NO-Header.jpg

Best i test! Sports-BH'er 2018

Har du en mengde utvaskede sports-BH'er hjemme som du fortsatt trener i? Ikke gjør det! Bestill heller noen av sesongens nyheter. 

I denne testen har våre eminente produkttestere svettet i ti sports-BH'er med lett til middels høy støtte fra noen av våre største merker. Noen av dem kan også anvendes av deg med relativt stor byste, men dersom du ser etter sports-BH'er med maksimal støtte bør du lese testen vår av dem

Kari Traa Var.jpg

Merke: Kari Traa

Modell: Var

Veiledende pris: 299 kroner

Finnes i fargene: , og 

Størrelse: Ettersom størrelseintervallet er XS-XL og BH-en savner cuper, så er det lett å finne en størrelse som passer. Ta din vanlige størrelse, den sitter akkurat som den skal.  

Det største plusset: En fryd for øyet! Utenom at modellen i seg selv er så fin, så er mønsteret helt fantastisk. Hvem elsker vel ikke ting som minner om is med strøssel? I tillegg fint med meshpartiet på ryggen. 

Det største minuset: Absorberingen av fuktighet er ikke på topp. Dersom du går på en svett time er BH-en fuktig ganske lang tid etter treningen. 

Passer best til: Yoga, pilates og annen trening med lav intensitet.  

Kort oppsummert:

Denne modellen er en klassisk sports-BH med lett støtte, perfekt for trening uten for mye hopping og svette. Så lenge du ikke har alt for stor byste klarer denne burpees, men ikke noe du tar på deg når du skal på løpetur. Den sitter behagelig uten noe som gnager eller skjærer inn, dessuten med et solid strikk under bysten som både er fint og gir ekstra bra komfort. Det som gjør VAR til en vinner er designet – den er så søt! Du blir glad av å trene i denne myke fargekaramellen med tynne, justerbare stropper. Vi liker også at innlegget av skum kan tas ut for en friere og mer kroppsnær følelse. 

Adidas Alphaskin.jpg

Merke: Adidas

Modell: Alphaskin Support Bra LG

Veiledende pris: 379 kroner

Finnes i fargene:

Størrelse: Denne modellen har ingen cuper, men i likhet med størrelsesguiden går det fremre partiet ved bysten heller mot den større retningen. 

Det største plusset: Sitter som en drøm! Passformen er suveren, sitter kjempebra rundt midjen og rundt bysten. Spesielt til å være en sports-BH uten cuper.  

Det største minuset: Litt for utringet for noen av testpersonene og passer ikke til løping dersom du har en D-cup, men ellers helt uten noen minus!  

Passer best til: Trening med middels til høy intensitet. 

Kort oppsummert:

Det er vanskelig å finne noen minus når en sports-BH er så fin og deilig som denne. Den er myk, lett og deilig samtidig som den gir en pålitelig støtte. Kompresjonen klemmer brystene på en behagelig måte og materialet holder også ved svette økter. Du vil ta på deg denne her både fordi komforten er fantastisk og fordi den er veldig fin i designet. En bryterrygg kan ofte ødelegge støtten hvis du har litt større byste, men til og med testpersoner med stor byste synes at denne modellen overgår forventningene. Testpanelet gir en stor applaus til en av høstens beste sports-BH'er, som dessuten har en god pris. Takk, Adidas! 

Under Armour Vanish Mid Print.jpg

Merke: Under Armour

Modell: Vanish Mid Print

Veiledende pris: 649 kroner

Finnes i fargene:

Størrelse: Normal i størrelsen, så velg din vanlige størrelse.

Det største plusset: Her snakker vi stabilitet! BH-en dekker hele bysten og gir en trygg følelse av at alt holder seg på plass. 

Det største minuset: Ettersom den er så stabil kan den virke litt trang når du tar den på deg, så det hadde ikke skadet med knepping på ryggen.

Passer best til: Trening med middels til høy intensitet. 

Kort oppsummert:

Passformen er outstanding. Den former seg perfekt rundt bysten og rundt kroppen, og designet på ryggen gir god mobilitet rundt skuldrene. Ser skreddersydd ut! Designet er enkelt men absolutt ikke kjedelig. Stroppene som krysses på ryggen gir et fint og sporty preg og du kan velge å vise stroppene litt ekstra med en åpen singlet. Foran er den stilren og slett i stoffet uten sømmer som lyser gjennom. Takket være påsydde skuminnlegg, og ikke uttagbare cuper som andre modeller har, føler du deg veldig trygg. Knepping på ryggen hadde gjort det lettere å få den på seg, men vi elsker effekten av den stramme passformen. 

Nike Deluxe Bra.jpg

Merke: Nike

Modell: Indy Shine Bra

Veiledende pris: 399 kroner

Finnes i fargene: og 

Størrelse: Finnes fra XS-XL og det er lett å finne en størrelse som passer. Men den går litt mot den mindre retningen, så velg en størrelse større dersom du står mellom to.  

Det største plusset: Følelsen! Det glinsete stoffet er silkemykt mot huden og gir et luksuriøst preg. Den er fint sydd og flatterende på kroppen.  

Det største minuset: Svette blir raskt synlig, så BH-en blir lett våt når du trener i den. Den er også veldig stram i starten og litt vanskelig å få på seg. 

Passer best til: Trening med lav til middels intensitet. 

Kort oppsummert:

Den lave utringningen foran og bak sammen med det glinsete stoffet gir denne sports-BH'en en festfølelse. Det er partytoppen i treningsgarderoben! Den er enkel samtidig som den er helt annerledes enn andre sports-BH'er. Innlegget gir, som en vanlig push up-BH, en løftende effekt og kan lage kløft. Du kan selvfølgelig ta ut innlegget dersom du ikke ønsker den effekten når du trener. Det er fint at det går an å ta de ut, ettersom de har en tendens til å krølle seg når du drar av deg toppen mellom treningsøktene. Selv om Nike beskriver den som light support, så synes vi at den faktisk fungerer til både burpees og hopping om du har liten til middels stor byste. Et tips er å velge din vanlige størrelse til tross for at den kan virke litt nett. Den blir mykere etter én til to ganger bruk og blir ikke like vanskelig å ta på seg. 

BLACC Stability.jpg

Merke: Blacc

Modell: Stability

Veiledende pris: 249 kroner

Finnes i fargene: , , og 

Størrelse: Ganske liten i omkretsen og stram på. Det kan være lurt å ta den største størrelsen dersom du står mellom to. 

Det største plusset: Veldig bra passform! Testpanelet liker den brede kanten under bysten som fører til at den sitter bedre og ikke glir rundt. Til og med krysset på baksiden gjør at den sitter godt fast.  

Det største minuset: For tykt stoff til veldig svett trening, du kommer altså til å bli litt varm i den. Modellen er litt vanskelig å få av seg når den er våt siden den er så stram.

Passer best til: Trening med middels intensitet. 

Kort oppsummert:

En deilig og anvendelig BH for deg som ikke tenker å kjøre med alt for høy intensitet. Det tykke stoffet blir nemlig litt varmt når du svetter skikkelig, men det fører også til at bysten holdes på plass. Designet er fint og takket være den påkledde følelsen kan du også bruke den som topp til en tights med høy midje. Om du, som deler av testpanelet, vil ha en svalere følelse kan du ta ut innleggene. Det gir også ekstra plass som er nødvendig ettersom modellen er ganske stram. Alt i alt en pålitelig sports-BH for deg med liten til middels stor byste. Pluss for det fine meshpartiet på ryggen!  

Nike Deluxe Bra.jpg

Merke: Nike

Modell: Deluxe

Veiledende pris: 399 kroner

Finnes i fargene: og 

Størrelse: Du kan trygt velge din vanlige størrelse, den sitter som et skudd.  

Det største plusset: Designet er fantastisk! Den minner litt om en crop top med det brede strikket sammen med velurdetaljer.  

Det største minuset: Fukttransporten er litt så som så. Stoffet er ganske tykt, men fortsatt bra takket være meshen på ryggen. 

Passer best til: All slags trening.

Kort oppsummert:

En ny favoritt i høstens fineste vinrøde farge. Den gir en ganske bra støtte og fungerer absolutt til trening med høy intensitet (kanskje ikke til lange løpeturer). Ettersom den minner litt om en crop top, så er den perfekt til en tights med høy midje når du trener eller skal på yogatimer. Logoen og stripene i velurliknende materiale fører til at BH-en virker mer påkledd og luksuriøs. Deluxe er virkelig et bra navn! Vi liker også meshpartiet på ryggen som ikke bare er fint: det holder deg sval dersom du svetter mye. En bra sports-BH som kommer til å bli anvendt flittig i høst. 

Adidas All Me 3 Stripes.jpg

Merke: Adidas

Modell: All me 3 stripes

Veiledende pris: 379 kroner

Finnes i fargene:

Størrelse: XS-XL og helt normal i størrelsen. Strammer ikke til men er litt utringet.

Det største plusset: A-mazing passform! Testpanelet ble overlykkelige da denne sports-BH'en kom på. Sitter som støpt og er dessuten kjempefin.

Det største minuset: Det er ingen minus, vi elsker den!

Passer best til: All slags trenings, også løping. 

Kort oppsummert:

Wow, hurra, yes! Denne brukervennlige sports-BH'en med uttagbare innlegg gulvet testpanelet med sitt minimalistiske design og fine passform. Myk, deilig og ventilerende ved svette treningsøkter. Strikker er akkurat passe, stramt uten å klemme til. Denne kommer vi til å bruke så ofte vi kan til den faller fra hverandre. Testpanelet liker spesielt godt at Adidas har gjort sports-BH'en smalere i partiet som ligger mellom skuldrene og over ryggen, samtidig som strikket er bredt under bysten. Det er behagelig og gir en litt ny look. 3 stripes er en perle som vi vil passe på å ha i treningsbagen fremover. 

Reebok Hero Brand Read.jpg

Merke: Reebok

Modell: Hero Brand Read

Veiledende pris: 449 kroner

Finnes i fargene: og

Størrelse: XS-XL og helt normal i størrelsen. Velg din vanlige størrelse. 

Det største plusset: Passformen. Den sitter perfekt! Ingen gnagsår eller forstyrrelser, vatteringen er myk og ryggen føles fri og bevegelig takket være designet.  

Det største minuset: Ganske varm. Materialet er tykt og det er skikkelig vattering, så under svette økter stiger temperaturen.   

Passer best til: Trening med middels til høy intensitet, men ikke de svetteste treningsøktene. 

Kort oppsummert:

Ser du etter en skikkelig deilig allround-BH? Da er dette et bra valg. Den sitter utrolig bra på og du føler deg trygg selv om du hopper eller trener med høy intensitet. Vatteringen er passe tykk, men sammen med det ordentlige stoffet blir det litt varmt om du svetter mye. Ikke noe du velger til bikramyoga med andre ord. Bryterryggen er derimot ganske smal og tildekt av mesh, så ryggen føles fri og luftig. Til HIIT-økter, gymtrening, Crossfit og løping er dette et trygt valg som gir bra støtte. Det rene designet og den fine ryggen gir ekstra pluss. 

Puma Puma Bra.jpg

Merke: Puma

Modell: Puma Bra 

Veiledende pris: 449 kroner

Finnes i fargene:

Størrelse: Finnes i størrelsene XS-XL og oppleves som litt stor. Hvis du ligger mellom to størrelser kan du velge den minste. 

Det største plusset: Deilig og luftig! Er veldig komfortabel selv om du svetter masse.

Det største minuset: Litt beskjeden støtte dersom du har større byste enn en C-cup, hvert fall til løping. Til trening med middels intensitet fungerer den derimot fint.  

Passer best til: Trening med middels intensitet. 

Kort oppsummert:

Puma vet hvordan man lager treningsklær som er kule og luksuriøse. Denne svarte sports-BH'en har en logo i gull på brystet og et litt annerledes design på ryggen som gir litt disco-vibber. Det liker vi! Den sitter dessuten ekstremt bra på og oppleves som et suverent valg for deg som svetter mye. Testere som ellers føler seg ganske våte etter en økt, synes denne ga en usedvanlig sval og herlig følelse. Støtten holder til både HIIT-timer og hinderbaneløp ifølge testpanelet, men du med C-cup eller mer bør kanskje satse på en annen når du skal løpe. 

Kari Traa Ness.jpg

Merke: Kari Traa

Modell: Ness

Veiledende pris: 349 kroner

Finnes i fargene: ,  og 

Størrelse: Elastisk og true to size. 

Det største plusset: Så utrolig deilig! Som å gli inn i en varm klem. 

Det største minuset: Et tykkere materiale og et lengre design gjør denne sports-BH'en mer til en crop top. Den holder ikke til løping og timer med mye hopping.

Passer best til: Trening med lav til middels intensitet. 

Kort oppsummert:

Myk og seamless-BH som faktisk holder til trening med middels intensitet dersom du har liten byste, selv om vi vil anbefale den til rolige timer. Materialet gjør den ekstra deilig mot kroppen og komforten er helt suveren. Strikket er bredt under bysten og skulderstroppene sitter behagelig uten å gnage. Denne kommer du til å ville bruke på yogatimen, på jobben og fredagskosen. Mmm! Derimot er det mer en crop top enn en sports-BH, og deler av testpanelet synes den "skjærer av" på en rar måte siden den slutter cirka fem centimeter over navlen. Ettersom den er ganske varm så er den perfekt nærmest kroppen på en kald høst- og vintertur eller sammen med en tynn singlet på treningen. Noen testpersoner opplevde at de uttagbare innleggene ikke var helt på linje med formen på brystene. Du må kanskje justere dem litt, men når de sitter korrekt har du en kjempefin og deilig sports-BH! 

SHOP HER:

LES MER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

Nike Free 5.0
Mote & trender

TEST: Slik føles de nye Nike Free Run 5.0

21 timer siden
Test
Mote & trender

Test: De 5 beste gummistøvlene til barn

21 timer siden
BLACC running
Mote & trender

Sesongens løpenyheter fra Blacc 2019

1 dag siden
Haglöfs
Mote & trender

Softshell eller skalljakke – hva er forskjellen?

3 dager siden
Hoka One One header
Mote & trender

Nyhetene du kommer til å elske fra Hoka One One

4 dager siden
Kari Traa duffelbag
Mote & trender

Duffelbag – sesongens mest trendy bag

4 dager siden
Löparskor dam 2019
Mote & trender

Test! De beste løpeskoene til henne 2019

17 apr 2019
Header-HERR-2.jpg
Mote & trender

Test! De beste løpeskoene til ham 2019

17 apr 2019
Elvine
Mote & trender

Her er vårens jakketrender for ham

16 apr 2019
Asics löparskor
Mote & trender

Si hei til de pastellfargede løpeskoene fra Asics

15 apr 2019
Kari Traa
Mote & trender

Her er tre vårlige jakketrender for henne

15 apr 2019
Adidas Primeknit
Mote & trender

Nå er de nye, sømløse treningsklærne fra Adidas her!

11 apr 2019
Adidas sneakers
Mote & trender

Vårens sneakerstrender fra Adidas

10 apr 2019
TESTBILD
Mote & trender

PT-en tester: Så bra er de trendy treningsklærne

09 apr 2019
726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg
Mote & trender

Sesongens survival kit for ham

06 apr 2019
5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg
Mote & trender

8 vårfavoritter du IKKE vil gå glipp av

06 apr 2019
New Balance löparskor
Mote & trender

Hva er forskjellen mellom løpeskoene fra New Balance?

06 apr 2019
Nike Free
Mote & trender

De nye Nike Free gjør løpesteget ditt enda mer fleksibelt

04 apr 2019
Adidas UB19
Mote & trender

Derfor trenger du flere par løpesko

03 apr 2019
Cykelbyxor
Mote & trender

TEST! Sykkelshorts til ham og henne

03 apr 2019
Löpartights test
Mote & trender

Vi tester sesongens løpetights til ham

01 apr 2019
Header-dam-löpartights.jpg
Mote & trender

5 løpetight til henne som er best i test

01 apr 2019
Wyte
Mote & trender

Her er årets bademote 2019

30 mar 2019
Löparskor
Mote & trender

Mid season sale – her er de 7 beste løpeskoene til ham

29 mar 2019
Knyta sneakers
Mote & trender

Video: Et par sneakers – flere stiler

29 mar 2019
Löparskor
Mote & trender

7 fargerike løpesko du finner på Mid Season Sale

29 mar 2019
Plock tights dam
Mote & trender

Vårtrend! Mesh tights tar over markedet

27 mar 2019
Herrmode - Invig våren med ny jacka
Mote & trender

Vi ønsker våren velkommen i 8 treningsjakker

27 mar 2019
Header.png
Mote & trender

Sesongens skalljakker som er best i test

26 mar 2019
Regnställ
Mote & trender

TEST: Vårens regntøy til barna

26 mar 2019
salomon
Mote & trender

Test av Salomon Speedcross 5

22 mar 2019
Nike Axis
Mote & trender

Derfor er Nike Air Max så hypet

21 mar 2019
Tommy Sport
Mote & trender

Trendspaning! 8 funksjonelle vindjakker

20 mar 2019
Löparjackor
Mote & trender

Test: De beste løpejakkene til ham våren 2019

19 mar 2019
Saucony Triumph Iso 5
Mote & trender

Slik velger du riktige løpesko i 2019

18 mar 2019
Header.png
Mote & trender

Vårens STORE TEST av sports-BH'er

18 mar 2019
Adidas miljöarbete
Mote & trender

Adidas fortsetter å tenke klimasmart

16 mar 2019
Löparjackor Test
Mote & trender

TEST! Vårens beste løpejakker til henne

15 mar 2019
Reebok Forever Floatride Energy
Mote & trender

Nå er de nye løpeskoene Forever Floatride Energy fra Reebok her

13 mar 2019
Grym_Evo_W_I4A9550.jpg
Mote & trender

Alt du vil vite om Grym Evo, den nye skalljakken fra Haglöfs

11 mar 2019
more news
Nike Free 5.0

TEST: Slik føles de nye Nike Free Run 5.0

Løpesesongen er her og det er også den nye Nike Free! Testpanelet vårt har fått prøve skomodellen som skal gjøre en forskjell hvis du vil utfordre løpesteget ditt.

Mote & trender
Test

Test: De 5 beste gummistøvlene til barn

Vår og regn hører sammen. Du må derfor tenke på at barnet ditt trenger noen gode gummistøvler. Her har vi samlet 5 fine gummistøvler, som alle gjør det mulig for barna å plaske i vanndammer.

Mote & trender
BLACC running

Sesongens løpenyheter fra Blacc 2019

Endelig! Blacc lanserer nye løpeklær i sesongens farger. Her er årets nyheter.

Mote & trender
Haglöfs

Softshell eller skalljakke – hva er forskjellen?

Er en softshelljakke det samme som en skalljakke? Det er på tide å finne ut hva som er forskjellen mellom de to typene.

Mote & trender
Hoka One One header

Nyhetene du kommer til å elske fra Hoka One One

Minimalistiske løpesko? Nei takk! Hoka One One har gjort suksess med sin overdimensjonerte mellomsåle og uslåelige demping. Her er nyhetene som triller inn på Sportamore denne våren.

Mote & trender
Kari Traa duffelbag

Duffelbag – sesongens mest trendy bag

Vanntett, lett å pakke og komfortabel på. Duffelbagen er ofte en undervurdert godbit som er helt perfekt til korte helgeturer.

Mote & trender
Löparskor dam 2019

Test! De beste løpeskoene til henne 2019

Grusen på gatene er borte og det kan bare bety en ting – det er på tide å innvie et par nye løpesko. Her er damemodellene som er best i test denne sesongen!

Mote & trender
Header-HERR-2.jpg

Test! De beste løpeskoene til ham 2019

Press din personlige rekord med nye løpesko! Her er sesongens herremodeller som er best i test.

Mote & trender
Elvine

Her er vårens jakketrender for ham

Bomberjakke, grønt eller ryddig – hvilken jakketrend skal du satse på denne våren? Her har vi listet opp de tre viktigste trendene å holde styr på!

Mote & trender
Asics löparskor

Si hei til de pastellfargede løpeskoene fra Asics

Når påsken står for tur er det beleilig at Asics lanserer nye farger på deres to mest populære løpesko; Gel-Nimbus 21 og Dynaflyte 3. Her er alt du bør vite om skoene!

Mote & trender
Kari Traa

Her er tre vårlige jakketrender for henne

Det er på tide å finne frem den tynne jakken for et fint antrekk i byen. Her har vi listet opp tre hotte trender denne våren. Kombiner friluftsliv med fashion!

Mote & trender
Adidas Primeknit

Nå er de nye, sømløse treningsklærne fra Adidas her!

Ingenting er bedre enn å rusle rundt i treningsklær som sitter som støpt på kroppen. Nå lanserer Adidas sin nye Primeknit-kolleksjon, og vi elsker den allerede!

Mote & trender
Adidas sneakers

Vårens sneakerstrender fra Adidas

Snart er våren her og vi lengter etter sol, varme og nye sneakers. Her er tre av de største skotrendene fra Adidas som vi mer enn gjerne har på føttene.

Mote & trender
TESTBILD

PT-en tester: Så bra er de trendy treningsklærne

All ære til fashion, men hvor squatvennlige er egentlig de trendy treningsklærne fra motemerkene? Treningsprofilen Sara Wiss har testet tre fine outfit for å se hvor bra de er.

Mote & trender
726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg

Sesongens survival kit for ham

Hva trenger du egentlig for at dette skal bli din beste vår noensinne? Vi har satt sammen det ultimate utstyret du trenger til forsommerens eventyr.

Mote & trender