Gratis frakt over 499 kr og gratis retur30 dagers åpent kjøpKjøp nå, betal i slutten av oktober

Nå skjer det: 30% på nesten alt!

Se eventyret fra det hvite øyet.

Garmin Fenix 6

Kom enda lenger med den robuste multisportklokken Fenix 6 - klokken som lar deg pushe grensene til det du trodde var umulig!

Fokus på intensiteten

Glem snittiden, med PacePro-funksjonen, måler Fenix 6 ditt innsatsnivå både under løping og på flat mark. Fenix 6 er klar for neste trailløp, er du?

Forhånds­innstilte kart

Fenix 6 kommer med forhåndsinnstilte skikart med over 2000 skianlegg rundt om i verden, slik at du kan oppdage nye høyder og utfordringer.

Opptil 6 ukers batterilevetid

Fenix 6-batteriet varer i flere uker uten å bli ladet. Med Power Manager-appen kan du selv kontrollere batteriets levetid.

Solcelle­lading

Nå presenterer Garmin sin første solcelledrevne klokke. Bruk den på håndleddet en dag i solen og forleng batterilevetiden til Fenix 6 X Pro Solar opptil tre dager.

Spotify på håndleddet

Et heftig eventyr blir bare enda heftigere til et bra soundtrack! I Fenix 6 er Spotify allerede lastet ned, alt du trenger å gjøre er å trykke på Play.

Ingen lommebok, ingen problem

Glemt lommeboka? Ikke bekymre deg, Fenix 6 er klar for hva som helst. Nå kan du betale med #GarminPay.

Fenix 6X Pro Solar

10 845 kr

Fenix 6X Pro Solar

Dette er klokken du vil ha med på vandring, seiling eller hvor som helst der det ikke finnes så mange ladestasjoner. Solar kommer med lengre batterilevetid og solceller, slik at du kan lade mens du bruker den.

Kjøp Fenix 6X Pro Solar her

Andre modeller i serien

Fenix 6S

Den minste klokken i serien, som er perfekt for deg som vil ha noe lett og pent på håndleddet, men som samtidig ikke vil gå glipp av klokkens mange avanserte funksjoner.

7 985 kr

Fenix 6

Det litt større søskenet til Fenix 6S. Displayet er større og dermed enklere å betjene. Klokken kommer også med et litt større batteri, noe som gir bedre batterilevetid.

fra. 9 105 kr

Fenix 6X

Modellen for deg som liker å vise opp din nye klokke, eller kanskje for de som har problemer med de små ikonene på en mindre display. 6X er den største modellen i Fenix-serien.

9 725 kr