HEADER_W.jpg

Best i test! 8 stilige vårjakker for kvinner

Hva liker du best – en klassisk bomberjakke eller en svart frakk? Her tester vi årets mest trendy vårjakker for kvinner.

Så fort solen titter frem, har de fleste lyst til å gå en tur, og ingenting er bedre enn å sitte i solskinnet på en koselig uterestaurant i en tynn og fin vårjakke. Her har testpanelet vurdert 8 av sesongens beste vårjakker. Her er resultatet. 

SHOP HER:

# 1 Trendy tracksuit som oser 90-tallet

NIKE.jpg

Modell og merke: , .

Det beste med jakken: Designet. Det blir ikke noe mer trendy enn dette i moteverden!

Sammendrag: Hvis du går rundt med denne jakken i bykjernen, kan du plutselig støte på en eldre person med nøyaktig den samme jakken (bare at da er jakken faktisk 30 år gammel)! Nsw Woven Track er som hentet fra begynnelsen av 90-tallet, med et trendy design i ekte retrofarger. Den er lang i modellen og passer best til en kort sykkelshorts eller tights, chunky sneakers og kanskje solbriller med farget glass. På innsiden av jakken er det et lett nettingstoff, noe som gjør den tilstrekkelig ventilert til at du kan løpe i den, selv om det er en hverdagsjakke. Materialet er vannavvisende, men ikke vanntett. 

Finnes den i andre farger? Nei.

# 2 Cropped vårjakke med attitude

ONLY.jpg

Modell og merke: , .

Det beste med jakken: At det sannsynligvis er en god stund til den går av moten. Militærgrønt har allerede vært trendy i flere år og ser ikke ut til å forsvinne med det første.

Sammendrag: En stilig vårjakke med et firkantet snitt. Denne jakken fra Only passer godt til både jeans og kjole, noe som er en klar fordel. På brystet er det to ganske store lommer, men det er ikke den typen lommer hvor du faktisk kan oppbevare noe, men de er mest for designets skyld. Ideelt sett bør den ikke kneppes igjen, noe som betyr at den passer best til varmere dager. Nederst på jakken er kanten frynsete for å gi et inntrykk av at den har blitt klipt av. Materialet er relativt holdbart, omtrent som jeansstoff. Den er imidlertid verken vanntett eller vannavstøtende. Dette er jakken som passer perfekt sammen med pilotbriller en solrik dag i byen.  

Finnes den i andre farger? Den er også tilgjengelig i en .

# 3 Allsidig dunjakke som kan spares til høsten

PEAK.jpg

Modell og merke: ,

Det beste med jakken: Allsidigheten! Denne tynne dunjakken kan brukes alene om våren og høsten, men passer også ypperlig om vinteren under en jakke eller kåpe.

Sammendrag: Denne eksklusive dunjakken fra Peak Performance er tilgjengelig i totalt syv farger, som kan være en gladnyhet for deg som ikke er så glad i rosa. For de av dere som liker å skille dere ut, er denne imidlertid perfekt. Denne vårjakken fra Peak Performance er vannavstøtende takket være overflatebehandlingen, som er helt fri for fluorkarboner. Passformen er rett, og ellers normal. En stor fordel med denne jakken er at den er så ekstremt lett, derav navnet. Den pakkes enkelt i en hvilken som helst veske, slik at du kan ta den med deg på skiferie eller hva du enn skal.

Finnes den i andre farger? Ja! , , , , og .

# 4 En elegant bomberjakke

Adidas ÔÇô 1.jpg

Modell og merke:

Det beste med jakken: Fargen, som løfter denne vårjakken fra å være en helt vanlig bomberjakke til å skille seg ut i sortimentet. Den vårlige lillafargen er nøytral nok til at den passer til det meste, men også annerledes nok til å bli prikken over i'en til et enkelt antrekk.

Sammendrag: En veldig stilig vårjakke med en trendy silhuett, uten krage. St Bomber er egentlig ikke en tradisjonell bomberjakke. Den sitter nemlig litt strammere enn bomberjakker vanligvis gjør. Fargen og komforten er to av tingene testpanelet setter pris på. Når det gjelder temperatur, er den kjølig nok til at du kan bruke den litt på sommeren også, spesielt om kvelden når solen har gått ned. Testpanelet deler også ut et ekstra pluss for at lommene på jakken kan stenges med glidelås, slik at ingenting faller ut.

Finnes den i andre farger? Ja, den er også tilgjengelig i en stilig .

# 5 Klassisk svart frakk

ONLY 2.jpg

Modell og merke: ,

Det beste med jakken: At den ser like bra ut sammen med sneakers og jeans som til et mer pyntet antrekk, kanskje en dressbukse og en skjorte. 

Sammendrag: En elegant frakk som er tilgjengelig i både svart og hvit. Modellen er passe lang og passer både deg som er lang og kort. Ermene er normale i lengden, men litt for stramme til at du kan bruke en tykk genser under, ifølge noen i testpanelet. Dette er vårjakken du bruker i urbane omgivelser, men ikke ute i naturen. Materialet er derfor ikke det mest holdbare, men spørsmålet er om du noen gang kommer til å bruke den på en måte som setter holdbarheten på prøve? Kragen er stilig, silhuetten elegant og midjen kan markeres!

Finnes den i andre farger? Ja, en som er minst like elegant som den svarte.

# 6 Militærgrønn vårjakke i en kortere modell

ONLY 3.jpg

Modell og merke: ,

Det beste med jakken: At du fint får plass til en tykk genser under, uten at det blir for stramt eller forstyrrer designet betydelig.

Sammendrag: Dette er en uformell hverdagsjakke med et design som virkelig splitter panelet. Noen i testpanelet mener at jakken får dem til å ville dra på safari, mens andre vil matche den med en svart olabukse med høy midje og noen kule sneakers. På forsiden av jakken er det fire store lommer som rommer det meste. Jakken lukkes med vanlige knapper, men bør helst brukes åpen. Også kragen skiller seg ut fra mengden da denne vårjakken har jakkeslag. Nederst i ermene er det et elastisk bånd som gir ermene en viss ballongform. Den er finest om våren og sommeren, men kan også brukes litt om høsten, da du fint får plass til en tykk genser under.

Finnes den i andre farger? Nei.

# 7 Funksjonell parka som tåler det meste

KT.jpg

Modell og merke: ,

Det beste med jakken: At den tåler alt. Kragen er høy, materialet holdbart, smussavvisende og lett å tørke av!

Sammendrag: En veldig praktisk vårjakke til dame, som kommer til sin fulle rett når det regner og blåser. Den passer kjempebra til gåturer i ruskete vær. Hvis den mot alle odds blir møkkete, kan den lett tørkes av med en klut. Til tross for et slitesterkt, ugjennomtrengelig materiale, puster den dessuten veldig bra. Designet oser mer friluft enn de andre jakkene i testen, men har likevel en feminin silhuett og superfin vårfarge.

Finnes den i andre farger? Oh, yeah! Her finner du den i en og en .

# 8 Tøff collegejakke for den sporty

Adidas.jpg

Modell og merke: ,

Det beste med jakken: Komforten, uten tvil, men designet er også et stort pluss, ifølge vårt sporty testpanel. 

Sammendrag: Denne stilige vårjakken for kvinner er som en blanding mellom en collegegenser og en baseballjakke. Materialet er deilig og mykt, noe som gir en høy score når det gjelder komfort. Passformen til denne vårjakken er kroppsnær. Det betyr at den helst bør matches med en vanlig, stram olabukse eller en ekstra fin tights. Testpanelet gir en ekstra tommel opp for hvordan jakken sitter i korsryggen. Der kan mange modeller oppleves som litt posete, men denne vårjakken sitter etter mot ryggen, noe som er veldig fint. På baksiden av jakken, ved skuldrene, er det to paneler av et stretchy, orange materiale. Det skaper en bevegelsesfrihet som det er vanskelig for andre jakker å slå. 

Finnes den i andre farger? Det gjør den! Denne vårjakken er også tilgjengelig i en .

Hvilken vårjakke burde jeg kjøpe?

  •  – en vårjakke som aldri går av moten! Det trygge kortet for deg som vil bruke samme jakke år etter år.
  •  – en vårjakke alle må ha! Velg mellom en  for fotturer og turgåing, eller for eksempel en  for et trendy preg i byen eller hvis det pøsregner.
  •  – en vårjakke med fokus på eleganse. Fordelen er at den lett kan matches med både og høye hæler!

SHOP HER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

Herr - Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: løpesko til herre med mye demping

1 dag siden
canada snow
Mote & trender

Hold føttene varme i støvler fra Canada Snow

1 dag siden
Dam - Header.jpg
Mote & trender

Test: løpesko med mye demping

1 dag siden
Test Björn Borg
Mote & trender

Vi tester sesongens nye løpekolleksjon fra Björn Borg

2 dager siden
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Test! De beste innendørsskoene våre til innebandy

3 dager siden
Dam - Header.jpg
Mote & trender

Test: De beste innebandyskoene til dame

5 dager siden
promenadskor header
Mote & trender

Vanntette tursko som er best i test

16 sep 2020
Vinterjacka barn
Mote & trender

Kjøp riktig vinterjakke til barnet ditt

14 sep 2020
nike superrep header
Mote & trender

Guide: Finn riktige treningssko fra Nike

14 sep 2020
Test tights med fickor
Mote & trender

Test: Den beste treningstightsen med lommer

13 sep 2020
innebandylubbor
Mote & trender

Stor test av innebandykøller

13 sep 2020
Tvätta din dunjacka
Mote & trender

Slik vasker du dunjakken

11 sep 2020
Nike
Mote & trender

Finn riktige løpesko fra Nike

10 sep 2020
Timberland
Mote & trender

Slik tar du hånd om støvlene dine fra Timberland

09 sep 2020
Adidas
Mote & trender

Nå kan du handle treningstøy etter været med det nye konseptet til Adidas

08 sep 2020
virvelvind
Mote & trender

Sjekk ut høstens prisverdige barnekolleksjon!

07 sep 2020
header
Mote & trender

Test: Langermede treningstrøyer for kvinner

05 sep 2020
långärmade träningströjor test
Mote & trender

Test: Langermede treningstrøyer for menn

05 sep 2020
Blacc fitness
Mote & trender

New in: Squat-vennlige tights fra Blacc

04 sep 2020
test svarta tights
Mote & trender

Test: Treningstightsen du bare må ha

01 sep 2020
nike metcon 6
Mote & trender

Test: Så bra er den nye treningsskoen Nike Metcon 6

31 aug 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test! Årets beste treningssko til herre

26 aug 2020
Test av träningsskor för damer
Mote & trender

Test av årets beste treningssko til dame

26 aug 2020
Nike Metcon Release
Mote & trender

Alt du vil vite om nyheten Nike Metcon 6

26 aug 2020
Header – 1.jpg
Mote & trender

Best i test: Padelsko til herre

23 aug 2020
Padelskor dam
Mote & trender

Vi tester sesongens beste padelsko til henne

21 aug 2020
Kari Traa
Mote & trender

Høstens nye ull- og superundertøy fra Kari Traa

19 aug 2020
jared ward
Mote & trender

Bli høy på endorfiner i Sauconys nye løpesko

16 aug 2020
Test av tights
Mote & trender

Stor test av treningstights

12 aug 2020
Shorts
Mote & trender

Test: Svarte treningsshorts til herre

12 aug 2020
Nike Air Zoom SuperRep
Mote & trender

Finn riktig treningssko fra Nike SuperRep

10 aug 2020
Test ryggsäck barn.png
Mote & trender

Best i test: Ryggsekk til barn 2020

07 aug 2020
Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: sykkelhjelmer til dame og herre

06 aug 2020
Nike löparskor test
Mote & trender

Løpeskoene fra Nike som er best i test

05 aug 2020
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg
Mote & trender

14 must-haves til skolestart

03 aug 2020
Header Nike-favoriter HERR.jpg
Mote & trender

Test! De beste klærne og skoene fra Nike til herre

03 aug 2020
Nike träningskläder
Mote & trender

Best i test! Favoritter fra Nike til henne

02 aug 2020
Reebok Nano X
Mote & trender

Nå er Reebok Nano X her i nye farger

31 jul 2020
Test sport-bh.png
Mote & trender

Best i test! Sports-BH'er 2020

29 jul 2020
Test Birkenstock
Mote & trender

Hvilke sandaler fra Birkenstock er best i test?

28 jul 2020
more news
Herr - Header.jpg

Vi tester: løpesko til herre med mye demping

Hvis du løper på asfalt trenger du sko med god demping for å få et skånsomt fotisett. Vi har testet løpesko med demping til herre.

1 dag siden
Mote & trender
canada snow

Hold føttene varme i støvler fra Canada Snow

Myke, varme og helt fantastiske på! Her er alt du trenger å vite om støvlene fra Canada Snow.

1 dag siden
Mote & trender
Dam - Header.jpg

Test: løpesko med mye demping

Dempende løpesko er alfa og omega til distanseøkter på asfalt og andre harde underlag for at du skal få et skånsomt fotisett. Her er de myke løpeskoene til henne som er best i test!

1 dag siden
Mote & trender
Test Björn Borg

Vi tester sesongens nye løpekolleksjon fra Björn Borg

Björn Borg har nettopp lansert sin nye løpekolleksjon, Running from daylight, og vi har selvfølgelig satt klærne på prøve. Så bra er de fine dame- og herreplaggene.

2 dager siden
Mote & trender
Herr - Header.jpg

Test! De beste innendørsskoene våre til innebandy

Vårt mannlige testpanel har spurtet og gjort raske vendinger i de nye treningsskoene våre som er ment for sport innendørs. Her er innebandyskoene som er best akkurat nå!

3 dager siden
Mote & trender
Dam - Header.jpg

Test: De beste innebandyskoene til dame

Her er skoene som topper prestasjonen på innebandybanen. Sportamores testpanel har spilt i sesongens nye innendørssko.

5 dager siden
Mote & trender
promenadskor header

Vanntette tursko som er best i test

Kilometer etter kilometer, i skog og mark – det er på tide å finne riktige tursko. Vi har testet de beste vanntette turskoene til dame og herre.

16 sep 2020
Mote & trender
Vinterjacka barn

Kjøp riktig vinterjakke til barnet ditt

Vinterjakken er det viktigste kjøpet du gjør til barnet ditt i vinter. Her er 7 tips til hvordan du velger riktig.

14 sep 2020
Mote & trender
nike superrep header

Guide: Finn riktige treningssko fra Nike

Med det brede utvalget av treningssko fra Nike, er det lett å finne riktig modell til deg og din trening. Vi guider deg til det riktige valget!

14 sep 2020
Mote & trender
Test tights med fickor

Test: Den beste treningstightsen med lommer

Det er både populært og vanlig å ta med seg telefonen på styrketreningen for å høre på musikk. Derfor har testpanelet vårt svettet i nye treningstights med store lommer.

13 sep 2020
Mote & trender
innebandylubbor

Stor test av innebandykøller

Bladet, griptapen og vekten – det er mye som spiller inn for at en innebandykølle skal føles perfekt. Vi har testet høstens favoritter!

13 sep 2020
Mote & trender
Tvätta din dunjacka

Slik vasker du dunjakken

Her er en liste over 10 ting du bør tenke på når du skal vaske dunjakken din.

11 sep 2020
Mote & trender
Nike

Finn riktige løpesko fra Nike

Med Nikes brede utvalg av løpesko, kan det være vanskelig å vite hvilke sko som passer best til akkurat deg. Her får du hjelp!

10 sep 2020
Mote & trender
Timberland

Slik tar du hånd om støvlene dine fra Timberland

Et par Timberlandstøvler er høstens hotteste kjøp! Slik går du frem for å ta hånd om dine fine boots.

09 sep 2020
Mote & trender
Adidas

Nå kan du handle treningstøy etter været med det nye konseptet til Adidas

Enten du trener i 35 grader og sol, når det regner eller det er minusgrader, har Adidas treningstøy som vil hjelpe deg i gang. Les alt om deres nye Ready-kolleksjoner her!

08 sep 2020
Mote & trender