Helseprofilen Anja Forsnor byr på sin beste frokost: sommerlig chiapudding med jordbær.
Denne superenkle frokosten er lett å forberede allerede dagen før, eller slenge sammen litt raskt når du behøver litt ekstra energi for å orke morgenøkten. Og finnes det noe mer sommerlig enn jordbær?
Chiapudding med jordbær
Denne oppskriften er utviklet av helseprofilen Anja Forsnor, som har en blogg du kan kikke nærmere på HER.
Du behøver:
(2 porsjoner)
- 2 dl eplejuice
- 500 g jordbær
- 6 ss chiafrø
Slik gjør du: Skjær opp jordbær i skiver og legg det i en kjele. Tilsett juicen og la det koke opp. Miks og tilsett chiafrø. La det avkjøles i noen minutter før servering. Det går også fint å oppbevare chiapuddingen i kjøleskapet.
LES MER: Oppskrift: Proteinfylte og gode frokostmuffins
LES MER: Frokostfavoritter med en ny vri