Gratis frakt over 499 kr og gratis retur30 dagers åpent kjøpKjøp nå, betal i slutten av oktober

Klikk for å se våre aktuelle deals

Kari Traa lanserar sneakers

Endelig lanserer Kari Traa sine første sneakers - de perfekte hverdagssko for deg med en aktiv livsstil. Dans hele natten uten å få vondt i føttene, gå hjem istedet for å ta bussen eller kjør athleisure-looken til 100%.

Kari Traa er kjent for sitt fantastiske undertøy i fine farger og mønster. Nå debuterer merket også med sneakers.

Lett og ventilerende

Med en slip-on overdel og ventilerende sidevegg er Fus det åpenbare valget for deg som leter etter en sko som er like lett og myk som den er fin å se på.

Stilsterk såle

Både Fus og Fres har en yttersåle i slitesterk gummi og sklisikkert mønster, som gjør at du står stabilt uansett underlag.

Skreddersydd passform

Fres er ikke bare en behagelig sneaker, den har også en skreddersydd passform takket være den myke sideveggen og det forete hælpartiet.

FRES

999 NOK
Fres er den perfekte skoen for en hektisk hverdag. Et stilig og spennende design med en strikket overdel som puster og gir komfort gjennom hele dagen. Sidepaneler i myk TPU gir støtte til forfoten. Neopren i hælen er mykt og behagelig.

FUS

899 NOK
Fus er en lett, komfortabel og stilig sko for alle dine daglige aktiviteter. En elastisk overdel gjør skoen lett å få av og på. Detaljer som strikkbånd i siden gir økt fleksibilitet og sidepanelene i mesh sørger for ekstra ventilasjon.