Gratis frakt over 499 kr og gratis retur30 dagers åpent kjøpKjøp nå, betal i slutten av november

Klikk for å se våre aktuelle deals

Hero-image

ADIDAS SOLARBOOST

Nye Solarboost fra adidas er en teknisk avansert sko som gir en herlig løpefølelse! Perfekt for alle type løpere som vil ha en lettvektssko som samtidig er bra dempet. Du får en ordentlig boost i frasparket som gir fart fremover, hvilket gjør at det føles lettere enn noen sinne å løpe. Regn med å slå nye rekorder i denne løpeskoen!

1595

NOK

Derfor får de nye løpeskoene Adidas Solarboost den høyeste poengsummen! Trodde du Adidas ikke kunne laget bedre løpesko? Nå har de lansert Solarboost – deres mest tekniske sko noensinne!

LES ARTIKKELEN

SUPERSTABIL SÅLE

Til tross for at det er en nøytral sko, føles den utrolig stabil. Det er takket være Boost-dempingen, samt at skoen har en bro i midten som stabiliserer løpesteget både fra innsiden og utsiden.

SKREDDERSYDD OVERDEL

Overdelen av skoen er skreddersydd slik at materialet er mer fleksibelt på overdelen for komfortens skyld, men strammere nærmest sålen der det trengs stabilitet. Smart design på sitt beste!

MILJØVENNLIG TENKT

Overdelen er laget av tråd i stedet for plast, som gir minsket spill. Skoens deler syes sammen ved hjelp av Parley-fibrer, som lages av plast hentet opp av havet. Du kan løpe med god samvittighet!

Navnet Solar står for solen og energien den gir, som symboliserer at du som løper får energi tilbake for hvert fraspark.

Solarboost tilhører den nye løpeskofamilien Solar Franchises. Der tilhører også de nye skoene Drive og Glide, enklere varianter av Solarbookst, som kommer i løpet av kort tid.

Setter du pris på en stabil lettvektssko med fantastisk grep, er dette valget helt rett for deg. Testpanelet hyller Adidas nye løpesko Solarboost - her kan du se hvorfor!