Gratis frakt over 499 kr og gratis retur30 dagers åpent kjøpKjøp nå, betal i slutten av november

Klikk for å se våre aktuelle deals

Allsidig trening er både viktig og gøy! For at du skal føle deg bra og få mest mulig ut av treningen din, deler vi den opp i tre deler: styrketrening, løping og aktiv restitusjon. Restitusjon er minst like viktig som treningen i seg selv. Vis oss hvordan du trener allsidig med hashtaggen #LikeAPro og #Sportamore!

Run like a pro

Hos Nike finner du blant annet løpeklær som er gjort for å springe fort i! Om det er slik at du trenger sko med høyt dropp, klær som ventilerer under intervalltrening, eller varmer under langkjøring, så har Nike løpeklær og sko for alle nivåer og løpestiler.

Løpeklær fra Nike Løpeklær fra Nike

Lift like a pro

Nike gjør treningsklær som er perfekt for styrketrening, uansett om du driver med calisthenics, x-fit, maskiner i treningsstudioet, eller kanskje bare med vektstangen. Materialene er elastiske og puster godt for at de skal være så behagelig som mulig.

Treningsklær fra Nike Treningsklær fra Nike

Recover like a pro

Restitusjon er en viktig del av den allsidige treningen. Nike har klær som er perfekt for blant annet yoga og annen aktiv restitusjon. Myke material følger hver bevegelse du gjør.

Yogaklær fra Nike Yogaklær fra Nike

Få et gratis treningsprogram!

Vil du trene som Malin og Daniel? Sjekk ut deres treningsprogram – som de har satt sammen eksklusivt for Sportamore. Et enkelt program for alle treningsglade. Det er bare å sette igang!