mellom treningsøktene. Selv om Nike beskriver den som light support, så synes vi at den faktisk fungerer til både burpees og hopping om du har liten til middels stor byste. Et tips er å velge din vanlige størrelse til tross for at den kan virke litt nett. Den blir mykere etter én til to ganger bruk og blir ikke like vanskelig å ta på seg. 

BLACC Stability.jpg

Merke: Blacc

Modell: Stability

Veiledende pris: 249 kroner

Finnes i fargene: , , og 

Størrelse: Ganske liten i omkretsen og stram på. Det kan være lurt å ta den største størrelsen dersom du står mellom to. 

Det største plusset: Veldig bra passform! Testpanelet liker den brede kanten under bysten som fører til at den sitter bedre og ikke glir rundt. Til og med krysset på baksiden gjør at den sitter godt fast.  

Det største minuset: For tykt stoff til veldig svett trening, du kommer altså til å bli litt varm i den. Modellen er litt vanskelig å få av seg når den er våt siden den er så stram.

Passer best til: Trening med middels intensitet. 

Kort oppsummert:

En deilig og anvendelig BH for deg som ikke tenker å kjøre med alt for høy intensitet. Det tykke stoffet blir nemlig litt varmt når du svetter skikkelig, men det fører også til at bysten holdes på plass. Designet er fint og takket være den påkledde følelsen kan du også bruke den som topp til en tights med høy midje. Om du, som deler av testpanelet, vil ha en svalere følelse kan du ta ut innleggene. Det gir også ekstra plass som er nødvendig ettersom modellen er ganske stram. Alt i alt en pålitelig sports-BH for deg med liten til middels stor byste. Pluss for det fine meshpartiet på ryggen!  

Nike Deluxe Bra.jpg

Merke: Nike

Modell: Deluxe

Veiledende pris: 399 kroner

Finnes i fargene: og 

Størrelse: Du kan trygt velge din vanlige størrelse, den sitter som et skudd.  

Det største plusset: Designet er fantastisk! Den minner litt om en crop top med det brede strikket sammen med velurdetaljer.  

Det største minuset: Fukttransporten er litt så som så. Stoffet er ganske tykt, men fortsatt bra takket være meshen på ryggen. 

Passer best til: All slags trening.

Kort oppsummert:

En ny favoritt i høstens fineste vinrøde farge. Den gir en ganske bra støtte og fungerer absolutt til trening med høy intensitet (kanskje ikke til lange løpeturer). Ettersom den minner litt om en crop top, så er den perfekt til en tights med høy midje når du trener eller skal på yogatimer. Logoen og stripene i velurliknende materiale fører til at BH-en virker mer påkledd og luksuriøs. Deluxe er virkelig et bra navn! Vi liker også meshpartiet på ryggen som ikke bare er fint: det holder deg sval dersom du svetter mye. En bra sports-BH som kommer til å bli anvendt flittig i høst. 

Adidas All Me 3 Stripes.jpg

Merke: Adidas

Modell: All me 3 stripes

Veiledende pris: 379 kroner

Finnes i fargene:

Størrelse: XS-XL og helt normal i størrelsen. Strammer ikke til men er litt utringet.

Det største plusset: A-mazing passform! Testpanelet ble overlykkelige da denne sports-BH'en kom på. Sitter som støpt og er dessuten kjempefin.

Det største minuset: Det er ingen minus, vi elsker den!

Passer best til: All slags trenings, også løping. 

Kort oppsummert:

Wow, hurra, yes! Denne brukervennlige sports-BH'en med uttagbare innlegg gulvet testpanelet med sitt minimalistiske design og fine passform. Myk, deilig og ventilerende ved svette treningsøkter. Strikker er akkurat passe, stramt uten å klemme til. Denne kommer vi til å bruke så ofte vi kan til den faller fra hverandre. Testpanelet liker spesielt godt at Adidas har gjort sports-BH'en smalere i partiet som ligger mellom skuldrene og over ryggen, samtidig som strikket er bredt under bysten. Det er behagelig og gir en litt ny look. 3 stripes er en perle som vi vil passe på å ha i treningsbagen fremover. 

Reebok Hero Brand Read.jpg

Merke: Reebok

Modell: Hero Brand Read

Veiledende pris: 449 kroner

Finnes i fargene: og

Størrelse: XS-XL og helt normal i størrelsen. Velg din vanlige størrelse. 

Det største plusset: Passformen. Den sitter perfekt! Ingen gnagsår eller forstyrrelser, vatteringen er myk og ryggen føles fri og bevegelig takket være designet.  

Det største minuset: Ganske varm. Materialet er tykt og det er skikkelig vattering, så under svette økter stiger temperaturen.   

Passer best til: Trening med middels til høy intensitet, men ikke de svetteste treningsøktene. 

Kort oppsummert:

Ser du etter en skikkelig deilig allround-BH? Da er dette et bra valg. Den sitter utrolig bra på og du føler deg trygg selv om du hopper eller trener med høy intensitet. Vatteringen er passe tykk, men sammen med det ordentlige stoffet blir det litt varmt om du svetter mye. Ikke noe du velger til bikramyoga med andre ord. Bryterryggen er derimot ganske smal og tildekt av mesh, så ryggen føles fri og luftig. Til HIIT-økter, gymtrening, Crossfit og løping er dette et trygt valg som gir bra støtte. Det rene designet og den fine ryggen gir ekstra pluss. 

Puma Puma Bra.jpg

Merke: Puma

Modell: Puma Bra 

Veiledende pris: 449 kroner

Finnes i fargene:

Størrelse: Finnes i størrelsene XS-XL og oppleves som litt stor. Hvis du ligger mellom to størrelser kan du velge den minste. 

Det største plusset: Deilig og luftig! Er veldig komfortabel selv om du svetter masse.

Det største minuset: Litt beskjeden støtte dersom du har større byste enn en C-cup, hvert fall til løping. Til trening med middels intensitet fungerer den derimot fint.  

Passer best til: Trening med middels intensitet. 

Kort oppsummert:

Puma vet hvordan man lager treningsklær som er kule og luksuriøse. Denne svarte sports-BH'en har en logo i gull på brystet og et litt annerledes design på ryggen som gir litt disco-vibber. Det liker vi! Den sitter dessuten ekstremt bra på og oppleves som et suverent valg for deg som svetter mye. Testere som ellers føler seg ganske våte etter en økt, synes denne ga en usedvanlig sval og herlig følelse. Støtten holder til både HIIT-timer og hinderbaneløp ifølge testpanelet, men du med C-cup eller mer bør kanskje satse på en annen når du skal løpe. 

Kari Traa Ness.jpg

Merke: Kari Traa

Modell: Ness

Veiledende pris: 349 kroner

Finnes i fargene: ,  og 

Størrelse: Elastisk og true to size. 

Det største plusset: Så utrolig deilig! Som å gli inn i en varm klem. 

Det største minuset: Et tykkere materiale og et lengre design gjør denne sports-BH'en mer til en crop top. Den holder ikke til løping og timer med mye hopping.

Passer best til: Trening med lav til middels intensitet. 

Kort oppsummert:

Myk og seamless-BH som faktisk holder til trening med middels intensitet dersom du har liten byste, selv om vi vil anbefale den til rolige timer. Materialet gjør den ekstra deilig mot kroppen og komforten er helt suveren. Strikket er bredt under bysten og skulderstroppene sitter behagelig uten å gnage. Denne kommer du til å ville bruke på yogatimen, på jobben og fredagskosen. Mmm! Derimot er det mer en crop top enn en sports-BH, og deler av testpanelet synes den "skjærer av" på en rar måte siden den slutter cirka fem centimeter over navlen. Ettersom den er ganske varm så er den perfekt nærmest kroppen på en kald høst- og vintertur eller sammen med en tynn singlet på treningen. Noen testpersoner opplevde at de uttagbare innleggene ikke var helt på linje med formen på brystene. Du må kanskje justere dem litt, men når de sitter korrekt har du en kjempefin og deilig sports-BH! 

SHOP HER:

LES MER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

Skins_Seamless
Mote & trender

Sjekk ut Skins seamless-sortiment!

akkurat nå
+H21448_eCommerce_Ready_To_Go_FW18_FW18_Ready_to_Go_PDP_All_Markets_PDP_LAM_0_DUA_DR.jpg
Mote & trender

Den nye kolleksjonen fra Adidas – inspirert av Stella McCartney

1 dag siden
driva
Mote & trender

Nå finnes det en sports-BH med ull

4 dager siden
NO-Header.jpg
Mote & trender

Vi tester Suuntos nye pulsklokke 9 G1

6 dager siden
7333102035858_001_2e676719d5c54b17bde97a923c88d51e.jpg
Mote & trender

15 farsdagsgaver

08 nov 2018
Nike RN Division3.png
Mote & trender

Kolleksjonen som redder vinterløpingen

08 nov 2018
Skärmavbild 2018-11-05 kl. 12.49.57.png
Mote & trender

Feminin mønsterfest hos Odd Molly Ski

07 nov 2018
NO_header_DAM.jpg
Mote & trender

TEST! 15 vinterjakker som takler kulden

07 nov 2018
NO-Header.jpg
Mote & trender

Stor test: Treningstrusene som har fått høyest score

04 nov 2018
alshammar
Mote & trender

Therese Alshammar tipser: Slik finner du den perfekte badedrakten

04 nov 2018
Overaller barn no
Mote & trender

Test av vinterens varmeste barnedresser

04 nov 2018
Skins_plagg
Mote & trender

Derfor skal du trene i kompresjonsplagg

01 nov 2018
shepherd tofflor 2018
Mote & trender

De deiligste tøflene kommer fra Shepherd

29 oct 2018
Header löpartights NO
Mote & trender

Best i test! 7 varme løpetights for ham

28 oct 2018
NO-Header-Nike-Shield.jpg
Mote & trender

Test! Så bra er Nikes nye vinterløpesko

28 oct 2018
5DS_2808.jpg
Mote & trender

Hvite nyheter hos Wyte Ski

27 oct 2018
Wyte jacka
Mote & trender

15 must-have plagg i høstens heteste farge

27 oct 2018
Header löpartights NO
Mote & trender

8 varme løpetights som er best i test

25 oct 2018
Nike Utility.png
Mote & trender

Sesongens løping sikrer du med nyheten Nike Shield

24 oct 2018
191887847052_001_3ca66df5cfe642be910025476889d196.jpg
Mote & trender

Derfor er Nike Tanjun verdens mest populære sneakers

23 oct 2018
BB NO Header
Mote & trender

3 treningstights fra Better Bodies som er best i test

21 oct 2018
Peak_2018. 13.27.20.png
Mote & trender

Derfor skal du satse på polstrede skiklær i bakken

20 oct 2018
Frost DH G58685077 - W Frost DH G58685087.jpg
Mote & trender

Personlig og fargerikt i sesongens skimote

20 oct 2018
Timberland
Mote & trender

Test! Så bra er de omtalte 6-inch Premium fra Timberland

20 oct 2018
NO-Header-HERR.jpg
Mote & trender

Test! Våre 7 beste terrengsko for ham

18 oct 2018
Sportswear herr
Mote & trender

Fargerikt og oversized for menn i høst

17 oct 2018
NO-Header-DAM.jpg
Mote & trender

Her er terrengskoene som er best i test

17 oct 2018
4_HH_banner_490x330.jpg
Mote & trender

Derfor er Helly Hansen Lifa sesongens sikreste kjøp

16 oct 2018
NO_header.jpg
Mote & trender

Stor test av 10 superundertøy i syntet

16 oct 2018
Wyte
Mote & trender

Hold føttene varme med Wyte

15 oct 2018
NO_header.jpg
Mote & trender

TEST! 12 varme ullundertøy

14 oct 2018
Skärmavbild 2018-10-12 kl. 10.36.59.png
Mote & trender

Den nye kolleksjonen fra Wyte er her

13 oct 2018
kari traa
Mote & trender

Den ukjente historien bak ullundertøyet Rose fra Kari Traa

11 oct 2018
7325600089051_001_48006d956c26456190d15aa8cd8561de.jpg
Mote & trender

12 fluffy teddygensere

11 oct 2018
Russell Athletic
Mote & trender

Høstens fineste hoodies kommer fra Russell Athletic

11 oct 2018
ida b olsson
Mote & trender

Kle deg riktig når du skal gå eller løpe i kula

11 oct 2018
Reflexplagg löpning
Mote & trender

14 refleksplagg for høstløping

10 oct 2018
wyte_jackor_2018.png
Mote & trender

Herrejakkene du ikke vil gå glipp av i høst

09 oct 2018
HO18_STYLEGUIDE_NWMN_NATURAL_INSPIRATION_BLennox_0607.jpg
Mote & trender

Luksuriøs naturlighet i Nike Terra Perma

09 oct 2018
J. lindeberg
Mote & trender

J. Lindeberg - nyhet på Sportamore!

08 oct 2018
more news
Skins_Seamless

Sjekk ut Skins seamless-sortiment!

Visste du at kompresjonsmerket Skins også tilbyr treningsklær i seamless-teknologi? Plaggene er myke, komfortable og perfekte for trening med lav intensitet.

Mote & trender
+H21448_eCommerce_Ready_To_Go_FW18_FW18_Ready_to_Go_PDP_All_Markets_PDP_LAM_0_DUA_DR.jpg

Den nye kolleksjonen fra Adidas – inspirert av Stella McCartney

Adidas har hatt et langt samarbeid med designeren Stella McCartney, noe som feires med den nye kolleksjonen Statement. Sjekk ut de fine plaggene her.

Mote & trender
driva

Nå finnes det en sports-BH med ull

Om du liker superundertøy i ull kommer du til å elske den nye sports-BH'en, Driva, fra Kari Traa. Støtte med merinoull!

Mote & trender
NO-Header.jpg

Vi tester Suuntos nye pulsklokke 9 G1

Med en batteritid på opptil 120 timer og nye, spennende funksjoner er Suunto 9 G1 en pulsklokke man forelsker seg i. Testpanelet vårt vet hva som er best med Suuntos nyeste tilskudd.

Mote & trender
7333102035858_001_2e676719d5c54b17bde97a923c88d51e.jpg

15 farsdagsgaver

Du har vel ikke glemt at det er farsdag på søndag? Her er 15 gaver alle pappaer blir glade for.

Mote & trender
Nike RN Division3.png

Kolleksjonen som redder vinterløpingen

Se her alle løpere! Hvis du vil fortsette å løpe utendørs når temperaturen kryper nedover og gatene tildekkes av sludd, da er Nikes nye løpekolleksjon Running Utility sesongens must.

Mote & trender
Skärmavbild 2018-11-05 kl. 12.49.57.png

Feminin mønsterfest hos Odd Molly Ski

Liker du feminine skiklær med mønster som skiller seg ut? Da er Odd Mollys vinterkolleksjon noe for deg.

Mote & trender
NO_header_DAM.jpg

TEST! 15 vinterjakker som takler kulden

En varm vinterjakke er et must på denne tiden av året. Den kan gjerne være deilig, varm og fin på en og samme tid. Vi har testet 15 varme modeller for dame og herre som takler en skikkelig kald vinter.

Mote & trender
NO-Header.jpg

Stor test: Treningstrusene som har fått høyest score

Bomull er utelukket, men foretrekker du å trene i funksjonsmateriale eller merinoull? Vi har testet det beste fra begge verdener for å se hvilke treningstruser som er best.

Mote & trender
alshammar

Therese Alshammar tipser: Slik finner du den perfekte badedrakten

Arenas nye serie, Bodylift, er utviklet av ingen andre enn Therese Alshammar. Her gir hun sine beste tips til du skal kjøpe ny badedrakt – og hvordan du tar svømmingen til et nytt nivå.

Mote & trender
Overaller barn no

Test av vinterens varmeste barnedresser

Årets viktigste innkjøp til de minste i familien er definitivt vinterdressen. Vi har testet sesongens mest populære modeller for å se om de tåler aking og snøballkrig.

Mote & trender
Skins_plagg

Derfor skal du trene i kompresjonsplagg

Er du nysgjerrig på treningsklær med kompresjon, men er usikker på hva de egentlig er bra for? Her er alt du behøver å vite.

Mote & trender
shepherd tofflor 2018

De deiligste tøflene kommer fra Shepherd

Svensk design, naturlig håndverk og god varme. Noen deilige tøfler er et must på høsten og vinteren – våre favoritter kommer fra Shepherd.

Mote & trender
Header löpartights NO

Best i test! 7 varme løpetights for ham

For kaldt til å løpe ute? Med en fôret tights blir det deiligere og smidigere å løpe i kulda, og du slipper dessuten to lag med bukser. Her er løpetightsen som er best i test!

Mote & trender
NO-Header-Nike-Shield.jpg

Test! Så bra er Nikes nye vinterløpesko

I Nike Utility Shield Collection har noen av de mest populære løpeskoene blitt tilpasset høst- og vintervær. Slik oppleves Shield-versjonene av Pegasus 35 og Odyssey React.

Mote & trender