Gratis frakt over 499 kr og gratis retur30 dagers åpent kjøpKjøp nå, betal i slutten av november

Klikk for å se våre aktuelle deals

test test
RUN FOR THE OCEANS

ULTRABOOST PARLEY

1935 NOK Den høyt elskede løpeskoen UltraBoost lanseres nå i Parley Ocean Plastic, laget av plast fra havet. 85 prosent av overdelen er laget i dette miljøvennlige materialet og for hvert par som produserer går det med 11 flasker plast . Dette er den perfekte løpeskoen for deg med et nøytralt løpesteg, men som foretrekker litt mer demping. Du kan springe både på asfalt og i skogen da kontinental-gummien på undersiden sikrer grep både på vått og tørt underlag.

Gode nyheter for deg som elsker UltraBoost! Nå lanserer adidas i samarbeid med Parley, nye Parley Ocean Plastic - laget av oppsamlet plast fra havet.

les artikkelen

Miljøvennlig produksjon

For hvert par som produserer går det med 11 flasker plast. Helt unikt!

Uslåelig komfort

Takket være Primeknit-overdelen og Boost-materialet i mellomsålen blir hver løpetur behagelig, uansett underlag.

Foten puster

Overdelen har en strikket overflate som transporterer bort fukt og lar foten puste.

Overdelen sitter lett på foten og gir minimal friksjon, som igjen gjør at det ikke lite lett slites hull i hælen eller ved tærne.
Boost-materialet i mellomsålen er beregnet å holde tre ganger så lenge som en tradisjonell EVA-mellomsåle, som du finner i de fleste løpesko.

UltraBoost X

UltraBoost X er spesielt designet etter kvinnelige løpeføtter. Skoen gir maksimalt med støtte samtidig som de lar foten bevege seg på en naturlig måte. Dette gir kraft og spenst i løpesteget.
Kjøp nå

UltraBoost UNCAGED

Ultraboost Uncaged Parley er rett sko for deg som vil springe langt uten å bli trøtt. Den er svært responsiv og gir kraft tilbake i hvert trinn, samtidig som den følger fotens naturlige bevegelsesmønster fra hæl til tå.
Kjøp nå