Header löpartights NO

Best i test! 7 varme løpetights for ham

For kaldt til å løpe ute? Med en fôret tights blir det deiligere og smidigere å løpe i kulda, og du slipper dessuten to lag med bukser. Her er løpetightsen som er best i test!

Best reflekser

Craft NO

 

Veiledende pris: 699 kroner 

Passform: Tightsen er true to size med noe kompresjon, men den kan oppleves som litt mindre i midjen hvor den også er litt høyere. Hvis du liker en høy tights er dette det perfekte valget. 

Komfort: Høy rangering når det kommer til komforten! En veldig komfortabel tights som knapt merkes på kroppen. Den kan oppleves som litt tynn, men den gjør jobben sin og holder deg både varm og tørr når du løper på høsten og vinteren.  

Design: Svart tights funker til alt og det er kjekt å ha en i garderoben! Denne tightsen har et fint og ergonomisk design som bidrar til en god bevegelsesfrihet. Store og dekorative reflekser langsetter begge bena som blir til en fin detalj på dagen og et funksjonelt innslag når det er mørkt ute. 

Kort oppsummert: Helt klart en prisverdig tights med de perfekte refleksene til den mørke årstiden. Den passer like bra til løpeturen som til gymmet utendørs når det er kaldt på høsten og vinteren. Det går fint an å bruke shorts over tightsen og refleksene kommer fortsatt til å være synlige, bare shortsen ikke går over knærne. En liten detalj som testpanelet liker ekstra mye, er at lommen bakpå har en glidelås med snor, du slipper derfor å lete etter glidelåsen. Det børstede materialet gir den ekstra varmen du vil ha og det ergonomiske designet gir den ultimate bevegelsesfriheten når du løper. 

Beskytter mot vind og regn

Nike NO

Veiledende pris: 799 kroner 

Passform: Tights som er riktig i størrelsen, med en høy midje som gjør at den holder seg på plass under hele løpeturen. Den sitter en smule løsere rundt hofta, lysken og knærne men strammere over leggene og låra, noe testpanelet setter pris på!  

Komfort: Myk og følsom tights. Den virker varm samtidig som den puster bra og oppleves som passe stram. Det spesielle Nike Shield-stoffet beskytter deg mot vind og rein på de mest utsatte områdene: på låra hvor vinden slår imot og bak på leggene hvor det kan plaske fra vanndammer.  

Design: Nike har ofte et minimalistisk design og det samme gjelder denne tightsen. Diskret og svart tights som er lett å matche med noen sko eller en jakke som skiller seg mer ut. 

Kort oppsummert: Vil du løpe i mørket? Tilføy da et refleksbånd eller en overdel med bra synlighet. Tightsen er ellers utmerket for kjølige høstdager, men du bruker den ikke når det er på sitt kaldeste i vinter siden den ikke er så veldig tykk. Den dyreste tightsen i testen som gjør jobben sin med bravur, og testpanelet er enige om at den er verdt prisen sin. Tross høst- og vinterværet og begi deg ut i din Nike Shield!  

Effektiv fuktighetstransport

Under armour NO

Veiledende pris: 599 kroner 

Passform: Feilfri passform med en normal høy midje som har en bredere og veldig deilig kant i midjen. 

Komfort: Utrolig deilig tights som til tross for tykkelsen og kompresjonen ikke virker for trang, den oppleves heller som veldig myk og følsom. Den gir rom for bevegelse uten å begrense deg på noen som helst måte, samtidig som den gir musklene en behagelig støtte gjennom kompresjonen. 

Design: Ingen lommer eller stramming, et enkelt og stilrent design uten noe ekstra. Hvis du liker finesser og detaljer kan du oppleve denne tightsen som litt for basic. Men dersom du liker det enkelt har du tightsen din her!  

Kort oppsummert: Med kompresjonen får musklene en behagelig støtte uten at det blir for stramt. Tightsen fungerer fint både til løping og sykling under årets kaldeste måneder. Du kan derimot behøve noe vindtett når du sykling dersom det er en veldig vindfull dag. Den holder ellers varmen bra og transporterer bort fukt uten noen problem. For en litt lavere pris får du en utmerket tights til bruk utendørs fra oktober til april. 

Komfortvinner

Adidas NO

Veiledende pris: 629 kroner 

Passform: True to size og sitter ordentlig uten at den føles for stram.  

Komfort: Til å være en kompresjonstights er den supermyk og behagelig. Ikke for tykk eller for tynn og ikke for stram eller for løs. Midjen kan du stramme til med snøre for å være sikker på at den holder seg på plass under treningsøkten din. 

Design: Designet er ikke noe som skiller seg ut, tightsen er svart og enkel og kan matches med alt. Hvis du liker svart og stilrent er dette det perfekte valget. Praktisk og fint med reflekterende detaljer på leggene og diskrete glidelåser ved anklene.  

Kort oppsummert: Her har vi en tights som har den perfekte komforten. En person i testpanelet kunne tenke seg å bruke den som en joggebukse hjemme, nettopp fordi materialet er såpass mykt og deilig. Den er ventilerende med bra fuktighetstransport og fungerer like bra på løpeturen som på utegymmet. Klokkeren tights som holder deg varm i høst og vinter. Små refleksdetaljer som gjør deg synlig i mørket, men for å være på den sikre siden bør du tilføye noen ekstra reflekser, deretter er du klar for å begi deg ut!  

Rikelig med kompresjon

Craft NO

 

Veiledende pris: 699 kroner 

Passform: Bra passform, den sitter som et skudd og det merkes knapt at du har den på deg. Litt strammere rundt midjen, men det er ikke noe som forstyrrer eller gnager.

Komfort: Til tross for mye kompresjon er den fortsatt veldig myk og smidig, den perfekte kombinasjonen mellom kompresjon og bevegelsesfrihet. Fuktighetstransporten gjør jobben sin og den holder deg varm på kalde høst- og vinterdager.  

Design: Svart og stilren, designet med færre sømmer som gjør den ekstra komfortabel. Fint mønster på leggene som løfter tightsen og gjør den litt mer spennende enn en helsvart tights. 

Kort oppsummert: Tightsen blir førstevalget hos flere i testpanelet og den er helt klart prisverdig. Bruk den på løpeturen, eller hvorfor ikke på utegymmet? Den gir deg god muskelstøtte takket være kompresjonsevnen, og holder deg varm og tørr under hele økten. Du får plass til det viktigste du vil ha med deg på løpeturen i en lomme bakpå. Det savnes sterke reflekser for å være sikker på at du er synlig i mørket, så tilføye det og du er klar for alle slags utendørsaktiviteter.  

Budsjettfavoritt 

Dobsom NO

Veiledende pris: 499 kroner 

Passform: True to size, men kan oppleves som litt kort i modellen om du har lange ben. Den sitter behagelig og oppleves som følsom når du løper.  

Komfort: Deilig og varm tights med lett kompresjon som gir en passe mengde støtte for musklene. Perfekt for deg som foretrekker tights uten så mye kompresjon. Den har en normal høy midje som du kan stramme til med snøre for å justere og sikre at den sitter på plass. 

Design: Helsvart tights med et enkelt og funksjonelt design som alle i testpanelet liker. Du har glidelås ved anklene med reflekser og en smart lomme bak med glidelås. 

Kort oppsummert: Ta på deg denne tightsen når du skal ut og løpe i temperaturer fra noen minusgrader opptil 12 plussgrader. Hvis det er mørkt kan du tilføye en jakke eller noen sko med bra reflekser. Den sitter på plass og holder deg varm under hele løpeturen. Tightsen fungerer også bra til sykling, men når det er på sitt kaldeste kan du bli litt kald på låra. Den er perfekt for deg som vil kjøpe en fôret tights til en billig penge, men fortsatt vil ha en som takler løpeturer på høsten og vinteren.  

Best i test!

Nike NO

Veiledende pris: 699 kroner 

Passform: Ta din vanlige størrelse og du har en tights som sitter så perfekt at du knapt merker at du har den på deg. Snøre på innsiden som gjør at du kan justere passformen om det trengs. 

Komfort: Supermyk tights som tillater deg å bevege deg fritt, om det så er på løpeturen eller ved ulike øvelser på utegymmet. Den kan oppleves som litt kald i starten, men du får raskt opp varmen og beskytter deg mot kulda. Tightsen har behagelig stretch samtidig som den gir deg god støtte. 

Design: Ti poeng designmessig! Fine og diskrete reflekser langsetter bena. En lomme med glidelås for de viktigste sakene dine er plassert bak på siden.

Kort oppsummert: Tightsen med høyest totalvurdering i testen! Det beste, og det som utmerker seg med tightsen, er den gode passformen og ventilasjonen. Den sitte feilfritt og gjør jobben sin. Den varmer, holder deg tørr og gir en bra kompresjon. Du kan anvende denne tightsen fra 5 minusgrader til 18 plussgrader. Den fungerer absolutt i mørket med refleksdetaljene sine, men for å være på den sikre siden kan du tilføye en ekstra reflekterende detalj. Få så mye som mulig ut av løpingen din med denne tightsen under den kaldeste sesongen! 

SHOP HER:

LES MER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

Didriksssons
Mote & trender

Slik vet du om jakken din er vanntett

5 timer siden
Nike Free 5.0
Mote & trender

TEST: Slik føles de nye Nike Free Run 5.0

2 dager siden
Test
Mote & trender

Test: De 5 beste gummistøvlene til barn

2 dager siden
BLACC running
Mote & trender

Sesongens løpenyheter fra Blacc 2019

2 dager siden
Haglöfs
Mote & trender

Softshell eller skalljakke – hva er forskjellen?

5 dager siden
Hoka One One header
Mote & trender

Nyhetene du kommer til å elske fra Hoka One One

5 dager siden
Kari Traa duffelbag
Mote & trender

Duffelbag – sesongens mest trendy bag

5 dager siden
Löparskor dam 2019
Mote & trender

Test! De beste løpeskoene til henne 2019

17 apr 2019
Header-HERR-2.jpg
Mote & trender

Test! De beste løpeskoene til ham 2019

17 apr 2019
Elvine
Mote & trender

Her er vårens jakketrender for ham

16 apr 2019
Asics löparskor
Mote & trender

Si hei til de pastellfargede løpeskoene fra Asics

15 apr 2019
Kari Traa
Mote & trender

Her er tre vårlige jakketrender for henne

15 apr 2019
Adidas Primeknit
Mote & trender

Nå er de nye, sømløse treningsklærne fra Adidas her!

11 apr 2019
Adidas sneakers
Mote & trender

Vårens sneakerstrender fra Adidas

10 apr 2019
TESTBILD
Mote & trender

PT-en tester: Så bra er de trendy treningsklærne

09 apr 2019
726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg
Mote & trender

Sesongens survival kit for ham

06 apr 2019
5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg
Mote & trender

8 vårfavoritter du IKKE vil gå glipp av

06 apr 2019
New Balance löparskor
Mote & trender

Hva er forskjellen mellom løpeskoene fra New Balance?

06 apr 2019
Nike Free
Mote & trender

De nye Nike Free gjør løpesteget ditt enda mer fleksibelt

04 apr 2019
Adidas UB19
Mote & trender

Derfor trenger du flere par løpesko

03 apr 2019
Cykelbyxor
Mote & trender

TEST! Sykkelshorts til ham og henne

03 apr 2019
Löpartights test
Mote & trender

Vi tester sesongens løpetights til ham

01 apr 2019
Header-dam-löpartights.jpg
Mote & trender

5 løpetight til henne som er best i test

01 apr 2019
Wyte
Mote & trender

Her er årets bademote 2019

30 mar 2019
Löparskor
Mote & trender

Mid season sale – her er de 7 beste løpeskoene til ham

29 mar 2019
Knyta sneakers
Mote & trender

Video: Et par sneakers – flere stiler

29 mar 2019
Löparskor
Mote & trender

7 fargerike løpesko du finner på Mid Season Sale

29 mar 2019
Plock tights dam
Mote & trender

Vårtrend! Mesh tights tar over markedet

27 mar 2019
Herrmode - Invig våren med ny jacka
Mote & trender

Vi ønsker våren velkommen i 8 treningsjakker

27 mar 2019
Header.png
Mote & trender

Sesongens skalljakker som er best i test

26 mar 2019
Regnställ
Mote & trender

TEST: Vårens regntøy til barna

26 mar 2019
salomon
Mote & trender

Test av Salomon Speedcross 5

22 mar 2019
Nike Axis
Mote & trender

Derfor er Nike Air Max så hypet

21 mar 2019
Tommy Sport
Mote & trender

Trendspaning! 8 funksjonelle vindjakker

20 mar 2019
Löparjackor
Mote & trender

Test: De beste løpejakkene til ham våren 2019

19 mar 2019
Saucony Triumph Iso 5
Mote & trender

Slik velger du riktige løpesko i 2019

18 mar 2019
Header.png
Mote & trender

Vårens STORE TEST av sports-BH'er

18 mar 2019
Adidas miljöarbete
Mote & trender

Adidas fortsetter å tenke klimasmart

16 mar 2019
Löparjackor Test
Mote & trender

TEST! Vårens beste løpejakker til henne

15 mar 2019
Reebok Forever Floatride Energy
Mote & trender

Nå er de nye løpeskoene Forever Floatride Energy fra Reebok her

13 mar 2019
more news
Didriksssons

Slik vet du om jakken din er vanntett

Hva innebærer det at et plagg er 100 prosent vanntett? For at du skal unngå å teste den nye jakken i pøsregn, er det noen detaljer du kan se etter.

Mote & trender
Nike Free 5.0

TEST: Slik føles de nye Nike Free Run 5.0

Løpesesongen er her og det er også den nye Nike Free! Testpanelet vårt har fått prøve skomodellen som skal gjøre en forskjell hvis du vil utfordre løpesteget ditt.

Mote & trender
Test

Test: De 5 beste gummistøvlene til barn

Vår og regn hører sammen. Du må derfor tenke på at barnet ditt trenger noen gode gummistøvler. Her har vi samlet 5 fine gummistøvler, som alle gjør det mulig for barna å plaske i vanndammer.

Mote & trender
BLACC running

Sesongens løpenyheter fra Blacc 2019

Endelig! Blacc lanserer nye løpeklær i sesongens farger. Her er årets nyheter.

Mote & trender
Haglöfs

Softshell eller skalljakke – hva er forskjellen?

Er en softshelljakke det samme som en skalljakke? Det er på tide å finne ut hva som er forskjellen mellom de to typene.

Mote & trender
Hoka One One header

Nyhetene du kommer til å elske fra Hoka One One

Minimalistiske løpesko? Nei takk! Hoka One One har gjort suksess med sin overdimensjonerte mellomsåle og uslåelige demping. Her er nyhetene som triller inn på Sportamore denne våren.

Mote & trender
Kari Traa duffelbag

Duffelbag – sesongens mest trendy bag

Vanntett, lett å pakke og komfortabel på. Duffelbagen er ofte en undervurdert godbit som er helt perfekt til korte helgeturer.

Mote & trender
Löparskor dam 2019

Test! De beste løpeskoene til henne 2019

Grusen på gatene er borte og det kan bare bety en ting – det er på tide å innvie et par nye løpesko. Her er damemodellene som er best i test denne sesongen!

Mote & trender
Header-HERR-2.jpg

Test! De beste løpeskoene til ham 2019

Press din personlige rekord med nye løpesko! Her er sesongens herremodeller som er best i test.

Mote & trender
Elvine

Her er vårens jakketrender for ham

Bomberjakke, grønt eller ryddig – hvilken jakketrend skal du satse på denne våren? Her har vi listet opp de tre viktigste trendene å holde styr på!

Mote & trender
Asics löparskor

Si hei til de pastellfargede løpeskoene fra Asics

Når påsken står for tur er det beleilig at Asics lanserer nye farger på deres to mest populære løpesko; Gel-Nimbus 21 og Dynaflyte 3. Her er alt du bør vite om skoene!

Mote & trender
Kari Traa

Her er tre vårlige jakketrender for henne

Det er på tide å finne frem den tynne jakken for et fint antrekk i byen. Her har vi listet opp tre hotte trender denne våren. Kombiner friluftsliv med fashion!

Mote & trender
Adidas Primeknit

Nå er de nye, sømløse treningsklærne fra Adidas her!

Ingenting er bedre enn å rusle rundt i treningsklær som sitter som støpt på kroppen. Nå lanserer Adidas sin nye Primeknit-kolleksjon, og vi elsker den allerede!

Mote & trender
Adidas sneakers

Vårens sneakerstrender fra Adidas

Snart er våren her og vi lengter etter sol, varme og nye sneakers. Her er tre av de største skotrendene fra Adidas som vi mer enn gjerne har på føttene.

Mote & trender
TESTBILD

PT-en tester: Så bra er de trendy treningsklærne

All ære til fashion, men hvor squatvennlige er egentlig de trendy treningsklærne fra motemerkene? Treningsprofilen Sara Wiss har testet tre fine outfit for å se hvor bra de er.

Mote & trender