HEADER_W.jpg

Best i test! 8 stilige vårjakker for kvinner

Hva liker du best – en klassisk bomberjakke eller en svart frakk? Her tester vi årets mest trendy vårjakker for kvinner.

Så fort solen titter frem, har de fleste lyst til å gå en tur, og ingenting er bedre enn å sitte i solskinnet på en koselig uterestaurant i en tynn og fin vårjakke. Her har testpanelet vurdert 8 av sesongens beste vårjakker. Her er resultatet. 

SHOP HER:

# 1 Trendy tracksuit som oser 90-tallet

NIKE.jpg

Modell og merke: , .

Det beste med jakken: Designet. Det blir ikke noe mer trendy enn dette i moteverden!

Sammendrag: Hvis du går rundt med denne jakken i bykjernen, kan du plutselig støte på en eldre person med nøyaktig den samme jakken (bare at da er jakken faktisk 30 år gammel)! Nsw Woven Track er som hentet fra begynnelsen av 90-tallet, med et trendy design i ekte retrofarger. Den er lang i modellen og passer best til en kort sykkelshorts eller tights, chunky sneakers og kanskje solbriller med farget glass. På innsiden av jakken er det et lett nettingstoff, noe som gjør den tilstrekkelig ventilert til at du kan løpe i den, selv om det er en hverdagsjakke. Materialet er vannavvisende, men ikke vanntett. 

Finnes den i andre farger? Nei.

# 2 Cropped vårjakke med attitude

ONLY.jpg

Modell og merke: , .

Det beste med jakken: At det sannsynligvis er en god stund til den går av moten. Militærgrønt har allerede vært trendy i flere år og ser ikke ut til å forsvinne med det første.

Sammendrag: En stilig vårjakke med et firkantet snitt. Denne jakken fra Only passer godt til både jeans og kjole, noe som er en klar fordel. På brystet er det to ganske store lommer, men det er ikke den typen lommer hvor du faktisk kan oppbevare noe, men de er mest for designets skyld. Ideelt sett bør den ikke kneppes igjen, noe som betyr at den passer best til varmere dager. Nederst på jakken er kanten frynsete for å gi et inntrykk av at den har blitt klipt av. Materialet er relativt holdbart, omtrent som jeansstoff. Den er imidlertid verken vanntett eller vannavstøtende. Dette er jakken som passer perfekt sammen med pilotbriller en solrik dag i byen.  

Finnes den i andre farger? Den er også tilgjengelig i en .

# 3 Allsidig dunjakke som kan spares til høsten

PEAK.jpg

Modell og merke: ,

Det beste med jakken: Allsidigheten! Denne tynne dunjakken kan brukes alene om våren og høsten, men passer også ypperlig om vinteren under en jakke eller kåpe.

Sammendrag: Denne eksklusive dunjakken fra Peak Performance er tilgjengelig i totalt syv farger, som kan være en gladnyhet for deg som ikke er så glad i rosa. For de av dere som liker å skille dere ut, er denne imidlertid perfekt. Denne vårjakken fra Peak Performance er vannavstøtende takket være overflatebehandlingen, som er helt fri for fluorkarboner. Passformen er rett, og ellers normal. En stor fordel med denne jakken er at den er så ekstremt lett, derav navnet. Den pakkes enkelt i en hvilken som helst veske, slik at du kan ta den med deg på skiferie eller hva du enn skal.

Finnes den i andre farger? Ja! , , , , og .

# 4 En elegant bomberjakke

Adidas ÔÇô 1.jpg

Modell og merke:

Det beste med jakken: Fargen, som løfter denne vårjakken fra å være en helt vanlig bomberjakke til å skille seg ut i sortimentet. Den vårlige lillafargen er nøytral nok til at den passer til det meste, men også annerledes nok til å bli prikken over i'en til et enkelt antrekk.

Sammendrag: En veldig stilig vårjakke med en trendy silhuett, uten krage. St Bomber er egentlig ikke en tradisjonell bomberjakke. Den sitter nemlig litt strammere enn bomberjakker vanligvis gjør. Fargen og komforten er to av tingene testpanelet setter pris på. Når det gjelder temperatur, er den kjølig nok til at du kan bruke den litt på sommeren også, spesielt om kvelden når solen har gått ned. Testpanelet deler også ut et ekstra pluss for at lommene på jakken kan stenges med glidelås, slik at ingenting faller ut.

Finnes den i andre farger? Ja, den er også tilgjengelig i en stilig .

# 5 Klassisk svart frakk

ONLY 2.jpg

Modell og merke: ,

Det beste med jakken: At den ser like bra ut sammen med sneakers og jeans som til et mer pyntet antrekk, kanskje en dressbukse og en skjorte. 

Sammendrag: En elegant frakk som er tilgjengelig i både svart og hvit. Modellen er passe lang og passer både deg som er lang og kort. Ermene er normale i lengden, men litt for stramme til at du kan bruke en tykk genser under, ifølge noen i testpanelet. Dette er vårjakken du bruker i urbane omgivelser, men ikke ute i naturen. Materialet er derfor ikke det mest holdbare, men spørsmålet er om du noen gang kommer til å bruke den på en måte som setter holdbarheten på prøve? Kragen er stilig, silhuetten elegant og midjen kan markeres!

Finnes den i andre farger? Ja, en som er minst like elegant som den svarte.

# 6 Militærgrønn vårjakke i en kortere modell

ONLY 3.jpg

Modell og merke: ,

Det beste med jakken: At du fint får plass til en tykk genser under, uten at det blir for stramt eller forstyrrer designet betydelig.

Sammendrag: Dette er en uformell hverdagsjakke med et design som virkelig splitter panelet. Noen i testpanelet mener at jakken får dem til å ville dra på safari, mens andre vil matche den med en svart olabukse med høy midje og noen kule sneakers. På forsiden av jakken er det fire store lommer som rommer det meste. Jakken lukkes med vanlige knapper, men bør helst brukes åpen. Også kragen skiller seg ut fra mengden da denne vårjakken har jakkeslag. Nederst i ermene er det et elastisk bånd som gir ermene en viss ballongform. Den er finest om våren og sommeren, men kan også brukes litt om høsten, da du fint får plass til en tykk genser under.

Finnes den i andre farger? Nei.

# 7 Funksjonell parka som tåler det meste

KT.jpg

Modell og merke: ,

Det beste med jakken: At den tåler alt. Kragen er høy, materialet holdbart, smussavvisende og lett å tørke av!

Sammendrag: En veldig praktisk vårjakke til dame, som kommer til sin fulle rett når det regner og blåser. Den passer kjempebra til gåturer i ruskete vær. Hvis den mot alle odds blir møkkete, kan den lett tørkes av med en klut. Til tross for et slitesterkt, ugjennomtrengelig materiale, puster den dessuten veldig bra. Designet oser mer friluft enn de andre jakkene i testen, men har likevel en feminin silhuett og superfin vårfarge.

Finnes den i andre farger? Oh, yeah! Her finner du den i en og en .

# 8 Tøff collegejakke for den sporty

Adidas.jpg

Modell og merke: ,

Det beste med jakken: Komforten, uten tvil, men designet er også et stort pluss, ifølge vårt sporty testpanel. 

Sammendrag: Denne stilige vårjakken for kvinner er som en blanding mellom en collegegenser og en baseballjakke. Materialet er deilig og mykt, noe som gir en høy score når det gjelder komfort. Passformen til denne vårjakken er kroppsnær. Det betyr at den helst bør matches med en vanlig, stram olabukse eller en ekstra fin tights. Testpanelet gir en ekstra tommel opp for hvordan jakken sitter i korsryggen. Der kan mange modeller oppleves som litt posete, men denne vårjakken sitter etter mot ryggen, noe som er veldig fint. På baksiden av jakken, ved skuldrene, er det to paneler av et stretchy, orange materiale. Det skaper en bevegelsesfrihet som det er vanskelig for andre jakker å slå. 

Finnes den i andre farger? Det gjør den! Denne vårjakken er også tilgjengelig i en .

Hvilken vårjakke burde jeg kjøpe?

  •  – en vårjakke som aldri går av moten! Det trygge kortet for deg som vil bruke samme jakke år etter år.
  •  – en vårjakke alle må ha! Velg mellom en  for fotturer og turgåing, eller for eksempel en  for et trendy preg i byen eller hvis det pøsregner.
  •  – en vårjakke med fokus på eleganse. Fordelen er at den lett kan matches med både og høye hæler!

SHOP HER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

Asics GEL-Kayano 27
Mote & trender

Den beste pronasjonsskoen fra Asics: Nyheten GEL-Kayano 27

2 dager siden
Free metcon 3 header
Mote & trender

Test: Så bra er den nye treningsskoen Nike Free Metcon 3

4 dager siden
Test adidas löparsko supernova
Mote & trender

Test: Adidas Supernova til dame og herre

26 jun 2020
charlotte och pär header
Mote & trender

Test: De topp 3 beste løpeskoene fra Asics

23 jun 2020
Adidas supernova header
Mote & trender

Adidas Supernova: prisverdig løpesko av god kvalitet

22 jun 2020
sandaler header
Mote & trender

Test: Trendy sandaler til dame 2020

18 jun 2020
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Trendy sandaler til herre som er best i test

18 jun 2020
Test bikini
Mote & trender

Test: Finn riktig bikini til kroppstypen din

15 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: Løpesko på SALG – med toppscore!

14 jun 2020
Sommarrea herr
Mote & trender

Til ham: Gjør et kupp på klær, sko og utstyr på sommersalget vårt

14 jun 2020
Sommarrea dam
Mote & trender

Til henne: Gjør et kupp på klær og sko på sommersalget vårt

14 jun 2020
Sommarrea barn
Mote & trender

De beste kuppene til barn på sommersalget vårt

14 jun 2020
Birkenstock
Mote & trender

Kan jeg vaske sandalene mine i vaskemaskinen?

10 jun 2020
Birkenstock
Mote & trender

Sesongens sandaltrender fra Birkenstock

10 jun 2020
daddräkt simning
Mote & trender

Test: Badedrakter til konkurransesvømming og trening

09 jun 2020
ub primeblue
Mote & trender

Her er Adidas Ultraboost i resirkulert plast!

08 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Stor test av treningstopper

07 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: Løpetopper til herre 2020

07 jun 2020
Badbyxor badshorts
Mote & trender

Sommerens 9 hotteste badeshorts

07 jun 2020
Blacc yoga
Mote & trender

Lær å handle smart med Sportamores materialguide

05 jun 2020
pegasus 37
Mote & trender

Test: Så bra er Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: UV-drakter til barn

03 jun 2020
saucony_endorphin_PRO-header.jpg
Mote & trender

Maks tempo med Sauconys nye løpesko Endorphin Pro

01 jun 2020
löparshorts header
Mote & trender

Våre beste løpeshorts til dame og herre

30 may 2020
nike pegasus 37 header
Mote & trender

Bedre demping i nyheten Nike Pegasus 37

30 may 2020
Test tenniskjol
Mote & trender

5 tennisskjørt som er best i test 2020

29 may 2020
Creme-Creative_997HXD_group.jpg
Mote & trender

Vi elsker sesongens sneakers fra New Balance

27 may 2020
Better Bodies träningstights
Mote & trender

Guide: Finn riktig treningstights fra Better Bodies

26 may 2020
Asics GT-2000
Mote & trender

Sats på løpesko fra Asics hvis du pronerer

26 may 2020
Underkläder träning
Mote & trender

Tren i riktig undertøy – og unngå gnagsår

25 may 2020
React Miler NY
Mote & trender

Løp lenger med Nike React Miler

22 may 2020
korta tights
Mote & trender

Test: Korte treningstights til dame 2020

22 may 2020
Merrells trailskor
Mote & trender

Test: terrengsko fra Merrell til dame og herre

21 may 2020
New Balance skor
Mote & trender

Kjøp riktige løpesko fra New Balance

21 may 2020
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: løpesko til herre med mye demping

21 may 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: Fotballsko til juniorer i 2020

21 may 2020
nike-low-sneakers.jpg
Mote & trender

3 kjerringråd for å få sneakers hvite igjen

21 may 2020
Dam - Header.jpg
Mote & trender

Test: løpesko med mye demping

19 may 2020
Nike yoga infinalon header
Mote & trender

Yoga uten begrensninger i Nike Infinalon

19 may 2020
björn borg tights
Mote & trender

Tips! 9 tights med høy midje

18 may 2020
more news
Asics GEL-Kayano 27

Den beste pronasjonsskoen fra Asics: Nyheten GEL-Kayano 27

En pronasjonssko som både er superstabil og har mye demping – er det virkelig mulig? Si hei til nyheten Asics GEL-Kayano 27.

2 dager siden
Mote & trender
Free metcon 3 header

Test: Så bra er den nye treningsskoen Nike Free Metcon 3

Box jump, squats, tauklatring og wallballs – Free Metcon 3 takler alt. Les testpanelets uttalelse om den nye treningsskoen.

4 dager siden
Mote & trender
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til dame og herre

Testpanelets dom: Høy kvalitet til en billig penge. Vi snakker om Supernova, den nye løpeskoen fra Adidas!

26 jun 2020
Mote & trender
charlotte och pär header

Test: De topp 3 beste løpeskoene fra Asics

Vi har fått hjelp av to superløpere for å kåre de beste løpeskoene fra Asics – både til dame og herre. Les testen for å se resultatet!

23 jun 2020
Mote & trender
Adidas supernova header

Adidas Supernova: prisverdig løpesko av god kvalitet

Her er løpeskoen for deg som ser etter god kvalitet, uten at det skal koste skjorta! Les mer om Adidas nyhet Supernova.

22 jun 2020
Mote & trender
sandaler header

Test: Trendy sandaler til dame 2020

Det er endelig tid for å teste sandaler fra Birkenstock, Cruz og Axelda. Sjekk ut modellene som er best i test og som passer best til de varmeste dagene i sommer!

18 jun 2020
Mote & trender
Herr - Header.jpg

Trendy sandaler til herre som er best i test

Sommer = åpne sko! Og hva er vel bedre enn et par trendy sandaler eller slippers? Ta en titt på herretesten vår av sesongens favoritter for føttene!

18 jun 2020
Mote & trender
Test bikini

Test: Finn riktig bikini til kroppstypen din

Vi har latt kvinner med forskjellige kroppstyper teste bikinisett fra Waikani Beachwear. Dette mener de om årets sommerlige modeller.

15 jun 2020
Mote & trender
Header.jpg

Test: Løpesko på SALG – med toppscore!

Noen av testpanelets favoritter finner du nå på vårt Summer Sale. Her er de beste løpeskoene på SALG til dame og herre.

14 jun 2020
Mote & trender
Sommarrea dam

Til henne: Gjør et kupp på klær og sko på sommersalget vårt

Her har vi samlet noen av våre beste kupp til dame på vårt store SALG! Løpesko, sandaler, tights med mer.

14 jun 2020
Mote & trender
Sommarrea herr

Til ham: Gjør et kupp på klær, sko og utstyr på sommersalget vårt

En ny padelracket, løpesko eller sandaler? Vi har plukket ut noen av våre beste tips til ham, som du nå finner på sommersalget vårt.

14 jun 2020
Mote & trender
Sommarrea barn

De beste kuppene til barn på sommersalget vårt

Vi har plukket ut et lite utvalg av hva du kan finne til barn på det store SALGET vårt. Her er de beste kuppene til både store og små barn.

14 jun 2020
Mote & trender
Birkenstock

Kan jeg vaske sandalene mine i vaskemaskinen?

Det kan være lettere sagt enn gjort å ta vare på sommersko. Eksperten fra Birkenstock gir deg de beste tipsene til hvordan du kan holde sandalene fine!

10 jun 2020
Mote & trender
Birkenstock

Sesongens sandaltrender fra Birkenstock

Med utgangspunkt i komfort og bærekraft, har vel ingen gått glipp av Birkenstocks populære sandaler. Slik ser årets sandaltrender ut i 2020!

10 jun 2020
Mote & trender
daddräkt simning

Test: Badedrakter til konkurransesvømming og trening

Vil du ta svømmingen til et nytt nivå? Da er det på tide å investere i en teknisk badedrakt. Her er de beste tipsene fra proffen. Les testen av årets beste modeller i 2020.

09 jun 2020
Mote & trender