Header löpartights NO

Best i test! 7 varme løpetights for ham

For kaldt til å løpe ute? Med en fôret tights blir det deiligere og smidigere å løpe i kulda, og du slipper dessuten to lag med bukser. Her er løpetightsen som er best i test!

Best reflekser

Craft NO

 

Veiledende pris: 699 kroner 

Passform: Tightsen er true to size med noe kompresjon, men den kan oppleves som litt mindre i midjen hvor den også er litt høyere. Hvis du liker en høy tights er dette det perfekte valget. 

Komfort: Høy rangering når det kommer til komforten! En veldig komfortabel tights som knapt merkes på kroppen. Den kan oppleves som litt tynn, men den gjør jobben sin og holder deg både varm og tørr når du løper på høsten og vinteren.  

Design: Svart tights funker til alt og det er kjekt å ha en i garderoben! Denne tightsen har et fint og ergonomisk design som bidrar til en god bevegelsesfrihet. Store og dekorative reflekser langsetter begge bena som blir til en fin detalj på dagen og et funksjonelt innslag når det er mørkt ute. 

Kort oppsummert: Helt klart en prisverdig tights med de perfekte refleksene til den mørke årstiden. Den passer like bra til løpeturen som til gymmet utendørs når det er kaldt på høsten og vinteren. Det går fint an å bruke shorts over tightsen og refleksene kommer fortsatt til å være synlige, bare shortsen ikke går over knærne. En liten detalj som testpanelet liker ekstra mye, er at lommen bakpå har en glidelås med snor, du slipper derfor å lete etter glidelåsen. Det børstede materialet gir den ekstra varmen du vil ha og det ergonomiske designet gir den ultimate bevegelsesfriheten når du løper. 

Beskytter mot vind og regn

Nike NO

Veiledende pris: 799 kroner 

Passform: Tights som er riktig i størrelsen, med en høy midje som gjør at den holder seg på plass under hele løpeturen. Den sitter en smule løsere rundt hofta, lysken og knærne men strammere over leggene og låra, noe testpanelet setter pris på!  

Komfort: Myk og følsom tights. Den virker varm samtidig som den puster bra og oppleves som passe stram. Det spesielle Nike Shield-stoffet beskytter deg mot vind og rein på de mest utsatte områdene: på låra hvor vinden slår imot og bak på leggene hvor det kan plaske fra vanndammer.  

Design: Nike har ofte et minimalistisk design og det samme gjelder denne tightsen. Diskret og svart tights som er lett å matche med noen sko eller en jakke som skiller seg mer ut. 

Kort oppsummert: Vil du løpe i mørket? Tilføy da et refleksbånd eller en overdel med bra synlighet. Tightsen er ellers utmerket for kjølige høstdager, men du bruker den ikke når det er på sitt kaldeste i vinter siden den ikke er så veldig tykk. Den dyreste tightsen i testen som gjør jobben sin med bravur, og testpanelet er enige om at den er verdt prisen sin. Tross høst- og vinterværet og begi deg ut i din Nike Shield!  

Effektiv fuktighetstransport

Under armour NO

Veiledende pris: 599 kroner 

Passform: Feilfri passform med en normal høy midje som har en bredere og veldig deilig kant i midjen. 

Komfort: Utrolig deilig tights som til tross for tykkelsen og kompresjonen ikke virker for trang, den oppleves heller som veldig myk og følsom. Den gir rom for bevegelse uten å begrense deg på noen som helst måte, samtidig som den gir musklene en behagelig støtte gjennom kompresjonen. 

Design: Ingen lommer eller stramming, et enkelt og stilrent design uten noe ekstra. Hvis du liker finesser og detaljer kan du oppleve denne tightsen som litt for basic. Men dersom du liker det enkelt har du tightsen din her!  

Kort oppsummert: Med kompresjonen får musklene en behagelig støtte uten at det blir for stramt. Tightsen fungerer fint både til løping og sykling under årets kaldeste måneder. Du kan derimot behøve noe vindtett når du sykling dersom det er en veldig vindfull dag. Den holder ellers varmen bra og transporterer bort fukt uten noen problem. For en litt lavere pris får du en utmerket tights til bruk utendørs fra oktober til april. 

Komfortvinner

Adidas NO

Veiledende pris: 629 kroner 

Passform: True to size og sitter ordentlig uten at den føles for stram.  

Komfort: Til å være en kompresjonstights er den supermyk og behagelig. Ikke for tykk eller for tynn og ikke for stram eller for løs. Midjen kan du stramme til med snøre for å være sikker på at den holder seg på plass under treningsøkten din. 

Design: Designet er ikke noe som skiller seg ut, tightsen er svart og enkel og kan matches med alt. Hvis du liker svart og stilrent er dette det perfekte valget. Praktisk og fint med reflekterende detaljer på leggene og diskrete glidelåser ved anklene.  

Kort oppsummert: Her har vi en tights som har den perfekte komforten. En person i testpanelet kunne tenke seg å bruke den som en joggebukse hjemme, nettopp fordi materialet er såpass mykt og deilig. Den er ventilerende med bra fuktighetstransport og fungerer like bra på løpeturen som på utegymmet. Klokkeren tights som holder deg varm i høst og vinter. Små refleksdetaljer som gjør deg synlig i mørket, men for å være på den sikre siden bør du tilføye noen ekstra reflekser, deretter er du klar for å begi deg ut!  

Rikelig med kompresjon

Craft NO

 

Veiledende pris: 699 kroner 

Passform: Bra passform, den sitter som et skudd og det merkes knapt at du har den på deg. Litt strammere rundt midjen, men det er ikke noe som forstyrrer eller gnager.

Komfort: Til tross for mye kompresjon er den fortsatt veldig myk og smidig, den perfekte kombinasjonen mellom kompresjon og bevegelsesfrihet. Fuktighetstransporten gjør jobben sin og den holder deg varm på kalde høst- og vinterdager.  

Design: Svart og stilren, designet med færre sømmer som gjør den ekstra komfortabel. Fint mønster på leggene som løfter tightsen og gjør den litt mer spennende enn en helsvart tights. 

Kort oppsummert: Tightsen blir førstevalget hos flere i testpanelet og den er helt klart prisverdig. Bruk den på løpeturen, eller hvorfor ikke på utegymmet? Den gir deg god muskelstøtte takket være kompresjonsevnen, og holder deg varm og tørr under hele økten. Du får plass til det viktigste du vil ha med deg på løpeturen i en lomme bakpå. Det savnes sterke reflekser for å være sikker på at du er synlig i mørket, så tilføye det og du er klar for alle slags utendørsaktiviteter.  

Budsjettfavoritt 

Dobsom NO

Veiledende pris: 499 kroner 

Passform: True to size, men kan oppleves som litt kort i modellen om du har lange ben. Den sitter behagelig og oppleves som følsom når du løper.  

Komfort: Deilig og varm tights med lett kompresjon som gir en passe mengde støtte for musklene. Perfekt for deg som foretrekker tights uten så mye kompresjon. Den har en normal høy midje som du kan stramme til med snøre for å justere og sikre at den sitter på plass. 

Design: Helsvart tights med et enkelt og funksjonelt design som alle i testpanelet liker. Du har glidelås ved anklene med reflekser og en smart lomme bak med glidelås. 

Kort oppsummert: Ta på deg denne tightsen når du skal ut og løpe i temperaturer fra noen minusgrader opptil 12 plussgrader. Hvis det er mørkt kan du tilføye en jakke eller noen sko med bra reflekser. Den sitter på plass og holder deg varm under hele løpeturen. Tightsen fungerer også bra til sykling, men når det er på sitt kaldeste kan du bli litt kald på låra. Den er perfekt for deg som vil kjøpe en fôret tights til en billig penge, men fortsatt vil ha en som takler løpeturer på høsten og vinteren.  

Best i test!

Nike NO

Veiledende pris: 699 kroner 

Passform: Ta din vanlige størrelse og du har en tights som sitter så perfekt at du knapt merker at du har den på deg. Snøre på innsiden som gjør at du kan justere passformen om det trengs. 

Komfort: Supermyk tights som tillater deg å bevege deg fritt, om det så er på løpeturen eller ved ulike øvelser på utegymmet. Den kan oppleves som litt kald i starten, men du får raskt opp varmen og beskytter deg mot kulda. Tightsen har behagelig stretch samtidig som den gir deg god støtte. 

Design: Ti poeng designmessig! Fine og diskrete reflekser langsetter bena. En lomme med glidelås for de viktigste sakene dine er plassert bak på siden.

Kort oppsummert: Tightsen med høyest totalvurdering i testen! Det beste, og det som utmerker seg med tightsen, er den gode passformen og ventilasjonen. Den sitte feilfritt og gjør jobben sin. Den varmer, holder deg tørr og gir en bra kompresjon. Du kan anvende denne tightsen fra 5 minusgrader til 18 plussgrader. Den fungerer absolutt i mørket med refleksdetaljene sine, men for å være på den sikre siden kan du tilføye en ekstra reflekterende detalj. Få så mye som mulig ut av løpingen din med denne tightsen under den kaldeste sesongen! 

SHOP HER:

LES MER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

+H21448_eCommerce_Ready_To_Go_FW18_FW18_Ready_to_Go_PDP_All_Markets_PDP_LAM_0_DUA_DR.jpg
Mote & trender

Den nye kolleksjonen fra Adidas – inspirert av Stella McCartney

18 timer siden
driva
Mote & trender

Nå finnes det en sports-BH med ull

3 dager siden
NO-Header.jpg
Mote & trender

Vi tester Suuntos nye pulsklokke 9 G1

5 dager siden
7333102035858_001_2e676719d5c54b17bde97a923c88d51e.jpg
Mote & trender

15 farsdagsgaver

6 dager siden
Nike RN Division3.png
Mote & trender

Kolleksjonen som redder vinterløpingen

6 dager siden
Skärmavbild 2018-11-05 kl. 12.49.57.png
Mote & trender

Feminin mønsterfest hos Odd Molly Ski

07 nov 2018
NO_header_DAM.jpg
Mote & trender

TEST! 15 vinterjakker som takler kulden

07 nov 2018
NO-Header.jpg
Mote & trender

Stor test: Treningstrusene som har fått høyest score

04 nov 2018
alshammar
Mote & trender

Therese Alshammar tipser: Slik finner du den perfekte badedrakten

04 nov 2018
Overaller barn no
Mote & trender

Test av vinterens varmeste barnedresser

04 nov 2018
Skins_plagg
Mote & trender

Derfor skal du trene i kompresjonsplagg

01 nov 2018
shepherd tofflor 2018
Mote & trender

De deiligste tøflene kommer fra Shepherd

29 oct 2018
Header löpartights NO
Mote & trender

Best i test! 7 varme løpetights for ham

28 oct 2018
NO-Header-Nike-Shield.jpg
Mote & trender

Test! Så bra er Nikes nye vinterløpesko

28 oct 2018
5DS_2808.jpg
Mote & trender

Hvite nyheter hos Wyte Ski

27 oct 2018
Wyte jacka
Mote & trender

15 must-have plagg i høstens heteste farge

27 oct 2018
Header löpartights NO
Mote & trender

8 varme løpetights som er best i test

25 oct 2018
Nike Utility.png
Mote & trender

Sesongens løping sikrer du med nyheten Nike Shield

24 oct 2018
191887847052_001_3ca66df5cfe642be910025476889d196.jpg
Mote & trender

Derfor er Nike Tanjun verdens mest populære sneakers

23 oct 2018
BB NO Header
Mote & trender

3 treningstights fra Better Bodies som er best i test

21 oct 2018
Peak_2018. 13.27.20.png
Mote & trender

Derfor skal du satse på polstrede skiklær i bakken

20 oct 2018
Frost DH G58685077 - W Frost DH G58685087.jpg
Mote & trender

Personlig og fargerikt i sesongens skimote

20 oct 2018
Timberland
Mote & trender

Test! Så bra er de omtalte 6-inch Premium fra Timberland

20 oct 2018
NO-Header-HERR.jpg
Mote & trender

Test! Våre 7 beste terrengsko for ham

18 oct 2018
Sportswear herr
Mote & trender

Fargerikt og oversized for menn i høst

17 oct 2018
NO-Header-DAM.jpg
Mote & trender

Her er terrengskoene som er best i test

17 oct 2018
4_HH_banner_490x330.jpg
Mote & trender

Derfor er Helly Hansen Lifa sesongens sikreste kjøp

16 oct 2018
NO_header.jpg
Mote & trender

Stor test av 10 superundertøy i syntet

16 oct 2018
Wyte
Mote & trender

Hold føttene varme med Wyte

15 oct 2018
NO_header.jpg
Mote & trender

TEST! 12 varme ullundertøy

14 oct 2018
Skärmavbild 2018-10-12 kl. 10.36.59.png
Mote & trender

Den nye kolleksjonen fra Wyte er her

13 oct 2018
kari traa
Mote & trender

Den ukjente historien bak ullundertøyet Rose fra Kari Traa

11 oct 2018
7325600089051_001_48006d956c26456190d15aa8cd8561de.jpg
Mote & trender

12 fluffy teddygensere

11 oct 2018
Russell Athletic
Mote & trender

Høstens fineste hoodies kommer fra Russell Athletic

11 oct 2018
ida b olsson
Mote & trender

Kle deg riktig når du skal gå eller løpe i kula

11 oct 2018
Reflexplagg löpning
Mote & trender

14 refleksplagg for høstløping

10 oct 2018
wyte_jackor_2018.png
Mote & trender

Herrejakkene du ikke vil gå glipp av i høst

09 oct 2018
HO18_STYLEGUIDE_NWMN_NATURAL_INSPIRATION_BLennox_0607.jpg
Mote & trender

Luksuriøs naturlighet i Nike Terra Perma

09 oct 2018
J. lindeberg
Mote & trender

J. Lindeberg - nyhet på Sportamore!

08 oct 2018
NO-Header-HERR.jpg
Mote & trender

Test av høstens beste liner jakker til ham

08 oct 2018
more news
+H21448_eCommerce_Ready_To_Go_FW18_FW18_Ready_to_Go_PDP_All_Markets_PDP_LAM_0_DUA_DR.jpg

Den nye kolleksjonen fra Adidas – inspirert av Stella McCartney

Adidas har hatt et langt samarbeid med designeren Stella McCartney, noe som feires med den nye kolleksjonen Statement. Sjekk ut de fine plaggene her.

Mote & trender
driva

Nå finnes det en sports-BH med ull

Om du liker superundertøy i ull kommer du til å elske den nye sports-BH'en, Driva, fra Kari Traa. Støtte med merinoull!

Mote & trender
NO-Header.jpg

Vi tester Suuntos nye pulsklokke 9 G1

Med en batteritid på opptil 120 timer og nye, spennende funksjoner er Suunto 9 G1 en pulsklokke man forelsker seg i. Testpanelet vårt vet hva som er best med Suuntos nyeste tilskudd.

Mote & trender
7333102035858_001_2e676719d5c54b17bde97a923c88d51e.jpg

15 farsdagsgaver

Du har vel ikke glemt at det er farsdag på søndag? Her er 15 gaver alle pappaer blir glade for.

Mote & trender
Nike RN Division3.png

Kolleksjonen som redder vinterløpingen

Se her alle løpere! Hvis du vil fortsette å løpe utendørs når temperaturen kryper nedover og gatene tildekkes av sludd, da er Nikes nye løpekolleksjon Running Utility sesongens must.

Mote & trender
Skärmavbild 2018-11-05 kl. 12.49.57.png

Feminin mønsterfest hos Odd Molly Ski

Liker du feminine skiklær med mønster som skiller seg ut? Da er Odd Mollys vinterkolleksjon noe for deg.

Mote & trender
NO_header_DAM.jpg

TEST! 15 vinterjakker som takler kulden

En varm vinterjakke er et must på denne tiden av året. Den kan gjerne være deilig, varm og fin på en og samme tid. Vi har testet 15 varme modeller for dame og herre som takler en skikkelig kald vinter.

Mote & trender
NO-Header.jpg

Stor test: Treningstrusene som har fått høyest score

Bomull er utelukket, men foretrekker du å trene i funksjonsmateriale eller merinoull? Vi har testet det beste fra begge verdener for å se hvilke treningstruser som er best.

Mote & trender
alshammar

Therese Alshammar tipser: Slik finner du den perfekte badedrakten

Arenas nye serie, Bodylift, er utviklet av ingen andre enn Therese Alshammar. Her gir hun sine beste tips til du skal kjøpe ny badedrakt – og hvordan du tar svømmingen til et nytt nivå.

Mote & trender
Overaller barn no

Test av vinterens varmeste barnedresser

Årets viktigste innkjøp til de minste i familien er definitivt vinterdressen. Vi har testet sesongens mest populære modeller for å se om de tåler aking og snøballkrig.

Mote & trender
Skins_plagg

Derfor skal du trene i kompresjonsplagg

Er du nysgjerrig på treningsklær med kompresjon, men er usikker på hva de egentlig er bra for? Her er alt du behøver å vite.

Mote & trender
shepherd tofflor 2018

De deiligste tøflene kommer fra Shepherd

Svensk design, naturlig håndverk og god varme. Noen deilige tøfler er et must på høsten og vinteren – våre favoritter kommer fra Shepherd.

Mote & trender
Header löpartights NO

Best i test! 7 varme løpetights for ham

For kaldt til å løpe ute? Med en fôret tights blir det deiligere og smidigere å løpe i kulda, og du slipper dessuten to lag med bukser. Her er løpetightsen som er best i test!

Mote & trender
NO-Header-Nike-Shield.jpg

Test! Så bra er Nikes nye vinterløpesko

I Nike Utility Shield Collection har noen av de mest populære løpeskoene blitt tilpasset høst- og vintervær. Slik oppleves Shield-versjonene av Pegasus 35 og Odyssey React.

Mote & trender
5DS_2808.jpg

Hvite nyheter hos Wyte Ski

Match snøen i vinter med Wytes fine hvite skiklær, en sesongnyhet du ikke kan gå glipp av. Slik ser årets skikolleksjon fra Wyte ski ut.

Mote & trender