Gratis frakt over 499 kr og gratis retur30 dagers åpent kjøpKjøp nå, betal i slutten av oktober

Nå skjer det: 30% på nesten alt!

Black Friday 2019

155 dager igjen til Black Friday!

Black Friday

Black Friday 2020, årets største shoppingdag, finner sted 27.november og selvfølgelig kan du finne mye moro hos oss på Sportamore. Black Friday, eller den svarte fredagen som den også kalles, er et globalt fenomen som er i konstant vekst. Sammen med Cyber Monday, er Black Friday startskuddet for julehandelen og er kjent som årets største shoppingdag.

Når er Black Friday 2020?

Black Friday 2020 går av stabelen 27.november. Black Friday faller alltid dagen etter Thanksgiving, som heldigvis alltid er den fjerde torsdagen i november.

Datoer for Black Friday de kommende årene:
  • Black Friday 2021 er fredag 26. november.
  • Black Friday 2022 er fredag 25. november.

En prisfest med SALG og rabattkoder!

Den store shoppingdagen i november ble grunnlagt i USA i et håp om at butikkene skulle gå fra røde til svarte salgstall, derav navnet Black Friday. Salgstallene er svarte hvis de er høyere enn det butikken har budsjettert for, mens tallene markeres som røde når salget ikke har gått som planlagt. Black Friday er en dag hvor amerikanske butikker lokker kundene sine med reduserte priser på produkter, rabatter og fantastiske tilbud, noe som fører til lange køer utenfor varehusene og butikkene. Du har sikkert sett et eller annet bilde over køene som bygger seg opp under årets største shoppingdag. Fenomenet har kommet over Atlanteren, og etter det store gjennombruddet i 2013 i Norden, har Black Friday blitt en velkjent SALGSHØYTID i Norge.

Relaterte dager til Black Friday

Black week:

Da Black Friday ble grunnlagt, var det en 24-timers kampanje med reduserte varer og fantastiske rabatter. Det var under den svarte fredagen at mengder av fysiske butikker satte ned prisene sine betraktelig. Tanken var at kundene bare skulle ha 24 timer på seg til å handle produkter til latterlige lave priser. Fenomenet har imidlertid vokst seg større enn som så. I dag kan prisfesten foregå en hel uke, en såkalt Black Week eller Black Weekend, som starter allerede mandagen før Black Friday går av stabelen. Hold derfor utkikk allerede mandagen samme uke for å se om noen butikker smugstarter den store shoppinghelgen. Vanligvis tilbyr butikkene forskjellige kampanjer de første dagene, før de kicker i gang sitt største SALG under selve Black Friday 27.november.

Cyber Monday:

Tre dager etter Black Friday inntreffer Cyber Monday. I år faller Cyber Monday på mandag 30.november. Begrepet ble grunnlagt i 2005, og symboliserte netthandelens versjon av Black Friday, derav navnet. Som du imidlertid sikkert har merket, holder ikke netthandelen seg bare til å feire mandagen, både Black Friday og Cyber Monday blir feiret med reduserte priser og fantastiske tilbud. Cyber Monday er både en avslutning på Black Week og starten på julehandelen, siden mange passer på å kjøpe sine første julegaver til nedsatte priser.

Black Friday på Sportamore

I flere år på rad har Sportamore vært med og feiret Black Friday med fantastiske tilbud for at du skal kunne gjøre ditt beste kupp. Men vi har imidlertid ikke vært fornøyd med kun en feiring av den svarte fredagen, men har hatt nedsatte priser og tilbud gjennom hele uken, en såkalt Black Week. For to år siden hadde vi ekstra gode tilbud hver eneste time under Black Friday, slik som 50 prosent rabatt på Blacc samt superkupp på en utvalgt pulsklokke og sneakers. Det gjenstår å se hvilke spennende tilbud som venter i år, men vi lover deg at du ikke kommer til å bli skuffet. Alle trofaste Sportamore-kunder vet at vi alltid finner på noe veldig gøy.

Gjør et kupp på Black Friday!

Kom og feir årets største shoppingdag med oss og gjør et kupp på et nytt treningsantrekk, løpesko eller vær tidlig ute med julegaver til hele familien. Blant våre varer finner du alt fra jakker og sko, til treningsfavoritter og utstyr til sykling, golf og padel. Vi presser prisene på varer fra Nike, adidas, Puma, Peak Performance og mye mer! Det beste av alt? Hos oss slipper du å presse deg gjennom slitsomme køer på vei til prøverommet. Prøv det nye innkjøpet ditt hjemme i fred og ro.

Bestselgere på Black Friday

Et par tips fra våre kunder er å sjekke ut vårt store salg på løpesko, blant annet favoritten UltraBoost fra adidas, samt vinterjakker fra Peak Performance og Didriksons. Utover dette har vi alltid mengder av herlige tights, sports-bh og treningstrøyer fra Nike, Puma og mange flere merker. Mange foreldre er eksperter på å gjøre store kupp til barna sine på Black Friday. Vinterdresser, regnsett og varme vinterstøvler er store favoritter.

Gjør et kupp på julegaver på SALG eller med en rabattkode

Er du en av dem som smugstarter julehandelen under Black Friday, kan vi melde at du kommer til å finne de perfekte julegavene til hele familien hos oss på Sportamore. Hva sier du om å kjøpe en multisportklokke til nedsatt pris til broren din? Eller en ny padelracket til søsteren din? Eller kanskje komfortable, matchende hettegensere til foreldrene dine?

Til Sportamore