NO_header.jpg

Best i test! Sports-BH med mye støtte

En sports-BH er definitivt den viktigste brikken i treningsgarderoben. Maksimal støtte, vatterte skulderstropper og en passende passform er alfa og omega. Her er ni modeller som holder bysten på plass!

En sports-BH er kanskje det absolutt viktigste treningsplagget for kvinner. Uten støtte kan man ikke gi hundre prosent når man løper, utfører crossfit eller spiller fotball. Pass derfor på at du er utstyrt med riktig modell, slik at du kan trene uten hindringer. Det første du kan gjøre i søken etter den perfekte sports-BH'en, er å tenke på hvilken aktivitet du skal anvende BH-en til. Jo flere momenter med hopping, desto viktigere er det med god støtte. 

– Jeg vil anbefale alle å tilpasse sports-BH'en etter aktivitet, og ikke bare ha den samme modellen til alt. Det er så mye mer behagelig med en myk sports-BH til yoga, hvor du for eksempel ikke har knepping i ryggen. Når du løper er det derimot viktig å ha en mer stabil variant som gjerne kan være justerbar når det gjelder omkrets og skulderstropper, sier Linnea Bengtzing, markedsansvarlig på Kari Traa i Sverige.  

Størrelsen på en sports-BH oppgis noen ganger som XS-XL, i stedet for mer spesifikt med omkrets og cup-størrelse. En sports-BH skal dekke hele brystet for at modellen skal kunne gi optimal støtte. Derfor kan to personer som bruker den samme størrelsen på topper, ha ulike størrelser på en sports-BH. 

– Hun med liten byste må kanskje gå ned en størrelse, mens hun med en stor byste må gå opp. Det er med andre ord kjempeviktig at du prøver deg frem!

På markedet finnes det mengder av modeller som er skapt for ulike treningsformer. En tommelregel for deg som har en stor byste og vil ha en modell som holder brystene på plass, er å lete etter en sports-BH med separate cuper. Det resulterer i en større mengde med støtte, i motsetning til modeller uten. Det er også viktig at du kan justere både omkretsen og skulderstroppene, siden du kan tilpasse modellen nøyaktig etter hvordan kroppen din ser ut. 

– Vatteringen i cupene er derimot en smaksak. Modeller med medium til mye støtte har ofte kompresjonsstoff, noe som flater ut brystene litt. Det fungerer veldig bra for å holde brystene på plass, men det er ikke alle som liker når brystene blir sammenklemte. Da vil jeg anbefale en vattert variant.  

Til den med stor byste

NO_SWEMARK.jpgTest av:  

Veiledende pris: 489 kroner. 

Størrelse: B-F, 75-95.

Justerbare stropper: Ja.

Passform: Normal omkrets og cuper som i tillegg kan justeres etter ønske.

Støtte: BH-en er ikke vattert men har et dobbelt stoff som, sammen med de justerbare stroppene og omkretsen, resulterer i veldig mye støtte.

Fukttransport: Stoffet blir vått når du utfører en økt med høy intensitet. Det positive er at det hverken er synlig, merkes eller gjør materialet tyngre.

Komfort: De brede og vatterte skulderstroppene sørger for at trykkflaten på skuldrene blir bredere enn vanlige BH-stropper, noe testpanelet likte godt. Alt i alt sitter BH-en veldig komfortabelt på kroppen.

Design: Designet splitter testpanelet. Det smeller ingen fyrverkerier rundt BH-en, men den er absolutt ikke mot den stygge retningen. Stilren og fin rosa tone. Den er perfekt å ha under en singlet med dyp rygg.

Kommentar: Takket være kneppingen bak og justerbare stropper, behøver du aldri å bekymre deg for at du ikke skal få av sports-BH'en etter en svett treningsøkt. Denne modellen er som skapt for deg med en stor byste og stabiliserer brystene på en komfortabel måte. Størrelsene er veldig true to size, bare sørg for at du strammer til skulderstroppene skikkelig så de ikke glir ned når du trener. Du kan også justere stroppene så de krysses over ryggen, om du foretrekker det. Minuset med modellen? Stoffet suger opp svetten fra kroppen og blir vått, men det er ingenting som forstyrrer treningen. Det beste med modellen? BH-en gir såpass mye støtte at den fungerer til både styrketrening og løping! 

Til gym-nerden 

NO_BB.jpgTest av:

Veiledende pris: 349 kroner. 

Størrelse: S-L. 

Justerbare stropper: Nei.

Passform: En smule liten i størrelsen, så modellen kan være litt vrien å få på seg, siden den ikke har noen justerbare stropper eller knapper. 

Støtte: BH-en har hverken vattering eller tilpassede cuper, men gir fortsatt middels mengde med støtte takket være den stramme passformen og det stretchy materialet i polyester og elastan.

Fukttransport: Det er ikke den beste fukttransporten du har opplevd. Du kommer til å merke det hvis du tar skikkelig i. Ved tyngre styrkeøkter, uten mye intensive deler, fungerer den bedre. 

Komfort: Vel på plass og med riktig størrelse sitter den veldig bra på! Det stretchy materialet er deilig mot huden og følger kroppens bevegelser. 

Design: Fargen og snittet får toppscore! Bowery er veldig fin! Match gjerne med Better Bodies tights i den samme grønne kuløren for en optimal gymlook. 

Kommentar: Enkel og fin sports-BH som er litt lengre i modellen og minner på den måten om en crop top, som du fint kan matche med en høy tights. Medium støtte passer perfekt for deg med liten til middels stor byste ved styrketrening og gruppetrening. Ved løping og HIIT-økter med mye hopping, bør du velge en modell som tilbyr mer støtte. På minussiden havner pusteevnen, som dessverre ikke holder kroppen helt tørr. På plussiden har du designet som får full pott. En populær modell om øyet (og lommeboka) kan få velge! 

Lett å ta av og på 

NO_StayInPLace.jpgTest av:

Veiledende pris: 509 kroner. 

Størrelse: XS-XL. 

Justerbare stropper: Nei.

Passform: Normal i størrelsen med en stram omkrets. Smidig å ta av og på siden glidelåsen foran går hele veien ned, slik at du ikke behøver å dra BH-en over hodet etter treningsøkten. 

Støtte: Modellen har ingen vattering, men takket være det tykke stoffet og den stramme passformen får du fortsatt veldig mye støtte.

Fukttransport: God fukttransport som ventilerer bort svetten fra kroppen på en effektiv måte.

Komfort: Materialet er veldig mykt mot kroppen og BH-en sitter som et skudd uavhengig av hopping og bevegelser. I og med at modellen ikke har vattering, kan den stramme passformen flate ut bysten litt. Det føles derimot bedre enn det ser ut. 

Design: Delte meninger. Grått og svart er en fantastisk kombinasjon. Innovativt med glidelåsen, men den falt ikke i smak hos alle i testpanelet.

Kommentar: En sports-BH med glidelås er et sjeldent syn, men funksjonen splitter testpanelet. Noen mener den er i veien og er ubehagelig når man svetter, selv om glidelåsen aldri berører huden. Andre liker glidelåsen og liker designet samt funksjonen veldig mye. Med den tilpassede passformen på minussiden og den gode fukttransporten og den høye mengden med støtte på plussiden, er dette en gitt modell for deg som vil ha middels til mye støtte men ikke liker cuper. Denne modellen passer like bra til styrketrening som til løping.

Ultimat støtte

NO_SHOCK.jpgTest av:  

Veiledende pris: 599 kroner. 

Størrelse: A-F, 65-85. 

Justerbare stropper: Ja.

Passform: Liten i både cuper og omkrets, så velg en størrelse større. Både skulderstroppene og omkretsen er derimot justerbare for en skreddersydd passform.

Støtte: Veldig stor mengde med støtte! Brystene holdes på plass uten at modellen sitter for hardt eller ubehagelig på. 

Fukttransport: Uansett hvor mye du svetter, så suger materialet det opp uten at den blir tyngre. 

Komfort: Passe mengde med vattering for at BH-en fortsatt skal være komfortabel på. Takket være den øvre spennen på ryggen, så behøver du aldri å "rette til" BH-en eller dra opp skulderstroppene – modellen sitter der den skal under hele treningsøkten.  

Design: Den lille sorte som fungerer til alt. Ingenting skiller seg ut, det er heller en stilren og klassisk modell.

Kommentar: Din nye beste venn under økter med høy intensitet er her for å bli! Støtten er det absolutt beste med Ultimate Run Bra Padded og, som navnet antyder, først og fremst er utformet for løping. Siden både omkretsen og cupene kan oppleves som litt små, kan du gå opp en størrelse på begge deler for optimal passform. BH-en sitter ekstremt stabilt på kroppen og holder seg på plass, uansett hopping og løping. Den øverste spennen kan være litt vrien å kneppe selv. Få hjelp av en venn i garderoben eller knepp den før du tar på deg BH-en.

Perfekt på vinteren

NO_KARI.jpgTest av:

Veiledende pris: 599 kroner. 

Størrelse: B-D, 70-80. 

Justerbare stropper: Ja.

Passform: Ganske normal både i omkrets og cuper. BH-en kan oppleves som litt liten, og om du hviler mellom to størrelser bør du velge den største for å være sikker på at passformen blir perfekt. Du kan også justere både omkretsen og skulderstroppene etter ønske. 

Støtte: Tykkere vattering med formstøpte cuper som, sammen med et ventilerende ytterlag, gir veldig mye støtte. Denne modellen holder brystene dine på plass, til og med når du løper og hopper.  

Fukttransport: Til tross for at du løper deg svett, så kommer BH-en til å absorbere fuktigheten og holde deg ganske så tørr. Derimot er det en varm modell som tar seg best ut på vinterhalvåret.

Komfort: Når du akkurat har fått på deg BH-en, så kommer du til å merke at den sitter både stramt og hardt (noe som er normalt). Det finnes også to større sømmer på innsiden av skulderstroppene som irriterer i starten.

Design: Kari traa pleier ofte å levere feminine mønstre og fargekombinasjoner, men det har de ikke gjort her. Dette er ikke en modell du kjøper for synet.

Kommentar: En sports-BH med dobbel knepping bak for å gi mye støtte, også til deg med stor byste. At BH-en er laget i 100 prosent merinoull merkes. Den holder deg varm i en kald innebandyhall, før du har fått opp varmen selv. Den lukter heller ikke, til tross for at du svetter i den gang på gang. Minuset med modellen er at den kan være litt liten i størrelsen og at sømmene kan gnage. Den store mengden med støtte og de to lukkingene ligger derimot på plussiden. En bra BH, også for skisesongen, takket være ullens varmende egenskaper! 

Trendsetter

NO_RÖH.jpgTest av:  

Veiledende pris: 399 kroner. 

Størrelse: XS-XL. 

Justerbare stropper: Nei.

Passform: Omkretsen trekker mot den mindre retningen. Denne modellen krever at du har liten byste, siden det fremre partiet er veldig bredt. Båndet ytterst kunne vært tynnere og i et mykere materiale, fordi den har en tendens til å skjære inn. 

Støtte: En stram passform som maksimerer støtten for deg med liten til middels stor byste. Materialet har tilstrekkelig med vattering, så ingen brystvorter er synlige gjennom stoffet. 

Fukttransport: Du blir aldri for våt eller svett i denne modellen, stoffet suger opp fuktigheten på en effektiv måte.

Komfort: Det er ikke gøy at modellen kan skjære litt inn i armhulene, men det er ikke så ubehagelig at du vil slenge av deg BH-en. 

Design: Ryggen får høy score, det er det fineste med denne modellen, samt den fine kuløren.

Kommentar: En allround-BH som passer bedre for økter med middels til høy intensitet, siden komforten ligger på minussiden. Minuset er altså at de harde sidekantene kan gnage ved armhulene. Det beste med modellen er at den gir mye støtte og holder alt på plass når du løper og gjør burpees, til tross for at modellen er uten lukking og formstøpte cuper. Kay Sports Bra er veldig fin og liver opp en trist mandagsøkt med bravur.

Myk og komfortabel

NO_BLACC.jpgTest av:

Veiledende pris: 229 kroner. 

Størrelse: XS-L. 

Justerbare stropper: Nei.

Passform: Mot den større retningen, så du kan definitivt velge den minste dersom du står mellom to størrelser. Det brede strikket nederst sitter stramt og komfortabelt. 

Støtte: En myk og vennlig BH som gir mye støtte til de fleste treningsformer. Den trykker ikke spesielt hardt mot kroppen, snarere følger dine bevegelser. 

Fukttransport: Modellen er hverken våt eller tung under selve treningsøkten. Den absorberer fuktigheten veldig effektivt og er derfor fuktig etter bruk. Pluss for det ventilerende partiet mellom brystene.

Komfort: Veldig komfortabel! Like deilig under treningsøkten som en hel dag hjemme i sofaen. Pluss for de brede skulderstroppene som sitter komfortabelt på skuldrene.

Design: Fin modell med et bredt strikk nederst. Detaljene i mesh liver opp helheten på et ellers enkelt utseende. 

Kommentar: En myk og god sports-BH som er i det største laget. Hvis du har en mindre byste og ikke går ned i størrelsen, kan vatteringen oppleves som stiv og det kan dannes en glipe mellom materialet og kroppen. Sørg derfor for at du har riktig størrelse. Minuset er at BH-en ikke former seg etter ulike kroppsfasonger. Det er en BH med cuper og vattering, så det er viktig at du kan fylle ut cupene, ellers blir det litt ukomfortabelt. Det beste med modellen er at den er ekstremt komfortabel når du får riktig størrelse. Materialet er silkemykt mot huden og det brede strikket nederst sitter komfortabelt på kroppen. Mykheten i stoffet gjør at denne modellen er kjempegod på, til og med til hverdagsbruk. 

Testvinner

NO_NIKE.jpgTest av:

Veiledende pris: 449 kroner. 

Størrelse: XS-XL. 

Justerbare stropper: Nei.

Passform: True to Nike, så kjør på med din vanlige størrelse. De formstøpte cupene gir en myk og støttende passform.

Støtte: Cupene kombinert med det litt tykkere materialet, resulterer i en overraskende bra støtte. Modellen holder brystene på plass, til og med når du trener med høy intensitet og har en middels stor byste.

Fukttransport: Veldig bra fukttransport, til tross for de vatterte cupene og det tykkere stoffet, som noen ganger kan gi en motsatt effekt. BH-en føles hverken våt under eller etter økten.  

Komfort: Til tross for en skeptisk innstilling til glidelåsen, blir du overrasket over hvor smidig den er. Modellen er veldig lett å ta av og på, og den sitter veldig komfortabelt på kroppen. Pluss for hanken øverst som sørger for at glidelåsen ikke glir opp midt i treningsøkten. 

Design: Fint og enkelt design, det falt virkelig i smak hos testpanelet. Minus for den massive ryggdelen som blir synlig gjennom nesten alle singleter.

Kommentar: Komforten er alfa og omega i denne modellen, som overrasket nesten alle i testpanelet. Vil man virkelig ha en sports-BH med glidelås? Ja! Pro Zip Bra er ekstremt bra, samtidig som funksjonen med glidelåsen blir satt pris på etter en tung overkroppsøkt når du ikke har noe kraft igjen i bicepsene til å dra BH-en over hodet. Testpanelet synes det er vanskelig å finne noe negativt med modellen, i så fall hadde det vært ryggpartiet som designmessig virker for stort og klumpete. Det er derimot ikke noe som forstyrrer treningen din. Bra støtte, komfort og passform i én fin pakke – her er modellen som tar seg best ut ved høyintensiv trening og tøffe løpeøkter. 

Til de svette øktene 

NO_ADIDAS.jpgTest av:  

Veiledende pris: 499 kroner. 

Størrelse: 2XS-XL. 

Justerbare stropper: Ja.

Passform: En ganske liten omkrets i forhold til de litt store cupene. Pluss for de justerbare skulderstroppene som gjør det lettere å få en stram og personlig passform.

Støtte: Når du har riktig størrelse, hvor cupene sitter etter mot brystet, får du mye støtte ved middels- og høyintensiv trening. Det er kanskje ikke modellen som blir med på løpeturen, men ved trening og gruppetrening fungerer den superbra.  

Fukttransport: God fukttransport, du kan ta veldig svette økter i denne modellen uten at det er ubehagelig. 

Komfort: Når passformen er på topp, er også komforten på topp. BH-en sitter veldig komfortabelt på kroppen og de brede skulderstroppene er populære.

Design: Rosafargen gir virkelig energi til treningsøkten, du blir glad av å ta på deg denne modellen!  

Kommentar: En herlig sports-BH med fin bryterrygg. De formstøpte cupene splitter testpanelet. Siden modellen tilbys i en størrelsesskala mellom XS-XL, passer den kun til deg som har samme størrelse i omkrets og cuper. Om du for eksempel har en bredere rygg men mindre byste, kommer cupene til å være for store og vise versa. Det beste med modellen er at den er superfin, veldig komfortabel og har justerbare skulderstropper som forbedrer passformen. BH-en tilbyr mye støtte og sørger for at brystene dine sitter på plass når en svett WOD står for tur! 

LES MER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

puma hybrid
Mote & trender

10 løpesko du ikke kan gå glipp av i sommer

3 dager siden
Birkenstock rosa
Mote & trender

Slik tar du vare på dine Birkenstock

5 dager siden
Helly Hansen seglarjacka
Mote & trender

Derfor skal du ha en seilerjakke i stedet for en vanlig regnjakke

08 jun 2019
Nike träningssko
Mote & trender

PT-en tester de nye treningsskoene Nike Varsity Compete TR 2

06 jun 2019
Kari Traa
Mote & trender

Guide: Velg riktig treningsveske

06 jun 2019
header-väskor.jpg
Mote & trender

TEST: De beste treningsveskene våre

06 jun 2019
Nike Pegasus 36 2
Mote & trender

Lettere og smidigere – nyheten Pegasus 36 er her!

06 jun 2019
yogatights blacc
Mote & trender

Slik velger du yogatights

06 jun 2019
Superga 2750
Mote & trender

Superga – de eneste tøyskoene du trenger

30 may 2019
Saint Loye
Mote & trender

Tenk over dette når du skal kjøpe ridebukser

29 may 2019
Löparskor Barn Sacony
Mote & trender

Derfor skal barnet ditt leke i løpesko

29 may 2019
Nike
Mote & trender

Stylisten guider deg: Sommerens 3 heteste trender

28 may 2019
Teva Hurricane
Mote & trender

Tips! Sommerens beste funksjonelle sandaler

27 may 2019
segling
Mote & trender

Guide: Kle deg riktig for seiling

27 may 2019
Nike
Mote & trender

Derfor skal du sporte med stil

24 may 2019
yogatights header
Mote & trender

Test: Vårens mest komfortable yogatights 2019

23 may 2019
Craft X Vacchi
Mote & trender

Hyll Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

22 may 2019
Nemeziz 19.1
Mote & trender

Test! Så bra er de nye Nemeziz 19.1 fra Adidas

21 may 2019
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg
Mote & trender

11 treningstights med lommer

16 may 2019
Nike
Mote & trender

Fotballfest med de nye plaggene fra Nike

16 may 2019
Birkenstock Sandalheader
Mote & trender

Trendspaning: Sandaler for sommeren 2019

14 may 2019
Test löpartröjor
Mote & trender

Vi har testet fem nye løpetrøyer til menn 2019

13 may 2019
Nike
Mote & trender

Danseren Adjani Benita Goli: "Mitt alter ego tar ekstreme moves"

13 may 2019
Dasia Starlily Bow
Mote & trender

Nytt, fint og komfortabelt fra Dasia

11 may 2019
Header löpartröjor dam
Mote & trender

Sesongens beste løpetrøyer til henne

07 may 2019
Epic React
Mote & trender

Slik ser de nye Epic React Flyknit 2 ut

07 may 2019
Nike Icon Clash
Mote & trender

Nyhetene fra Nike gir oss surfevibber

07 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg
Mote & trender

9 trendy solbriller for sommeren 2019

06 may 2019
Nike Tech pack
Mote & trender

Plaggene fra Nike Tech Pack som du ikke vil gå glipp av

06 may 2019
Test av regnjackor
Mote & trender

Test! De 3 beste regnjakkene til ham 2019

06 may 2019
Adidas trailskor
Mote & trender

Proffene tester terrengsko fra Adidas

04 may 2019
Peak Performance skaljackor
Mote & trender

Nytt og vanntett fra Peak Performance

04 may 2019
Fotbollsskor header
Mote & trender

Fotballskoene til juniorer som er best i test

03 may 2019
Löparbh 2019
Mote & trender

Test: Sports-BH'er til løping 2019

02 may 2019
Skillnaden på olika fotbollsskor
Mote & trender

Forskjellen mellom fotballsko beregnet for kunst- og naturgress

01 may 2019
Header-baddräkter.jpg
Mote & trender

Test! Den beste badedrakten til svømming

30 apr 2019
Header_DAM.jpg
Mote & trender

Regnjakkene til henne som er best i test

26 apr 2019
Icebreaker merinoull
Mote & trender

Derfor skal du løpe i merinoull

26 apr 2019
Så vet du om skon passar
Mote & trender

Guide: velg riktige fotballsko

26 apr 2019
Didriksssons
Mote & trender

Slik vet du om jakken din er vanntett

26 apr 2019
more news
puma hybrid

10 løpesko du ikke kan gå glipp av i sommer

Sportamores store SOMMERSALG er i gang. Sjekk ut disse gullkornene og begi deg ut på løpetur.

3 dager siden
Mote & trender
Birkenstock rosa

Slik tar du vare på dine Birkenstock

Birkenstock er en klassiker når det kommer til gode, ergonomiske og fine sandaler. Skoene er av høy kvalitet, og det finnes noen knep for at de skal holde så lenge som mulig.

5 dager siden
Mote & trender
Helly Hansen seglarjacka

Derfor skal du ha en seilerjakke i stedet for en vanlig regnjakke

Alle som har seilet i norsk farvann vet at sommeren aldri er feilfri. Det er på tide å gå til innkjøp av en vanntett seilerjakke nå som seilersesongen er i gang. Dette skal du tenke på.

08 jun 2019
Mote & trender
Nike träningssko

PT-en tester de nye treningsskoene Nike Varsity Compete TR 2

Nike beskriver nyheten Varsity Compete TR 2 som en skomodell med godt grep og stabilitet, og som egner seg til de fleste anledninger. Vi lot PT-en Chand Smith svette i de nye skoene for å se om modellen holder hva de lover. Så bra er modellen, ifølge ham!

06 jun 2019
Mote & trender
Kari Traa

Guide: Velg riktig treningsveske

Plass til matpakke og laptop? Ryggsekk eller skulderveske? Slik finner du treningsvesken med de riktige funksjonene for deg.

06 jun 2019
Mote & trender
header-väskor.jpg

TEST: De beste treningsveskene våre

En bra treningsveske kan gjøre det lettere for deg med jobb, trening, pendling og alt det innebærer. Vi har testet åtte ulike treningsvesker, se hvilken som passer best til deg!

06 jun 2019
Mote & trender
Nike Pegasus 36 2

Lettere og smidigere – nyheten Pegasus 36 er her!

Den nyeste oppdateringen av Nike-klassikeren Pegasus har landet! Modellen er lettere, raskere og finere enn noensinne.

06 jun 2019
Mote & trender
yogatights blacc

Slik velger du yogatights

Når du utøver yoga skal du aldri føle deg hindret i bevegelsene dine, derfor bør du stille høye krav til tightsen du har på deg. Her er detaljene du skal se etter når du velger yogatights.

06 jun 2019
Mote & trender
Superga 2750

Superga – de eneste tøyskoene du trenger

Trendy sneakers som er vennlige mot lommeboken og som aldri går av moten, vi snakker selvfølgelig om tøyskoene fra Superga. Her er historien bak merket og de tre mest populære modellene du ikke vil gå glipp av.

30 may 2019
Mote & trender
Saint Loye

Tenk over dette når du skal kjøpe ridebukser

Lengter du etter varme rideturer på sommeren? Maksimer opplevelsen for deg og hesten din i riktig ridebukse. Eksperten forklarer hvordan du skal tenke rundt valg av passform, forsterkninger og ikke minst hvordan du vasker buksen for lang holdbarhet.

29 may 2019
Mote & trender
Löparskor Barn Sacony

Derfor skal barnet ditt leke i løpesko

Vær snill med føttene til barna dine og gjør lekingen utendørs til en fryd i et par løpesko. Eksperten forklarer hvorfor det er like viktig med løpesko til barn som til voksne.

29 may 2019
Mote & trender
Nike

Stylisten guider deg: Sommerens 3 heteste trender

Trenger treningsgarderoben din ny stilinspirasjon? Her får du stylistens beste tips til hvordan du kler deg trendy på treningsøkten i sommer!

28 may 2019
Mote & trender
Teva Hurricane

Tips! Sommerens beste funksjonelle sandaler

Det er lett å få gnagsår av våte sokker i sneakers. Hva sier du til å droppe det i år og gå over til et par ventilerende og funksjonelle sandaler, som er like svale som de er komfortable.

27 may 2019
Mote & trender
segling

Guide: Kle deg riktig for seiling

Er det på tide å kaste loss og dra til sjøs? Gjør seilturen enda mer behagelig ved å være utstyrt med riktige klær. Her er guiden som holder deg på riktig kurs!

27 may 2019
Mote & trender
Nike

Derfor skal du sporte med stil

Du har vel ikke gått glipp av vår nye kampanje Sporta stilen? Vi vil inspirere deg og din garderobe for å øke treningslysten!

24 may 2019
Mote & trender