Header löpartights NO

Best i test! 7 varme løpetights for ham

For kaldt til å løpe ute? Med en fôret tights blir det deiligere og smidigere å løpe i kulda, og du slipper dessuten to lag med bukser. Her er løpetightsen som er best i test!

Best reflekser

Craft NO

 

Veiledende pris: 699 kroner 

Passform: Tightsen er true to size med noe kompresjon, men den kan oppleves som litt mindre i midjen hvor den også er litt høyere. Hvis du liker en høy tights er dette det perfekte valget. 

Komfort: Høy rangering når det kommer til komforten! En veldig komfortabel tights som knapt merkes på kroppen. Den kan oppleves som litt tynn, men den gjør jobben sin og holder deg både varm og tørr når du løper på høsten og vinteren.  

Design: Svart tights funker til alt og det er kjekt å ha en i garderoben! Denne tightsen har et fint og ergonomisk design som bidrar til en god bevegelsesfrihet. Store og dekorative reflekser langsetter begge bena som blir til en fin detalj på dagen og et funksjonelt innslag når det er mørkt ute. 

Kort oppsummert: Helt klart en prisverdig tights med de perfekte refleksene til den mørke årstiden. Den passer like bra til løpeturen som til gymmet utendørs når det er kaldt på høsten og vinteren. Det går fint an å bruke shorts over tightsen og refleksene kommer fortsatt til å være synlige, bare shortsen ikke går over knærne. En liten detalj som testpanelet liker ekstra mye, er at lommen bakpå har en glidelås med snor, du slipper derfor å lete etter glidelåsen. Det børstede materialet gir den ekstra varmen du vil ha og det ergonomiske designet gir den ultimate bevegelsesfriheten når du løper. 

Beskytter mot vind og regn

Nike NO

Veiledende pris: 799 kroner 

Passform: Tights som er riktig i størrelsen, med en høy midje som gjør at den holder seg på plass under hele løpeturen. Den sitter en smule løsere rundt hofta, lysken og knærne men strammere over leggene og låra, noe testpanelet setter pris på!  

Komfort: Myk og følsom tights. Den virker varm samtidig som den puster bra og oppleves som passe stram. Det spesielle Nike Shield-stoffet beskytter deg mot vind og rein på de mest utsatte områdene: på låra hvor vinden slår imot og bak på leggene hvor det kan plaske fra vanndammer.  

Design: Nike har ofte et minimalistisk design og det samme gjelder denne tightsen. Diskret og svart tights som er lett å matche med noen sko eller en jakke som skiller seg mer ut. 

Kort oppsummert: Vil du løpe i mørket? Tilføy da et refleksbånd eller en overdel med bra synlighet. Tightsen er ellers utmerket for kjølige høstdager, men du bruker den ikke når det er på sitt kaldeste i vinter siden den ikke er så veldig tykk. Den dyreste tightsen i testen som gjør jobben sin med bravur, og testpanelet er enige om at den er verdt prisen sin. Tross høst- og vinterværet og begi deg ut i din Nike Shield!  

Effektiv fuktighetstransport

Under armour NO

Veiledende pris: 599 kroner 

Passform: Feilfri passform med en normal høy midje som har en bredere og veldig deilig kant i midjen. 

Komfort: Utrolig deilig tights som til tross for tykkelsen og kompresjonen ikke virker for trang, den oppleves heller som veldig myk og følsom. Den gir rom for bevegelse uten å begrense deg på noen som helst måte, samtidig som den gir musklene en behagelig støtte gjennom kompresjonen. 

Design: Ingen lommer eller stramming, et enkelt og stilrent design uten noe ekstra. Hvis du liker finesser og detaljer kan du oppleve denne tightsen som litt for basic. Men dersom du liker det enkelt har du tightsen din her!  

Kort oppsummert: Med kompresjonen får musklene en behagelig støtte uten at det blir for stramt. Tightsen fungerer fint både til løping og sykling under årets kaldeste måneder. Du kan derimot behøve noe vindtett når du sykling dersom det er en veldig vindfull dag. Den holder ellers varmen bra og transporterer bort fukt uten noen problem. For en litt lavere pris får du en utmerket tights til bruk utendørs fra oktober til april. 

Komfortvinner

Adidas NO

Veiledende pris: 629 kroner 

Passform: True to size og sitter ordentlig uten at den føles for stram.  

Komfort: Til å være en kompresjonstights er den supermyk og behagelig. Ikke for tykk eller for tynn og ikke for stram eller for løs. Midjen kan du stramme til med snøre for å være sikker på at den holder seg på plass under treningsøkten din. 

Design: Designet er ikke noe som skiller seg ut, tightsen er svart og enkel og kan matches med alt. Hvis du liker svart og stilrent er dette det perfekte valget. Praktisk og fint med reflekterende detaljer på leggene og diskrete glidelåser ved anklene.  

Kort oppsummert: Her har vi en tights som har den perfekte komforten. En person i testpanelet kunne tenke seg å bruke den som en joggebukse hjemme, nettopp fordi materialet er såpass mykt og deilig. Den er ventilerende med bra fuktighetstransport og fungerer like bra på løpeturen som på utegymmet. Klokkeren tights som holder deg varm i høst og vinter. Små refleksdetaljer som gjør deg synlig i mørket, men for å være på den sikre siden bør du tilføye noen ekstra reflekser, deretter er du klar for å begi deg ut!  

Rikelig med kompresjon

Craft NO

 

Veiledende pris: 699 kroner 

Passform: Bra passform, den sitter som et skudd og det merkes knapt at du har den på deg. Litt strammere rundt midjen, men det er ikke noe som forstyrrer eller gnager.

Komfort: Til tross for mye kompresjon er den fortsatt veldig myk og smidig, den perfekte kombinasjonen mellom kompresjon og bevegelsesfrihet. Fuktighetstransporten gjør jobben sin og den holder deg varm på kalde høst- og vinterdager.  

Design: Svart og stilren, designet med færre sømmer som gjør den ekstra komfortabel. Fint mønster på leggene som løfter tightsen og gjør den litt mer spennende enn en helsvart tights. 

Kort oppsummert: Tightsen blir førstevalget hos flere i testpanelet og den er helt klart prisverdig. Bruk den på løpeturen, eller hvorfor ikke på utegymmet? Den gir deg god muskelstøtte takket være kompresjonsevnen, og holder deg varm og tørr under hele økten. Du får plass til det viktigste du vil ha med deg på løpeturen i en lomme bakpå. Det savnes sterke reflekser for å være sikker på at du er synlig i mørket, så tilføye det og du er klar for alle slags utendørsaktiviteter.  

Budsjettfavoritt 

Dobsom NO

Veiledende pris: 499 kroner 

Passform: True to size, men kan oppleves som litt kort i modellen om du har lange ben. Den sitter behagelig og oppleves som følsom når du løper.  

Komfort: Deilig og varm tights med lett kompresjon som gir en passe mengde støtte for musklene. Perfekt for deg som foretrekker tights uten så mye kompresjon. Den har en normal høy midje som du kan stramme til med snøre for å justere og sikre at den sitter på plass. 

Design: Helsvart tights med et enkelt og funksjonelt design som alle i testpanelet liker. Du har glidelås ved anklene med reflekser og en smart lomme bak med glidelås. 

Kort oppsummert: Ta på deg denne tightsen når du skal ut og løpe i temperaturer fra noen minusgrader opptil 12 plussgrader. Hvis det er mørkt kan du tilføye en jakke eller noen sko med bra reflekser. Den sitter på plass og holder deg varm under hele løpeturen. Tightsen fungerer også bra til sykling, men når det er på sitt kaldeste kan du bli litt kald på låra. Den er perfekt for deg som vil kjøpe en fôret tights til en billig penge, men fortsatt vil ha en som takler løpeturer på høsten og vinteren.  

Best i test!

Nike NO

Veiledende pris: 699 kroner 

Passform: Ta din vanlige størrelse og du har en tights som sitter så perfekt at du knapt merker at du har den på deg. Snøre på innsiden som gjør at du kan justere passformen om det trengs. 

Komfort: Supermyk tights som tillater deg å bevege deg fritt, om det så er på løpeturen eller ved ulike øvelser på utegymmet. Den kan oppleves som litt kald i starten, men du får raskt opp varmen og beskytter deg mot kulda. Tightsen har behagelig stretch samtidig som den gir deg god støtte. 

Design: Ti poeng designmessig! Fine og diskrete reflekser langsetter bena. En lomme med glidelås for de viktigste sakene dine er plassert bak på siden.

Kort oppsummert: Tightsen med høyest totalvurdering i testen! Det beste, og det som utmerker seg med tightsen, er den gode passformen og ventilasjonen. Den sitte feilfritt og gjør jobben sin. Den varmer, holder deg tørr og gir en bra kompresjon. Du kan anvende denne tightsen fra 5 minusgrader til 18 plussgrader. Den fungerer absolutt i mørket med refleksdetaljene sine, men for å være på den sikre siden kan du tilføye en ekstra reflekterende detalj. Få så mye som mulig ut av løpingen din med denne tightsen under den kaldeste sesongen! 

SHOP HER:

LES MER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

Puma XT Fuse
Mote & trender

De beste håndballskoene i 2019

16 timer siden
NO_HEADER.png
Mote & trender

Vi tester X-fitsko fra Nike

19 timer siden
UA Hovr
Mote & trender

Løpeskoene du ikke vil gå glipp av i 2019

21 timer siden
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg
Mote & trender

Derfor er Mount Baker sesongens beste sko

2 dager siden
LB_SwirlHeroBlue_SportsBra_050.jpg
Mote & trender

Slik tar du vare på din sports-BH

4 dager siden
4060515939314_001_b65ee6ca186d44e9b7896776c9f2c781.jpg
Mote & trender

8 tightsnyheter 2019

5 dager siden
NO-header.jpg
Mote & trender

Stor test! Treningstights med høy midje

5 dager siden
Salomon.jpg
Mote & trender

8 sklisikre sko på vinteren

10 jan 2019
NO_header.jpg
Mote & trender

Test: Superundertøy til langrennsløping!

10 jan 2019
NO_header.jpg
Mote & trender

Vi tester Wytes mest populære jakker

07 jan 2019
sweatshirt_nike.jpg
Mote & trender

Et fint nytt treningsår! 9 kupp for ham

04 jan 2019
Adidas_brajpg
Mote & trender

8 nye treningsfavoritter for henne

04 jan 2019
Casall Sculpture 2.0
Mote & trender

Nå har Casalls Sculpture tights blitt squat proof

02 jan 2019
NO-DAM-Header.jpg
Mote & trender

TEST! Våre beste kompresjonstights

28 dec 2018
NO_header.jpg
Mote & trender

Best i test! Sports-BH med mye støtte

28 dec 2018
K2 pjäxor
Mote & trender

Finn de rette damestøvlene fra K2

25 dec 2018
5713729298683_001_ea54e973f66d406cab7c9ffe6df68c63.jpg
Mote & trender

Varme salgskupp til barna

21 dec 2018
jacka peak.jpg
Mote & trender

8 garderobeklassikere på romjulssalget

21 dec 2018
Under armour_shorts.jpg
Mote & trender

8 tidløse romjulskupp for ham

20 dec 2018
NO_Header.png
Mote & trender

Vinterens goggles som er best i test!

16 dec 2018
Suunto Fitness 3
Mote & trender

Test av Suunto Fitness 3

16 dec 2018
Organotex_1.jpg
Mote & trender

Slik impregnerer du skiklær

13 dec 2018
Vomero 14png
Mote & trender

Mange fine mil med nyheten Nike Vomero 14

13 dec 2018
NO-HEADER.jpg
Mote & trender

Skiklær til henne som er best i test

12 dec 2018
NO_header.jpg
Mote & trender

STOR TEST: Fleecegensere til henne

12 dec 2018
OrganoTex_2018
Mote & trender

Derfor skal du velge miljøvennlig impregnering

11 dec 2018
Julklappstips honom
Mote & trender

11 julegavetips til han

08 dec 2018
Nike_Metallic Clash.png
Mote & trender

Skinn inn i det nye året med Nike Metallic Clash

07 dec 2018
NO-HEADER.jpg
Mote & trender

TEST: Skiklær til ham

06 dec 2018
Blacc tights
Mote & trender

Stor guide: Finn den rette tightsen fra Blacc

04 dec 2018
Calvin klein_tröja.jpg
Mote & trender

6 julegaver du kan gi til deg selv

03 dec 2018
NO-HEADER.jpg
Mote & trender

Myke sett som er best i test

02 dec 2018
Peak_JR_Frost
Mote & trender

15 varme favoritter til barn

01 dec 2018
fleece
Mote & trender

Tenk på dette når du skal kjøpe ny fleecegenser

30 nov 2018
NO_header.jpg
Mote & trender

Test av sesongens sklisikre vinterstøvler

29 nov 2018
sorel
Mote & trender

Guide: Finn de rette vinterskoene fra Sorel

26 nov 2018
Plock_Adidas
Mote & trender

10 sportswear-favoritter fra Adidas

22 nov 2018
Craft underställ syntet zip.jpg
Mote & trender

9 rosa superundertøy til henne

22 nov 2018
NIKE_HEADER_COLLAGE
Mote & trender

10 gymfavoritter fra Nike

22 nov 2018
Frida 501877-060 + Helle 501835-083 2.jpg
Mote & trender

Slik finner du den rette vinterjakken fra Didriksons

20 nov 2018
more news
Puma XT Fuse

De beste håndballskoene i 2019

Hvis du har sett på Håndball-VM har du mest sannsynlig sett skoene Puma Rise Fuse XT på en del spillere. Vi tok en prat med venstrebacken Simon Jeppsson, som elsker skoene sine.

Mote & trender
NO_HEADER.png

Vi tester X-fitsko fra Nike

En box med mørke vegger. Vektstengene står ved siden av bøttene med kalk. X-fitsesongen er her og vi tester de beste treningsskoene fra Nike.

Mote & trender
UA Hovr

Løpeskoene du ikke vil gå glipp av i 2019

Hvilke løpenyheter kan du virkelig ikke gå glipp av dette året? Vi vet!

Mote & trender
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Derfor er Mount Baker sesongens beste sko

Om du ser etter noen sko som takler det nordiske vinterværet helt uten problemer, så er det Mount Baker fra Canada Snow du skal satse på.

Mote & trender
LB_SwirlHeroBlue_SportsBra_050.jpg

Slik tar du vare på din sports-BH

Har du kjøpt en ny sports-BH du vil forlenge livet på? Her er de beste tipsene våre til hvordan du skal vaske og ta vare på toppene dine.

Mote & trender
4060515939314_001_b65ee6ca186d44e9b7896776c9f2c781.jpg

8 tightsnyheter 2019

Myke, deilige, stretchy – og fine! Vi elsker alt med disse åtte nye tightsene.

Mote & trender
NO-header.jpg

Stor test! Treningstights med høy midje

Tights, tights, tights og flere tights! Vårt kvinnelig testpanel har svettet i 8 treningsfavoritter du kan bruke på treningssenteret.

Mote & trender
Salomon.jpg

8 sklisikre sko på vinteren

I snø og kulde er det lurt å utstyre føttene med noen ordentlige sko. Disse åtte modellene er sikre investeringer for sesongens slapsete og glatte underlag.

Mote & trender
NO_header.jpg

Test: Superundertøy til langrennsløping!

Det er en forutsetning med komfortable støvler og bra ski når du skal gå på langrenn. Det er derimot viktig at du ikke glemmer klærne, du får nemlig en bedre opplevelse i skiløypa med superundertøy som kan suge opp all fuktigheten.

Mote & trender
NO_header.jpg

Vi tester Wytes mest populære jakker

Sportswear-merket Wyte har jakker til alle mulige formål. Ved hjelp av testpanelet vårt har det aldri vært enklere å finne den perfekte modellen!

Mote & trender
sweatshirt_nike.jpg

Et fint nytt treningsår! 9 kupp for ham

So fresh, so clean! Med nye, fine treningsklær blir det lettere å komme seg til treningssenteret. Det er gammelt nytt.

Mote & trender
Adidas_brajpg

8 nye treningsfavoritter for henne

Hvordan innleder du treningsåret 2019 på best mulig måte? Selvfølgelig med nye, fine treningsklær! Disse åtte nyhetene gir deg en flyvende start på treningssenteret.

Mote & trender
Casall Sculpture 2.0

Nå har Casalls Sculpture tights blitt squat proof

Sculpture er en av Casalls mest elskede tightsmodeller. Nå har favoritten blitt finjustert – her er alt du bør vite om den nye, forbedrede Sculpture tights.

Mote & trender
NO-DAM-Header.jpg

TEST! Våre beste kompresjonstights

Det er ikke bare de avanserte idrettsutøverne som ser fordelen med å trene i kompresjonsplagg. Testpanelet vårt har kåret den beste tightsen for maksimal restitusjon.

Mote & trender
NO_header.jpg

Best i test! Sports-BH med mye støtte

En sports-BH er definitivt den viktigste brikken i treningsgarderoben. Maksimal støtte, vatterte skulderstropper og en passende passform er alfa og omega. Her er ni modeller som holder bysten på plass!

Mote & trender