HEADER_W.jpg

Best i test! 8 stilige vårjakker for kvinner

Hva liker du best – en klassisk bomberjakke eller en svart frakk? Her tester vi årets mest trendy vårjakker for kvinner.

Så fort solen titter frem, har de fleste lyst til å gå en tur, og ingenting er bedre enn å sitte i solskinnet på en koselig uterestaurant i en tynn og fin vårjakke. Her har testpanelet vurdert 8 av sesongens beste vårjakker. Her er resultatet. 

SHOP HER:

# 1 Trendy tracksuit som oser 90-tallet

NIKE.jpg

Modell og merke: , .

Det beste med jakken: Designet. Det blir ikke noe mer trendy enn dette i moteverden!

Sammendrag: Hvis du går rundt med denne jakken i bykjernen, kan du plutselig støte på en eldre person med nøyaktig den samme jakken (bare at da er jakken faktisk 30 år gammel)! Nsw Woven Track er som hentet fra begynnelsen av 90-tallet, med et trendy design i ekte retrofarger. Den er lang i modellen og passer best til en kort sykkelshorts eller tights, chunky sneakers og kanskje solbriller med farget glass. På innsiden av jakken er det et lett nettingstoff, noe som gjør den tilstrekkelig ventilert til at du kan løpe i den, selv om det er en hverdagsjakke. Materialet er vannavvisende, men ikke vanntett. 

Finnes den i andre farger? Nei.

# 2 Cropped vårjakke med attitude

ONLY.jpg

Modell og merke: , .

Det beste med jakken: At det sannsynligvis er en god stund til den går av moten. Militærgrønt har allerede vært trendy i flere år og ser ikke ut til å forsvinne med det første.

Sammendrag: En stilig vårjakke med et firkantet snitt. Denne jakken fra Only passer godt til både jeans og kjole, noe som er en klar fordel. På brystet er det to ganske store lommer, men det er ikke den typen lommer hvor du faktisk kan oppbevare noe, men de er mest for designets skyld. Ideelt sett bør den ikke kneppes igjen, noe som betyr at den passer best til varmere dager. Nederst på jakken er kanten frynsete for å gi et inntrykk av at den har blitt klipt av. Materialet er relativt holdbart, omtrent som jeansstoff. Den er imidlertid verken vanntett eller vannavstøtende. Dette er jakken som passer perfekt sammen med pilotbriller en solrik dag i byen.  

Finnes den i andre farger? Den er også tilgjengelig i en .

# 3 Allsidig dunjakke som kan spares til høsten

PEAK.jpg

Modell og merke: ,

Det beste med jakken: Allsidigheten! Denne tynne dunjakken kan brukes alene om våren og høsten, men passer også ypperlig om vinteren under en jakke eller kåpe.

Sammendrag: Denne eksklusive dunjakken fra Peak Performance er tilgjengelig i totalt syv farger, som kan være en gladnyhet for deg som ikke er så glad i rosa. For de av dere som liker å skille dere ut, er denne imidlertid perfekt. Denne vårjakken fra Peak Performance er vannavstøtende takket være overflatebehandlingen, som er helt fri for fluorkarboner. Passformen er rett, og ellers normal. En stor fordel med denne jakken er at den er så ekstremt lett, derav navnet. Den pakkes enkelt i en hvilken som helst veske, slik at du kan ta den med deg på skiferie eller hva du enn skal.

Finnes den i andre farger? Ja! , , , , og .

# 4 En elegant bomberjakke

Adidas ÔÇô 1.jpg

Modell og merke:

Det beste med jakken: Fargen, som løfter denne vårjakken fra å være en helt vanlig bomberjakke til å skille seg ut i sortimentet. Den vårlige lillafargen er nøytral nok til at den passer til det meste, men også annerledes nok til å bli prikken over i'en til et enkelt antrekk.

Sammendrag: En veldig stilig vårjakke med en trendy silhuett, uten krage. St Bomber er egentlig ikke en tradisjonell bomberjakke. Den sitter nemlig litt strammere enn bomberjakker vanligvis gjør. Fargen og komforten er to av tingene testpanelet setter pris på. Når det gjelder temperatur, er den kjølig nok til at du kan bruke den litt på sommeren også, spesielt om kvelden når solen har gått ned. Testpanelet deler også ut et ekstra pluss for at lommene på jakken kan stenges med glidelås, slik at ingenting faller ut.

Finnes den i andre farger? Ja, den er også tilgjengelig i en stilig .

# 5 Klassisk svart frakk

ONLY 2.jpg

Modell og merke: ,

Det beste med jakken: At den ser like bra ut sammen med sneakers og jeans som til et mer pyntet antrekk, kanskje en dressbukse og en skjorte. 

Sammendrag: En elegant frakk som er tilgjengelig i både svart og hvit. Modellen er passe lang og passer både deg som er lang og kort. Ermene er normale i lengden, men litt for stramme til at du kan bruke en tykk genser under, ifølge noen i testpanelet. Dette er vårjakken du bruker i urbane omgivelser, men ikke ute i naturen. Materialet er derfor ikke det mest holdbare, men spørsmålet er om du noen gang kommer til å bruke den på en måte som setter holdbarheten på prøve? Kragen er stilig, silhuetten elegant og midjen kan markeres!

Finnes den i andre farger? Ja, en som er minst like elegant som den svarte.

# 6 Militærgrønn vårjakke i en kortere modell

ONLY 3.jpg

Modell og merke: ,

Det beste med jakken: At du fint får plass til en tykk genser under, uten at det blir for stramt eller forstyrrer designet betydelig.

Sammendrag: Dette er en uformell hverdagsjakke med et design som virkelig splitter panelet. Noen i testpanelet mener at jakken får dem til å ville dra på safari, mens andre vil matche den med en svart olabukse med høy midje og noen kule sneakers. På forsiden av jakken er det fire store lommer som rommer det meste. Jakken lukkes med vanlige knapper, men bør helst brukes åpen. Også kragen skiller seg ut fra mengden da denne vårjakken har jakkeslag. Nederst i ermene er det et elastisk bånd som gir ermene en viss ballongform. Den er finest om våren og sommeren, men kan også brukes litt om høsten, da du fint får plass til en tykk genser under.

Finnes den i andre farger? Nei.

# 7 Funksjonell parka som tåler det meste

KT.jpg

Modell og merke: ,

Det beste med jakken: At den tåler alt. Kragen er høy, materialet holdbart, smussavvisende og lett å tørke av!

Sammendrag: En veldig praktisk vårjakke til dame, som kommer til sin fulle rett når det regner og blåser. Den passer kjempebra til gåturer i ruskete vær. Hvis den mot alle odds blir møkkete, kan den lett tørkes av med en klut. Til tross for et slitesterkt, ugjennomtrengelig materiale, puster den dessuten veldig bra. Designet oser mer friluft enn de andre jakkene i testen, men har likevel en feminin silhuett og superfin vårfarge.

Finnes den i andre farger? Oh, yeah! Her finner du den i en og en .

# 8 Tøff collegejakke for den sporty

Adidas.jpg

Modell og merke: ,

Det beste med jakken: Komforten, uten tvil, men designet er også et stort pluss, ifølge vårt sporty testpanel. 

Sammendrag: Denne stilige vårjakken for kvinner er som en blanding mellom en collegegenser og en baseballjakke. Materialet er deilig og mykt, noe som gir en høy score når det gjelder komfort. Passformen til denne vårjakken er kroppsnær. Det betyr at den helst bør matches med en vanlig, stram olabukse eller en ekstra fin tights. Testpanelet gir en ekstra tommel opp for hvordan jakken sitter i korsryggen. Der kan mange modeller oppleves som litt posete, men denne vårjakken sitter etter mot ryggen, noe som er veldig fint. På baksiden av jakken, ved skuldrene, er det to paneler av et stretchy, orange materiale. Det skaper en bevegelsesfrihet som det er vanskelig for andre jakker å slå. 

Finnes den i andre farger? Det gjør den! Denne vårjakken er også tilgjengelig i en .

Hvilken vårjakke burde jeg kjøpe?

  •  – en vårjakke som aldri går av moten! Det trygge kortet for deg som vil bruke samme jakke år etter år.
  •  – en vårjakke alle må ha! Velg mellom en  for fotturer og turgåing, eller for eksempel en  for et trendy preg i byen eller hvis det pøsregner.
  •  – en vårjakke med fokus på eleganse. Fordelen er at den lett kan matches med både og høye hæler!

SHOP HER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

Header.jpg
Mote & trender

Best i test: Yogabukser 2020

1 dag siden
wyte badshorts
Mote & trender

Gjør et kupp på treningsklær, sko og badetøy på vårt Mid Season Sale

4 dager siden
mss löparskor header
Mote & trender

De beste løpeskoene på vårt Mid Season Sale

4 dager siden
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg
Mote & trender

11 gullkorn du finner på Mid Season Sale

4 dager siden
adidas_grand_court_sneakers.jpg
Mote & trender

Vårens hotteste trend: grå sneakers!

22 mar 2020
traningstrojor_herr.png
Mote & trender

Toppliste: 11 treningsoverdeler til ham

20 mar 2020
Linnen dam
Mote & trender

12 vårlige treningssingleter til henne

20 mar 2020
Herr - Sneakertest.jpg
Mote & trender

Best i test! Vårens beste sneakers til herre 2020

19 mar 2020
Dam - Sneakertest.jpg
Mote & trender

Test: Årets fineste sneakers 2020

17 mar 2020
reebok royal turbo header
Mote & trender

Seks stilige sneakers fra Reebok

17 mar 2020
Kari Traa
Mote & trender

Vårens pastellfargede mote fra Kari Traa

16 mar 2020
better bodies tights
Mote & trender

Den nye trenden: Glinsende treningstights

16 mar 2020
Padelheader dam
Mote & trender

Vi tester sesongens beste padelsko til dame

15 mar 2020
Padelskor header
Mote & trender

Best i test! Padelsko til menn

15 mar 2020
sport bh header
Mote & trender

Best i test: Sports-BH for store bryster

14 mar 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Mote & trender

Vårens beste sports-BH'er 2020

12 mar 2020
HEADER_M.jpg
Mote & trender

9 løpesko for menn som er best i test 2020

11 mar 2020
HEADER_W.jpg
Mote & trender

STOR test! De beste løpeskoene for dame i 2020

11 mar 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood
Mote & trender

Topp 5 beste friluftsklær fra Peak Performance

10 mar 2020
adidas core sneakers
Mote & trender

Sneakers-trender i 2020

10 mar 2020
Vuxen-barnskor plock
Mote & trender

Årets fineste sneakers til dame, herre og barn i 2020

07 mar 2020
Peak Performance Argon Hybrid Jacket
Mote & trender

Sesongens beste kjøp: Den nye hybridjakken fra Peak Performance

06 mar 2020
Peak Performance skaljacka
Mote & trender

Hvordan skal en skalljakke sitte?

05 mar 2020
nike metcon 5 herr
Mote & trender

Hvilke treningssko er best til funksjonell trening?

05 mar 2020
suunto 7 header
Mote & trender

TEST! Så bra er den nye pulsklokken Suunto 7

05 mar 2020
nike metcon fuchsia
Mote & trender

Slik får du best effekt av funksjonell trening med riktige treningssko

02 mar 2020
521523_Vesi_528409_-Rainy_527207_Kura_Boy_Laughing_in_the_Rain.jpg
Mote & trender

Guide: Hvilket regntøy bør barnet mitt bruke?

02 mar 2020
HEADER_W.jpg
Mote & trender

Best i test! 8 stilige vårjakker for kvinner

01 mar 2020
HEADER_M.jpg
Mote & trender

Best i test: Vårjakker for menn 2020

01 mar 2020
Header-tights.jpg
Mote & trender

Best i test: Tights med høy midje 2020

01 mar 2020
PLus size träningskläder nike
Mote & trender

Best i test! Treningsklær fra Nike i store størrelser

29 feb 2020
Hoka One One header
Mote & trender

Hvilke løpesko fra Hoka One One bør jeg velge?

27 feb 2020
SL20
Mote & trender

Slå konkurransetiden med den nye løpeskoen SL20 fra Adidas

27 feb 2020
fotbollsskor header
Mote & trender

Sesongens 10 beste fotballsko fra Adidas, Nike og Puma

26 feb 2020
Casall tights
Mote & trender

Derfor bør du trene i Casalls myke treningstights

25 feb 2020
Header prommenadskor
Mote & trender

Test! De beste gåskoene som gir maksimal komfort

25 feb 2020
SP20_WBN_BRAS_TIGHTS_REFRESH_NIKE_SWOOSH_PADDED_ASIA_BRA_JJ_0150_V3.jpg
Mote & trender

Treningstøy fra Nike som du bare må ha

25 feb 2020
Header dam adidas
Mote & trender

Test: Topp 5 bestselgere fra Adidas

22 feb 2020
Header adidas
Mote & trender

Vi tester 6 svarte herrefavoritter fra Adidas

22 feb 2020
Barnskor
Mote & trender

Stor guide: Finn riktige barnesko og størrelse fra Adidas

21 feb 2020
more news
Header.jpg

Best i test: Yogabukser 2020

Når du trener yoga, vil du ha yogaklær som gir deg full bevegelsesfrihet og fleksibilitet. Vårt yogi-testpanel har tatt solhilsen i årets beste yogabukser.

1 dag siden
Mote & trender
wyte badshorts

Gjør et kupp på treningsklær, sko og badetøy på vårt Mid Season Sale

Vi ønsker våren velkommen med Mid Season Sale! Benytt anledningen til å handle klær, sko og vesker til deg selv, en venn eller noen andre du er glad i.

4 dager siden
Mote & trender
mss löparskor header

De beste løpeskoene på vårt Mid Season Sale

Benytt anledningen til å kapre dine nye løpesko nå som vårt store Mid Season Sale er i gang!

4 dager siden
Mote & trender
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg

11 gullkorn du finner på Mid Season Sale

Alt fra treningstights til rideklær! Sjekk ut disse godbitene når de dukker opp til nedsatt pris under vårt store Mid Season Sale.

4 dager siden
Mote & trender
adidas_grand_court_sneakers.jpg

Vårens hotteste trend: grå sneakers!

I fjor var det hvite sneakers som dominerte, men i år er det grå sneakers som gjelder. Her er sesongens 10 hotteste modeller!

22 mar 2020
Mote & trender
traningstrojor_herr.png

Toppliste: 11 treningsoverdeler til ham

Kortermet, teknisk t-skjorte eller en langermet genser? Hvit, svart eller neongul? Vi har samlet de mest populære treningsoverdelene til ham akkurat nå.

20 mar 2020
Mote & trender
Linnen dam

12 vårlige treningssingleter til henne

Loose fit, seamless eller med innebygd BH? Her er vårens hotteste treningssingleter til henne! Hvilken variant vil du rocke under hjemmetreningen?

20 mar 2020
Mote & trender
Herr - Sneakertest.jpg

Best i test! Vårens beste sneakers til herre 2020

Ta stilsikre steg denne våren. Vårt motebevisste herrepanel har testet årets kuleste sneakers fra Adidas, Nike og Jack & Jones.

19 mar 2020
Mote & trender
Dam - Sneakertest.jpg

Test: Årets fineste sneakers 2020

Vi elsker sneakers! Sjekk hva testpanelet vårt mener om årets fineste modeller til dame.

17 mar 2020
Mote & trender
reebok royal turbo header

Seks stilige sneakers fra Reebok

Mars måned betyr nye sneakers! Sjekk ut vårens nyheter fra Reebok.

17 mar 2020
Mote & trender
Kari Traa

Vårens pastellfargede mote fra Kari Traa

Uavhengig av vær, skal alle kunne nyte våren med stil. Derfor lanserer Kari Traa sin nye pastellfargede kolleksjon til friluftslivet!

16 mar 2020
Mote & trender
better bodies tights

Den nye trenden: Glinsende treningstights

Sol deg i din egen glans på treningssenteret med en glinsende tights! Her er de fineste, glinsende treningstightsene akkurat nå.

16 mar 2020
Mote & trender
Padelheader dam

Vi tester sesongens beste padelsko til dame

Best i test! Her prøver vi sesongens beste modeller som gjør deg raskere, smidigere og vanskeligere å slå på banen.

15 mar 2020
Mote & trender
Padelskor header

Best i test! Padelsko til menn

På tide å ta padelspillet til et nytt nivå! Her er padelskoene som er best i test, ifølge testpanelet vårt.

15 mar 2020
Mote & trender
sport bh header

Best i test: Sports-BH for store bryster

Det er ekstra viktig med en sports-BH hvis man har store bryster. Her er de beste sports-BH'ene for deg med D, E, F og G-cup.

14 mar 2020
Mote & trender