NO_header.jpg

Best i test! Sports-BH med mye støtte

En sports-BH er definitivt den viktigste brikken i treningsgarderoben. Maksimal støtte, vatterte skulderstropper og en passende passform er alfa og omega. Her er ni modeller som holder bysten på plass!

En sports-BH er kanskje det absolutt viktigste treningsplagget for kvinner. Uten støtte kan man ikke gi hundre prosent når man løper, utfører crossfit eller spiller fotball. Pass derfor på at du er utstyrt med riktig modell, slik at du kan trene uten hindringer. Det første du kan gjøre i søken etter den perfekte sports-BH'en, er å tenke på hvilken aktivitet du skal anvende BH-en til. Jo flere momenter med hopping, desto viktigere er det med god støtte. 

– Jeg vil anbefale alle å tilpasse sports-BH'en etter aktivitet, og ikke bare ha den samme modellen til alt. Det er så mye mer behagelig med en myk sports-BH til yoga, hvor du for eksempel ikke har knepping i ryggen. Når du løper er det derimot viktig å ha en mer stabil variant som gjerne kan være justerbar når det gjelder omkrets og skulderstropper, sier Linnea Bengtzing, markedsansvarlig på Kari Traa i Sverige.  

Størrelsen på en sports-BH oppgis noen ganger som XS-XL, i stedet for mer spesifikt med omkrets og cup-størrelse. En sports-BH skal dekke hele brystet for at modellen skal kunne gi optimal støtte. Derfor kan to personer som bruker den samme størrelsen på topper, ha ulike størrelser på en sports-BH. 

– Hun med liten byste må kanskje gå ned en størrelse, mens hun med en stor byste må gå opp. Det er med andre ord kjempeviktig at du prøver deg frem!

På markedet finnes det mengder av modeller som er skapt for ulike treningsformer. En tommelregel for deg som har en stor byste og vil ha en modell som holder brystene på plass, er å lete etter en sports-BH med separate cuper. Det resulterer i en større mengde med støtte, i motsetning til modeller uten. Det er også viktig at du kan justere både omkretsen og skulderstroppene, siden du kan tilpasse modellen nøyaktig etter hvordan kroppen din ser ut. 

– Vatteringen i cupene er derimot en smaksak. Modeller med medium til mye støtte har ofte kompresjonsstoff, noe som flater ut brystene litt. Det fungerer veldig bra for å holde brystene på plass, men det er ikke alle som liker når brystene blir sammenklemte. Da vil jeg anbefale en vattert variant.  

Til den med stor byste

NO_SWEMARK.jpgTest av:  

Veiledende pris: 489 kroner. 

Størrelse: B-F, 75-95.

Justerbare stropper: Ja.

Passform: Normal omkrets og cuper som i tillegg kan justeres etter ønske.

Støtte: BH-en er ikke vattert men har et dobbelt stoff som, sammen med de justerbare stroppene og omkretsen, resulterer i veldig mye støtte.

Fukttransport: Stoffet blir vått når du utfører en økt med høy intensitet. Det positive er at det hverken er synlig, merkes eller gjør materialet tyngre.

Komfort: De brede og vatterte skulderstroppene sørger for at trykkflaten på skuldrene blir bredere enn vanlige BH-stropper, noe testpanelet likte godt. Alt i alt sitter BH-en veldig komfortabelt på kroppen.

Design: Designet splitter testpanelet. Det smeller ingen fyrverkerier rundt BH-en, men den er absolutt ikke mot den stygge retningen. Stilren og fin rosa tone. Den er perfekt å ha under en singlet med dyp rygg.

Kommentar: Takket være kneppingen bak og justerbare stropper, behøver du aldri å bekymre deg for at du ikke skal få av sports-BH'en etter en svett treningsøkt. Denne modellen er som skapt for deg med en stor byste og stabiliserer brystene på en komfortabel måte. Størrelsene er veldig true to size, bare sørg for at du strammer til skulderstroppene skikkelig så de ikke glir ned når du trener. Du kan også justere stroppene så de krysses over ryggen, om du foretrekker det. Minuset med modellen? Stoffet suger opp svetten fra kroppen og blir vått, men det er ingenting som forstyrrer treningen. Det beste med modellen? BH-en gir såpass mye støtte at den fungerer til både styrketrening og løping! 

Til gym-nerden 

NO_BB.jpgTest av:

Veiledende pris: 349 kroner. 

Størrelse: S-L. 

Justerbare stropper: Nei.

Passform: En smule liten i størrelsen, så modellen kan være litt vrien å få på seg, siden den ikke har noen justerbare stropper eller knapper. 

Støtte: BH-en har hverken vattering eller tilpassede cuper, men gir fortsatt middels mengde med støtte takket være den stramme passformen og det stretchy materialet i polyester og elastan.

Fukttransport: Det er ikke den beste fukttransporten du har opplevd. Du kommer til å merke det hvis du tar skikkelig i. Ved tyngre styrkeøkter, uten mye intensive deler, fungerer den bedre. 

Komfort: Vel på plass og med riktig størrelse sitter den veldig bra på! Det stretchy materialet er deilig mot huden og følger kroppens bevegelser. 

Design: Fargen og snittet får toppscore! Bowery er veldig fin! Match gjerne med Better Bodies tights i den samme grønne kuløren for en optimal gymlook. 

Kommentar: Enkel og fin sports-BH som er litt lengre i modellen og minner på den måten om en crop top, som du fint kan matche med en høy tights. Medium støtte passer perfekt for deg med liten til middels stor byste ved styrketrening og gruppetrening. Ved løping og HIIT-økter med mye hopping, bør du velge en modell som tilbyr mer støtte. På minussiden havner pusteevnen, som dessverre ikke holder kroppen helt tørr. På plussiden har du designet som får full pott. En populær modell om øyet (og lommeboka) kan få velge! 

Lett å ta av og på 

NO_StayInPLace.jpgTest av:

Veiledende pris: 509 kroner. 

Størrelse: XS-XL. 

Justerbare stropper: Nei.

Passform: Normal i størrelsen med en stram omkrets. Smidig å ta av og på siden glidelåsen foran går hele veien ned, slik at du ikke behøver å dra BH-en over hodet etter treningsøkten. 

Støtte: Modellen har ingen vattering, men takket være det tykke stoffet og den stramme passformen får du fortsatt veldig mye støtte.

Fukttransport: God fukttransport som ventilerer bort svetten fra kroppen på en effektiv måte.

Komfort: Materialet er veldig mykt mot kroppen og BH-en sitter som et skudd uavhengig av hopping og bevegelser. I og med at modellen ikke har vattering, kan den stramme passformen flate ut bysten litt. Det føles derimot bedre enn det ser ut. 

Design: Delte meninger. Grått og svart er en fantastisk kombinasjon. Innovativt med glidelåsen, men den falt ikke i smak hos alle i testpanelet.

Kommentar: En sports-BH med glidelås er et sjeldent syn, men funksjonen splitter testpanelet. Noen mener den er i veien og er ubehagelig når man svetter, selv om glidelåsen aldri berører huden. Andre liker glidelåsen og liker designet samt funksjonen veldig mye. Med den tilpassede passformen på minussiden og den gode fukttransporten og den høye mengden med støtte på plussiden, er dette en gitt modell for deg som vil ha middels til mye støtte men ikke liker cuper. Denne modellen passer like bra til styrketrening som til løping.

Ultimat støtte

NO_SHOCK.jpgTest av:  

Veiledende pris: 599 kroner. 

Størrelse: A-F, 65-85. 

Justerbare stropper: Ja.

Passform: Liten i både cuper og omkrets, så velg en størrelse større. Både skulderstroppene og omkretsen er derimot justerbare for en skreddersydd passform.

Støtte: Veldig stor mengde med støtte! Brystene holdes på plass uten at modellen sitter for hardt eller ubehagelig på. 

Fukttransport: Uansett hvor mye du svetter, så suger materialet det opp uten at den blir tyngre. 

Komfort: Passe mengde med vattering for at BH-en fortsatt skal være komfortabel på. Takket være den øvre spennen på ryggen, så behøver du aldri å "rette til" BH-en eller dra opp skulderstroppene – modellen sitter der den skal under hele treningsøkten.  

Design: Den lille sorte som fungerer til alt. Ingenting skiller seg ut, det er heller en stilren og klassisk modell.

Kommentar: Din nye beste venn under økter med høy intensitet er her for å bli! Støtten er det absolutt beste med Ultimate Run Bra Padded og, som navnet antyder, først og fremst er utformet for løping. Siden både omkretsen og cupene kan oppleves som litt små, kan du gå opp en størrelse på begge deler for optimal passform. BH-en sitter ekstremt stabilt på kroppen og holder seg på plass, uansett hopping og løping. Den øverste spennen kan være litt vrien å kneppe selv. Få hjelp av en venn i garderoben eller knepp den før du tar på deg BH-en.

Perfekt på vinteren

NO_KARI.jpgTest av:

Veiledende pris: 599 kroner. 

Størrelse: B-D, 70-80. 

Justerbare stropper: Ja.

Passform: Ganske normal både i omkrets og cuper. BH-en kan oppleves som litt liten, og om du hviler mellom to størrelser bør du velge den største for å være sikker på at passformen blir perfekt. Du kan også justere både omkretsen og skulderstroppene etter ønske. 

Støtte: Tykkere vattering med formstøpte cuper som, sammen med et ventilerende ytterlag, gir veldig mye støtte. Denne modellen holder brystene dine på plass, til og med når du løper og hopper.  

Fukttransport: Til tross for at du løper deg svett, så kommer BH-en til å absorbere fuktigheten og holde deg ganske så tørr. Derimot er det en varm modell som tar seg best ut på vinterhalvåret.

Komfort: Når du akkurat har fått på deg BH-en, så kommer du til å merke at den sitter både stramt og hardt (noe som er normalt). Det finnes også to større sømmer på innsiden av skulderstroppene som irriterer i starten.

Design: Kari traa pleier ofte å levere feminine mønstre og fargekombinasjoner, men det har de ikke gjort her. Dette er ikke en modell du kjøper for synet.

Kommentar: En sports-BH med dobbel knepping bak for å gi mye støtte, også til deg med stor byste. At BH-en er laget i 100 prosent merinoull merkes. Den holder deg varm i en kald innebandyhall, før du har fått opp varmen selv. Den lukter heller ikke, til tross for at du svetter i den gang på gang. Minuset med modellen er at den kan være litt liten i størrelsen og at sømmene kan gnage. Den store mengden med støtte og de to lukkingene ligger derimot på plussiden. En bra BH, også for skisesongen, takket være ullens varmende egenskaper! 

Trendsetter

NO_RÖH.jpgTest av:  

Veiledende pris: 399 kroner. 

Størrelse: XS-XL. 

Justerbare stropper: Nei.

Passform: Omkretsen trekker mot den mindre retningen. Denne modellen krever at du har liten byste, siden det fremre partiet er veldig bredt. Båndet ytterst kunne vært tynnere og i et mykere materiale, fordi den har en tendens til å skjære inn. 

Støtte: En stram passform som maksimerer støtten for deg med liten til middels stor byste. Materialet har tilstrekkelig med vattering, så ingen brystvorter er synlige gjennom stoffet. 

Fukttransport: Du blir aldri for våt eller svett i denne modellen, stoffet suger opp fuktigheten på en effektiv måte.

Komfort: Det er ikke gøy at modellen kan skjære litt inn i armhulene, men det er ikke så ubehagelig at du vil slenge av deg BH-en. 

Design: Ryggen får høy score, det er det fineste med denne modellen, samt den fine kuløren.

Kommentar: En allround-BH som passer bedre for økter med middels til høy intensitet, siden komforten ligger på minussiden. Minuset er altså at de harde sidekantene kan gnage ved armhulene. Det beste med modellen er at den gir mye støtte og holder alt på plass når du løper og gjør burpees, til tross for at modellen er uten lukking og formstøpte cuper. Kay Sports Bra er veldig fin og liver opp en trist mandagsøkt med bravur.

Myk og komfortabel

NO_BLACC.jpgTest av:

Veiledende pris: 229 kroner. 

Størrelse: XS-L. 

Justerbare stropper: Nei.

Passform: Mot den større retningen, så du kan definitivt velge den minste dersom du står mellom to størrelser. Det brede strikket nederst sitter stramt og komfortabelt. 

Støtte: En myk og vennlig BH som gir mye støtte til de fleste treningsformer. Den trykker ikke spesielt hardt mot kroppen, snarere følger dine bevegelser. 

Fukttransport: Modellen er hverken våt eller tung under selve treningsøkten. Den absorberer fuktigheten veldig effektivt og er derfor fuktig etter bruk. Pluss for det ventilerende partiet mellom brystene.

Komfort: Veldig komfortabel! Like deilig under treningsøkten som en hel dag hjemme i sofaen. Pluss for de brede skulderstroppene som sitter komfortabelt på skuldrene.

Design: Fin modell med et bredt strikk nederst. Detaljene i mesh liver opp helheten på et ellers enkelt utseende. 

Kommentar: En myk og god sports-BH som er i det største laget. Hvis du har en mindre byste og ikke går ned i størrelsen, kan vatteringen oppleves som stiv og det kan dannes en glipe mellom materialet og kroppen. Sørg derfor for at du har riktig størrelse. Minuset er at BH-en ikke former seg etter ulike kroppsfasonger. Det er en BH med cuper og vattering, så det er viktig at du kan fylle ut cupene, ellers blir det litt ukomfortabelt. Det beste med modellen er at den er ekstremt komfortabel når du får riktig størrelse. Materialet er silkemykt mot huden og det brede strikket nederst sitter komfortabelt på kroppen. Mykheten i stoffet gjør at denne modellen er kjempegod på, til og med til hverdagsbruk. 

Testvinner

NO_NIKE.jpgTest av:

Veiledende pris: 449 kroner. 

Størrelse: XS-XL. 

Justerbare stropper: Nei.

Passform: True to Nike, så kjør på med din vanlige størrelse. De formstøpte cupene gir en myk og støttende passform.

Støtte: Cupene kombinert med det litt tykkere materialet, resulterer i en overraskende bra støtte. Modellen holder brystene på plass, til og med når du trener med høy intensitet og har en middels stor byste.

Fukttransport: Veldig bra fukttransport, til tross for de vatterte cupene og det tykkere stoffet, som noen ganger kan gi en motsatt effekt. BH-en føles hverken våt under eller etter økten.  

Komfort: Til tross for en skeptisk innstilling til glidelåsen, blir du overrasket over hvor smidig den er. Modellen er veldig lett å ta av og på, og den sitter veldig komfortabelt på kroppen. Pluss for hanken øverst som sørger for at glidelåsen ikke glir opp midt i treningsøkten. 

Design: Fint og enkelt design, det falt virkelig i smak hos testpanelet. Minus for den massive ryggdelen som blir synlig gjennom nesten alle singleter.

Kommentar: Komforten er alfa og omega i denne modellen, som overrasket nesten alle i testpanelet. Vil man virkelig ha en sports-BH med glidelås? Ja! Pro Zip Bra er ekstremt bra, samtidig som funksjonen med glidelåsen blir satt pris på etter en tung overkroppsøkt når du ikke har noe kraft igjen i bicepsene til å dra BH-en over hodet. Testpanelet synes det er vanskelig å finne noe negativt med modellen, i så fall hadde det vært ryggpartiet som designmessig virker for stort og klumpete. Det er derimot ikke noe som forstyrrer treningen din. Bra støtte, komfort og passform i én fin pakke – her er modellen som tar seg best ut ved høyintensiv trening og tøffe løpeøkter. 

Til de svette øktene 

NO_ADIDAS.jpgTest av:  

Veiledende pris: 499 kroner. 

Størrelse: 2XS-XL. 

Justerbare stropper: Ja.

Passform: En ganske liten omkrets i forhold til de litt store cupene. Pluss for de justerbare skulderstroppene som gjør det lettere å få en stram og personlig passform.

Støtte: Når du har riktig størrelse, hvor cupene sitter etter mot brystet, får du mye støtte ved middels- og høyintensiv trening. Det er kanskje ikke modellen som blir med på løpeturen, men ved trening og gruppetrening fungerer den superbra.  

Fukttransport: God fukttransport, du kan ta veldig svette økter i denne modellen uten at det er ubehagelig. 

Komfort: Når passformen er på topp, er også komforten på topp. BH-en sitter veldig komfortabelt på kroppen og de brede skulderstroppene er populære.

Design: Rosafargen gir virkelig energi til treningsøkten, du blir glad av å ta på deg denne modellen!  

Kommentar: En herlig sports-BH med fin bryterrygg. De formstøpte cupene splitter testpanelet. Siden modellen tilbys i en størrelsesskala mellom XS-XL, passer den kun til deg som har samme størrelse i omkrets og cuper. Om du for eksempel har en bredere rygg men mindre byste, kommer cupene til å være for store og vise versa. Det beste med modellen er at den er superfin, veldig komfortabel og har justerbare skulderstropper som forbedrer passformen. BH-en tilbyr mye støtte og sørger for at brystene dine sitter på plass når en svett WOD står for tur! 

LES MER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

Nike Axis
Mote & trender

Derfor er Nike Air Max så hypet

9 timer siden
Tommy Sport
Mote & trender

Trendspaning! 8 funksjonelle vindjakker

1 dag siden
Löparjackor
Mote & trender

Test: De beste løpejakkene til ham våren 2019

2 dager siden
Saucony Triumph Iso 5
Mote & trender

Slik velger du riktige løpesko i 2019

3 dager siden
Header.png
Mote & trender

Vårens STORE TEST av sports-BH'er

3 dager siden
Adidas miljöarbete
Mote & trender

Adidas fortsetter å tenke klimasmart

5 dager siden
Löparjackor Test
Mote & trender

TEST! Vårens beste løpejakker til henne

6 dager siden
Reebok Forever Floatride Energy
Mote & trender

Nå er de nye løpeskoene Forever Floatride Energy fra Reebok her

13 mar 2019
Grym_Evo_W_I4A9550.jpg
Mote & trender

Alt du vil vite om Grym Evo, den nye skalljakken fra Haglöfs

11 mar 2019
4060514097572_003_4e5f22a8897a439e873fc87842eb75c7.jpg
Mote & trender

Sesongens 12 beste nyheter fra Adidas

09 mar 2019
886915518850_003_6a81483f23b44445b5ea2f9c30b3916b.jpg
Mote & trender

11 vårnyheter fra Nike du IKKE vil gå glipp av

09 mar 2019
Nike Tanjun
Mote & trender

9 fine damesneakers våren 2019

07 mar 2019
4060509568315_001_f2dffcdecf2040efa9fd85276dd18d93.jpg
Mote & trender

8 herresneakers våren 2019

07 mar 2019
Header-HERR.jpg
Mote & trender

TEST! Nye treningssko for ham 2019

06 mar 2019
Träningsskor henne
Mote & trender

Vårens store test av treningssko for henne 2019

04 mar 2019
Puma Cilia.jpg
Mote & trender

Vårens heteste sneakers 2019

04 mar 2019
Header.jpg
Mote & trender

TEST: Mama by Blacc våren 2019

03 mar 2019
SP19_STYLEGUIDE_NWMN_SPORT_DISTORT_BL_3190.jpg
Mote & trender

Sjekk ut Nike Icon Clash!

01 mar 2019
Header_DAM.png
Mote & trender

Best i test! Nye løpesko for kvinner 2019

27 feb 2019
Superdry
Mote & trender

Nyhet på Sportamore: Superdry Sport

26 feb 2019
Jackor test
Mote & trender

Best i test! 11 tynne dunjakker du kommer til å elske

25 feb 2019
Header_SE.png
Mote & trender

Stor test! Sesongens nye løpesko for menn 2019

22 feb 2019
Adidas UltraBoost 19
Mote & trender

Nye UltraBoost 19 er her!

21 feb 2019
Header-ultraboost.jpg
Mote & trender

Vi har testet UltraBoost 19 fra Adidas

21 feb 2019
Kompressionsstrumpor
Mote & trender

Strømpene som forbedrer løpingen din

20 feb 2019
Filippa K Soft sport.png
Mote & trender

Velkommen Filippa K Soft Sport!

20 feb 2019
SP19_NW_PlusSize_NA_BRAS_TIGHTS_Look1_0118_03-RGB_FINAL.jpg
Mote & trender

Yes! Nå har vi fått inn Nike Plus size collection

19 feb 2019
Puma Jaab XT
Mote & trender

Vi har testet Pumas nye treningssko, Jaab XT

19 feb 2019
Saucony.png
Mote & trender

10 grunner til å elske Saucony Kinvara

18 feb 2019
Blacc yoga
Mote & trender

Vårlige nyheter fra Blacc yoga

17 feb 2019
TommySport
Mote & trender

Hei Tommy Sport!

14 feb 2019
Peak Chill Zip Hood Womanpng
Mote & trender

Her er din nye må ha-genser fra Peak Performance!

13 feb 2019
Header-Nike-One-Tights.jpg
Mote & trender

Test: Derfor er Nike One Tight så bra

12 feb 2019
Sport-bh Nike Tech Pack
Mote & trender

Sportamores store guide til riktig sports-BH

10 feb 2019
Seamlesstights
Mote & trender

Endelig! Vi tester seamless tights

08 feb 2019
Miniband
Mote & trender

Test: Våre beste miniband

08 feb 2019
Adidas Exhibit Pack
Mote & trender

Guide: Finn de rette fotballskoene fra Adidas

05 feb 2019
svea_sneakers.jpg
Mote & trender

12 røde kjøp til Valentinsdagen

01 feb 2019
NO_header.jpg
Mote & trender

Test! Prisgunstige sports-BH'er fra Blacc

01 feb 2019
Nike Epic React Flyknit2.png
Mote & trender

Alt du vil vite om Nike Epic React Flyknit 2

31 jan 2019
more news
Nike Axis

Derfor er Nike Air Max så hypet

En elsket og ikonisk demping har fått sin egen høytid, Nike Air Max Day. Vi vet hvorfor dagen er verdt å feire!

Mote & trender
Tommy Sport

Trendspaning! 8 funksjonelle vindjakker

Det blir mer og mer populært med funksjonell sportsmote, og våren 2019 er den stilige vindjakken på topp. Her er modellene vi ikke kan stoppe å lengte etter.

Mote & trender
Löparjackor

Test: De beste løpejakkene til ham våren 2019

Før vi beveger oss inn i sommermånedene er det smart med en løpejakke på vindfulle løpeturer. Vi har testet herremodellene som både er fine og funksjonelle. Løp og kjøp!

Mote & trender
Saucony Triumph Iso 5

Slik velger du riktige løpesko i 2019

Liker du best å løpe i dempede løpesko? Og hva betyr egentlig dropp? Agne Karlsson, som er ekspert på løpesko, gjør det lettere for deg å finne riktige løpesko i 2019.

Mote & trender
Header.png

Vårens STORE TEST av sports-BH'er

Vi har testet seksten modeller. Alt fra lett til høy støtte. I basisfarger og vårens mest trendy farger. Her er sesongens mest populære sports-BH'er!

Mote & trender
Adidas miljöarbete

Adidas fortsetter å tenke klimasmart

Vil du føle deg som en miljøforkjemper når du handler treningsklær? No worries! Sjekk ut disse produktene fra Adidas, som er laget av resirkulert plast.

Mote & trender
Löparjackor Test

TEST! Vårens beste løpejakker til henne

Det er et sikkert vårtegn når løpelysten kommer tilbake igjen. Når det fortsatt er litt kjølig i luften, kreves det en løpejakke som beskytter mot vind. Her er testpanelets favoritter våren 2019.

Mote & trender
Reebok Forever Floatride Energy

Nå er de nye løpeskoene Forever Floatride Energy fra Reebok her

Gjør plass for Forever Floatride Energy, de nye løpeskoene fra Reebok – en nøytral skomodell for deg som løper hver dag!

Mote & trender
Grym_Evo_W_I4A9550.jpg

Alt du vil vite om Grym Evo, den nye skalljakken fra Haglöfs

Det er ingen tilfeldighet at Haglöfs nye skalljakke heter Grym. Den er spesielt utviklet for tøft, nordisk klima og blir fort en ny favoritt for friluftsmennesker.

Mote & trender
4060514097572_003_4e5f22a8897a439e873fc87842eb75c7.jpg

Sesongens 12 beste nyheter fra Adidas

Korall, militærgrønn og sømløse materialer – her er vårens nye må ha-plagg fra Adidas!

Mote & trender
886915518850_003_6a81483f23b44445b5ea2f9c30b3916b.jpg

11 vårnyheter fra Nike du IKKE vil gå glipp av

Det er aldri feil med vårlige treningsklær fra Nike. Her har vi samlet elleve nyheter til dame og herre som vi gjerne går til innkjøp av.

Mote & trender
Nike Tanjun

9 fine damesneakers våren 2019

Har du også lyst til å pakke bort vinterstøvlene? Her er ni nyheter egnet for sneakersvær.

Mote & trender
4060509568315_001_f2dffcdecf2040efa9fd85276dd18d93.jpg

8 herresneakers våren 2019

Snart er det vår, hurra! Feir med noen splitter nye sneakers. Her er åtte herremodeller vi liker litt ekstra akkurat nå.

Mote & trender
Header-HERR.jpg

TEST! Nye treningssko for ham 2019

Årets treningsnyheter har rullet inn på Sportamore og vårt mannlige testpanel har svettet i seks nye treningssko. Her er modellene som er best i test!

Mote & trender
Träningsskor henne

Vårens store test av treningssko for henne 2019

Treningssenteret er aldri så populært som de første månedene i året. Match din nye treningsrutine med nye sko på føttene – her er vårens nyheter!

Mote & trender