NO_header.jpg

Best i test! Sports-BH med mye støtte

En sports-BH er definitivt den viktigste brikken i treningsgarderoben. Maksimal støtte, vatterte skulderstropper og en passende passform er alfa og omega. Her er ni modeller som holder bysten på plass!

En sports-BH er kanskje det absolutt viktigste treningsplagget for kvinner. Uten støtte kan man ikke gi hundre prosent når man løper, utfører crossfit eller spiller fotball. Pass derfor på at du er utstyrt med riktig modell, slik at du kan trene uten hindringer. Det første du kan gjøre i søken etter den perfekte sports-BH'en, er å tenke på hvilken aktivitet du skal anvende BH-en til. Jo flere momenter med hopping, desto viktigere er det med god støtte. 

– Jeg vil anbefale alle å tilpasse sports-BH'en etter aktivitet, og ikke bare ha den samme modellen til alt. Det er så mye mer behagelig med en myk sports-BH til yoga, hvor du for eksempel ikke har knepping i ryggen. Når du løper er det derimot viktig å ha en mer stabil variant som gjerne kan være justerbar når det gjelder omkrets og skulderstropper, sier Linnea Bengtzing, markedsansvarlig på Kari Traa i Sverige.  

Størrelsen på en sports-BH oppgis noen ganger som XS-XL, i stedet for mer spesifikt med omkrets og cup-størrelse. En sports-BH skal dekke hele brystet for at modellen skal kunne gi optimal støtte. Derfor kan to personer som bruker den samme størrelsen på topper, ha ulike størrelser på en sports-BH. 

– Hun med liten byste må kanskje gå ned en størrelse, mens hun med en stor byste må gå opp. Det er med andre ord kjempeviktig at du prøver deg frem!

På markedet finnes det mengder av modeller som er skapt for ulike treningsformer. En tommelregel for deg som har en stor byste og vil ha en modell som holder brystene på plass, er å lete etter en sports-BH med separate cuper. Det resulterer i en større mengde med støtte, i motsetning til modeller uten. Det er også viktig at du kan justere både omkretsen og skulderstroppene, siden du kan tilpasse modellen nøyaktig etter hvordan kroppen din ser ut. 

– Vatteringen i cupene er derimot en smaksak. Modeller med medium til mye støtte har ofte kompresjonsstoff, noe som flater ut brystene litt. Det fungerer veldig bra for å holde brystene på plass, men det er ikke alle som liker når brystene blir sammenklemte. Da vil jeg anbefale en vattert variant.  

Til den med stor byste

NO_SWEMARK.jpgTest av:  

Veiledende pris: 489 kroner. 

Størrelse: B-F, 75-95.

Justerbare stropper: Ja.

Passform: Normal omkrets og cuper som i tillegg kan justeres etter ønske.

Støtte: BH-en er ikke vattert men har et dobbelt stoff som, sammen med de justerbare stroppene og omkretsen, resulterer i veldig mye støtte.

Fukttransport: Stoffet blir vått når du utfører en økt med høy intensitet. Det positive er at det hverken er synlig, merkes eller gjør materialet tyngre.

Komfort: De brede og vatterte skulderstroppene sørger for at trykkflaten på skuldrene blir bredere enn vanlige BH-stropper, noe testpanelet likte godt. Alt i alt sitter BH-en veldig komfortabelt på kroppen.

Design: Designet splitter testpanelet. Det smeller ingen fyrverkerier rundt BH-en, men den er absolutt ikke mot den stygge retningen. Stilren og fin rosa tone. Den er perfekt å ha under en singlet med dyp rygg.

Kommentar: Takket være kneppingen bak og justerbare stropper, behøver du aldri å bekymre deg for at du ikke skal få av sports-BH'en etter en svett treningsøkt. Denne modellen er som skapt for deg med en stor byste og stabiliserer brystene på en komfortabel måte. Størrelsene er veldig true to size, bare sørg for at du strammer til skulderstroppene skikkelig så de ikke glir ned når du trener. Du kan også justere stroppene så de krysses over ryggen, om du foretrekker det. Minuset med modellen? Stoffet suger opp svetten fra kroppen og blir vått, men det er ingenting som forstyrrer treningen. Det beste med modellen? BH-en gir såpass mye støtte at den fungerer til både styrketrening og løping! 

Til gym-nerden 

NO_BB.jpgTest av:

Veiledende pris: 349 kroner. 

Størrelse: S-L. 

Justerbare stropper: Nei.

Passform: En smule liten i størrelsen, så modellen kan være litt vrien å få på seg, siden den ikke har noen justerbare stropper eller knapper. 

Støtte: BH-en har hverken vattering eller tilpassede cuper, men gir fortsatt middels mengde med støtte takket være den stramme passformen og det stretchy materialet i polyester og elastan.

Fukttransport: Det er ikke den beste fukttransporten du har opplevd. Du kommer til å merke det hvis du tar skikkelig i. Ved tyngre styrkeøkter, uten mye intensive deler, fungerer den bedre. 

Komfort: Vel på plass og med riktig størrelse sitter den veldig bra på! Det stretchy materialet er deilig mot huden og følger kroppens bevegelser. 

Design: Fargen og snittet får toppscore! Bowery er veldig fin! Match gjerne med Better Bodies tights i den samme grønne kuløren for en optimal gymlook. 

Kommentar: Enkel og fin sports-BH som er litt lengre i modellen og minner på den måten om en crop top, som du fint kan matche med en høy tights. Medium støtte passer perfekt for deg med liten til middels stor byste ved styrketrening og gruppetrening. Ved løping og HIIT-økter med mye hopping, bør du velge en modell som tilbyr mer støtte. På minussiden havner pusteevnen, som dessverre ikke holder kroppen helt tørr. På plussiden har du designet som får full pott. En populær modell om øyet (og lommeboka) kan få velge! 

Lett å ta av og på 

NO_StayInPLace.jpgTest av:

Veiledende pris: 509 kroner. 

Størrelse: XS-XL. 

Justerbare stropper: Nei.

Passform: Normal i størrelsen med en stram omkrets. Smidig å ta av og på siden glidelåsen foran går hele veien ned, slik at du ikke behøver å dra BH-en over hodet etter treningsøkten. 

Støtte: Modellen har ingen vattering, men takket være det tykke stoffet og den stramme passformen får du fortsatt veldig mye støtte.

Fukttransport: God fukttransport som ventilerer bort svetten fra kroppen på en effektiv måte.

Komfort: Materialet er veldig mykt mot kroppen og BH-en sitter som et skudd uavhengig av hopping og bevegelser. I og med at modellen ikke har vattering, kan den stramme passformen flate ut bysten litt. Det føles derimot bedre enn det ser ut. 

Design: Delte meninger. Grått og svart er en fantastisk kombinasjon. Innovativt med glidelåsen, men den falt ikke i smak hos alle i testpanelet.

Kommentar: En sports-BH med glidelås er et sjeldent syn, men funksjonen splitter testpanelet. Noen mener den er i veien og er ubehagelig når man svetter, selv om glidelåsen aldri berører huden. Andre liker glidelåsen og liker designet samt funksjonen veldig mye. Med den tilpassede passformen på minussiden og den gode fukttransporten og den høye mengden med støtte på plussiden, er dette en gitt modell for deg som vil ha middels til mye støtte men ikke liker cuper. Denne modellen passer like bra til styrketrening som til løping.

Ultimat støtte

NO_SHOCK.jpgTest av:  

Veiledende pris: 599 kroner. 

Størrelse: A-F, 65-85. 

Justerbare stropper: Ja.

Passform: Liten i både cuper og omkrets, så velg en størrelse større. Både skulderstroppene og omkretsen er derimot justerbare for en skreddersydd passform.

Støtte: Veldig stor mengde med støtte! Brystene holdes på plass uten at modellen sitter for hardt eller ubehagelig på. 

Fukttransport: Uansett hvor mye du svetter, så suger materialet det opp uten at den blir tyngre. 

Komfort: Passe mengde med vattering for at BH-en fortsatt skal være komfortabel på. Takket være den øvre spennen på ryggen, så behøver du aldri å "rette til" BH-en eller dra opp skulderstroppene – modellen sitter der den skal under hele treningsøkten.  

Design: Den lille sorte som fungerer til alt. Ingenting skiller seg ut, det er heller en stilren og klassisk modell.

Kommentar: Din nye beste venn under økter med høy intensitet er her for å bli! Støtten er det absolutt beste med Ultimate Run Bra Padded og, som navnet antyder, først og fremst er utformet for løping. Siden både omkretsen og cupene kan oppleves som litt små, kan du gå opp en størrelse på begge deler for optimal passform. BH-en sitter ekstremt stabilt på kroppen og holder seg på plass, uansett hopping og løping. Den øverste spennen kan være litt vrien å kneppe selv. Få hjelp av en venn i garderoben eller knepp den før du tar på deg BH-en.

Perfekt på vinteren

NO_KARI.jpgTest av:

Veiledende pris: 599 kroner. 

Størrelse: B-D, 70-80. 

Justerbare stropper: Ja.

Passform: Ganske normal både i omkrets og cuper. BH-en kan oppleves som litt liten, og om du hviler mellom to størrelser bør du velge den største for å være sikker på at passformen blir perfekt. Du kan også justere både omkretsen og skulderstroppene etter ønske. 

Støtte: Tykkere vattering med formstøpte cuper som, sammen med et ventilerende ytterlag, gir veldig mye støtte. Denne modellen holder brystene dine på plass, til og med når du løper og hopper.  

Fukttransport: Til tross for at du løper deg svett, så kommer BH-en til å absorbere fuktigheten og holde deg ganske så tørr. Derimot er det en varm modell som tar seg best ut på vinterhalvåret.

Komfort: Når du akkurat har fått på deg BH-en, så kommer du til å merke at den sitter både stramt og hardt (noe som er normalt). Det finnes også to større sømmer på innsiden av skulderstroppene som irriterer i starten.

Design: Kari traa pleier ofte å levere feminine mønstre og fargekombinasjoner, men det har de ikke gjort her. Dette er ikke en modell du kjøper for synet.

Kommentar: En sports-BH med dobbel knepping bak for å gi mye støtte, også til deg med stor byste. At BH-en er laget i 100 prosent merinoull merkes. Den holder deg varm i en kald innebandyhall, før du har fått opp varmen selv. Den lukter heller ikke, til tross for at du svetter i den gang på gang. Minuset med modellen er at den kan være litt liten i størrelsen og at sømmene kan gnage. Den store mengden med støtte og de to lukkingene ligger derimot på plussiden. En bra BH, også for skisesongen, takket være ullens varmende egenskaper! 

Trendsetter

NO_RÖH.jpgTest av:  

Veiledende pris: 399 kroner. 

Størrelse: XS-XL. 

Justerbare stropper: Nei.

Passform: Omkretsen trekker mot den mindre retningen. Denne modellen krever at du har liten byste, siden det fremre partiet er veldig bredt. Båndet ytterst kunne vært tynnere og i et mykere materiale, fordi den har en tendens til å skjære inn. 

Støtte: En stram passform som maksimerer støtten for deg med liten til middels stor byste. Materialet har tilstrekkelig med vattering, så ingen brystvorter er synlige gjennom stoffet. 

Fukttransport: Du blir aldri for våt eller svett i denne modellen, stoffet suger opp fuktigheten på en effektiv måte.

Komfort: Det er ikke gøy at modellen kan skjære litt inn i armhulene, men det er ikke så ubehagelig at du vil slenge av deg BH-en. 

Design: Ryggen får høy score, det er det fineste med denne modellen, samt den fine kuløren.

Kommentar: En allround-BH som passer bedre for økter med middels til høy intensitet, siden komforten ligger på minussiden. Minuset er altså at de harde sidekantene kan gnage ved armhulene. Det beste med modellen er at den gir mye støtte og holder alt på plass når du løper og gjør burpees, til tross for at modellen er uten lukking og formstøpte cuper. Kay Sports Bra er veldig fin og liver opp en trist mandagsøkt med bravur.

Myk og komfortabel

NO_BLACC.jpgTest av:

Veiledende pris: 229 kroner. 

Størrelse: XS-L. 

Justerbare stropper: Nei.

Passform: Mot den større retningen, så du kan definitivt velge den minste dersom du står mellom to størrelser. Det brede strikket nederst sitter stramt og komfortabelt. 

Støtte: En myk og vennlig BH som gir mye støtte til de fleste treningsformer. Den trykker ikke spesielt hardt mot kroppen, snarere følger dine bevegelser. 

Fukttransport: Modellen er hverken våt eller tung under selve treningsøkten. Den absorberer fuktigheten veldig effektivt og er derfor fuktig etter bruk. Pluss for det ventilerende partiet mellom brystene.

Komfort: Veldig komfortabel! Like deilig under treningsøkten som en hel dag hjemme i sofaen. Pluss for de brede skulderstroppene som sitter komfortabelt på skuldrene.

Design: Fin modell med et bredt strikk nederst. Detaljene i mesh liver opp helheten på et ellers enkelt utseende. 

Kommentar: En myk og god sports-BH som er i det største laget. Hvis du har en mindre byste og ikke går ned i størrelsen, kan vatteringen oppleves som stiv og det kan dannes en glipe mellom materialet og kroppen. Sørg derfor for at du har riktig størrelse. Minuset er at BH-en ikke former seg etter ulike kroppsfasonger. Det er en BH med cuper og vattering, så det er viktig at du kan fylle ut cupene, ellers blir det litt ukomfortabelt. Det beste med modellen er at den er ekstremt komfortabel når du får riktig størrelse. Materialet er silkemykt mot huden og det brede strikket nederst sitter komfortabelt på kroppen. Mykheten i stoffet gjør at denne modellen er kjempegod på, til og med til hverdagsbruk. 

Testvinner

NO_NIKE.jpgTest av:

Veiledende pris: 449 kroner. 

Størrelse: XS-XL. 

Justerbare stropper: Nei.

Passform: True to Nike, så kjør på med din vanlige størrelse. De formstøpte cupene gir en myk og støttende passform.

Støtte: Cupene kombinert med det litt tykkere materialet, resulterer i en overraskende bra støtte. Modellen holder brystene på plass, til og med når du trener med høy intensitet og har en middels stor byste.

Fukttransport: Veldig bra fukttransport, til tross for de vatterte cupene og det tykkere stoffet, som noen ganger kan gi en motsatt effekt. BH-en føles hverken våt under eller etter økten.  

Komfort: Til tross for en skeptisk innstilling til glidelåsen, blir du overrasket over hvor smidig den er. Modellen er veldig lett å ta av og på, og den sitter veldig komfortabelt på kroppen. Pluss for hanken øverst som sørger for at glidelåsen ikke glir opp midt i treningsøkten. 

Design: Fint og enkelt design, det falt virkelig i smak hos testpanelet. Minus for den massive ryggdelen som blir synlig gjennom nesten alle singleter.

Kommentar: Komforten er alfa og omega i denne modellen, som overrasket nesten alle i testpanelet. Vil man virkelig ha en sports-BH med glidelås? Ja! Pro Zip Bra er ekstremt bra, samtidig som funksjonen med glidelåsen blir satt pris på etter en tung overkroppsøkt når du ikke har noe kraft igjen i bicepsene til å dra BH-en over hodet. Testpanelet synes det er vanskelig å finne noe negativt med modellen, i så fall hadde det vært ryggpartiet som designmessig virker for stort og klumpete. Det er derimot ikke noe som forstyrrer treningen din. Bra støtte, komfort og passform i én fin pakke – her er modellen som tar seg best ut ved høyintensiv trening og tøffe løpeøkter. 

Til de svette øktene 

NO_ADIDAS.jpgTest av:  

Veiledende pris: 499 kroner. 

Størrelse: 2XS-XL. 

Justerbare stropper: Ja.

Passform: En ganske liten omkrets i forhold til de litt store cupene. Pluss for de justerbare skulderstroppene som gjør det lettere å få en stram og personlig passform.

Støtte: Når du har riktig størrelse, hvor cupene sitter etter mot brystet, får du mye støtte ved middels- og høyintensiv trening. Det er kanskje ikke modellen som blir med på løpeturen, men ved trening og gruppetrening fungerer den superbra.  

Fukttransport: God fukttransport, du kan ta veldig svette økter i denne modellen uten at det er ubehagelig. 

Komfort: Når passformen er på topp, er også komforten på topp. BH-en sitter veldig komfortabelt på kroppen og de brede skulderstroppene er populære.

Design: Rosafargen gir virkelig energi til treningsøkten, du blir glad av å ta på deg denne modellen!  

Kommentar: En herlig sports-BH med fin bryterrygg. De formstøpte cupene splitter testpanelet. Siden modellen tilbys i en størrelsesskala mellom XS-XL, passer den kun til deg som har samme størrelse i omkrets og cuper. Om du for eksempel har en bredere rygg men mindre byste, kommer cupene til å være for store og vise versa. Det beste med modellen er at den er superfin, veldig komfortabel og har justerbare skulderstropper som forbedrer passformen. BH-en tilbyr mye støtte og sørger for at brystene dine sitter på plass når en svett WOD står for tur! 

LES MER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

adidas ultimafusion female
Mote & trender

Slik velger du riktige treningssko

3 dager siden
Pegasus 36 test
Mote & trender

Minitest: Nike Air Zoom Pegasus 36

17 aug 2019
höstens hetaste tights
Mote & trender

Stor test av treningstights

16 aug 2019
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped
Mote & trender

Alt du vil vite om den nye Nike Joyride-familien!!

15 aug 2019
Viking header
Mote & trender

Test: Tre bra gummistøvler til barn og junior

09 aug 2019
blacc running
Mote & trender

Test: Den nye løpekolleksjonen fra Blacc er lett som en fjær

02 aug 2019
Magväskor
Mote & trender

Trend: Rumpetasken alle snakker om

31 jul 2019
Reebok löparskor
Mote & trender

Test! Topp 3 beste løpesko fra Reebok

31 jul 2019
Trender
Mote & trender

Bli med på trendsafari – her er sesongens heteste plagg

30 jul 2019
Tights Puma
Mote & trender

Test! 3 trendy tights fra Puma

24 jul 2019
didriksons
Mote & trender

Den ultimate guiden: Slik bør du tenke når du kjøper en skalljakke til et barn

24 jul 2019
Sneakers på bröllop
Mote & trender

Kan jeg bruke sneakers i bryllup?

23 jul 2019
didrikson kids
Mote & trender

Alt du trenger til barnehagestart

17 jul 2019
Barnskor
Mote & trender

Guide: Slik finner du riktig skostørrelse til barn

16 jul 2019
Nike löparskor
Mote & trender

Forskjellen på løpeskoene fra Nike

11 jul 2019
Fruktmönster
Mote & trender

Derfor er fruktmønster trendy på stranden

10 jul 2019
Metcon 5 testbild
Mote & trender

Test: Hypede Nike Metcon 5 lever opp til forventningene

09 jul 2019
Metcon 5 vit rosa
Mote & trender

Alt du bør vite om nye Nike Metcon 5

08 jul 2019
Test: löparshorts header
Mote & trender

TEST: Sommerens beste løpeshorts til dame og herre

02 jul 2019
Kompressionskläder header
Mote & trender

Derfor skal du løpe i kompresjonsklær

01 jul 2019
Crop tops Better Bodies
Mote & trender

Slik styler du din crop top

28 jun 2019
Header_Pulseboost_M.jpg
Mote & trender

Alt du trenger å vite om dine nye Pulseboost HD

27 jun 2019
Minitest pulseboost header
Mote & trender

Minitest: Så bra er løpeskoene Pulseboost HD fra Adidas

27 jun 2019
Asics header
Mote & trender

Eksperten tipser: Slik skal løpeskoene dine sitte på

25 jun 2019
test stabila löparskor
Mote & trender

Test: 5 stabile løpesko til dame og herre

23 jun 2019
Adidas Pulseboost HD
Mote & trender

Vi tar en smugtitt på nyheten Adidas Pulseboost!

19 jun 2019
puma hybrid
Mote & trender

10 løpesko du ikke kan gå glipp av i sommer

16 jun 2019
Birkenstock rosa
Mote & trender

Slik tar du vare på dine Birkenstock

14 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka
Mote & trender

Derfor skal du ha en seilerjakke i stedet for en vanlig regnjakke

08 jun 2019
Nike träningssko
Mote & trender

PT-en tester de nye treningsskoene Nike Varsity Compete TR 2

06 jun 2019
Kari Traa
Mote & trender

Guide: Velg riktig treningsveske

06 jun 2019
header-väskor.jpg
Mote & trender

TEST: De beste treningsveskene våre

06 jun 2019
Nike Pegasus 36 2
Mote & trender

Lettere og smidigere – nyheten Pegasus 36 er her!

06 jun 2019
yogatights blacc
Mote & trender

Slik velger du yogatights

06 jun 2019
Superga 2750
Mote & trender

Superga – de eneste tøyskoene du trenger

30 may 2019
Saint Loye
Mote & trender

Tenk over dette når du skal kjøpe ridebukser

29 may 2019
Löparskor Barn Sacony
Mote & trender

Derfor skal barnet ditt leke i løpesko

29 may 2019
Nike
Mote & trender

Stylisten guider deg: Sommerens 3 heteste trender

28 may 2019
Teva Hurricane
Mote & trender

Tips! Sommerens beste funksjonelle sandaler

27 may 2019
segling
Mote & trender

Guide: Kle deg riktig for seiling

27 may 2019
more news
adidas ultimafusion female

Slik velger du riktige treningssko

Du er nok helt klar over at du trenger ulike sko til ulike treningsformer. Men hvilke sko er egentlig best til hva? Her finner du ut hvilke treningssko som er best for deg.

3 dager siden
Mote & trender
Pegasus 36 test

Minitest: Nike Air Zoom Pegasus 36

Nylig ble det lansert en ny skomodell i Pegasus-familien, nemlig Nike Air Zoom Pegasus 36. Vi har latt vårt erfarne testpanel teste modellen i løpesporet. Her er resultatet!

17 aug 2019
Mote & trender
höstens hetaste tights

Stor test av treningstights

Høy midje, dyreprint eller klassisk svart? Testpanelet vårt har testet treningstights til dame fra Aidas, Nike, Casall, Blacc og Röhnisch.

16 aug 2019
Mote & trender
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped

Alt du vil vite om den nye Nike Joyride-familien!!

Dette er løpeskoen som fungerer like bra for eliteutøvere som for deg som er mosjonist. Med små fargerike skumkuler i sålen, utgjør Joyride Run Flyknit den siste puslebiten i Nike sitt store utvalg. Dette er den nye, veldempende løpeskoen som vil ta sin plass i skohyllen!

15 aug 2019
Mote & trender
Viking header

Test: Tre bra gummistøvler til barn og junior

Vanndammer og sølepytter som man kan leke i er ofte to grunner til at barn liker høsten, men det er ikke like morsomt for foreldrene. Det lille testpanelet til Sportamore har testet gummistøvler fra Viking. Her er gummistøvlene som er best i test.

09 aug 2019
Mote & trender
blacc running

Test: Den nye løpekolleksjonen fra Blacc er lett som en fjær

Blacc har gjort det igjen – nå er den nye løpekolleksjonen her. Plaggene er funksjonelle, trendy og passer til alle løpere. Uansett om du løper 3 kilometer eller 3 mil, bør du sjekke ut denne testen som har satt noen av plaggene i kolleksjonen på prøve!

02 aug 2019
Mote & trender
Magväskor

Trend: Rumpetasken alle snakker om

Har du ikke fått med deg at rumpetasken er tilbake i motebildet? Sannsynligvis har du det! Her er alt du bør vite om sesongens mest trendy tilbehør.

31 jul 2019
Mote & trender
Reebok löparskor

Test! Topp 3 beste løpesko fra Reebok

Våre Reebok running-ambassadører har løpt i Reebok sine løpesko hele sommeren. Her evaluerer de passform, komfort og funksjon ved de tre mest populære modellene.

31 jul 2019
Mote & trender
Trender

Bli med på trendsafari – her er sesongens heteste plagg

Safarilook, blandede tiår og en bucket hat – her er sesongens nyheter som du ikke kan gå glipp av.

30 jul 2019
Mote & trender
Tights Puma

Test! 3 trendy tights fra Puma

Det er ingen tvil om at man skal satse på neon i høst. Motegiganten Puma har lansert tre nye treningstights med kule detaljer. Testpanelet vårt har testet ut samtlige på treningssenteret og på løpetur.

24 jul 2019
Mote & trender
didriksons

Den ultimate guiden: Slik bør du tenke når du kjøper en skalljakke til et barn

En veldig bra skalljakke er et must ved aktivitet og lek. Her er alt du bør å tenke over.

24 jul 2019
Mote & trender
Sneakers på bröllop

Kan jeg bruke sneakers i bryllup?

Bryllupssesongen er her og det blir stadig vanskeligere å vite hva man skal ha på seg for å være riktig kledd. Er det greit med sneakers i bryllup? Moteeksperten svarer!

23 jul 2019
Mote & trender
didrikson kids

Alt du trenger til barnehagestart

Skal barnet ditt starte i barnehagen? Mange spørsmål dukker opp angående hva barnet ditt trenger når han eller hun skal begynne i barnehagen. Vi har laget en sjekkliste som du kan bruke.

17 jul 2019
Mote & trender
Barnskor

Guide: Slik finner du riktig skostørrelse til barn

Å finne velsittende vinterstøvler til minstemann i familien er lettere sagt enn gjort. Her er tipsene som gjør sesongens innkjøp av sko til barna mye enklere.

16 jul 2019
Mote & trender
Nike löparskor

Forskjellen på løpeskoene fra Nike

Her forklarer vi forskjellen på Pegasus, Pegasus Turbo og Zoom Fly.

11 jul 2019
Mote & trender