Fri frakt over 499 kr30 dagers åpent kjøpKjøp nå, betal i begynnelsen av april

Våre beste mid season sale deals

Kjøpstart: nå!

Black Friday – superpriser hele helgen!

Årets heteste kampanje er her! Nå setter vi i gang vår Black Friday-feiring på ordentlig! Her er en smakebit på bare noen av våre tusentalls klær, sko og sportsutstyr du kan gjøre kupp på hos oss til Black Friday-priser.

Black Friday

Black Friday 2019, årets største shoppingdag, finner sted 29.november og fylles med mengder av tilbud og kampanjer. Black Friday, også kalt den svarte fredagen, er et globalt fenomen i konstant vekst. Sammen med Cybel Monday er Black Friday startskuddet på julehandelen og årets største shoppingdag.

Når er Black Friday 2019?

Black Friday 2019 kommer på fredag 29. november. Black Friday er alltid dagen etter Thanksgiving, som i sin tur alltid finner sted fjerde torsdagen i november.

Datoer for Black Friday de kommende årene:
  • Black Friday 2020 er fredag 27. november
  • Black Friday 2021 er fredag 26. november

Hva er Black Friday?

Den store shoppingdagen i november ble grunnlagt i USA i håp om at butikkene skulle gå fra røde til svarte salgstall, derav navnet Black Friday. Salgstallene er svarte om de er høyere enn hva butikken har budsjettert for. Markeres de røde har ikke salget gått som planlagt. Black Friday er en dag der amerikanske butikker lokker sine kunder med lave priser og fantastiske tilbud, som leder til lange køer utenfor varehusene og butikkene. Du har sikkert sett bilder av slike enorme køer og grøsset over disse. Fenomenet har tatt seg over Atlanteren og siden det store gjennombruddet i Norden i år 2013 er Black Friday en velkjent dag i Norge.

Relaterte dager til Black Friday

Black week:

Black Friday var opprinnelig en 24-timers kampanje med nedsatte priser og fantastiske tilbud. Det var på den svarte fredagen som mengder med fysiske butikker senket prisene markant. Tanken var at kundene bare skulle ha 24 timer å shoppe med ubegripelige lave priser. Dette fenomenet har raskt endret seg og vokst seg mye større. I dag kan prisfesten pågå en hel uke, en såkalt Black Week eller Black Weekend. Den starter da allerede mandagen før Black Friday og holder på en hel uke. Hold derfor utkikk allerede mandag 25. november 2019 etter butikker som har tjuvstartet den store shoppinghelgen. Psst! Vi er selvsagt en av de som starter tidlig! Vanligvis tilbyr butikker ulike typer av kampanjer under de første dagene, for så å sparke igang sitt største SALG på selveste Black Friday 29. november.

Cyber Monday:

Tre dager etter Black Friday inntreffer Cyber Monday, også kalt Cybermandagen. I år ligger Cyber Monday på mandag 2. desember. Konseptet kommer fra 2005 og symboliserer netthandelens versjon av Black Friday, derav navnet Cyber.

Black Friday på Sportamore

I flere år på rad har Sportamore vært med å feiret Black Friday med fantastiske tilbud, for at nettopp du skal kunne gjøre ditt livs beste kupp. Vi nøyer oss derimot ikke bare med å feire den svarte fredagen, vi senker prisene og gir deg store tilbud hele uken, en såkalt Black Week. Forrige år kjørte vi ekstra bra tilbud for hver time som gikk, slik som 50% rabatt på Blacc og Wyte, samt partikjøp på utvalgt pulsklokke og sneakers. Hva som kommer for spennende tilbud i år, er det bare å vente å se, men vi lover at vi ikke holder tilbake når det kommer til Black Friday- tilbudene.

Pass på å gjør storhandelen på Black Friday!

Kom å feir årets største shoppingdag med oss. Sikre deg kupp på nye treningsklær, løpesko eller kom igang med årets julegavehandel for hele familien. Blant våre nedsatte varer finner du alt fra jakker, sko og treningsfavoritter, til utstyr for sykkel, golf og padel. Vi presser prisene på varer fra Nike, adidas, Puma, Peak Performance og mange flere. Det beste av alt? Hos oss slipper du trange, slitsomme køer til prøverommene. Prøv dine nye kjøp hjemme i fred og ro, vi har alltid gratis frakt og retur på kjøp over 299 kr.

Finn det du trenger på Black Friday

Du skal ikke lete lenge for å finne våre Black Friday-tilbud. Vi har samlet sammen alle klær, sko og utstyr med nedsatt pris. Om du fortsatt ser deg blind på alle nedsatte varer på Black Friday kan du enkelt navigere deg fram etter ønsket sport, størrelse, farge eller søke etter produktet du er ute etter.

Bestselgere på Black Friday

Et par tips fra våre kunder er å sjekke ut vårt store salg på løpesko, blant annet favoritten UltraBoost fra adidas, samt vinterjakker fra Peak Performance og Didriksons. Utover dette har vi alltid mengder av herlige tights, sports-bh og treningstrøyer fra Nike, Puma og mange flere merker. Mange foreldre er eksperter på å gjøre store kupp til barna sine på Black Friday. Vinterdresser, regnsett og varme vinterstøvler er store favoritter.

Kjøp julegavene på Black Friday

Er du en av de som tjuvstarter julegavehandelen på Black Friday, da kan vi informere om at du kommer finne gaver til hele familien hos oss på Sportamore. Hva sier du til en multisportsklokke til nedsatt pris til din bror, en ny padel racket til din søster og herlige matchende hettegensere til mamma og pappa?

Til Sportamore